|
![]() |
#11762 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11763 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11765 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11766 | |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Za rubriku jeste li znali: Novi Twingo nema veze s Cliom 1,2,3 ili 4. Novi Twingo ima platformu Smarta. Tako su momci iz Mercedesa dali Renaultu nešto zauzvrat. Između ostalih suradnji na relaciji Mercedes-Renault, Renault je njima dao 1.5 dCi motor za novu A klasu pa se je pojavila šema "ruka ruku mije". Kupite li nju,unutra ćete dobit Renaultov 1.5 dCi, praktički,u klasi najbolji dizel tih gabarita. Eto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11768 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Što se tiče praktičnosti, meni je bila najbolja četvorka gtl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11769 | |||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Gledao sam Clio Sport Wagon, znači karavan. Ima dosta prostora straga i gepek je naravno puno veći. Uglavnom, danas otišao pogledati onog Megana Sedan, 1.6 16V motor, iz 2008 godine sa 34 000km i za manje od 6000€. Servisna knjižica kod Štarkelja uredno zapisana i odrađeni svake godine servisi (fakat je radio 5-6t km godišnje). Auto u vrhunskom stanju izvana, vrhunskom iznutra. Auto pali i vozi bez ikakve greške. Naravno, već bi auto bio kod mene da nema jedan ali - kaže da mu je kapa amortizera na prednjem lijevom kotaču otišla i da će spustit cijenu za 200€ radi toga. U pravilu, to mi je odma napomenuo preko telefona, a kad sam mu rekao na vožnji da ništa osjetio, onda je nas je odveo preko malo veće rupe na skretanju (ja naravno izbjegavao nekako to sve) i tu se čuje udarac. Mogao je komotno i šutit, a na prvu se čini kao pošten čovjek koji stvarno pazi auto. Tako da, preko vikenda imam zadatak naći servis koji bi pregledao auto ili najkasnije u ponedjeljak. Naći će se nešto...
![]() |
![]() |
#11770 |
AMD Hammer
|
To je dobar auto a pogotovo sto je ph. 2 pa su mu djecje bolesti ostale na mom autu koji je ph. 1 Amortizeri su oko 400kn komad i za tih 200 ojera zamijenis sva 4 i platis ruke i cevape. Ako je s autom sve 5,nemoj mislit ni sekunde. Ako se odlucis na njega,javi se na pm da sad ne trkeljam bezveze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11771 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
@Vuco onda zovi ono kaj sam ti dao odmah sutra pa se dogovori što prije. Ako ne onda nek ti syss ili ko već tu još vozi reno(icy?) jave za nekog lika tu u zagrebu kaj radi isključivo renaulte. Spominjali smo ga već tu na temi al sam zaboravio kak se zove...uglavnom znat će netko već, općepoznat je s RKH foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11772 |
Moderator
|
Odmah sam zvao servis što si ga preporučio, ali nije se nitko javljao na telefon. Naime, servis je valjda kilometar od mjesta gdje živi vlasnik. Sutra ću se još potruditi malo, ali vjerojatno će to biti u ponedjeljak ili ću dobro razmisliti i jednostavno ići na rizik, jer velim, ostalo se činilo u odličnom stanju. Sad, jel onaj daljinski manja ili ne (nije klasičan ključ) - veli cura da nije, oni imaju Renaulte u firmi (30ak njih).
![]() |
#11773 |
Premium
|
Zvrndaj mu sutra, slobodno par puta. Tek se sad krajem tjedna vratio s mora pa moguće da je zato. Ako ne buš imao sreće javi tu na pp pa ću ga ja locirat već nekako. ![]() Kartica je meni oke, iako nisam se družio nešto pretjerano s tim jer je auto bio kod nas samo mjesec dana. btw: nemoj se žurit. prek vikenda ga sigurno ne bu prodao a ni ti ne budeš nista rješio preko vikenda. Ja sam se namučio nać bilježnika prek vikenda a da nije bio neki bahati kojem se eto nije dalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11774 |
AMD Hammer
|
Ono je kartica. Imas obicnu verziju i handsfree verziju. Ako mozes upalit auto bez da je u utoru onda je HF. Inzistiraj da ti da obje jer ako jedna prdne a drugu nemas,neces ni uc unutra a kamoli ga upalit. Nova s kljucem je 1550kn i ne mozes ju uzest nigdje osim u servisu. Braća Belinić su ti gore eksperti za Renault. Preporucam od servisa Baotića. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11775 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11776 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Highlight dana je bilo kad smo se vozili na ravnici van guzve fino mirno 135 km/h i kad je neka babetina u Pugu 205 iskocila ispred nas sa 80-90 km/h na udaljenost od jedva otp. 3 duljine auta od nas. Bez ikakvog znaka da ce se ubacit. Uz kocnice na full, skripu i dernjavu dosli smo joj tak blizu da sam sa svoje pozicije mogo vidjet di joj je cajger brzine na tabli (tu sam bio suvozac). Ubili bi ju na mjestu da je sekundu kasnije izletila, a pisalo bi se o divljacima na autocesti koji su usmrtili dvije "nevine" osobe. Odmah bi joj spicio dozivotnu zabranu voznje. Sta je najgore ona garant uoopce nema pojma koliko je blizu bila smrti radi svoje gluposti. Pa samljeli bi taj jadan Pežo. Sva sreca da je sljedeci auto bio 100m iza nas jer da se vozio blizu pokupio bi nas bez sumnje. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 29.08.2014. u 23:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11777 | |
Premium
|
Citiraj:
Drugi je lacetti. ![]() Treći je iz autokuće koja prodaje 6 komada istih, what could possibly go wrong? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11778 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kakva je ovo niska cijena na Focusu o_O |
![]() |
![]() |
![]() |
#11779 |
AMD Hammer
|
Iskreno,sa dizelima nemam iskustava s autoceste,vjerujem da je tako. Za benzinca pak garantiram da pije duplo jer sam vozio za ZG s korcule. Na autocestu sam sjeo s prosjekom 7,8l a u zg dosao s prosjekom 16 i kusur. Istina,jaci auto se lakse nosi s kilima a pogotovo dizel i tu potrosnja pada. Da sam vozio 2.0 s 150 konja dizel trosio bih duplo manje npr... I get your point a nadam se da i ti mene kuzis. Ipak je megane 1250 kila prazan a 115 konja malo s troje odraslih i s prtljagom za troje za 7 dana da bi pio prosjecno ispod 16 na 160kmh u trajanju od nekoliko sati pod gasom... Za staru nemam komentara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11780 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11781 |
Moderator
|
Na slici koja pokazuje zadnja sjedala na crvenom znaku iza piše .de. U svakom slučaju, Colta sam gledao ranije i čitam da slovi kao pouzdan auto, a Chevrolet se više ne može kupiti u HR, tako da baš ne bih riskirao sa servisom.
![]() |
#11782 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ima hrpa tih fejkova,predobra cijena i nit broja ili bilo kakvoga kontakta. Ne kužim čemu to.
![]() |
#11783 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da sam ja na tvom mjestu, gledao bih prvo http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-t...oglas-12550074 (imaš i 2 benzinca u prodaji) http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-t...-oglas-9795323 http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-t...-oglas-8373889 pa onda http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-n...oglas-12268747 S Tiidom (Versom) sam se družio na dosta dugom putu i mogu ti reć da je auto fenomenalno udoban i prostran iako izgleda manje. Vrijedi pogledati i isprobati. Kod nas ih nema baš puno, ali auto je dosta popularan vani.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 29.08.2014. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11784 |
Registered User
|
vuco za 4,2 soma eura dobiješ corollu 2007. benzinac sa doduše 160 tisuća na satu, registriran godinu dana http://www.njuskalo.hr/auti/toyota-c...oglas-10902317 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11785 |
Moderator
|
Hvala na preporukama. Možda odem pogledati kojeg ovog Nissana preko vikenda. listerstorm - dosta novaca za puno kilometara moram priznati, usto je i malo daleko za pogledati. A bome sam se na ovoj kupnji naučio da oglas može zavarati i ništa bez pregleda i vožnje.
![]() |
#11786 |
Registered User
|
vuco to je 4 soma eura, na donjoj granici tvog proračuna, toyota, ima pouzdanost, unutrašnjost i kvalitetu izrade bolju od svih auta koje ćeš dobiti za 6 somova, registriran je još godinu dana, a unutar proračuna možeš staviti i plin, za 2 sata si tamo al OK, tvoja para |
![]() |
![]() |
![]() |
#11787 |
sto da napisem ?!
|
fejk ili ne bio onaj focus, masa tih "povoljnih auta" po oglasima je za uvoz bez plaćene trošarine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11788 |
Premium
|
Ta tojota da je valjala bi se odavno prodala. A prodaje se brat bratu od kad sam ja kupovao prije 5-6 mjeseci. A 160k km je pristojna kilometraža taman za jedan oveći servis koji nije bogznakak jeftin. Ma fejk je focus jer nema boga da se mk3 prodaje po cijeni mk2. A skužiš da je fejk odmah po slikama i nedostatku broja telefona u oglasu/profilu oglašivača. Da mu sad pošalješ mail javio bi ti se doktor koji ide za UK i eto bed mu vozit na krivoj strani. ![]() Zna bit i ovih kaj uvoze ali uvijek stave nekakav kontakt broj i napišu o čemu se radi. Čim je neki random username koji nema nikakav kontakt -fejk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11789 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11790 |
sto da napisem ?!
|
po švabiji su tu negdje 500-1000€+ tako da... tko zna, ali ne isključujem fejk account ![]() niti išta govorim protiv, ali... ostavljam tračak nade ![]() ako se ne varam, prodavati auto na taj način (bez plaćene trošarine i sve vezano uz to) je carinski prekršaj. druga stvar uvesti, platiti pa odmah prodavati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|