|
![]() |
#11671 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Gangster Squad, meni odličan film, preporučujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11672 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao Silver Linings Playbook.. Među top filmova godine, inače valjda jedan od rijetkih filmova koji je mogao tako biti dobar s obzirom na priču: LJUBAVNU! Ne volim takve filmove, ali ovo.. Masterpiece... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11673 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sightseers - očekivao neku romantičnu komedijicu za lagano gledanje, majko mila... krvi, uvrnute priče, ludih likova, još luđih dijaloga. nenormalno ![]() harry brown - DO-BAR! majkl kejn u osvjetničkom pohodu na baddies, nema da omašiš sa izborom ovakvog filma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11674 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Lucky Number Slevin Film sam pogledao kad je izašao, sjećao sam se samo da me oduševio. Eto sad nakon 7 godina reko' idem pogledat opet, pošto sam dosta toga zaboravio bilo mi je skoro ko da gledam prvi put. Jedan od boljih triler-drama, ni ne znam u koju ga kategoriju zapravo svrstati. Jedino što mi išlo na živce je 20 minutno prešetavanje Josh Hartnetta samo ogrnut ručnikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11675 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11677 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() je,super je film,dobra ekipa,a i lusi je nekak slatka ![]()
![]() |
![]() |
#11678 |
Moderator
|
robot & frank - obožavam langellu i čim sam vidio da je u ulozi čangrizavog mutikaše morao sam to gledati pod odmah. daklem jedan odličan mali filmić sa bogami dobrim twistom i toplom ljudsko-robotskom pričom, možda malo isklišejiziranom, ali opet izbjegava klasične zamke kroz langellinu "hladnoću". gledati. amour - definitivno film po mom ukusu, možda sam ostao ravnodušniji no što sam to trebao pošto i privatno imam tu neku spiku u điru već sada po drugi put što ne znači da je film loš i loše dočaran, upravo suprotno, toliko je to sve dobro prikazano da jednostavno me nemre zbedirati više nego irl ![]() gluma na razini, twist na razini i bogami neočekivan, priča topla, odlično i jako, jako sirovo. silver linings playbook - e ovaj je zayeban ![]() očekivao sam više iskreno, možda zato što sam pogledao brdo kvalitetnijih filmova na tu tematiku, ovako je to ispalo još jedan po meni klasičan ljubić gdje su akteri mentalno izazovni ![]() žena je oscar, pa i više material, a cooper je napokon obavio svoju ulogu života... uvjerljiviji je ko luđak nego ko propalica prepisivač u the words definitivno. ono apsolutno, stvarno ga je odglumio vrhunski, možda još malo mutnijih očiju i pogleda da su napravili i totalni sajko. međutim izgleda da su me ponijeli hvalospjevi i cijelo vrijeme filma sam očekivao taj "kick" o kojem svi pričaju, a ono sve to ide nekak ko duja po zimi... polako, polako... doduše sa pametnim dijalozima i scenama, ali polako polako i dalje i onda klasika rasplet svi sretni i zadovoljni sa onak ajmo reć jako dobro izvedenim krajem za nekoga tko nije vidio dobro izvedene hepi endove. ne znam eto, isplati se pogledati svakako, pogotovo za nekoga tko ne voli ljubiće/drame, ali sada da je to nešto revolucionarno - nije. Zadnje izmijenjeno od: syss. 08.04.2013. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11679 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Searching for Sugarman - meni odličan dokumentarac. Definitivno preporuka. Nevjerojatno kakvu priču složi život.
![]() |
#11680 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Osobito mi se, kao pripadniku mlađe generacije, dopada scena plesa uz nenadyebivog Dylana i Casha... ![]() Usput, neko me ovdje nayebal da pogledam portugalski film TABU http://www.imdb.com/title/tt2153963/?ref_=sr_2 pa uz sav trud, uvijek zaspim nakon desetak minuta. Jel još ko gledo a da nije zaspo ? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11681 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jučer pogledah Dark Skies Volim pogledati dobar horror, a ovaj mi definitivno spada u dobre. Pogledao sam i prvu sezoni Avengersa - animirana serija Prvo sam ju skinuo za sina, onda sam je ja pregledao. Odlično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11682 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Interview with a Hitman. Ništa posebno - B produkcija, nepoznati(ji) glumci,... Jedino je kraj totalno neočekivan. Ocjena: 7/10.
![]() |
#11683 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11684 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Gledao neki dan Life of Pie i ostao oduševljen s obzirom šta sam očekivao i sada mi je žao što film nisam otišao pogledati u najmanju ruku u 3d ako ne i u Imaxu ...ma možda i odem. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 09.04.2013. u 13:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11685 |
Guest
|
Jel može preporuka neke "romantike"? Inače to mrzim, ne gledam ni nadrogiran, ali eto... cura navalila. ![]() Znam da voli Tri metra iznad neba, pa može nešto slično. Da nije komedija, a opet da mi i ne plače čitavu večer. ![]() Silver Linings Playbook - pogledan, btw. ![]() |
![]() |
![]() |
#11686 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1692486/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11687 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Meni definitivno u top 5 u zadnjih godinu dana. Glumci svi odreda fantastični, dobra režija i nekako odmjerena radnja, bez pretjerivanja.
![]() |
![]() |
#11689 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11691 |
Guest
|
Ma muka mi je kad vidim "Genre: Comedy|Romance". ![]() Poslije toga se moram liječit s BDSM tematikom, pada mi na pamet Tajnica i možda Black Snake Moan. |
![]() |
![]() |
#11693 |
Guest
|
Secretary mi je zakon filmek ![]() |
![]() |
![]() |
#11694 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Odlična kamera, poseban ugođaj tipičan za francuske filmove.
![]() |
![]() |
#11695 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11696 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11697 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
U Black Snake Moan-u je super mjuza, kad sam ga krenio gledati nisam ni slutio da je za glavni lik inspiracija bio RL Burnside, meni najbolji blues glazbenik. Ako ti se sviđa mjuza iz filma poslušaj neke njegove albume i kompliacije "Not the same old blues crap". Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0098360/ http://www.imdb.com/title/tt0116767/ ili čak cijeli njegov gangsterski opus
![]() |
![]() |
#11698 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
Bit će vjerojatno veći dio opusa. Par nasilnih i onda par laganijih, poput ovih i onog što si naveo: http://www.imdb.com/title/tt0330229/ http://www.imdb.com/title/tt0199683/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11699 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11700 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Upravo pogledao najbolesniji film ikada, The Skin I Live In. Dva puta sam ga gasio ali sam se nekako prislio da ga odgledam, ne zato što je film loš nego zato što su neke scene premučne. Desetka za glazbu u filmu, a kompletan film je teško ocjeniti, ja samo znam da ga više neću gledati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|