|
![]() |
#91 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
da li zna mozda neko kako rijesiti ovaj problem,kada ulazim u igru kaze mi cannot create save on disk.save failed.Nemam nigdje save,otkrio sam foldere u control panelu.Mogu igrat prvu cetvrtinu i to je to,sve mi zabrejka,nemam vise inspiracije pa ako nije bed pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Slučajno sam dobio ovu igru od prijatelja. Instalirao je...i ne igram više ništa osim nje. Igrivost i grafika su fantastični, neusporedivo sa NBA live serijalom. Zbog ovoga stvarno vrijedi nabaviti novi gamepad.... Čini mi se da je izašao i patch za PC verziju, no što se mene tiče nema za njim potrebe. još moja kanta sa 2900 xt može lijepo vrtiti NBA 2K9. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ova fora oko treninga/practice, koristi li to tko? Ne znam jeli to sto koristi u samoj igri ili ne bas? Ajde pojasnite malo...
![]() |
#97 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam jedno pitanje vezano za ovu igru. Imam 64 bit sustav XP, procesor Q9550 i grafiku Ati 4890. 2 puta sam uspio ući u igru, no sada nikako ne mogu. Simptomi su sljedeći: Kada se pokrene igra; Ili se nakratko pojavi crni ekran pa izađe ili se pojavi slika pa kada stisnem enter ili space onda izađe. Instalirao sam sve .net frameworke - 1.1 + fix sa windows updatea, 2.0 i 3.0 sp1; Instalirao sam najnovije drivere za Sapphire ati 4890; Instalirao sam Visual C++ 2005 i 2008. Igru sam uspio pokrenuti i igrati, pa onda neko vrijeme nisam uspio uopće ući u igru, pa sam opet ušao drugi dan bez da sam išta radio i sada na kraju ne mogu uopće nikako ući u igru - jedino ono da se upali pa se ugasi kada se nešto stisne. Također sam u properties podesio naknadno da igra bude compatible sa XP i da svi korisnici mogu pokrenuti taj file. Što mi je raditi? Dali netko ima kakvo riješenje?
MBO: Asus P5Q-E CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GhZ Cooler: ASUS Silent Square RAM: 8Gb DDR2 800MhZ VGA: Sapphire Ati HD4890 1Gb GDDR5 PCI-E Power: Gigabyte Odin GT 800W HDD: Seagate 250Gb, Seagate 1.5 Tb Case: Gigabyte full tower 3D AURORA 570S Plexy OS: Windows 7 Ultimate 64bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Pomoć oko pokretanja NBA2K9
Pozz svima, Dakle za igru navedenu u imenu teme jer ne mogu ući u istu. Opis komponenti i os je u potpisu. Problem: 2 puta sam uspio ući u igru, no sada nikako ne mogu. Simptomi su sljedeći: Kada se pokrene igra nakratko se pojavi crni ekran pa izađe iz igre ili se pojavi slika pa kada stisnem enter ili space onda izađe. Dakle ne mogu nikako ući u main menu. Instalirao sam sve .net frameworke - 1.1 + fix sa windows updatea, 2.0 i 3.0 sp1; Instalirao sam najnovije drivere za Sapphire ati 4890; Instalirao sam Visual C++ 2005 i 2008. Instalirao sam DirectX 9.0c te 10. Vremenski slijed: Igru sam uspio pokrenuti i igrati i prejebena je grafika i igrivost, pa onda neko vrijeme nisam uspio uopće ući u igru iako sam restartao komp, pa sam opet ušao drugi dan bez da sam išta radio i sada na kraju ne mogu uopće nikako ući u igru - jedino ono da se upali igra pa se ugasi kada se nešto stisne. Nadalje: Također sam u properties podesio naknadno da igra bude compatible sa XP i da svi korisnici mogu pokrenuti taj file. Također sam probao foru run as administrator. Što mi je raditi? Dali netko ima kakvo riješenje? THX unaprijed.
MBO: Asus P5Q-E CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GhZ Cooler: ASUS Silent Square RAM: 8Gb DDR2 800MhZ VGA: Sapphire Ati HD4890 1Gb GDDR5 PCI-E Power: Gigabyte Odin GT 800W HDD: Seagate 250Gb, Seagate 1.5 Tb Case: Gigabyte full tower 3D AURORA 570S Plexy OS: Windows 7 Ultimate 64bit Zadnje izmijenjeno od: Denis the Coach. 04.06.2009. u 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#100 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|