|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo vam sifre za pare:Idite u my documents/euro trucksimulator/confing.cfg Otvorite confing s notepadom nadjite ovaj red uset g_console "0" umjesto nule stavite 1 ,zatim nadjite ovaj red uset g_developer "0" i umjesto nule stavite 1 zatim spremite.Za vrijeme igre stisnite tildu i upisite cheat money. Zadnje izmijenjeno od: BeroVK. 11.08.2008. u 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Bas sam se spremao ovo napisati ![]() Pogledajte koliko ja imam novaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Premium
|
Citiraj:
Moras kupiti kamion koji ima dosta konjskih snaga... Moj ima 620 i kada ga ja vozim ima 621,5 konjskih snaga... ![]() Inace, mozes i nadogradjivati kamion (bolji motor, mjenjac i kocnice).... Edit, ne moras prijeci na visi lvl da bi vozio po drugim drzavama... Samo otvori mapu i otkljucaj sve drzave, naravno ako imas para... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
pozzzzzzz svima........upravo skidam igrudemo ali engl verz koliko sam uspio shvatit iz opisa download-a.........uglavnom zanima me minimalka.........ako je netko otkrio ili zna neka mi kaze.......please |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
ma to sam bas uletavo u onaj ljepi zavoj kod bezinske natocit ga i lik mi se sa yugicem,milslim da je imo poljske tablice,prestroji ispred mene i udarim u neki kamenjar...nije bas lagano sa 150 km/h zakocit.... ![]() @d^_^b:ja koliko se sjecam sam najvise natocio za oko 600 eurica |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Premium
|
Citiraj:
Probaj istovremeno kociti tako sto ga prebacis u rikverc i das gas, aktiviras parking kocnicu i ukljuci kocnicu na motoru. Odmah ces zakociti, skoro u mjestu... Citiraj:
Osnovno: Koristi cheat, obavezno... Kupi najjaci i najbolji kamion, isto obavezno... Igraj na maksimalnim postavkama, takodjer obavezno... ![]() Ako zelis igrati kako treba: Uvijek da ti kazaljka, koja pokazuje broj obrtaja, bude na zutoj boji... Nikada nemoj izlaziti iz lijeve trake. Ili desne.... Glavno je da nisi u sredini... Nikada nemoj preticati a da ne pogledas iza sebe. Uvijek stani na semaforu. Svaki put kada si u nekom gradu, obavezno servisiraj kamion... I nikada ne ulazi sa 150 km/h u krivinu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Premium
|
Citiraj:
ovo kad bi tak kocio polomio bi si prste ili strgo volan ![]() ![]() ![]() ma ovo sam sad bez veze ovak sa cheatevima probo new game...a inace bas mi je gust igrat tak te igrice za opustanje i pazim na sve normalno da bude sto realisticnije...a ne ko u 18wos ja ko kreten vozim sat vremena s jednog kraja na drugi kraj mape i onda se Al prestrojava i pobere mene i jos 3 auta...toi mi je zivce dizalo...i jedva cekam da izadje official demo ili full igra... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Registered User
|
Citiraj:
e puno hvala.....imas kakvih chetova........naso sam za novceu predhodnoj str ili dvije,neznam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Jebate i kod ove limunade od igre vam tribaju čitovi ![]() Koja je uopće šema u divljanju? ![]() ![]()
![]() |
#109 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#112 | |||
Premium
|
Citiraj:
Sema divljanja? Ides jedno 120 sa prikolicom ili bez... I odjednom pocinjes divljacki kociti i motati lijevo i desno... i eto ti driftanja... I najbolje od svega... Nema pandura... Nego, sve kazne ti se naplacuju nakon sto izvrsis dostavu... ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Registered User
|
a zanima me dali se moze slusat muzika kao u 18 WoS Haulin's.......pokusavo sam sve ali nigdje nemugu naci radio,a svira mi muzika u igri.....naravno od igre.......i dali je moguce stavit mp3-cu u folder od muzike za igru i u igri pustit da svira?????Nisam pokusavo ali sam cuo da se to u 18 WoS Haulin's moglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ako se ne varam to je bio ogg. a kad bi bacio wma ili mp3 jednostvno je nije prepoznavao. jadno ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Premium
|
Citiraj:
Za one koji ne znaju, da objasnim... Kad dodjete u neki grad trazite "francuski kljuc" negdje na mapi... Odvezite se tamo... Parkirajte na mjesto gdje se rotira slika kamiona iznad nekih krugova... Pritisnite "Enter" i unutra ste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|