|
![]() |
#1141 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Ocito dobro placa edigital, on ne posustaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Registered User
|
Je, plaća edigital, plaća links, plaća adm, plaća mr servis, i ne zna koji još ![]() Ajd ako nemaš šta za napisat onda ni nemoj, ne znam ko s tobom uopće priča. @partwish, javi svoj ishod slučaja, odgovor inspektorata i sl., to me baš zanima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1144 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Niti si razumio što sam htio reći, niti si vidio financijsko izvješće ED-a za 2013. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Registered User
|
Citiraj:
A što se edigitala tiče možemo samo zaključiti da imaju jako niske cijene i traljav support, a to je i ponovljeno mali milijun puta. Ako ti je support najbitniji odeš fino u drugu trgovinu i daš 100 kn više za isti proizvod, ne tražiš najjeftinije po nabavi. ![]() Ili jednostavno kupuješ od njih ono što se gotovo nikada ne kvari, tipa Intel procesore i samsung ssd-ove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
evo da i ja podjelim svoje iskustvo sa ED, naravno negativno ![]() narucio Nokia DC-20 punjac (treba mi bas takav zbog 2 USB-a).. stigne danas, otvorim paket ono kutija otvarana (pokidana ona zastitna naljepnica), ajd nema veze sto je otvarana... otvorim kutiju, u njoj samo 2 USB kabla, nema punjaca... krasno :/ povuci potegni, zovi.. posaljite nam o nasem trosku pa cemo vidit o cemu je rijec.. i sad gubi zivaca i vremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Kakve veze ima prijava sa čekanjem? Prijaviti ih možeš uvijek čak i ako si riješio problem drugim putem. A da ti nisi sve izmislio i radiš za konkurenciju? (čisto da postavim pitanje kao protutežu jer se svakog ko nešto pohvalno kaže odmah optužuje da radi za njih) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ti pa nebi pozivao na povlačenje za .. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Kada sam kupio od njih prošle godine objektiv zvali su se "Digitalna trgovina tehničke robe d.o.o." Tako im još na nabava.net piše: http://www.nabava.net/extreme-digital__4413 Danas se zovu "Extreme Digital Adria d.o.o." EDIT: inače dobra fora za ne-rješavati garanciju. Zatvoriš firmu, otvoriš novu i radiš dalje na istom webu kao da se ništa nije promijenilo, a za jamstvo se obrati upravi vodovoda. Sve čisto po zakonu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Pa tako rade i ostali. Vemil, Hgspot i brojni drugi. Samo reklamacije svi više manje primaju. Mene briga što piše na računu jer je Edigital najjeftiniji. Nadam se da neće trebati ići u servis ali do sada su se pokazali veoma brzi i ljubazni.
![]() |
#1153 | |||
Registered User
|
Citiraj:
Kojih 10 puta? Ta trgovina nikada nije bila zatvorena pa ponovno otvorena. Citiraj:
Promjenili su naziv firme, temeljni kapital i još neke sitnice, to može napraviti bilo tko ko ima firmu. Citiraj:
I da, javi se kad ti odbiju reklamaciju jer su sada "druga firma". ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Eto da ih pohvalim, kad ih vec svi kude, narucene PC komponente za necaka, sve stiglo uredno zapakovano, nist nije otvarano koliko sam primjetio, slozio u njegovu kantu, sve iz prve proradilo. Mali udara BF3 (free pokupio prije par tjedana) vec par sati, objasnio sam njegovim starcima da pod obavezno mora testirati komp 24 sata iducih 7 dana radi garancije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Tata
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1156 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam vidio neki dan. Uglavnom priljevi oko 20 milijuna, rashodi za 7 milijuna veći, dužni na sve strane, bonitet u banani. Firma za pranje love, tako se to kaže. Rizična za poslovanje. Što se pravnih subjekata tiče. Kontaktirao sam ih prošli tjedan radi Lumije, na live chatu mi objasnili kako trebam napraviti narudžbu da mi pošalju r1 ponudu. Napravio narudžbu, r1 ponude nema i nema, zovem, šaljem mailove, ispitujem na live chat, dva dana je to trajalo. Naručio sam u drugom dućanu (Mirkonis), a ovi mi se javili prekjučer i vele kao "Evo vam ponuda, uplatite bla bla", reko nema šanse. Di ste bili tjedan dana kad sam vas kumio i molio da mi pošaljete jedan bijedni pdf... ccc
![]() |
#1158 |
Registered User
|
I kakve veze taj tvoj slučaj ima s time što izmišljaš činjenice da je trgovina zatvorena i otvorena 10 puta i ne primaju na garanciju proizvode kupljene ranije jer su sada nova firma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Ekpresno zatvorit. Jer ovakve pizdarije radit legitimnim kupcima ![]() ![]() ![]() Šta ti vrijedi što su par stotina kuna jeftiniji,kad ćeš(ako nešto moraš reklamirat kod njih-kao ja)izgubit par godina života na živciranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Banned
|
Inače, većina iskustava s njima su OK, par puta su "zeznuli" i poslali robu "plaćanje pouzećem", makar je sve bilo plaćeno unaprijed na račun, no vratio sam sve nazad o njihovom trošku i slijedeći dan dobio ispravno. Par puta se desilo da nisu poslali sve što je plaćeno, da fali procesor ili RAM, no umanjili su to na slijedećem računu. No, jedna zanimljiva činjenica, u zadnjih 5 godina, reklamirao sam samo 3 AMD procesora, i 6 Intel procesora. Intelovi su svi bili LGA1156, i to i3 procesori (svi BSoD-aju ako se ne isključi HT u BIOS-u), dok su AMD-i bili Athon II X2 260 (mrtav skroz 2012.), te Athlon X4 740X (FM2, ED 2013.), te FX-6300 (AM3+, ED 2013.), te oba imaju isti sindrom - PC s njima zablokira u radu. Mislim, ovo nema veze sa kvalitetom trgovine, ne proizvode oni procesor, ali eto - slučajnost. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Čini se da su se neke stvari pormjenile oko servisiranja, sada imaju ovaj popis servisera. Eto, ako nekome nešto rikne, vjerojatno je puno bolje slati u ove servise, nego u Mađarsku. Uglavnom, ako netko bude nešto slao u te servise, neka nam napiše ovdje kako je prošlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Banned
|
Ali ono najbitnije, ploče, procesori, RAM itd u Mađarsku. Primjerice, već mjesec dana čekam FX-6300. Sva sreća da ih ima za naručiti odmah, tako da je krajnji korisnik, nakon što smo i ispitali njegov cijeli PC, dobio novi FX-6300, a ovaj kad nama stigne - stigne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Creeper
|
Recimo Asus ploca moze na servis u Hrvatskoj. Kontaktirao sam servis i pitao.
![]() |
#1165 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Procesor ti krepao? Nikad nisam čuo da je nekom procesor bio problem, a tebi 9 komada ošlo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Creeper
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Banned
|
Pa i nije puno. Računaj si da godišnje iz trgovine izađe bar xxxxx komada procesora svih mogućih boja i okusa - to je zapravo veoma mali uzorak u jamstvu. Van jamstva najviše krepavaju C2D serije E4xxx te Athlon 64 X2 5600+/6000+. (neispravni senzor te jedna jezgra prijavljuje nenormalnu temperaturu, i radi nestabilno) Nije problem što procesor "prdne na rosu". Problem je to što on radi, ali radi probleme. Promjeniš cijenu faking konfiguraciju, 10 ploča, memorija, napajanja, diskova, instalacija OS-ova, da bi na kraju priče procesor bio prepreka. Najbolji kvar za servisera je - kad je nešto mrtvo. Onda nemaš previše diagnostike. Ovako znaš na jednom stroju efenktivno izgubiti i do 6h testiranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Premium
|
Da to onda i je najgore. Svi ionako kad traže kvar idu za pretpostavkom da cpu 100% nije (ili da je zadnja stvar), pa dalje metodom eliminacije... Pogotovo ako, kao što kažeš cpu radi (ali s problemima). Tko bi onda na to sumnjao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|