|
![]() |
#1141 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma članak je drek. Ne u smislu da LeBron ne valja, već da za njega, kao i za svakog drugog dobrog igrača koji je u NBA 5+ sezona, možeš izvući i ovakvu ali i sasvim suprotnu statistiku.
Ček dis: Citiraj:
![]() |
![]() |
#1142 | ||
Premium
|
zaboravih dodatak u članku koji je rađen za Davora, očito ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Guest
|
srecom, ovaj je bio prvi u apsolutno svim relevantnim statistikama i to u finalu protiv nauspjesnije ekipe svih vremena... to nitko ne moze osim lebrona slijedeci put kad budete igrali bar 3na3, probajte imat i najvise asista, skokova, koseva, ukradenih i blokada...javite kak je proslo ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1144 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Premium
|
Najjakiji igrač svemira. 12-10 west, 24-6 east Ne bi vidio 6 finala ni u snu da igra na zapadu.
![]() |
#1150 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1152 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
Premium
|
Citiraj:
Je, je, pravit ćemo se da tu nisu bila još dva AS igrača, bez čijeg potpisa se LeBron ne bi ni vratio kući. ![]() Nagradno pitanje: Koliko je koševa jučer clutch LeBron zabio u Q4?
![]() |
![]() |
#1156 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Bokte ko djeca od 13. godina koji su ove godine odlučili pratiti NBA jer to rade osmašići... Ako se referira na utakmicu protiv OKC-a,oni(LBJ,Love,Kyre) nisu trebali ni igrati tu back2back utakmicu,što je podiglo dosta prašine u medijima,pa je Lue pod pritiskom lige ispak poslao na teren svu trojicu koji su i odigrali ko da su na odmoru. Al recimo da možemo zanemariti tu činjenicu jer tu svi prate NBA na horuk...svakih par godina....ali kad vidim komentare "di je bio u 4. kvoteru nevažne tekme u sezoni" mi izazovu senzaciju ko da sam na školskom OŠ Ivana Filipovića negdje 94'....točno tako smo se tada razgovarali samo su bili neki drugi igrači u kombinaciji tipa MJ,Penny,Shaq,Draxler,Richmond,Ser Čarls itd... Daleko sam ja od fana ili hejtera lika i djela dotičnog samoprozvanog Kralja,samo uzimam činjenice i obrađujem ih svojim prosječnim intelektom. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.02.2017. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
Ajd opusti se malo. Ako nisi skužio ovjde povremeno podjebavamo Davora, LeBronov najvećeg fana ![]()
![]() |
#1158 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1159 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#1160 | |||
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() BTW Curry je izčokirao dva finala ko gospodin ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Guest
|
ne znas tko je gori, iphone fanboyevi ili lebron hejteri ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1164 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1165 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad to.kaže.njihov fanboj, to zbilja ima na težini onda ![]() Samo je najjača stvar u biti što LBJa jednako boli kita i za Roberta hejtera i tebe fanboja ![]() ![]() Zato je ovo sve faking hilerious ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.02.2017. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Premium
|
Citiraj:
Nit sam ja navijač Jamesa, ali nisam niti GSW/ Curry fanboy. No, kao što ti je već više puta ovdje skrenuta pozornost, imaš gadnu naviku hejtati sve što nema veze s hvaljenjem Jamesa/Fedexa/Ronalda/Hamiltona. Koga god drugog da se spomene u pozitivnom kontekstu, krene spika indijanac je, nije vodio sve statistike u finalima, james je najbolji svake godine, a mvp daju drugima tek tako...
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 11.02.2017. u 18:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
našikan pravim haos
|
LBJ je najbolje nisko krilo koje je ikada igralo ovaj sport,sviđalo se to nama ili ne. And we need to move on... A da će izgubiti ovogodišnje finale....hoće,iako ću ja navijati za Cavse jer mi se riga od ovih supermomčadi i beskičmenjačkih jazavaca tipa Durant ![]() Danas Hornetsi kontra Clippersa u 23h,potom malo Šarića a onda šlager u 2.30h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | |
Guest
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#1169 |
Premium
|
@trouble Pa ne znam. Nikako ne bi bilo krivo reći da je to Larry. A što se supermomčadi tiče, tu se štošta i LeBronu može reći. Iako se slažem oko Duranta. Ubio je lajkanje jedne izvrsno posložene under dog momčadi. I kad smo kod Duranta, užasno mi je žao da je tako ispalo. Da nije takav beskičmenjak, o njemu bi se trebalo priačti kao o najboljem SF-u ikad. Što je po meni trebao biti. Miami 13-0 serija. Di se gasite momci? Volio bi pogledati koju tekmu, ali brijem da budem zaspao ko top do 22h.
![]() |
#1170 |
našikan pravim haos
|
Glede Larrya,citirat ću jednog igrača koji je rekao,Larry je nakon 8 godina bio poluinvalid koji je ostalih 7 igrao u cruise modu,sa ležaljkama i maserima pored terena. LBj igra kolko već na najvišoj razini? 14 godina? Neda mi se na google ![]() + ono što su još rekli,Larry nikad nije bio ni upola dobar obrambeni igrač niti dodavač niti razigravač niti kandidat za MVP-a skoro svake godine svoje karijere. Lebron je jednostavno bolji igrač košarke sveukupno gledajući. Po naslovima su izjednačeni. S tim da je Larrya darovalo dva puta sa Houston Rocketsima koji su totalni underdog bili. Naravno ovo sve sam izvukao iz raznoraznih talk show-ova kojima ubijam vrijeme. Era Birda je bila malo prerano za mene. Možda za tebe nije ako si 80' živjeo u USA pa ga gledao iz prve ruke da bi mogao reći da ti je najveća trojka svih vremena ![]() Za mene bi najbolji ikada bio Grant Hill da ga nisu pokosile ozljede zglobova predkraj ere u Pistonsima i na početku karijere u Magicu. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.02.2017. u 20:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|