|
![]() |
#11701 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
onaj uradak je ono, attack na mozak iz svih strana. tako da ocekuj kroz par dana osvrt nazad na komentar za banderasa ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11702 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11705 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Uplacujes novce na nju. Uplatom određene svote mozes dobiti gratis ulaznicu, sto visa para uplatis odjednom vise ulaznica dobis. I onda s nje trosis te novce koje si uplatio, svakih 10 potrosenih kuna i dobijes gratis kunu koja se sprema sa strane i koju mozes potrosit kad skupis za ulaznicu. Imam onu obicnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11706 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao Gangster Squad ![]() Ali Ryan Groslingov glas.. Malo si je gay, a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11707 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11708 | ||
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() od 1 do 10, sto se tice tezine gledanja i poimanja onoga sto gledas, ovaj film je negjde na 4 od 10. Cannibal Holocaust, e ovo je vec negdje na 7-8/10. ovo je vec film za kojeg sam imao vjerovatno isti osjecaj kao ti za Banderasa. dok onaj treci, cije se ime ne spominje, njega bi ocjenio 12/10 po razini mucnosti gledanja, brutali, potrebe da se stisne X na playeru i skrati muke tebi kao gledatelju. doslovce sto rece Duke, The Skin I Live In je light, jedino sto je meni light od lighta ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11709 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Premučno?! http://www.imdb.com/title/tt0073650/
![]() |
#11710 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11711 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11712 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11713 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni je Salo bezveze film. Ispada da su gadarije same sebi svrhom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11714 |
Guest
|
Criterion se ne bi složio ![]() Predlažem još ova dva filma recimo http://www.imdb.com/title/tt0870984/reference http://www.imdb.com/title/tt0074102/reference to je ovak iz glave. |
![]() |
![]() |
#11716 |
Premium
|
Kad smo vec kod filmova koji nisu za one slabijeg želuca, jeli netko ovo gledao? http://www.imdb.com/title/tt0290329/ Zadnje izmijenjeno od: zhaccc. 16.04.2013. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11717 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11718 |
Guest
|
Pa eto. Ti si morao čitati o filmu da bi ga shvatio, ja sam ga pogledao i sve mi je bilo jasno. Recimo, pogledao sam Primer i nije mi bilo jasno baš sve pa sam pročitao malo još i opet ga pogledao. Da li sam zato rekao da je loš film jer ga nisam skužio na prvu ruku. Nisam. ![]() |
![]() |
![]() |
#11719 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11720 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
My Brother the Devil Neloš film o odrastanju Arapa na ulicama Londona. Bande, dilanje itd.... ![]() Rekao bi da ima "moderan" završetak. ![]() Gangster Squad Preporuka. Meni osobno dobar film. Ima dobar štih. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11722 | |
Guest
|
Citiraj:
Salo nije za svakoga. I definitivno se ne gleda iz razloga "joj vidi kako je gadno!" i nije za opuštanje sa boljom polovicom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11724 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A šta si očekivao od filma s Tomicom Kruzerom? Kad si zadnji put gledao dobar film s njime? Samo nemoj reći MI4.
![]() |
#11725 |
Premium
|
Ma nije radi njega.. Priča mi se činila ok, a i morgan je tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11726 | |
Guest
|
Trebao si za sutra :P Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11727 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11729 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11730 | |
Guest
|
Osim Blade Runnera jedina hvale vrijedna odlična adaptacija Dicka mi je A Scanner Darkly. Blade Runner je bar dokazao da možeš zadržati srž priče i napraviti bez potrebe za brutalnim efektima. (ne da su bili loši, ali nisu bili 70s SF). Ali ak ništa, Dick još ima odličnog materijala koji nije iskorišten (ili je katastrofalno iskorišten). Citiraj:
Osim Blade Runnera jedina hvale vrijedna odlična adaptacija Dicka mi je A Scanner Darkly. Blade Runner je bar dokazao da možeš zadržati srž priče i napraviti bez potrebe za brutalnim efektima. (ne da su bili loši, ali nisu bili 70s SF). Ali ak ništa, Dick još ima odličnog materijala koji nije iskorišten (ili je katastrofalno iskorišten). |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|