|
![]() |
#91 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Znači ti i onaj mad duke (sretnik) imate praktički indentične kartice. And btw, zakaj si uzo albatronku (bar običnih 6800 ima cijela rulja)? Kolko si ju platio? Ja sam se prilično razočaro s ovom svojom i planiram je uvalit nekome u oglasniku (ah, bože moj), dok još mogu dobit neke pare, i uzeo bi ovak ko ti, 6800NU. Al koje ja imam sreće, dobit ću je sa 4x1,2vp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Zato kaj mi ju je poklonio Albatron. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 | |
Guest
|
Citiraj:
Sorry, ljudi na ovom mozda cudnom postu, ali mi moja grafulja svaki put vrati osmjeh na lice zbog cinjenice da sam ju platil 1900 i nes sitno kuna, a dobio sam zvjer i jos sam si sad malo spil ![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
To sam: Klok GPU-a se definitivno isplati i to jako rekoh prije da s dizanjem meme ne dobijem puno al kad dignes GPU svi skorovi idu gore,nemogu ti rec koji imam skor i 3dmarku jer mi je komp rastavljen na stolu itd testiram prckam Al kolko vidim ti imas jako dobar cip 375 i to sa 1.1 stock od LE-a Pa ti da stavis 1.4V pa to bi islo sigurno 430 normalno trebo bi stavit neki bolji kuler Zovi frenda nek ti flasha ![]()
![]() |
#96 |
Džabe si krečio!
|
Dodo falja!!! A ti mad duke se pogledaj u ogledalo i još jednom razmisli koj si sretnik, 6800 (gt) za 1900 kn. Ajde ljudi drago mi je zbog vas. Bar netko da je sretan u ovoj truloj državi. ![]() ![]() ![]() Al nikako sebi ne mogu prežalit... Ko za inat svi vertexi rade, a jebesh vertexe!!!!! Da su mi samo 4 pajpa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Guest
|
Evo ljudi, da vas ja nesto pitam, jel itko imao Leadtek 6800, le, gt i da je uzeo poslije NV5 silencer. Zanima me koja je razlika u temp. Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#99 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
mu reci da ti bekapira tvoj postojeci pa onda na njemu radi modove Neznam meni je to nekako sigurnije
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Ja imam 6800 i pitao sam servisera u Linksu dali se isplati staviti NV5 silencer ,on mi je rekao da se neisplati, jer je ovaj na Leadtek 6800 A400 TDH super i da nebi puno dobio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Džabe si krečio!
|
Di je onaj što je govorio da leadteakova 6800 ima "predivan" hladnjak?Nek pogleda još jedanput. Jedna mi stvar nijet jasna.Moju keller je isti ovaj ko od 6800 gt u sredini. Ak može dežat 6800 gt s ddr3 memom, zakaj ne bi mogo držat ovu moju krimplu? Inače temperatura mi je bila max 56-58 stupnjeva, nakon 4 sata HL2. prvo će flashat bios, pa gpu dignut do 400-430 mhz(bar se nadam), pa cu onda vidjet temperature i zaključit dal mi treba NV 5. Btw, glupo mi je skidat ove žvake sa meme, jel ipak zašto bi ih proizvođač stavljo ak imaju po vašim tvrdnjama totalno suprotnu funkciju?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Skini žvake sa mem. I stavi neku dobru pastu! |
||
![]() |
|