|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, ti i BraBUS kad se bacite na posao, bit ce brutalnih modova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ok, promjena plana . Dakle, radijatori idu unutra u odjeljak iznad matične , naručiti ću nove 2 x 240 iz hardveraja jer mi trebaju sa jedne strane i nosači za ventove i rupe za vodu ( što ovi moji nemaju i to mi jako smeta ) za tankove ću razmisliti ostaju li gdje jesu ili idu odozada umjesto radijatora neću sad odustajati kad je skoro sve tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
|
kanta - u njemačkoj - cca 1800 kn Pola posla je gotovo Edit ; Skidam ovaj mali kiler, mislim da neće trebati . Ako bude, lako ga smontiram gore. Ovako mi kvari estetiku ![]() Zadnje izmijenjeno od: vex. 11.10.2008. u 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
|
Hehe , nakon godinu dana moram i ja malo presložiti kanturinu Nisam ni stavio slike kako je sve izgledalo kad je bilo gotovo ![]() sad opet bušenje Nisam dobro odradio spajanje pumpi, bile su stalno spojene na struju, pa sam komp gasio preko produžnog. ![]() Sad sam ove dvije rupe malo dremelom obradio ... ![]() ... i stavio sa napajanja štekere... ![]() ... i napokon stavio releje za paljenje , pa će se sve fino paliti kad se komp upali na gumb ![]() Unutra ![]() Zadnje izmijenjeno od: vex. 26.09.2009. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
Pozz Prihvatio se posla opet ![]() Zamjena komponenti Mbo ![]() ![]() ![]() I opet sam morao promjeniti Cpu blok, bilo bi dobro da standariziraju veličinu i razmak rupa vrag nek ih nosi ![]() Naručen je i čeka se Kratio sam vrijeme sleevingom , svi kablovi će biti zamotani ![]() ![]() ![]() Problemi su sa grafičkom - htio sam uzeti 5870 , no problem je što nemrem MSI-jevu naći ( htio bih baš nju jer se može voltaža podešavati ), a ljudi imaju problema , blokovi pašu samo na referentni dizajn kartice, pa je malo zezancija naći pravi blok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
probao sam je nabrzinu na zrak, grije se fajn , ali dobra je ...Valjda će ovaj vodeni skinut temp dovoljno Jedva stane u kućište ![]() Čim dođe vodeni blok od proca , ide čipanje, imam neviđen plan za isprobavanje koliko može to ići ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
|
Ja sam naručio zajedno s pločom, a imaš ovdje za uzeti http://www.ekwaterblocks.com/shop/bl...cetal-nic.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
http://www.prozirni-namjestaj.hr/ uzeo prozirni 50x50 i crni 50x50 , 3mm , 90kn .... džaba ... kod mene gulikože bi uzeli 300.. lopovi ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|