Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.10.2008., 14:50   #91
Njokli
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Evo bacio još par tekmi... Malo mi se popravio dojam (ali to je uvijek tako). Tko god voli i igra PES uvijek će imati pokoju primjedbu na novi nastavak.

Po meni

DOBRO:
1.Veća tolerancija od strane suca pri duelima tijelom
2.Com pressure ( ako se u obrani konstantno drži kvadratić pomoćni igrač neće samo trčati ko blesav za napadačem nego će mu kad dođe u poziciju polomiti obje noge, na što treba pripaziti )
3.Dodavanje je malo kompliciranije, ali samim time realnije i otvara više mogućnosti.
4.Čini mi se da će ovaj put pljugeri koji igraju s brazilom, barcelonom i interom morati upotrijebiti malo više mozga, a ne oslanjat se na individualne mogućnosti pojedinih svemirskih igrača i prolaziti 1na1 kao od šale i zabijati iz mrtvih kuteva.
5. Bolje je napravljeno brzo izvođenje nakon prekršaja
6. SOUNDTRACK najbolji do sada!

NE TAKO DOBRO:
1. Nadao sam se malo većem pomaku u grafici.
2.Ne znam dali je stvar s demom, ali navijači su kao pokvarena ploča, pomalo su iritantni.

Opći dojam je da treba malo privikavanja na novi PES, ali to bar ne bi trebalo biti teško
Što se tiče zvuka prilikom šuta na gol... to se nikad neće promijeniti, još od vremena ISS je taj zvuk kao da igrač šutne vreću krumpira. Jedino čemu se nadam je da će online mode biti kvalitetniji od prethodnika koji je totalna pušiona.

Ima li zainteresiranih za online turnir u PES2008 ovaj vikend?
Njokli je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2008., 14:59   #92
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
jeli to svima ili samo meni slika na 1650x1080 u nekom druogm formatu, tj. ima crnoga gore i dolje, nekih 2cm ?
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2008., 15:07   #93
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Opet nema za odabrat 1680x1050 kao ni u 08. Opet će morat netko napravit posebne settings fileove

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2008., 15:16   #94
Njokli
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
jeli to svima ili samo meni slika na 1650x1080 u nekom druogm formatu, tj. ima crnoga gore i dolje, nekih 2cm ?
Imaš u settings opciju "LB" (čini mi se) ispod omjera 16:9 se nalazi. skini kvačicu s toga i to je to.

Kod mene ima 1680:1050 bez patcha.

-Kad se npr. probije po boku i nabaci ili priđe šesnaestercu sa strane igrač stvarno pogleda prema suigračima prije nabacivanja.

Zadnje izmijenjeno od: Njokli. 03.10.2008. u 15:27.
Njokli je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2008., 15:36   #95
Buger
Premium
Moj komp

jesam, i opet je slika "odsjećena", tj. imam crne rubove, inače imam za birati 1650x1080 (ali je omjer naveden kao 8:5??? )
Staro 03.10.2008., 16:55   #96
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
puno prepucavanja nego pitanja za vas koji ste odigrali demo

1ozlijeđeni igrač,je u prapavom smislu ozlijeđen??ili samo malo sporiji nego inače,ako vam se netko ozlijedio.
2se i dalje mogu s jednim boljim igračem svi igrači predriblati i dati gol??
3se idalje može po boku pretrčati teren bez da te itko izgura ako si bolji igrač??
4samovolja golmana i igrača u šesnaestercu i dalje prisutna??
1) meni se još nitko nije ozlijedio...
2) možeš ti prediblati i imati bržeg igrača ali mu u pomoć dolaze drugi, a ako je dobar odbrambeni igrač možda ga i predliblaš ali te nekako stigne i zaustavi šut ili izbaci iz ravnoteže (realno je)
3)ne možeš, ista stvar kao i pod brojem 2)....dodavanja imaju veliko značenje što je odlično...naravno da ima brzih igrača s kojima možeš i pretrčati nekog ali moraš znat šta češ s loptom da ne bouljaš naokolo s njom jer odmah igrači dođu na tebe...
4)nisam to primjetio, mislim da toga više nema

uglavnom, meni je ovaj pes odličan....prije kad sam napisao za pes5 da mi je najbolji, fulao sam, pes 6 mi je najbolji, a ovaj je u tom rangu ako ne i bolji....svaka pohvala! bravo za konami

a to što ne mogu birat rezoluciju 1680x1050 e to mi nije jasno, a neki kažu da mogu...ma na koju foru? možda konami prepoznaje samo neke modele monitora pa automatski igra skuži da može ić ta veća rezolucija...ali ja imam samsung 226BW...pa mi nije jasno ako ide na tu foru zbog čega mi neda veću rezoluciju....ali potražit ću patch...ako tko nađe nek stavi link i za nek druge patcheve....

EDIT: našao sam na evo web forumu patch za veću rezoluciju....stavio sam 1680x1050 na high....imam malo stariji komp pa mi je pes 2008 znao dosta zaštekat kad bi bio blizu gola (pogotovo tamo), ovdje ništa, ni malo da se uspori....super...još jedan plus za konami!

izgleda da su im se zatresle gaće prošle godine jer su napravili sranje a sve više njih je preferiralo fifu (iako ne kužim zašto)...ove godine će glatko pregazit fifu....a ne zaboravimo tu je još i licenca za ligu prvaka...

Zadnje izmijenjeno od: alan_poh. 03.10.2008. u 17:43.
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 02:06   #97
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor DannyHR Pregled postova
Brza? lol

A ja se baš frendu žalio da je malo prespora...
I meni je prespora...nije sad strašno al mogla bi biti brza ko na 2008-ici!
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 13:15   #98
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
I meni je prespora...nije sad strašno al mogla bi biti brza ko na 2008-ici!
nakon što sam odigrao dosta tekma jučer protiv frenda (nekih 20 u tiru) vidim i ja da je malo prespora igra....da je mrvicu brža bi bilo idealno, ali i ovako je dobro....pes 2008 mi je bio prebrz....tamo je izgledalo ko da su svi brzi, ovdje se baš vidi razlika u brzini i kvaliteti kontrole lopte, agilnosti i slično...
Staro 04.10.2008., 13:51   #99
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Da, to je istina! Točno se vidi razlika u kvalitetama igrača....jedino mi je glupo kaj su maknuli driblinge sa desne gljive na gamepadu, nego je sad sve sa R2 i smjernicama! Al kad pogledaš i to je realno, očeš napravit onu piruetu stisneš R2 i moraš pogodit kružni smijer sa strelicama...
Staro 04.10.2008., 18:34   #100
alan_poh
Premium

....eto zasad jedino zamjerku imam što sudac dijeli žute ko lud....mislim, realno je jer se zapravo svi ti startovi u pravom nogometu i sankcioniraju žutim kartonima ali za igru možda malo pregrubo...a možda se moram još naviknut na to....ono što sam primjetio je da sudac zna pogriješit što je dobro ali frend mi je poludio zbog toga ....pokušao me predbirblat sa golmanom a ja sam mu uklizio, uzeo loptu i zabio gol u 92 minuti ....na replayu se točno vidi da loptu nisam ni taknuo ni izbliza, pokosio sam noge njegovog golmana ...čovjek je poludio
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.10.2008., 23:24   #101
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

A kaj ima driblat sa golmanom, tak mu i treba!
Staro 05.10.2008., 21:26   #102
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
A kaj ima driblat sa golmanom, tak mu i treba!
pravio se pametan...pa je izgubio zbog toga u zadnjoj minuti...
Staro 05.10.2008., 23:20   #103
Conroe
Power Abuser
Moj komp

Conroe's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
samo pitanje: čini li vam se nova fifa bolja od novog pes-a?

ja sam igrao samo demo fife i svidio mi se
Conroe je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2008., 23:31   #104
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Conroe Pregled postova

Naravno da ne...meni
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2008., 00:12   #105
alan_poh
Premium

Citiraj:

jel ti bolji yugo od BMW-a?
Staro 06.10.2008., 00:49   #106
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:

Nemoj me nasmijavati ! Evo upravo sam odigral fifu jer po cijele dane igram demo PES-a, i ja neznam kak to ljudi uopče mogu igrat, pa to ne liči na nogomet....sav se tresem, izbrisal sam ju i nikad više fifa na moj komp!
Staro 06.10.2008., 01:22   #107
Conroe
Power Abuser
Moj komp

Conroe's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
ma samo pitam, jer se nova fifa hvali a pes pljuje....
Conroe je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2008., 02:29   #108
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Ma neee, tu smo mi naveli par sitnih nedostatka u PES-u, a o fifi nećemo kad možemo tek navesti 2ili tri dobre stvari!! Nema kaj, jedva čekam MASTER LIGU....
Staro 06.10.2008., 04:02   #109
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citam ovaj thread i nevjerujem. Svi neki opaki igraci Pes-a, a svi manje vise laprdaju da je to strasno.Ali zato forumi sluze..

Uglavnom, Pes igram od prvog dijela, manje vise sam svaki nastavk igrao podjednako, znaci godinu dana. Sto se tice protivnika, UVIJEK igram protiv nekoga, znaci nikakve master lige i ostane nacine u kojima igram protiv kompa. Nije mi to to , da nemogu s nekim komentirat igru, podjebavet nekoga ili dobro izvrijeđat.. Tako sam navikao i sve zajedno nisam odigrao 10 tekmi sa kompom. A od protivnika se stvarno u tih par godina izmjenilo dosta ljudi. S nekima igram vec 4 godine, s nekima manje, sve zajedno oko 20 ljudi..

Ovo sve govorim da neki nebi opet napali da koliko imam godina i od kad igram Pes, i mislim da mogu govoriti o nekim stvarima u tom nogometu.

Kao prvo, ako igrate taj nogomet toliko dugo kao sto kazete, pa jel niste shvatili da demo i full verzija su nebo i zemlja? Tako za da donosenje nekog suda, jos uvijek je prerano, dok ne izadje full verzija.

Inace. Od PES-a 4 ne igram demo, nego se strpim i cekam cijelu verziju igre. I to upravo zbog tolike razlike izmedju dema i full. Demo mi pokvari veselje koje pocnem skupljati krajem 8 mjeseca..

Svaki Pes ce imati neke stvari koje normalnog covjeka iritiraju i to je vec normalna stvar. Ali zato postoje pacthevi i ostali dodatci koji ovu igru cine puno boljom od orginala. Konkretno cu se osvrnuti za 2008, to je zadnji..

Kad sam kupio i instalirao, imao sam osjecaj (u biti nisam bio sam nego nas je bilo petorica i svi smo kreirali to misljenje) da je nekao to najveca razlika u odnosu na prosli nastavak. Uglavnom bilo nam je svima cudno, ali ono igrali smo ga. U tim pocetnim igrama, ja sam se jako dobro snasao i redovito sam sve pobjeđivao, neke i izluđivao. I tako 2 mjeseca.
Nakom par mjeseci, dosao Bozic, otisao sam doma, vratio se, i opet su igre pocele. Ali ovaj put je igra jednostavno promijenila cud. Ono postala je toliko glupa da sam skoro odusto od igranja iste. Ono tekma, nije vazan rezultat, zabije se 7 golova i od tih 7 5 toliko glupi golovi, tipa 2 autogola, golman sam zabija i sl gluposti. I tako iz tekme u tekmu. Ono, nema lijepih golova, akcija, vec samo odvalis po golu i ako vec nece ispast golmanu iz ruke i odbit se tvom napadacu, onda ce od golmana odbit u obrambenog i u gol. Svi smo bili ludi, nije nam bilo jasno zasto se to dogadja, imali smo samo pactheve za stadione, licence i sl stvari. Taman je u to vrijeme izasao EVO pacth, stavili njega, ono da vidimo, kad ono, preporod, nema vise 100 autogolova, odbijanaca i ostalih nerealnih stvari. Jos smo stavili neke stvari gore (transferi) i tako igramo i danas. I zadovoljan sam, kao i sa skoro svakim nastavko do sad. Znaci orginal+pacthevi=jednako igrivo i zabavno.

Ovaj demo cu preskocit, kao i sve, cekam full verziju. Nayebao me susjed da igramo demo 2008, reko ajde, i to mi je izgledalo totalno koma. On uzme C. Ronalda prodje cijeli teren, pukne, odbije se od golmana u stativu i u gol.Izgledalo je gore nego u PES3. I da sam onda donosio sud, sta bi rekao? Zato vam kazem, da treba cekat full. Ne znam iz kojeg razloga je toliko velika razlika izmedju dema i fulla, ali je.

Spomenuli ste i FIFU. Ne zelim trositi rijeci na tu igru, ali kad mi netko kaze da igra fifu, to mi je isto kao oni sto voze Grid.EOD

Tu se puno toga govori o tome koliko je igra realna? jel je realna? mozda..

Ali jedno drugo pitanje. Jel danasnji nogomet realan? ja mislim da nije, u biti nije nikad ni bio..ili ipak jer se to dogadja u stvarnosti?
Ne zamaram se sa sitnicima u igri i to kao one izgledaju i koliko su realne, nego me vise zanima tijek utakmice, rezultai i sl..

Vjerujem da vi koji igrate ovu igru, vjerovatno i pratite nogomet i zbivanje u njemu, pa samim tim mozete povuc usporedbu sa recimo jednom tekmom Pes-a i recimo takve iste utakmice kad se ona odigra u Ligi prvaka ili kupu Uefa. U Pesu se znalo dogodit stvarno razlicitih tekmi, i nema nam nist bolje, kad nakon tekme zajedno konstairamo:"Iss, ova tekma ista ko polufinale LP prosle godine" ili tako slicni komentari. Najveca je sreca kad je utakmica toliko realna, ondosno njezin tijek, da stvarno imas osjecaj da je to jako realno, da si to vec negdje vidio.. I to me kako igraca Pesa najvise i veseli u toj igri.
Naravno to su dobre stvari, a naravno ima i losih.

A to bi bilo, i to me jako zivcira, kad komp jednostavno odluci da nekog prosere. Znaci igram sa susjedom, s kojim igram zadnje 3,5 godine i mogu reci da smo podjednaki, oustalom kao i svi koji to igrau samnom. I onda dodje tekma gdje mi on zabije 13 golova!?!?
Kako? jednostavno. Igra. I apsolutno mu sve ulazi, moji igraci nemogu spojit 2 dodavanja, sve rade krivo, krivo se postavljaju, curi na sve strane, golman nema ni jednu obranu. Ja radim zamjene, ne vrijedi.I utrpa mi 13 golova. Naravno da je to totalno nerealno, ni u Pesu ni u pravom nogometu. Naravno tako je i meni znalo srat, pa sam redovito zabijao po 10 golova ljudima koje inace stvarno moram dobro igrat da bi ih pobjedio. I to me jako smeta, kad iz neko neobjasnjivog razloga komp da prednost neko od igraca i onda se to manifestira sa zabijanjem 13 golova.. Vjerujem da se i to vama dogadjalo, pogotovo ako igrate s ekipom..

li znalo je biti tekmi gdje sam poveo u 40, protivnik izjednacio u 65. i onda opet vodstvo u 85, s tim da je od 85 do kraj bio takav presing od ekipe koja gubi da je to strasno. Nekad se izdrzalo, nekad su bili produzetci. Bas kao i u pravom nogometu. I to je ono sto ovu igru cini tako posebnom.

Jos bi se malo osvrnu na karakter same igre, odnosno odnosa simulacija/arkada.
Usporedit cu Pes 5 i Pes 2008. Sjecam se kad je u Petici netko bio bolji, onda ga se nije moglo pobjedit, ako se to i dogodilo, onda je to bilo i vise nego zasluzeno, sve je nekao vise mirisalo na simulaciju, nije bilo elemenata arkade.
U 2008, apsolutno svatko svakoga moze pobjediti. I to je konstatacija nas 8-9 koji to igramo. Jednostavno se moze pojaviti netko tko to uopce ne igra, ili je zadnji nastavk sto je igrao je bio Pes3, i uz malo srece pobijedi igraca koji stalno igra taj 2008. Nekao mi je to vise slici na arkadu nego simulaciju. Naravno to je moje subjektivno misljenej koje je nastalo nakon dugog niza godina igranja Pesa.

Ali znalo je biti tekmi gdje sam poveo u 40, protivnik izjednacio u 65. i onda opet vodstvo u 85, s tim da je od 85 do kraj bio takav presing od ekipe koja gubi da je to strasno. Nekad se izdrzalo, nekad su bili produzetci. Bas kao i u pravom nogometu. I to je ono sto ovu igru cini tako posebnom.

Ali svejedno ovo mi je jedna od najdrazih igara, koja izlazi svake godine i vjerovatno cu ju jos jako dugo igrat..Da ne govorim kolike sam sate i dane proveo igrajuci ju. Da sam 3% od tog vremena posvetio faksu, danas bi bio magistar, a ne ovako apsolvent sa brdom ispita dokraja. Ali nije mi zao

Bas sam se malo zanio s postom..necete se ljutiti
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2008., 08:39   #110
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Iz meni nepoznatog razloga, ipak sam odlucio skinut demo i vidjet o cemu se radi

Instalacija je prosla normalno, bez ikakvih problema i sve oko rezolucije i omjera ekrana stima, tako da tu nije bilo problema.

E sad ajmo od stvari koje mi se ne sviđaju:

Prvo to je zvuk. preizrazen je zvuk dodira s loptom, a zvuci kao da netko lupa po kanti od jupola. Stvarno koma, ali vjerujem da ce to biti ispravljeno u full inačici.

I to je to.

Svari koje mi se sviđaju:
Grafika, mali pomak, ali ipak znacajan, sve je ljepse, detaljnije. teren, igraci, publika, stadion.
Gameplay, sve je nekao prirodnije, pokreti, odbijanja lopte, greske, sve nekako vise slici pravoj utakmici. Malo je problem pucanje na gol, vecina lopti ode preko gola. I gol je sam po sebi nekako teze zabit, sto obecava da nece biti bolesnih rezultata tipa 5:5 na poluvremenu. Dodavanje je poboljsano, tako da je sad inteligentnije nego prije, isto tako i for je bolji, pametniji, realniji. Golman vise ne odbija loptu napadacu, nema onih panicnih reakcija koje su totalno neprirodne. Sve to mi zgleda dosta uvjerljivo. Sada se moze replay pogledat i poslije akcije, sto je veliki plus.
Sucelje mi se i nije bas svidjelo, izgleda kao na Pes 3, ali to ce se vrlo brzo rijesit nekim patchom. Primjetio sam da nisu izvrseni transferi, ali to je isto namanji problem.Brzina je po meni ostala ista, jos uvijek dosta brze nego u pravom nogometu, ali vjerovatno se to nece nikad smanjiti na brzinu prave igre, jer ce se s tim dosta smanjit igrivost.

Sve u svemu, jako sam zadovoljan, jos kad dodje full+potrebni pacthervi=puno sati ugodne zabave/zivciranja/psovanja/...

Uglavnom, prezadovoljan sam i jedva cekam full verziju..
Staro 06.10.2008., 12:36   #111
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Prvi text u 4 ujutro drugi u 8 ujutro, bojim se ić čitat kaj si sve napisao
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2008., 12:46   #112
Buger
Premium
Moj komp

u 4 sata ujutro napiše da neće komentirati DEMO jer su demo i full kao nebo i zemlja, a onda 4 sata kasnije komentira demo

srale
Staro 06.10.2008., 13:32   #113
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
u 4 sata ujutro napiše da neće komentirati DEMO jer su demo i full kao nebo i zemlja, a onda 4 sata kasnije komentira demo

srale
Pa jel si vidio prcu recenicu drugog posta?

Citiraj:
Iz meni nepoznatog razloga, ipak sam odlucio skinut demo i vidjet o cemu se radi
Staro 06.10.2008., 13:48   #114
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Pa jel si vidio prcu recenicu drugog posta?
Nisi jedini koji igraš PES(ISS) još dok je bio konzola, jer na kompu se je tek pojavio kao PES 3!

Kaj se tiče patcheva, oni nikad ne popravljaju gameplay, to bi trebal TI znati! Mijenjaju samo vizualne efekte, jer gameplay mogu samo promijenit ovi genijalci iz KONAMI-a!

Zvuk je isto toliko loš kao i od prvog ISS, al zato je ostalo napredovalo do savršenstva bi rekel, al naravno nije!

E da, kolko ja znam svaki demo, PES2008 je isti kao i full verzija, po ničemu se ne razlikuje, pa ne vejerujem da bu sad drukčije!

Ja neznam kak to da ti nisi skinul demo čim je izašel, kak si se mogel suszdržavat....
Staro 06.10.2008., 14:10   #115
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Rekao sam zasto preskocim svaki demo..evo sad se nisam uspio suzdrzat.

Ali nazalost henry, u puno toga se ne slazemo. Naravno da puno ekipe igra ovo od prvog nastavka, nisam se ja hvalio, nego samo da se zna da nisam za Pes cuo prosle godine..

Pacthevi ne popravljaju gameplay? ne ovi od par stotina mn, ali ovi od par gb, hm, procitaj moj prvi post.. Meni se cini da mogu, naravno ne izmijenit cijeli gameplay,

ali promijeniti neke sitnice koje zivciraju, to mogu. Ovo da je demo isti kao i full, to definitivno nije tocno, dosta se tih sitnica ispegla. Jbte, pa ovaj zvuk. Pa valjda ti japanci imaju usi i cuju da je to koma. Mene je prosli demo totalno razocarao, ali full je bio koliko toliko ok.
Staro 06.10.2008., 14:23   #116
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Neznam, meni se činil totalno isti!
Al ovo sa patchem, nije ziher točno, možda ti se to učinilo al nije točno, imal sam neki od 2GB patch i izmjenili su sve živo,sve vizualne detalje i zato ga tolko ima, pa piše u read me kaj su mijenjali!
Nego, u 08 su golmani bili koma sad su več malo bolji, a živi bili pa vidjeli kaj se tiče 09!
A da se vrnemo malo srat po fifi.....
Staro 06.10.2008., 23:54   #117
alan_poh
Premium

@srale
demo pesa i full igra su isti...ne možeš ti napravit čudo u 20 dana....jel ti to znaš ili češ malo googlat pa se onda javi u vezi toga?....gameplay kao što je u demu će biti i u full igri...to što možda samo malo poboljšaju zvuk koji je loš...to mogu, ali ostalo jako teško....demo ti je ovo: cijela igra kojoj su maknuti dijelovi i niš drugo.....full igra će biti identična demo-u...a za one koji ne vide da je pes 2009 odličan i da se ne može nikako uspoređivati sa fifom (bilo koja fifa bilokoje godine) e pa ti su ljudi čoravi i nažalost njima se ne može pomoć....vjerojatno nisu nikad ni igrali nogomet uživo ili ga gledali na tv-u.....oni vole arkade i to im je fetish jednostavno....jadno
Staro 07.10.2008., 00:19   #118
Boogie
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Demo i full igra ne moraju biti isti. Nekad demo bude gotov prije na par mjeseci od zavrsetka igre, iako bude pusten 30 dana prije zvanicnog predstavljanja igre.
Boogie je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2008., 00:28   #119
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Meni je razlika izmedju 2008 demo i full bila vidljiva, a vi kako hocete. Meni je 2009 jako dobar, realan, napredak je tu, samo da rijese taj zvuk i sve 5. a sto oni ne rjese, rijesit ce se patchevima..
Staro 07.10.2008., 08:03   #120
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Igra je odlicna. Jedino taj nesretan zvuk iskrivljuje dozivljaj ali da se preko toga preci sa winampom.
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno