|
![]() |
#11671 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Najveća sportska natjecanja na kanalima dostupnima u Hrvatskoj (od sljedeće sezone): Arena Sport: HNL, Serie A, Ligue 1, La Liga, Liga prvaka, Europa liga, Konferencijska liga, portugalska liga, HT liga košarkaša, NBA, ABA liga Sport Klub: Premiership, Bundesliga, Formula 1, ATP turniri, WTA turniri, Wimbledon, Euroliga košarkaša, Eurokup košarkaša, NFL, Moto GP Moj glas ide Sport Klubu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11672 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Za iptv uslugu ide Samsung stb i Kaon, s time što Kaon podržava 4k i dvb t2 hevc |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11674 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11675 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Najgore je što Sport Klub nema neki svoj streaming servis ili tako nešto već samo HT i Total. HT mi realno nije opcija jer nemaju optiku već drljaju VDSL a preko MaxTV To Go nedaju Sportklub već samo fiksnim korisnicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11676 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11677 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Ajmo reći da bi se od sljedeće godine dalo raspravljati koji program je bolji Arena sport ili sport klub, ali tajming je katastrofa. Taman kada kreće rasplet u Premiershipu i La ligi oni ukinu sportklub. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11680 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Nova TV prenosi samo tekme naše repke, a za sve ostalo treba SK ako sam ja dobro zapamtio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11682 |
Registered User
|
''Kad je hrvatska nogometna reprezentacija u pitanju, vrijedi istaknuti da je HRT osigurao prava za Europsko prvenstvo ovog ljeta te Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#11684 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Je li istina da će nakon promotivnog perioda kada su sve Arene otključane, u Osnovni odnosno Filmski i obiteljski biti samo Arena 1 i Arena 2? Te Arene su besplatne na Evotv i najmanje i najgore utakmice stavljaju na te 2. Npr na Arenu 1 i 2 stavljaju npr Šibenik protiv Zaprešića ili neku bosansku ligu a Dinamo, europu i sve što vrijedi stave na 3-6. Dok SK 1 i SK3 su imali jako dobre utakmice i europu. Odnosno da će 3-6 biti rezerviran za Sportski paket? Već sada je na Iskonu i hrpi drugih Arena 1 i 2 u osnovnom. EDIT: A1 je već odgovorio na fejsu, imati ćemo Arenu 1 HD i Arenu 3 HD u "osnovnom".
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 15.03.2021. u 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11686 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
To je to ljudi moji. Koliko para toliko muzike. Sporcki paket 30 kuna pa da u njemu bude i Arena i SK paket. A na Tekomari 90 kn. Ali vidim da forumi gore. Nisam doduše vidio niti jedan pozitivan komentar što SK više nema. Toliko o tome kako su slušali korisnike ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11687 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11688 |
Antimićanin
|
Tu je i politika kumovala, da jebe rak raka. Ali nećemo o tome. Svi znamo tko je vlasnik Arene, a tko predstavnik United Medije za ovo područje ![]() Sve ovo ostalo su muljancije, petljancije te prebacivanje loptice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11689 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2020
|
Politika je umješala prste. A isto razlog ukidanja programo moguć je zbog reklama????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11690 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: SPLiFF. 16.03.2021. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11691 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
IPTV za manje para a veći izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11692 | ||
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Stari gleda N1, a ja ponekad Premiership, tako da mi je ovo baš sranje. Ima netko mail za pritužbe? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11693 |
Registered User
|
Meni je čudno kako to da kad su izbacili Eurosport smo imali pravo na raskid, a sada nemamo? To znam 100%, jer sam ja raskinuo ugovor na ondašnji HD paket, kad su izbacili Eurosport. Na računu je došla obavijest da oni to gase i da imam 30 dana pravo na raskid. Podnio sam zahtjev i sve prošlo bez problema. Kako to ne važi i sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11694 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa znamo gdje živimo i tko donosi te tumači propise **beep** ![]() Zar treba uopće HAKOM komentirati ? Lako moguće da prije nije postojala ova rečenica iz uvjeta korištenja šta ju je kolega citirao, a poučeni prethodnim "Eurosport primjerom" fino su je tutnili ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11696 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11697 |
Antimićanin
|
Zaboravite raskide ugovora odmah u startu. Oni mjenjaju jedan paket za drugi. Generalno gledano, sport za sport. Boli đoka Hakom i ekipu kaj je na kojem od natjecanja ako se pokriva sav sport više manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11699 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11700 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Rekao bi da tada u uvjetima korištenja nije bio članak o mogućim izmjenama programa i sadržaja. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|