|
![]() |
#1141 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Martyr - Havoc in Quebec City (DVD) Reci cu samo jedno - tko misli da je vidio dosta od tehnickog death-a nije vidio ovo ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
evo malo najava... FEB 3 Sepultura+Napalm Death+Support on 3 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- FEB 4 Grave Digger + Alestorm + TALETELLERS at Boogaloo, Zagreb on 4 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- FEB 5 S A M A E L "Solar Soul" Balkan Tour 2009 on 5 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- FEB 21 Iced Earth + Saxon + Inciter at Boogaloo, Zagreb on 21 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- MAR 23 Amon Amarth + Obituary + Legion of the Damned at Boogaloo, Zagreb on 23 Mar 2009 -------------------------------------------------------------------------------- APR 2 Nightwish + Pain + Indica at Mala dvorana Doma sportova, Zagreb on 2 Apr 2009 -------------------------------------------------------------------------------- APR 8 HammerFall + Sabaton at Boogaloo, Zagreb on 8 Apr 2009 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1144 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
opa, amon i hammerfall + sabaton ![]() na to vrijedi otici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Prečupavi mod
|
Bar ne slusa(mo) Hammerfall ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Manowar Iron Maiden Metallica GnR (nije metal al ajde ![]() pantera (uf :P ) od ovako "alternativnije" glazbe (pod ovo smatram ono sto nije folk-pop, i tehno (ovo sam izdvojio zato sto, iako je ne slusam, nemam stav prema toj glazbi kao prema recimo folku, a pop je jos isto ok)) volim poslusat garrya moorea, dylana, casha i tako to... ![]() inace iam nepunih 14, i u zivotu nisam cajke sluso, a takih je jos, nazalost, malo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Prečupavi mod
|
Meni je zadnji od Saxona (Lionheart) odlican, malo mi vokal ne sjeda sa onim vristanjima, ali sviralacki sve 5 ![]() EDIT: u biti nisam ni siguran jel im to zadnji, malo sam ispao iz toka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
|
Mah, i meni je trenutno jedina želja za jedan koncert da Machine Head dođe u Hrvatsku ili tu negdje okolo, Mađarska ili Slovenija. ![]() Kakav to šhow bude Citiraj:
![]() Tad mi nije sjelo, a tad mi je svašta sjedalo, tak da ono, dali bi se preživit ![]()
![]() |
![]() |
#1154 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Čak i Brian "Head" Welch? Nije loš albumček, na tragu starih Korn uradaka....vrijedi poslušati... Čak ni nije toliko dosadan sa propagandom religije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ruku na srce,jedina dva albuma koja im valjaju su Burn my eyes iz valjda 95 il kad već,i Blackening,ovo između je zaista bio teški trash i crnjak..nevrijedno spomena. Ali volio bi ih poslušati jer sam se na njima,panteri i megadethu zakačio na ovu glazbu,lako za maidene i metallicu to ni ne spominjem.. Bio je tu slayer,al nikad mi nisu preveć sjeli makar ih rado slušam.. ![]() Sepultura je sentiment ![]() ![]() Moram pogledat kako Cannibal corpse stoji,jesu oni šta novo izdali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
|
94' je Burn My Eyes ![]() I da, donekle se slažem. Tu bi još dodao i Through Ashes of Empires, koji je fantastičan album, nije bolji od Blackeninga, ali je bolji od BME, Imperium eeeeeeee ![]() ![]() Onih 10 godina između BME i TAOF nisu vrijedni spomena jer je to neki veliki period traženja Machine Heada, i ti albumi su blaga katastrofa
![]() |
#1157 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sve po malo Metallica Iron Maiden Children Of Bodom Tool The Killers Slipknot SOAD In Flames Dragon Force uglavnom slusam samo metal |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
OOOOOOOOO DAAAAAAAAAAA. Jebemu, Iced Earth čekam već godinama da dođu do nas, i nikako. Ali eto, konačno dolaze i to sa najjačim pjevačem ikad!!!! Matt je legenda ![]() A ono, nije ni Saxon za odbaciti, hehe ![]() Ugl, bit će orgazmično! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Prečupavi mod
|
Nego, jel slusao tko Yattering? Poljaci, dedara, ali tehnikala i to kakva... opako razvaljuju...
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Novi Kreator (Hordes Of Chaos) je od danas moguće nabaviti ![]() It has been described as their most organic album to date due to the fact that, barring vocals, guitar solos and some melodies, the album was recorded in a live setting with no overdubs. Frontman Mille Petrozza noted that this is the first time they have recorded an album this way since Pleasure to Kill in 1986. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1168 | |||
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Suckerson je vise kao interna zajebancija izmedju mene i jednog frenda. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Glasajte za We Come One na Metalfestu 09
Članovi: Robert Mihić- udaraljke Tin Tonković- klavijature Danijel Targuš- bas gitara Viktor Berger- solo gitara Hrvoje Pandžić-ritam gitara Tin Englman-tuba Ivan Martinčić- trombon Barbara Ćavar-trombon Karlo Ćavar-truba Filip Junek- truba Idejni početak benda razvija se krajem 2004.godine kada se okuplja pet puhača, poniklih u Gradskoj glazbi ''Trenkovi Panduri''. Sa ciljem stvaranjem nečega posebnog, spoja žestokih instrumenata i puhačke glazbe,te prikazati limene instrumente u drugom svijetlu, ne u svijetlu ''seoskih glazbi i narodnjaka''. Tako nakon par mjeseci uspjevamo složiti deseteročlani bend, koji ostvaruje našu viziju. Prvi nastup imamo na ''Požeškom kulturnom ljetu'' 22.07.2005, gdje nas novine ''Požeška kronika'' prozivaju otkrićem ljeta te nas stavljaju na naslovnicu.Bend uspješno nastavlja sa manjim nastupima po okolnim mjestima, te odlučuje snimiti 6 stvari među njima i '' Rusku Fantaziju'', inspiriranu istoimenom solističkom skladbom napisanom za trubu i okrestar,skladatelja Julesa Levya(1838-1903) ,te iz nje uzimamo glavni motiv oko kojega izgrađujemo stvar. Nakon snimanja dolazi do par promjena u bendu, mjenjamo gitariste i klavijaturste, te dovodimo perspektivne glazbenike koji se školuju u Srednjoj glazbenoj školi Požega. Prvi naš značajniji nastup bio je Humanitarnog karaktera sa grupom T.B.F. 17.02.2006, gdje smo pomagali dječaku za liječenje raka. Nakon toga bend odlazi u Osijek gdje smo fenomenalno prihvaćeni, ondje sviramo dva puta u rock clubu ''Mini Teatar'',na gradskom trgu, UFO festivalu pred 4000 ljudi,potom sviramo na ''Novogradiškom ljetu'' sa Prljavim Kazalištem,zatim Slatina,Virovitica,Davor, Zagrebački Film Festival u SKUC-u , u Požegi sa riječkom grupom '' Father'',zatim ponovno u Osijeku više puta ,gdje nam je zadnji nastup bio 5.10.2007 sa Let3,te imamo još jedan zakazan nastup 31.10. u MMC Slavija u Osijeku.Nastupali smo u Slavonskom Brodu sa grupom Let-3 povodom motorijade,te kao headlineri na Osječkim danima piva nedavno.Uskoro nas očekuje najaveći izazov dosada, nastupamo kao predrupa Haggardu-osmnaesteročlanom bendu iz Njemačke koji spaja srednjovjekovnu i metal glazbu.Koncert će se odviti u klubu Boogaloo,2.11 u Zagrebu. Bend sigurno nastavlja sa radom unatoč odlasku tubiste u Zagreb i trobonista u Varaždin, svaki tjedan imamo probe svi zajedno uključujući i njih.Sav zarađen novac ulažemo u bend, izradu odjeće,popravak instrumenata i slično samo sa ciljem da nam budućnost bude ugodnija. Linkovi komentara i recenzija dosadašnjih nastupa: http://www.virovitica-online.com/vij...00-0-5720.html - Virovitica,prvi rockovo fest u tome gradu http://youtube.com/watch?v=jaY2gedxVYQ - naša autorska stvar ''Utopia'' live na U.F.O.-u http://www.glas-slavonije.hr/mozaik....D_VIJESTI=2908 - Glas Slavonije o We Come One-u na Danima piva u Osijeku http://www.glas-slavonije.hr/mozaik....D_VIJESTI=2582 -Glas Slavonije sa naslovom ''We Come One zasjenili pipse'' http://izlasci.net/galerija.php?idc=67948&id=1587 - izlasci.net o We Come One-u na Danima piva u Osijeku 2009. http://www.glas-slavonije.hr/mozaik....D_VIJESTI=3843 - Glas Slavonije o We Come One-u na Danima piva u Osijeku 2009 http://www.myspace.com/wc1pz - službena stranica We Come Onea Dakle,ukratko moj bend,pa ako bi mogli pomoci glasovanjem da nastupimo na metalfestu,hvala ![]() Vote for We Come One on METALCAMP 09 http://www.metalcamp.eu/voting.php odaberite croatia->wc1->vote.thx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|