|
![]() |
#91 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
naravno da jesam najnoviji driveri sve posintalirano ali nije to od sad nego od kad sam dobio taj lcd neće dati prvu rezu koja je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
evo i SS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
hm nisam.odo skinuti najnovije drivere za ati grafičku pa onda insstalirati catalyst pavidjeti kako će se ponašati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Vjeverica
|
ATi Catalyst 9.x Beta
http://www.computerbase.de/artikel/h...alyst_9x_beta/ Neki od grafova: http://www.overclock.net/software-ne...alyst-9-x.html Ali: "The driver officially supports only graphics cards from the Radeon HD 4000-series and is free for ATi downloaded" I sluzbeno je otisla podrska starijim ati-cama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nek odu u papirnatu maramicu. Imam karticu staru godinu dana, nešto više i više nemam pravo na drivere. Ajde da izbace sređene neke ajde al ovako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
sramota... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja ne kužim o čemu vi to laprdate ![]() Prvo, članak je datiran 09.01 2009 a drugo-bila su dva hotfixa, jedan za CF i drugi za 4xxx seriju. Sve to je i bilo pisano na threadu o driverima.
![]() |
#105 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Navodno da će 9.X donositi improvemente samo 4xxx seriji,što je već utabanom stazom pokazao 8.11 i 8.12 driver. Hotfix su izdali jer su generalno zasrali sa neprepoznavanjem druge kartice u CF-u,pogotovo na x2 modelima i 4850 seriji. Znam ja šta ti pričaš za hotfixeve,bez brige. Ali malo pomalo će driverima otkantavati seriju 3,to je evidentno,samo prelistaj zadnja dva release notea,i najavu ovog 9.x drivera. ![]() ![]() I usput,hotfix za CF nije oživio drugi gpu na mojoj bivšoj 3870x2,tek toliko. I dalje sam bio na 8.11ticama. (Sad kad imam supermoćnu seriju 4,sve radi super ![]() Krivo su se momci izrazili pa su 8.12 hotfix nazvali 9.x betom,ali isti qrc na kraju siguran sam u 90%. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=591462 Ovaj hotfix nazvan 9.x podržava samo 4000 seriju,i to ih je navelo na taj zaključak. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 20.01.2009. u 07:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() To kaj nisam dobio 35% poboljšanja sa zadnjim driverima u Čmarku na svojoj AIW X1900 ne znači da "nema podrške" za ništa starije...
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
odlicno... dok nvidia stalno popravlja drivere, mi dobijemo drivere za neku igru nakon sto ona prestane bit aktualna... usput ja ne mogu instalirati 8.12 drivere a ni novije 2 bete sto sam nasao na netu(ukljucujuci ovu) za jednu 4850 na windows xp x64... jednostavno sustav se restarta prije welcome screena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Super Moderators
|
![]() |
#112 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
8.12: Devil May Cry 4 DX10– performance gains of up to 6% for Single and Crossfire mode. Performance gains were noticed on all Radeon HD4xxx and HD38xx. • Fallout 3 – performance gains of up to 15% for Single card mode. • Far Cry 2 DX10 – performance gains of up to 10% for Single card mode and up to 57% in Crossfire mode. Performance gains were noticed on all Radeon HD4xxx and HD38xx. • Lost Planet Colonies DX10 – performance gains of up to 10% for Single and Crossfire mode. Performance gains were noticed on all Radeon HD4xxx and HD38xx. • S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky – performance gains of up to 10% for Crossfire mode. Performance gains were noticed on all Radeon HD4xxx and HD38xx. • Unreal Tournament 3 DX9 – performance gains of up to 18% for Single card mode and up to 15% in Crossfire mode, especially in cases where AA is enabled. Performance gains were noticed on all Radeon HD4xxx and HD38xx. Nije mi jasno kako može biti toliko ćoravih ljudi na forumu za grafičke kartice, ali jesam li ja jedini koji još vidi hrpu supporta za 38xx seriju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Flaccitra
|
Citiraj:
To je kurton jer taj driver uredno radi na svim grafama. Inače to nije 9.x beta nego hotfix 2 koji sam stavio na prošloj stranici. I da, na 3870x2 se vide pomaci, jer driver donosi podršku za quad core cpu-e u dx10 igrama. Šta oni na tom forumu pišu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Baš igra koju klanski online ganjam UT3,ma brate 1fps ako sam dobio unazad tri drivera,to bi bilo to. Možda je frame drop rjeđi, i manji. Pa daje privid rasta performansi,ne bi bilo prvi put da rendanje oscilira,to sam bezbroj puta imao na 3870 modelu. To šta oni pišu 10%,15% to je čisti komercijalni bullshit,i normalno da sam na to ćorav i da to ne čitam,postoji fraps kao objektivno mjerilo,ne zanimaju me sterilne ln2 konfe na 5ghz i 10% pomak na istima. Mene zanima moja konfa, koja i nije nešto profitirala od 8.10-8.12. I sam jelc je rekao,metne 8.10,vidi da radi,pa šta će se zajebavati sa 8.12, makar za njegovu karticu pogotovo,sigurno da bi bilo napretka. Ne opterećujem se time..ali sama fora da se hotfix neće instalirati na 3XXX seriju ih je valjda naveo,pa i mene,na krivi trag. Da neće bajne biti 9.x verzije po pitanju starijih modela. Daj Bože da budu.. p.s. megaLOL je ovaj FarCry2 improvement u CF-u od 57% kad cijela 4850 i pola x2 modela neće ni guknuti drugi gpu sa 8.12 običnjacima,tek je navodno,i to navodno,to hotfix2 sredio. Meni nije,ali čitao sam na guru3d i još nekoliko njemačkih foruma,da je 4850 CF proradio kako Bog zapovijeda. Drag mi je taj ATi,al njima sve bajno uvijek radi..kako je i seg postao..onda su ovo očito neki poludebili napisali : After installing ATI Catalyst driver release 8.12 for two or more ATI Radeon HD ™ 4850 graphics cards in a system with ATI CrossFireX™ technology, the system restarts and halts on a black screen. The black screen occurs prior to the loading of the desktop for the Windows Vista 64-bit or Windows Vista 32-bit operating systems. This issue ONLY occurs when two or more ATI Radeon HD 4850 graphic cards are installed in the system with ATI CrossFireX technology. One single ATI Radeon HD 4850 card will not encounter this issue. Bullshit su mi ti postoci..nikad to nisam sisao.. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 20.01.2009. u 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
a nije da se nekaj zivciram,ali onak novo sve radi kak treba,ali starije igre mi malo znaju stat s 8.12,a kao sto rekoh nevolim se vracat na starije,a ati sa svojim mjesecnim driverima mi je taman trebao super sjest,samo kurton flatout 2 cekam jos od kraja 12 mjeseca 9.1 da vidim dal ce radit ( gle datum danas ) ,ako ne idem na 8.10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#118 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Hoce li ona pi*da sto igra warcraft ikad vise izabaciti koju verziju Omege ...
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
bemti sebe glupavog sto sam uzeo ati karticu. Mislim, kartica ko kartica mozda i nije toliko losa (makar nije ni priblizno onoliko dobra koliko sam love ispusio jer sam ju idiot kupio) ali driveri....u 48 sati koliko ju imam a od kojih sam mozda tri ukupno proveo za ovom kantom vidio sam onaj gpu recovery valjda 6 puta. Tu su i neka blokiranja...osobito super dok sam grid isprobavao kad mi usred krivine zastane sve na sekundu. Cisti win, kao da nvidia nikada u kanti nije bila....u tome sigurno nije problem. Hoce li popraviti ili ne cisto me zaboli. Najradje bi odmah karticu prodao kada ne bi tako samo jos dodatnu lovu popusio. Ici ce opet zeleno prvom prilikom, samo da se malo financije oporave iducih mjesec-dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ali ti si bar pametan, pa kuda na HD4850, kada si imao GTS za sličnu paru. I GTX+ je ispod 1200kn. Al dobro, sada bar vidiš iz prve ruke neke stvari. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|