|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja mislio za sve zemlje, ali evo čitam i piše: "These phases began with smaller, more focused tests with community members from North America, and later will expand to other territories." Tako da nema brige... Slobodno se registrirajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Zanimljiva nova vijest: EA laže o Old Republicu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Star Wars : The Old Republic
Možda je još prerano za otvaranje ovakvog posta, al nek se nađe. Zanima me dali itko od forumaša namjerava igrati ovu igru kad izađe ( ako ikad izađe)? ![]() Siguran sam da će nekolicina igrati ![]() Moja prava ideja, ideja s kojom sam počeo ovaj post, je da se dogovorimo da počnemo igrati na istom serveru, na istoj strani /frakciji. Nebih volio da se dogodi ko u WoW-u, da ga igra tisuću Hrvata a na svakom serveru po 10-ak ljudi i onda slučajno u prolazu ( IRL) upoznaš nekoga il sretneš frenda kojeg nisi vidio od osnovne škole, otkriješ da i on igra isti MMO ko i ti, al, jasno, na drugom serveru... If i had a nickel... Post je otvoren komentarima, prijedlozima, idejama, al bitno da je ona osnovna ideja usvojena - isti server, ista strana ( preferiram Empire ![]() Volio bih da se nađe pokoji komentar o classama, koju odabrati, pros and cons i slične stvari. Nadam se da ću uspijeti pokrenuti radikalne SW fanove B-)
![]() |
#94 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja cu definitivno zaigrat kao zagrizeni SW fan, ali na kojem serveru nemam pojma jer niti ne znam koji ce sve serveri postojati....malo je rano za to jos uvijek.
![]() |
#96 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ali čekam, valjda bum i dočekal ko i svi mi...obožavam SW ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Također, zaigrat ću jer hoću probati nešto drugo (WoW mi je postao repetitivan do bola). Ili ću igrati Jedi Knighta ili Sith Warriora. Makar mi i Consulari dobro izgledaju... i Inquisitori.. uff... toliko odluka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kupio sam novu konfiguraciju prije mjesec dana, ali trenutka kad izađe swtor i ako sve neće raditi na high, kupujem opet novu ![]() ![]() Vidio sam na prijašnjim komentarima da je postajala stranica swtor-croatia, nažalost više je nema, ali bila je to dobra ideja. Bila bi fora da barem nekoliko ljudi sa foruma upadne u betu (kad je bude) pa da nam leaka stvari kako funkcionira igra i tako nešto ![]() Ja mislim da ću rollati za početak sith inquisitor-a ili možda čak imperial agent-a, funkcionira ko nek snajper kako mi se čini, bila bi fora igrati tako nešto, a pogotovo fora jer će svi uzimat bounty hunter-a i sith warr-a ![]() Citiraj:
Hmm, jeino što mi smeta jest to što način igre podsjeća na Hellgate: London, a to nikako nebi bilo dobro. Nadam se da će pvp biti dobro organiziran, isto kao i pve. Teško je to priznati, ali jedina igra koja je to stvarno uspijela je WoW.
Zadnje izmijenjeno od: Matijac. 20.01.2011. u 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja cu pricekat da vidim kakva ce biti igra prvo, dok mislim da ce je moj brat odmah uzet, a ja cu malo "testirat" kog njega onda i ako mi bude dobra je uzimam i ja iskreno se nadam da ce skinut wow s trona :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Star Wars: The Old Republic - Sith Warrior Character Progression Sithovi su tako badass da mi ne pada na pamet da igram s bilo čim vezanim za Light side. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja moram prestat gledat ove filmiće jer jao meni ako ovo izađe prije 2. mjeseca sljedeće godine, pa faks će mi ujebat. ![]() Zna netko točnije?
![]() |
#104 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Nego uopće do sad nisam probao TFU i TFU2 ![]() Jel se isplati ?
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Po meni se isplati, fan sam SWa općenito, ali kad imaš borbu lightsaberom kompletno u svojim rukama, nenadjebivo ![]() Još od Jedi Outcasta preko JK2, i Jedi Academya, najdraže su mi tog tipa. ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Još sam i Jedy Academy multi klanski halao, to je bilo uživancije ![]() Lightsaber fajtovi su mi genijalni ![]() Znači morat ću probat ![]() Inače i ja sam fan SWa, za filmove pogotovo, filmovi su mi svi na hardu i svakih nekoliko mjeseci maraton od svih 6 filmova u jednom vikendu lijepo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Potpis gore za filmove + u HD kvaliteti! ![]() jedva cekam da izadjr OldRep.
![]() |
![]() |
#111 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
dolazi krajem godine. Mozda beta bude moguca sljedeći mjesec http://www.pcgamer.com/2011/07/22/st...-in-september/ samo da ne sjebu igru, malo sam skeptican zbog razlicitih informacija bivsih i nekih sadasnjih zaposlenika Mythica, ali se nadam da su te anti SW informacije samo produkt ogorčenosti nezadovoljnih zaposlenika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma nešto je bilo govora da BETA testeri dobivaju keyeve za prijatelje, koji se mogu slobodno dijeliti. Obzirom da baš i nemam love za bacati kao proje, htio bih probati igru prije nego pljunem kintu... WAR, Aion, Vanguard su me to naučili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#115 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
SW:TOR datum izlaska
Vidim da nitko ništa ne piše u zadnje vrijeme, pa evo malo novosti - igra je dobila ofišl datume izlaska, a to su 20.12.2011. za Sj. Ameriku i 22.12. za Europu. Nažalost, Hrvatska, za sada, nije dio Europe po BioWareu i LA-u pa ćemo morati malo pričekati. Ali, ne očajavajte, ako naručite preko nezavisne trgovine (npr. Amazon) moći ćete igrati jer se neće ograničavati pristup serverima već samo tržište. izvor: http://www.swtor.com/news/news-article/20110924 |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Preordero igru iz www.game.co.uk Samo do bete nemogu doći ![]() *ebem ti i sreću i sve. Ofc da imam multi accountove sa raznim zemljama, ali ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Sto se tice raznih bet-a i tak toga. Nekad davno je neki blizzardov poster napisao da u pravilu sve oc konfe odbacuju zbog mogucih greski koje nisu nastale zbog loseg koda, nego nestabilnosti konfe. Tako da dok vrtite razne programe di vam testiraju konfu, stavite na tih minutu-dvije sve na stock ![]()
![]() |
#118 |
njub
Datum registracije: Oct 2011
|
Igra izlazi u isto vrijeme u europu i ameriku, jej Jedva cekam kache izac, bit ce totally zakon igra. Za one koji su pisali da mrze sto je igra MMO nema brige jer ces igru moc preci ko single player ako bas ne zelis komunicirat sa drugim igracima, samo ce se morat placat no isplatit ce se za igru kao sto je ToR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Btw, do petka se dijele beta keyevi na dosta gaming siteova na internetu kao što su: curse.com rockpapershotgun.com ign.com i drugi (samo progooglajte "star wars the old republic beta key giveaway") Keyevi se moraju iskoristit do petka u ponoć, a vrijede za beta test koji će se odvijati sljedećeg ili zadnjeg vikenda u studenome. GL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Eo poslo preko facebooka za betu na IGN pa cemo vidjeti. Ako mi se svidi i ako ne pretjeraju s mjesecnom pretplatom mislim da cemo se ova igra i ja lijepo druziti u zimske dane |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|