|
![]() |
#92 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
pih....nema nikakvog updatea za to ili nesto??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
dobro , oke nek ima 30 stupnjeva .D kako da ja svoju snizim znaci na 2.8 je stock cooler orginal pasta je gore sto se dobije uz cooler. da spustam htlink . napon na procu je 1.35 ( gledano preko everesta) trenutno temp u idle stanju varira od 45-53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Banned
|
hm,ja bih ti preporucio da napravis CLEAR CMOS....maticna zna divljati sa voltazama proca ako je neki proc bio prije nje...znam na svojoj kozi...meni je nabila 1.900 volta na AMD 5000+ proc dok je prije bio AMD 4000+ na njoj...znaci,iskljuci sve iz kompa,kablove iza kucista,otvori kuciste i izvadi bateriju iz maticne na nekih sat vremena i vrati ju nazad ali to je moje misljenje...da vidim sta ce drugi reci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A da čišćenje BIOS-a obaviš na elegantniji način u 20 sekundi preko jumpera za to? ![]() Koliko ja znam HTT ne utječe na zagrijavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne,jer sam već rekao kako ne utječe na temperaturu! Osim toga,čemu,pod uvjetom da su temperature približno makar točne,to je u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
Kuma se dosta grije, a jos uz sve to taj stock cooler je jako los. Sto se tice senzora ja mislim da nema tog 7750 kojemu senzori pokazuju tocne temperature ![]() ![]() Ja sam stavio AVC Z7U7414001 inace stock cooler na PII 940 i mogu reci da su mi temperature pale za jedno 10 stupnjeva u odnosu na stari cooler. Je da je glasan ali barem radi svoj posao kako treba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne znam za vas, ali sad mi je zao sto ja nemam plocu za isprobavanje ACC-a ![]() Btw, moj mali 7750 s arktitk frizerom ide do 3,4GHz stabilno... Samo sto ga trenutno nemam u kompu da povalidiram sve. Al da se grije, grije se... Mislim da bi iso i vise s boljim hladjenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |