|
![]() |
#1141 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel probavao tko Phone Storage Cleanup? Pomogne malo, meni skinuo oko 300 MB temp fajlova.
#1142 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Dajte mi recite...vi ste te Lumije prek oglasnika kupovali ili u dućanima? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja jucer uzeo lumiu 820 prek njuskala za 2200.sve mreze,zapakirana,bijela,tele 2 gara 2 god.uglavnom sve ove na njuskalu kaj su otkljucane su iz tele 2 sad trazim di da ubodem tpu case i screen protectore od 10 kom ali nema bas nigdje kod nas |
![]() |
![]() |
#1144 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam svoj kupio u Mediamarktu u Grazu, Seiersberg ![]() BTW. Evo zanimljiv detalj: Danas svega 4 kraća poziva, dva primljena maila, ništa slika, ništa navigacije, malo svjetla (torch) i malo listanja trgovine i na kraju dana (sada) baterija na 65%, a jučer je u ovo vrijeme s "normalnim" korištenjem bila na 20% ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Angry birds besplatan do 15.5: http://www.wpcentral.com/original-angry-birds-wp8-free Skenirajte QR kod i skidajte
#1146 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prilika da osvojite Lumiu 720 (ali morate imate Lumia mobitel) http://conversations.nokia.com/2013/...ures-at-night/ Traje do 14.5, cilj je napraviti low light sliku i objaviti na #NokiaLumiaChallenge ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
ProShot probaj. Svašta se može izvući s naprednijim postavkama. Usput, ima li tko ideju kako formatirati NFC kartice u NDEF na WP8? Stiglo mi 5 kartica, ali nitko oko mene nema nikakav smartphone s NFC-om.
#1149 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ah Ivo u istoj sam dilemi :P, ProShot pokusao mada nije puno bolje nego sto imam na stock cameri. Sve u svemu pokusam veceras na proslavi nekoj sta uslikati ringispil itd :P, mozda nekom igrom slucaja sta dobije se haha. |
![]() |
![]() |
#1150 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
danas mi je stigo DT-900 Wireless Charging Plate, uzeo preko eBuy-a za Ł39.99 (najjeftinije sto sam naso, imo sam i malo srece pa me nisu ni carinili ![]() posto mi je tek stigo ne mogu pretjerano komentirat vrijeme punjenja u odnosu na usb punjac... samo znam da je nakon punjena mobitel bio blago topal... za ono sto je namjenjen mislim da ce uredno radit poso.. znaci prije spavanja stavis mob na plate i ujutro pun ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Fresh Juice
|
Pola sata je duze punjenje otprilike. Ali ako ce ti sluzit samo za navecer kad spavas, nije neka investicija, tj ne vidim svrhu. |
![]() |
![]() |
#1152 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() furat svuda sa sobom da svi frendovi vide da imam Qi punjac? :P znaci dodjem doma s posla navece, baterija krepava, bacim mob na plate i ujutro je pun... dices bolje ![]() nek ti Steve Litchfield ostalo objasni: The Phones Show 198 (Wireless Charging, Nokia Lumia 520) |
|
![]() |
![]() |
#1154 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1155 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1156 | |
Banned
|
Citiraj:
ja kupio za 620 odličan je cover i brzo stiže ... |
|
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
Ima li netko Windows Phone i Tele2? Meni ne radi internet u nacionalnom roamingu ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1160 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Našao sam ebayu kineske maske za Lumiu 620 i 820, trebale bi biti dobre kvalitete... ![]() Ovo sam stavio ako netko želi masku druge boje a ne može kupiti original... http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Repl...item19daa74558 http://www.ebay.com/itm/New-5-Colors...11042577752%26 |
![]() |
![]() |
#1161 |
Banned
|
imam ja, mislim da meni isto ne radi ... jer mi whatsapp ne radi u roamingu |
![]() |
![]() |
#1165 |
Premium
|
Meni nije u ponudi PayPal?! Ja kupujem preko debitne Vise Electron, iste one koja mi služi za PayPal. Treba možda imati PayPal app instaliran da bi to radilo? Iako mi iskreno svejedno... Što se Asphalta 7 tiče, meni je dostupan u trgovini, zar ga u BiH nema? Od uvijek ili od sad? Mislim da se nešto kod njih s*ebalo samo neće priznati. Lik iz službe za korisnike mi je htio poslati postavke za net i to je sve... pokušavam i na starom mobitelu (N97) gdje je uvijek radilo i ništa. E sad, ili su za moje područje isključili data roaming oni ili nešto ne valja ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
PRO
|
Koji dobar browser koristite? Prije sam koristio Internet Explorer, no zbog jako glupo složenog prebacivanje kroz tabove, instalira sam UC browser. Dosta je kompletniji, ali još mi uvik nije to to. Imate li možda neku drugu preporuku?
#1168 |
The mighty pirate
|
Nema dobrog browsera zasad. Kod IE me živcira to što nema "open in background tab" i swipe to switch tabs kao što imam na iOS-u u Chromeu. Kad tad će morati izletiti Chrome na WP8, bar se nadam.
#1169 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lumia 928 je postala realnost http://mynokiablog.com/2013/05/04/ea...-camera-title/
#1170 |
PRO
|
interesantna lokacija panoa... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|