Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.01.2017., 22:40   #1141
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Tko tvrdi da Vasquez i Danilo znaju osnove nogometa može na psihijatriju
burmuz je offline  
Staro 18.01.2017., 22:47   #1142
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Opet Ronaldo simulira, tko bi rekao

https://twitter.com/diaro_SPORT/stat...30699179188224
listerstorm je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.01.2017., 23:03   #1143
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
40 utakmica bez gubljenja i onda dvije zaredom izgube.. ni jedna dobra lopta za Ronalda.. Benzema fula sa 7m XD cijeli gol..
Asensio i Lucas nevidljivi. Baš je Isco falio.
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline  
Staro 18.01.2017., 23:23   #1144
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
A dobro, što je tu je ... morat će se vaditi u gostima kako god znaju

Nažalost, falili su prodori po desnoj strani koje jedino Carvajal zna odraditi kako treba, ali pošto ima ozljeđenu zadnju ložu te ga neće biti mjesec dana na terenu ... izgleda da će Danilo morati postati vrhunski bek i to ODMAH

Ovo se i očekivalo, jer je Carva jedini igrač iz startne jedanaestorke CL finala koji još nije bio ozljeđen, a ovaj ga je forsirao non-stop, pa je samo bilo pitanje trenutka nekakve ozljede.
dh41400 je offline  
Staro 19.01.2017., 07:18   #1145
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Ne vidim neke naznake da se budu izvadili u gostima.Ne mogu reći da su u padu,jer nisu niti prije igrali puno bolje,samo su imali sreće kad je bilo gusto.Sada ih je počela zaobilaziti.Bit će jako teško dobiti Malagu ovakvom igrom.
Staro 19.01.2017., 09:07   #1146
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
http://www.index.hr/sport/clanak/sok...ta/945004.aspx

Šta reći, osim što se ponovo dokazuje da je krivi igrač izabran za najboljeg igrača.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.01.2017., 09:59   #1147
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Tko o čemu buljo i lister o Ronaldu
Mislim, ti znas da je to nagrada za prošlu godinu, a ovo je 2017.?
Po toj logici bi Leisteru trebali uzet titulu od prosle sezone jer su sad katastrofa.

U neku ruku mi je i drago da su izgubili da vidim malo frustracije na licu Zidane-a, nema više onog osmijeha kad se kockaš svaku tekmu i pobjeđuješ, valjda se opametio.
Staro 19.01.2017., 10:09   #1148
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
http://www.index.hr/sport/clanak/sok...ta/945004.aspx

Šta reći, osim što se ponovo dokazuje da je krivi igrač izabran za najboljeg igrača.
Buljo, tebe treba bannat samo zato jer čitaš to govno od medija
Brko je offline  
Staro 19.01.2017., 10:27   #1149
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Večina medija su govna, tak da čitaš one članke koji ti se sviđaju.
A znam i zašto ti je govno al ovdje nema govora o politici tak da...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.01.2017., 12:16   #1150
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Buljo, tebe treba bannat samo zato jer čitaš to govno od medija
Just do it hahaha

Sad još i Carvajal ozlijeđen a onaj panj Danilo XD, bolje da je igrao Coentrao, mada nije ni on nešto extra, ali možda je nabrijan s obzirom koliko dugo nije odigrao poštenu tekmu. Lucas me baš razočarao..

Valjda će Isco biti spreman za sljedeću tekmu..
Lihto je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2017., 13:58   #1151
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Vratit ce oni samopouzdanje sad u subotu ako dobiju Malagu, a trebali bi, ako izgube onda ce te sve nizbrdo krenut.
Staro 19.01.2017., 14:01   #1152
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Večina medija su govna, tak da čitaš one članke koji ti se sviđaju.
A znam i zašto ti je govno al ovdje nema govora o politici tak da...
Pa govorim o sportu. Govno od medija što se sporta tiče. Pogotovo nogometa.
Dovoljno mi govori kad je lani pisao članak kako se nakon nekoliko godina izbivanja u Formulu 1 vraća momčad BENNETON Renault. A Bennetona u F1 nema od 2001. Nakon toga je bio samo Renault.
A i koliko puta su Garetha nazvali Christian Bale. A Alača i njegove suze boga sunca da ni ne spominjem. Stoga, govno od medija sa polupismenim i nepismenim novinarima.
O nogometu ne čitam na domaćim medijima baš ništa. Radije Marcu lupam u translator nego da čitam domaće pizdarije.

Politika nema nikakve veze sa time. Na tom području Index čak nešto i odradi kak treba.
Brko je offline  
Staro 19.01.2017., 15:05   #1153
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Isprike što upadam sa nogometnim OT-om u ovu političku temu ... samo da odgovorim kolegi, pa odoh dalje

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Sad još i Carvajal ozlijeđen a onaj panj Danilo XD, bolje da je igrao Coentrao, mada nije ni on nešto extra, ali možda je nabrijan s obzirom koliko dugo nije odigrao poštenu tekmu. Lucas me baš razočarao..

Valjda će Isco biti spreman za sljedeću tekmu..
Izgleda da je Zidane i računao na ovo, te je i isprobavao ovu novu formaciju 3-5-2, gdje bi mu wingbekovi bili Marcelo i (po mojoj pretpostavci) Vazquez, jer je pitanje kako će se Danilo ponašati pod pritiskom.

Na ovoj tekmi je prebacio na 3-5-2 pred kraj, te Kovačića pokušao baciti na tu poziciju desnog wingbeka, ali ovaj je ostao poprilično zbunjen po pitanju što/kada/kako/koga.

Još jedna solucija je Nacho na desnom beku (sa četvoricom u zadnjoj liniji), ali onda nema nekih solucija po pitanju rotacije i odmaranja igrača za nadolazeće tekme. S obzirom da je ovo najgušći period u sezoni sa hrpom nadolazećih utakmica, biti će zanimljivo vidjeti tko će ostati živ a tko ne
dh41400 je offline  
Staro 19.01.2017., 15:44   #1154
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Isprike što upadam sa nogometnim OT-om u ovu političku temu ... samo da odgovorim kolegi, pa odoh dalje

Izgleda da je Zidane i računao na ovo, te je i isprobavao ovu novu formaciju 3-5-2, gdje bi mu wingbekovi bili Marcelo i (po mojoj pretpostavci) Vazquez, jer je pitanje kako će se Danilo ponašati pod pritiskom.

Na ovoj tekmi je prebacio na 3-5-2 pred kraj, te Kovačića pokušao baciti na tu poziciju desnog wingbeka, ali ovaj je ostao poprilično zbunjen po pitanju što/kada/kako/koga.

Još jedna solucija je Nacho na desnom beku (sa četvoricom u zadnjoj liniji), ali onda nema nekih solucija po pitanju rotacije i odmaranja igrača za nadolazeće tekme. S obzirom da je ovo najgušći period u sezoni sa hrpom nadolazećih utakmica, biti će zanimljivo vidjeti tko će ostati živ a tko ne
Slažem se sa tobom.Ja bi samo rađe vidio Ramosa na beku,a Nacha na stoperu sa Varaneom.Ramos je već neuspješno igrao zadnjeg veznog pod Rafom ,ali mislim da bi manje štete napravio na beku,jer prodoran je,a opet nije lajbek kao Danilo.
Danila bi pustio da ide badava.
Ne treba sad Lucasa razapinjati.Imao je loš dan ,a on je za razliku od nekih ove sezone odigrao dobrih utakmica.
Slažem se i sa tobom Mirko da sad treba dobiti Malagu pošto,poto,ali neće to ići lagano.Pogotovo ne sa ovakvom igrom.Sa katastrofalnim Ronaldom cijele sezone.Sada ispada da sam bio u pravu kad sam rekao da ga se trebalo prodat dok se još moglo masno zaraditi.Na godinu će to biti puno manja lova,vjerujte.
Nije problem samo njegova forma,nego je najveći problem što je cijela momčad njegov talac.Vaditi ga ne smije,jer će dobiti slom živaca,a drugi gube volju na klupi kad gledaju što se njemu tolerira.
To sam pretpostavljao da će biti tako već u jesen.
Ovdje su se neki smijali kad sam kritizirao igru čak i kad se pobjeđivalo.Govorilo se o nekom nizu,ali indikativno je bilo da niti jednu jaku tekmu osim Atletica(koji ove godine nije niti sjena prošlogodišnjem),nismo dobili.Barci smo ejdva iščupali remi ,Borusija dva remija,Villareal doma x.Jedino smo razmontirali jaki Sociedad i to znakovito bez ijedne od ovih zvijezdica koje sad gledamo.
Moja procjena je nažalost da u kupu ispadamo,a u prvenstvu ćemo opet biti iza Barce.Liga prvaka ,to nikad ne znaš!

http://www.marca.com/en/football/rea...f6e8b4624.html

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 19.01.2017. u 15:59.
emilblomsky je offline  
Staro 19.01.2017., 16:37   #1155
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Sa katastrofalnim Ronaldom cijele sezone.Sada ispada da sam bio u pravu kad sam rekao da ga se trebalo prodat dok se još moglo masno zaraditi.Na godinu će to biti puno manja lova,vjerujte.
Nije problem samo njegova forma,nego je najveći problem što je cijela momčad njegov talac.Vaditi ga ne smije,jer će dobiti slom živaca,a drugi gube volju na klupi kad gledaju što se njemu tolerira.
To sam pretpostavljao da će biti tako već u jesen.
Ovdje su se neki smijali kad sam kritizirao igru čak i kad se pobjeđivalo.
To ja govorim već dvije godine jer mu toliko traje silazna putanja.
Da to nije ronaldo nego netko drugi pitanje dal bi dobio ijedan glas nakon ovakve godine, bar kaj se tiče njegove uloge u osvajanju kaj se osvojilo.

Možda se on i probudi al nije on više onaj ubojica kojeg se bojao svaki vratar kad je bio slobodni udarac, čak štoviše, 1 na 1 više nije prijetnja.

Ovo boldano je najveći problem reala dok je ronaldo tu, a perez ko perez, dok uzima pare od marketinga njemu dobro, nije da se nauživao trofeja u svojoj karijeri na čelu reala kao što se nauživao love...

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.01.2017., 17:23   #1156
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Pošto zlatnu loptu mogu dobiti samo on ili Messi,dobio ju je jer je osvojio euro i ligu prvaka,i bio je lani uspješniji od Messija koji isto nije imao bajnu sezonu.
Kako je ova krenula ,bude opet Messi.
Za sada zasluženo,jer on jedini igra u Barci ove sezone.
Taj izbor mi je oduvijek bio smiješan,gledaj samo tko je ispred našeg Modrića ove godine po glasovima.
Staro 19.01.2017., 17:24   #1157
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Silazna putanja? Majke mi, šta vi to trošite da i ja to malo probam??? Lik u 7 utakmica odigra 2 loše i automacki je u silaznoj putanji.
Ako je on u silaznoj putanji, onda Messi i onaj brazilski cirkusant Neimar komotno mogu u Kinu ili na groblje slonova u SAD.
Brko je offline  
Staro 19.01.2017., 17:46   #1158
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Silazna putanja? Majke mi, šta vi to trošite da i ja to malo probam??? Lik u 7 utakmica odigra 2 loše i automacki je u silaznoj putanji.
Ako je on u silaznoj putanji, onda Messi i onaj brazilski cirkusant Neimar komotno mogu u Kinu ili na groblje slonova u SAD.
Pa jel ti uopće gledaš tekme?
Pa od eura nije odigrao ništa dobro ,osim tekme protiv Atletica i možda neku manju tekmicu,On je zlatna lopta,Neymar i Suarez nisu.Za njega vrijede druga pravila.Ove sezone je loš,a Morata grije klupu!
Zašto bi ja nešto uzimao ako kažem istinu?
Ja bi bio najsretniji da je on u top formi i da je odigrao loše dvije utakmice.Nažalost ,odigrao je 22!
Staro 19.01.2017., 18:02   #1159
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Gledam. Zato i velim. Ako je on u kurcu, onda pola Barcelone mora dobit šut u but, a Messi prvi.
Brko je offline  
Staro 19.01.2017., 18:05   #1160
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Taj izbor mi je oduvijek bio smiješan,gledaj samo tko je ispred našeg Modrića ove godine po glasovima.
Baš je smiješan jer uopće nema veze sa stanjem na terenu nego sa subjektivnim mišljenjem glasača.

Citiraj:
Očito ne gledaš tekme.
Neymar ove godine suksa najviše.

Citiraj:
Gledam. Zato i velim. Ako je on u kurcu, onda pola Barcelone mora dobit šut u but, a Messi prvi.
Ame brko, više duvana

žmnpp
buljo je offline  
Staro 19.01.2017., 18:21   #1161
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ništa to nije više bitno,
izgubljeni sin Damir vratio se doma.
Staro 19.01.2017., 19:02   #1162
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
S
Ne treba sad Lucasa razapinjati.Imao je loš dan ,a on je za razliku od nekih ove sezone odigrao dobrih utakmica.
Moja procjena je nažalost da u kupu ispadamo,a u prvenstvu ćemo opet biti iza Barce.Liga prvaka ,to nikad ne znaš!
http://www.marca.com/en/football/rea...f6e8b4624.html
Taj ima loš dan od kad se rodio. Užas od igrača, a kad gledam da sam Isca kritizirao sad mi je žao, mothership je za tog metuzalema. Danilo također, taj nije za 1 HNL.
Baš sam sa starim komentirao, jbt skautove bi za ta dva igrača, da sam Perez, za jaja objesio. -.-"
Mislim da se da izvući i jedno i drugo ako se zapne kako spada. Neće ni Barcelona dobiti sve, barem ne s ovakvom igrom kao dosada.
burmuz je offline  
Staro 19.01.2017., 19:25   #1163
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Ako je on u kurcu, onda pola Barcelone mora dobit šut u but, a Messi prvi.
Ronaldu su ostali odbijanci u 16m, golovi glavom i penali, ostalo je za zaborav i potpuno je beskoristan izvan 16m.

Dribling i slobodnjaci više ne postoje dok Messi asistira, kreira, zabija, pogađa iz slobodnjaka kako želi, dribla četvoricu sa istom lakoćom kao kad je imao 20 godina i trenutno je u takvoj formi da ne zabija gol u svakoj 10-oj tekmi.

Nevjerojatno koji zaokret po pitanju Geloja i Reala.
listerstorm je offline  
Staro 19.01.2017., 19:50   #1164
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kakav zaokret? Ronalda kao sportaša ne mogu smisliti. Kao nogometaš po igri je odličan kao i što je humanitarac. Kao pojava je izuzetno iritantan. I to mislim o njemu još iz ManUtd dana.

O Realu nikad nisam imao dobro mišljenje. Posebno sam ih mrzio kad je tamo bio Murinjo i kad su Pepe i Marcelo pod Murinjom se takmičili ko će biti veća debilčina i kosilica na terenu.
Otkako je prgavi kmet Murinjo otišao, naravno da se ublažila retorika prema Realu, jer su klub vodili redom gospoda: Anćeloti, Benitez i sad Zidane kojeg sam oduvijek cijenio.

Prema Barci ne gajim posebne osjećaje.

Kao što rekoh, dok ste si po wikipediji birali klubove (ok, to samo vorda22 radi ) koji je najbolji da za tog navijate, mene su zanimali neki drugi klubovi. To je ta čar Hrvacke i ovog tu prostora. Navija se samo za najtrofejnije klubove izvana.
Brko je offline  
Staro 19.01.2017., 20:41   #1165
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Kakav zaokret? Ronalda kao sportaša ne mogu smisliti. Kao nogometaš po igri je odličan kao i što je humanitarac. Kao pojava je izuzetno iritantan. I to mislim o njemu još iz ManUtd dana.

O Realu nikad nisam imao dobro mišljenje. Posebno sam ih mrzio kad je tamo bio Murinjo i kad su Pepe i Marcelo pod Murinjom se takmičili ko će biti veća debilčina i kosilica na terenu.
Otkako je prgavi kmet Murinjo otišao, naravno da se ublažila retorika prema Realu, jer su klub vodili redom gospoda: Anćeloti, Benitez i sad Zidane kojeg sam oduvijek cijenio.

Prema Barci ne gajim posebne osjećaje.

Kao što rekoh, dok ste si po wikipediji birali klubove (ok, to samo vorda22 radi ) koji je najbolji da za tog navijate, mene su zanimali neki drugi klubovi. To je ta čar Hrvacke i ovog tu prostora. Navija se samo za najtrofejnije klubove izvana.
HeHe,he brko ,legendo!
Ja navijam za Real oduvijek.Sad pratim ga od kada ga imam mogućnost gledati.Jedino kad sam navijao protiv njega je bilo finale 2002.,protiv Bayera,jer su mi tada Balack,Basturk i ekipa bili odlični!Mada je bila peglaona na kraju.
Ja iznimno cijenim Ronalda,i preferiram takav tip igrača.Ali isto tako velim kako stvari stoje.Meni je cilj da Real bude uvijek dobar,i da uživam u igri.Nažalost ,od kako je Zidane preuzeo momčad ne igraju dobro,previše se luta i nije našao pravu formulu.Naravno da će imati solidne rezultate sa takvim igračima,ali generalno nema viziju kako igrati.
Vidiš,ti ne podnosiš Mourinha,a meni je Real igrao najljepše te 2012..kad ih je Mourihno vodio.Stvar ukusa!
Ajd ,da se ne razglaba bezveze-Idemo dobiti Malagu,pa probat okrenut kup i bit će sve ok!
Ajmo sad Sociedad!
Staro 19.01.2017., 21:12   #1166
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Kad će se više ta tema za pisanje u Ronaldu otvorit

Počinje Sociedad vs Barca
Staro 19.01.2017., 21:15   #1167
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Činjenica je da su ovi minusi u stupnjevima odradili svoje i većina jačih igrača trenutno nije baš na razini, pa neymar nije 3mj zabio gol XD tak da vidjet ćemo kak će se dalje razvijati.. Ramos bi svakako mogao na beka ali nije da Zidane čita pcekspert
Lihto je offline  
Staro 19.01.2017., 21:31   #1168
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

A šta da radiš s čovjekom (Danilom) koji je koštao koliko 30 milijuna? Sigurno ga neće izbacit iz ekipe, kad nema Carvajala igrat će on sigurno, a da stavi Nacha ili Ramosa dok je on zdrav značilo bi da ga je otpisao, a to sigurno neće napravit.
Staro 19.01.2017., 21:37   #1169
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
A šta da radiš s čovjekom (Danilom) koji je koštao koliko 30 milijuna? Sigurno ga neće izbacit iz ekipe, kad nema Carvajala igrat će on sigurno, a da stavi Nacha ili Ramosa dok je on zdrav značilo bi da ga je otpisao, a to sigurno neće napravit.
Slažem se!A dobro,nije ga Zidane kupio.Pa kaj ne znate onu priču o Danilu.
Dakle,u Portu su bila dva Danila!Sada je Real odlučio kupiti Danila,i kad je ovaj došao u Madrid,veli Perez,"pa nije to Danilo"!
Benitez mu odgovori: "Pa je,evo piše u pasošu.Danilo!
Perez:"Gle,zbilja je!Na televiziji mi je izgledao drukčije"Ajd ,dobro!
I tako je letva došla u Real!
Da je letva ,pokazao je i na predstavljanju,ne!Sjetit ćete se!
Penal na zna se kome.Neymaru!A je pao,kao da ga je kosilica sasjekla!
A i Messi je kolegijalan.Vidi da Ronalda ne ide,pa je dao penal Neymaru,da ne pobjegne previše sa golovima!
Staro 19.01.2017., 21:46   #1170
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
pa neymar nije 3mj zabio gol XD
Zacoprao si

žmnpp
buljo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge