|
![]() |
#1141 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
...imam problem...htio bih izmjeniti sliku kada se pali i gasi mobitel...trenutno imam W810 startup i shutdown pack...sve napravim kako treba u files_to_upload i pokrenem XS++ i piše da je sve gotovo...no kada palim mob pojavljuje mi se stalno ista slika...jel mi može neko reć kaj krivo radim?????? Zadnje izmijenjeno od: DJ RUNNER RACE. 23.02.2009. u 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
jel netko zna link gdje ima firmware za k750 eu2(emea2)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
@mann hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Moze li netko link postati kako staviti TomTom na G700?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Jeli se može ikako povećati font da bude slično kao i na k800 evo slika:http://img2.vpx.pl/up/20081001/44.gif ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
k800 je prvi mob koji podržava ttf fontove
![]() |
![]() |
#1148 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
SonyEricsson k750i / W800i crkla tipka za glasnocu,trebam patch :P
e ovak,neki dan dobio neki stari k750i,lagano sazvakan,jer je moj stric koji mi ga dao,pokusao zamijeniti staru masku sa novom kineskom i normalno potrgo par stvari,poput tipke za glasnocu/zumiranje(+/- tipka),i one za paljenje kamere kad se otvori poklopac......................................posto mi bilo dosadno isao sam vidit dal da ga malo sredim za neku upotrebu il da ga u kantu bacim,pa sam napravio par stvari: 1.flasho ga,i sad se na njemu vrti W800i software ![]() 2.Unlocko ga,tako da posto je primao sam Vip kartice sada vrti i sve ostale ![]() 3.napravio bypass putem patcha,tak da sad kamera radi bez obzira na poklopac ![]() 4.zamijenio staklo na starom kucistu,i malo ga ofarbo i sad je ko nov-skoro eeee da,al sad me muci ono sto neznam kad da uradim,jer nisam nist naso na netu a to je: -kako da zaobiđem tu tipku za glasnocu odnosno zumiranje,ili jel postoji neki patch koji ima to vec nariktano,il dal bar neko zna dal ima kakva caka da si bar muziku pojacam,jer nemogu pustit nijedan mp3 kak spada,jer je po defaultu nariktan na 50% glasnoce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Registered User
|
IMAM PROBLEM!!! NE MOGU UPALITI MOBITEL !! Sve sam radio po uputama za flashiranje....jel mi netko moze pomoci kako da ga upalim?? probao sam ga puno puta upaliti i nista...i stavljao sam ga na punjenje i opet nista!!! jel mi moze netko pomoci??? ![]() ![]() Hvala! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Negdje si omašio, dali ti ga PhoneXS detektira kad tel prikopčaš na usb kabl i stisneš te malo držiš tipku C ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ako ga PhoneXS nađe onda nemaš brige, živ je ![]() Ponovi postupak flashanja strogo po uputama ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Registered User
|
jel moze meni neko pomoci s mojim problemom gore navedenim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#1155 |
Registered User
|
imam ja jos jedan problem... Imam Sony Ericsson S500i... i njemu sam htio nadograditi software...i skinuo sam sa Sony Ericssonove stranice program za nadogradivanje...i sve ja lijepo po uputama to...kad mi se odjedamput na na 95% program ugasio....i nista ja probao nazat i opet isto..onda sam zatvorio program i otkopcao mobitel...hocu ga ja upaliti i nista...stavim ga ja na punjenje i opet nista..ne mogu ga uopce upaliti...ZASTO?? pomognite!!! i kupio sam novu bateriju i opet nista....POMOGNITE!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
probaj opet SEUS ili flešaj sam
![]() |
![]() |
#1158 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61883
![]() |
![]() |
#1159 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
evo ja sampokuso flashat i kad stisnem flash stoji mi cjelo vrijeme na ovome http://img188.imageshack.us/img188/724/beznaslovas.png jel zna ko zasto? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
probaj s far+jdflasher napraviti flash s brown firmware-om
![]() |
![]() |
#1164 |
MIUI HR Translator
|
http://www.iprotebe.cz/sony-ericsson...ction1534.html fs skineš emea2 a main eu1 a custom ovdje http://www.esnips.com/doc/597f5dc4-d...02337_2_EMEA_2
![]() |
#1168 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
:)
Imam flashan k750i u w800i ali nemam hrvatski jezik... Zna netko što moram napravit da prebacim u hrv... a da ne flasham cijeli mob ispočetka...hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
ak netko moze stavit sve ove linkove na neki drugi upload zato sto je rapidshare poceo srati u zadnje vrijeme...vec 3 sata pokusavam skinuti startup za w800 i vec me pocinje zivcirati...hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Zdravo, Može li mala pomoć, pomoću tutorijala sam uspješno flashovao k750i u w800, međutim sada želim izmjeniti drajvere, ali nemam ovog foldera od XS-a u Program files> http://img526.imageshack.us/img526/4596/fileszi9.jpg Kako da ga pronađem? Usput, zahavaljujem se na ovom iscrpnom tutorijalu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|