| 
 | |||||||||||
|  20.05.2011., 21:44 | #91 | 
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | Uspio pokupiti neke popuste pa sam dobio igru za kikiriki preko CJS CD Keysa. Evo nakon 2 sata MPa, dosta je dobro. Čini mi se optimiziranije nego "ona" prošla verzija. Stvarno igra forsira teamwork i bez njega se apsolutno ništa nemože napraviti. Ima nekih sitnih bugova ali to će se vjerujem srediti. Jedan veći bug zasad je bio nestajanje zvuka  Čula se glazba u pozadini i glasovi suigrača, ali pucanje, reload i ostalo jednostavno nestalo usred partije  Zasad mi se samo jednom dogodilo. 
				__________________ blaa | 
|   |   | 
|  19.08.2011., 12:36 | #92 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2010 Lokacija: Zagreb 
				 | Uzeo igru s akcije na G2Play-u, za sada je jako dobra i kako mi se čini riješili su dosta problema koji su se ranije spominjali no imam jedan problem. Server browser mi ne izbacije niti jedan server, a kad preko Steam-a gledam normalno listam servere i spajam se na njih. Firewall ne blokira igru. Zna li neko u čemu je problem? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  19.08.2011., 13:19 | #94 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2010 Lokacija: Zagreb 
				 | Ništa u filteru nije zadano. EDIT: Problem je bio u Steam Cloud Sync-u. Trebao sam ga samo isključiti te ponovno uključiti. Zadnje izmijenjeno od: doky. 19.08.2011. u 14:02. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |