Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.04.2013., 21:19   #11701
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Upravo pogledao najbolesniji film ikada, The Skin I Live In.
Dva puta sam ga gasio ali sam se nekako prislio da ga odgledam, ne zato što je film loš nego zato što su neke scene premučne.
Desetka za glazbu u filmu, a kompletan film je teško ocjeniti, ja samo znam da ga više neću gledati.
khm...... ako je ovo upola od jednog filma, od susjeda nam, film, ovaj....... mislim da pojedinci znaju na sto mislim.

onaj uradak je ono, attack na mozak iz svih strana. tako da ocekuj kroz par dana osvrt nazad na komentar za banderasa .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2013., 21:24   #11702
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Dva puta sam ga gasio ali sam se nekako prislio da ga odgledam, ne zato što je film loš nego zato što su neke scene premučne.
Desetka za glazbu u filmu, a kompletan film je teško ocjeniti, ja samo znam da ga više neću gledati.
Premučne Hehe. Meni je film light, samo kaj tuče na nečije vrijednosti koje se ljudima gade, ali sam po sebi film sam pogledao bez obzira na spori pacing u jednom dahu
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.04.2013., 21:49   #11703
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ekipa jel netko koristi ove cinestar klub kartice? Moze malo pojasnjenje o njima ukratko i koju izabrat?
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2013., 23:14   #11704
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
dobro da ste me pocjetili na isti, skroz zaboravio to pogledati... ima bit mučno
syss je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2013., 00:11   #11705
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
Ekipa jel netko koristi ove cinestar klub kartice? Moze malo pojasnjenje o njima ukratko i koju izabrat?
Uplacujes novce na nju. Uplatom određene svote mozes dobiti gratis ulaznicu, sto visa para uplatis odjednom vise ulaznica dobis. I onda s nje trosis te novce koje si uplatio, svakih 10 potrosenih kuna i dobijes gratis kunu koja se sprema sa strane i koju mozes potrosit kad skupis za ulaznicu. Imam onu obicnu.
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2013., 01:57   #11706
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Pogledao Gangster Squad Stvarno dobar film.

Ali Ryan Groslingov glas.. Malo si je gay, a?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2013., 06:20   #11707
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
Uplacujes novce na nju. Uplatom određene svote mozes dobiti gratis ulaznicu, sto visa para uplatis odjednom vise ulaznica dobis. I onda s nje trosis te novce koje si uplatio, svakih 10 potrosenih kuna i dobijes gratis kunu koja se sprema sa strane i koju mozes potrosit kad skupis za ulaznicu. Imam onu obicnu.
ok, tnx
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2013., 23:39   #11708
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Premučne Hehe. Meni je film light, samo kaj tuče na nečije vrijednosti koje se ljudima gade, ali sam po sebi film sam pogledao bez obzira na spori pacing u jednom dahu
ovaj......... a ne znam sta sam ocekivao, ali to nesto nisam dobio . mucne scene? gadno za gledati? tja, ok, razina tolerancije varira od covjeka do covjeka, ali recimo neku paralelu da povucem:

od 1 do 10, sto se tice tezine gledanja i poimanja onoga sto gledas, ovaj film je negjde na 4 od 10.

Cannibal Holocaust, e ovo je vec negdje na 7-8/10. ovo je vec film za kojeg sam imao vjerovatno isti osjecaj kao ti za Banderasa.

dok onaj treci, cije se ime ne spominje, njega bi ocjenio 12/10 po razini mucnosti gledanja, brutali, potrebe da se stisne X na playeru i skrati muke tebi kao gledatelju. doslovce sto rece Duke, The Skin I Live In je light, jedino sto je meni light od lighta . nelos film svakako, sve to stoji, i preporuka za pogledati .

Staro 14.04.2013., 01:04   #11709
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 07:07   #11710
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
i ovaj ce ubrzo na repertoar .

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.04.2013., 14:03   #11711
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Ni blizu, više je sama tema filma kako i piše na imdb-u kontroverzna nego scene mučne
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 14:03   #11712
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
i ovaj ce ubrzo na repertoar .
To je zakon
  Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 14:21   #11713
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Meni je Salo bezveze film. Ispada da su gadarije same sebi svrhom.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 17:37   #11714
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Meni je Salo bezveze film. Ispada da su gadarije same sebi svrhom.
Criterion se ne bi složio Salo je jako dobar film, a ako si pročitao išta od Marquis de Sadea onda znaš da je ovo samo vrh sante leda kaj je moglo biti unutra sve. Ovaj film je komentar i istraživanje jednog jako mogućeg scenarija. Super je setting filma koji bolje radi i bliži je nego da se dogaša u De Sadeovo vrijeme. Definitivno nije film za gadljive te one koji očekuju neku pouku na kraju ili happy ending.

Predlažem još ova dva filma recimo

http://www.imdb.com/title/tt0870984/reference
http://www.imdb.com/title/tt0074102/reference

to je ovak iz glave.
  Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 18:03   #11715
stipe1771
Premium
Moj komp

stipe1771's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Gadan je Salo u pm , al film ima srž koliko je bolesno drustvo i sam covjek u pojedinim situacijama.
stipe1771 je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 22:36   #11716
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Kad smo vec kod filmova koji nisu za one slabijeg želuca, jeli netko ovo gledao?

http://www.imdb.com/title/tt0290329/

Zadnje izmijenjeno od: zhaccc. 16.04.2013. u 20:51.
zhaccc je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 23:18   #11717
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005

Npr. Iz toga što žena jede govna ja bih trebao zaključiti kako redatelj osuđuje kapitalizam i proizvodnju junk hrane? Ili da su sva ta ponižavanja metafora za fašizam?

-->
Citiraj:
Criterion se ne bi složio Salo je jako dobar film, a ako si pročitao išta od Marquis de Sadea onda znaš da je ovo samo vrh sante leda kaj je moglo biti unutra sve. Ovaj film je komentar i istraživanje jednog jako mogućeg scenarija. Super je setting filma koji bolje radi i bliži je nego da se dogaša u De Sadeovo vrijeme. Definitivno nije film za gadljive te one koji očekuju neku pouku na kraju ili happy ending.

Predlažem još ova dva filma recimo

http://www.imdb.com/title/tt0870984/reference
http://www.imdb.com/title/tt0074102/reference

to je ovak iz glave.
Meni je jasno da taj film ima neke poruke. Problem je što Pasolini meni kao gledatelju te poruke nije uspio prenijeti. Nego ja moram pročitati o filmu i tek onda shvatiti što je redatelj želio reći.

Npr. Iz toga što žena jede govna ja bih trebao zaključiti kako redatelj osuđuje kapitalizam i proizvodnju junk hrane? Ili da su sva ta ponižavanja metafora za fašizam?

morph je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 23:52   #11718
Mad_Duke
Guest

Pa eto. Ti si morao čitati o filmu da bi ga shvatio, ja sam ga pogledao i sve mi je bilo jasno. Recimo, pogledao sam Primer i nije mi bilo jasno baš sve pa sam pročitao malo još i opet ga pogledao. Da li sam zato rekao da je loš film jer ga nisam skužio na prvu ruku. Nisam.
  Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 23:57   #11719
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2013., 13:33   #11720
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
My Brother the Devil

Neloš film o odrastanju Arapa na ulicama Londona. Bande, dilanje itd....

Rekao bi da ima "moderan" završetak. Film nije remek djelo ali je solidan.

Gangster Squad

Preporuka. Meni osobno dobar film. Ima dobar štih.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2013., 10:07   #11721
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Jučer pogleda Oblivion - 3.5/10
Jedino šta film ima su efekti, sve ostalo je sranje.
Staro 16.04.2013., 11:36   #11722
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor stipe1771 Pregled postova
Gadan je Salo u pm , al film ima srž koliko je bolesno drustvo i sam covjek u pojedinim situacijama.
Potpis na ovo. Pročitao sam cijeli De Sadeov opus i čovjek je bio svojevrsni vizionar. Kao da je vidio ovaj bolesni svjetski poredak sa 99% i bolesni korporativni sadizam koji se provodi nad "malim" ljudima.
Salo nije za svakoga. I definitivno se ne gleda iz razloga "joj vidi kako je gadno!" i nije za opuštanje sa boljom polovicomD
  Reply With Quote
Staro 16.04.2013., 14:56   #11723
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Jučer pogleda Oblivion - 3.5/10
Jedino šta film ima su efekti, sve ostalo je sranje.
Isos, daj nemoj me.. Ja sam ga već rezervirao u kinu za danas navečer :S
Staro 16.04.2013., 15:12   #11724
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
A šta si očekivao od filma s Tomicom Kruzerom? Kad si zadnji put gledao dobar film s njime? Samo nemoj reći MI4.
Staro 16.04.2013., 16:05   #11725
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ma nije radi njega.. Priča mi se činila ok, a i morgan je tu I ocijena je bila relativno ok, pa ajde idem gledati.. I kad ono :S
Staro 16.04.2013., 20:25   #11726
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Isos, daj nemoj me.. Ja sam ga već rezervirao u kinu za danas navečer :S
Trebao si za sutra :P

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
A šta si očekivao od filma s Tomicom Kruzerom? Kad si zadnji put gledao dobar film s njime? Samo nemoj reći MI4.
MI4 je oke i najbolji valjda nakon jedinice. Valkyre je oke, Tropic Thunder je super. Collateral je bio isto oke... Ima lik dobrih, samo kaj ima isto kao recimo Samuel L. Jackson hrpu sranja. Pogotovo SF ga ide. Ja od ovog očekujem isto ili gore gofno od Minority Report adaptacije. Tak da se ne bum razočarao
  Reply With Quote
Staro 16.04.2013., 23:05   #11727
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor zhaccc Pregled postova
Kad smo vec kod filmova koji nisu za one slabijeg želuca, jeli netko ovo gledao?

http://www.imdb.com/title/tt0290329/
Solidno gadljiv film (barem meni) - preporuka

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2013., 00:50   #11728
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Solidno gadljiv film (barem meni) - preporuka
Klasik Najjača scena: "She's still wet it's a miracle"
Staro 17.04.2013., 05:55   #11729
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Trebao si za sutra :P

MI4 je oke i najbolji valjda nakon jedinice. Valkyre je oke, Tropic Thunder je super. Collateral je bio isto oke... Ima lik dobrih, samo kaj ima isto kao recimo Samuel L. Jackson hrpu sranja. Pogotovo SF ga ide. Ja od ovog očekujem isto ili gore gofno od Minority Report adaptacije. Tak da se ne bum razočarao
Pa meni je Minority Report sasvim solidan. Čak mi je bolji i od knjige u kojoj je rasplet napravljen totalno bezveze.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je online   Reply With Quote
Staro 17.04.2013., 06:11   #11730
Mad_Duke
Guest

A dobro, ne vidim u čemu je završetak zanimljiviji u filmu. U knjizi ovaj ga ubije i sa ženom zbriše na drugu koloniju, a u filmu se ovaj na kraju ubije kad nema kuda, a Anderton završi skupa sa ženom i čeka novo dijete.

Osim Blade Runnera jedina hvale vrijedna odlična adaptacija Dicka mi je A Scanner Darkly. Blade Runner je bar dokazao da možeš zadržati srž priče i napraviti bez potrebe za brutalnim efektima. (ne da su bili loši, ali nisu bili 70s SF).

Ali ak ništa, Dick još ima odličnog materijala koji nije iskorišten (ili je katastrofalno iskorišten).
-->
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Pa meni je Minority Report sasvim solidan. Čak mi je bolji i od knjige u kojoj je rasplet napravljen totalno bezveze.
Uff, meni nikako. Blade Runner je druga priča i jednog dana bi htio vidjeti film koji slijedi knjigu jer bi bilo zanimljivo vidjeti i taj aspekt. Ali Minority Report je toliko kratki i dobar da je tužno da film nije mogao objasniti samu stvar kako spada. Ali ono, Spielberg to je sve kaj ću reći.

A dobro, ne vidim u čemu je završetak zanimljiviji u filmu. U knjizi ovaj ga ubije i sa ženom zbriše na drugu koloniju, a u filmu se ovaj na kraju ubije kad nema kuda, a Anderton završi skupa sa ženom i čeka novo dijete.

Osim Blade Runnera jedina hvale vrijedna odlična adaptacija Dicka mi je A Scanner Darkly. Blade Runner je bar dokazao da možeš zadržati srž priče i napraviti bez potrebe za brutalnim efektima. (ne da su bili loši, ali nisu bili 70s SF).

Ali ak ništa, Dick još ima odličnog materijala koji nije iskorišten (ili je katastrofalno iskorišten).
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno