|
![]() |
#1141 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
shvatit ćeš jednog dana o čemu pričam to šta za dialer veliš ja na samsungu nisam primjetio, dialer se otvara instant kao i na htc one x-u |
|
![]() |
![]() |
#1142 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Samsung mobiteli
Vozio sam aute s tvrdom armaturom koji nisu skripali, a i premium marke koje su mekane na dodir, ali su skripale. Zato kazem da nema veze to.
#1144 |
Premium
|
na sgs3 na stock romu je taj problem. može se riješiti forsiranjem da phone, contacts i mms ostanu u ramu ili najbolji način custom rom. ali i dalje ti ostaje škripavi popucani mobitel od 5000kn koji će vrlo vjerojatno krepat nako 200 dana od aktivacije |
![]() |
![]() |
#1145 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Super mocan hard u novog samsunga. Zanima me kako će se šaltat sa sporije 4jezgre na brže. Hoće li biti lagova i sl.? Ako to ne bude radilo kako treba, bit će fail. Ne sumnjam da će dečki sa XDA uparit obadva cpua i gurati testove sa 8jezgri. ![]() Ali ne budem njegov vlasnik. |
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo da ne bude kao Tegra 3 gdje ima laga pri radu, a štednja baterije joj nije jača strana iako bi famozna 5 jezgra tome trebala služiti.
#1147 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Referiraš se na nexus 7 ili? Jer kod n7 tegra radi odličan posao tako da ne shvaćam gdje je problem. Uostalom tegra 3 je otvorena platforma s javno dostupnom dokumentacijom što je i dalje čini superiornijom platformom naspram bilo koje exynos platforme = bolji support, bolji kerneli, bolje sve.
![]() |
#1148 |
Premium
|
Čitao sam na dosta mjesta da su ljudi imali problema sa T3 bez obzira o kojem se uređaju radilo. Jedini plus kod N7 je da ima vanilla Android jer bloatware kod drugih sigurno ima svoje prste u navedenim problemima.
#1149 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Iskreno nemam pojma o tim problemima makar dosta dugo pratim n7 scenu. Ako se radi o problemima kod odredjenih modela u to ne mogu ulaziti. Anyway, jednom sam se opekao na exynosu i mogu komotno reci da mi je tegra puno drazi soc. Da postoji mob koji bi me u ovom trenu zadovoljio kao sgs2, odmah bi se rijesio samsunga ![]()
![]() |
#1150 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da malo promijenimo temu razgovora jer je ovaj veliki problem s plastikom pomalo vec dosadan,jel probao netko ove Ebay 3-4usd mhl adaptere za hdmi? Jel stvarno to radi na S3? Ne daje mi.se 40usd za original,nije bas toliko potreban |
![]() |
![]() |
#1152 |
Premium
|
#1153 |
Guest
|
Yep. Kabel kao kabel ![]() ![]() Najbolje možda čopiti adapter i verziju sa kabelom. Meni je na mom telkaču jedan HDMI port sa prednje strane pa mi je lakše samo spojiti direkt tam nego imati odostraga kabel koji većinu vremena bude stajao unconnected. |
![]() |
#1155 |
Premium
|
Normalno da nije. Ali moj je bio takav nakon mjesec dana starosti pa sam ga se riješio drugi dan nakon što su zamijenili ekran u jamstvu. Ovaj i9000 što sam imao isto škripav, razgulio se okvir ekrana. Ali ajde, nakon godinu i pola starosti kod tko zna koga pa ne mogu ništa tvrditi, ali vidim da ih je puno njuškalo takvih. BTW upravo sam ga prodao. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Mihael Iz tvojih postova sam zaključio da si jako osjetljiv i prgav. Em trolaš ružno i to nenormalno. Prva serija S3 zadnjeg poklopca su imali grešku pa je zamjenjena novim. U obitelji imamo dva S3 koju smo kupili od 6mj. i radi kao švicarski sat. Dakle, nema famoznog 200 dana do krepanja niti lag call dialera. Ja sam imao Desire kratko vrijeme i krepao mi je. Garancija nula bodova jer su umislili da sam prčkao. Naravno , nisam pisao o tome po forumu i kupio novi i9000 koju mi služio skoro godinu dana pa sam prodao zbog Galaxy Nexus koju jako oduševljava bez greške. Što se tiće Motorole, oni su nezainteresirani za Hrvatsku jer prodaja jako slabo ide nakon kvarljive serije koju oba velika operatora otkazali suradnju. Sad ti razmišljaj koliko su operatori imali pune ruke oko reklamacije. Ti si nakon kupnje S3 postao jako ogorčen pa na sva zvona pa trkeljaš gluposti. Nije ovo vrijeđanje niti ne namjeravam ali postaješ jako naporan s tom izjavom rekla-kazala. Što ne kupiš HTC? Pošto voliš flashati custom romove, sigurno bi zaobišao jer ne može vaditi bateriju u slučaju greška. Mobiteli služe da bi komunicirao i slikao. A ne tražiti dlaku u jajetu o savršenosti Svetog Grala. Imaš garanciju i što te briga o greškama. Gotovo svi proizvođači marke nisu imuni na greške. Kako je napravljen uređaj i tako ljudi kupuju. Pa cijeli Samsung je od plastike i oduvijek. Ako smeta plastika i imate drugog proizvođača. Čemu drama oko gluposti sa plastike? Nokia je nekoć bila kvalitetna ali i škripava. Danas proizvode plastiku s tolikim premazom boje da zavarava kvalitetu. Danas svi vole furati na prirodu a koriste umjetno. Na žalost, nitko neće priznati... Što sad? Ovo je zadnje što pišem o mobitelima i više neću diskutirati. Sve je to DFP i više nema kvalitetnih tema i postova.
__________________ |
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
Moj je kupljen u 11. mjesecu pa ne valja. Sve stoji što si rekao. Nisam ogorčen, nego mi je bilo jako žao što sam dao 3300kn za "najbolji" mobitel na svijetu za koji se ispostavilo da nije ni blizu toga. Imao sam očito preveliko očekivanje jer do sada nikad nisam dao toliko novaca za mobitel. Naravno da sam se razočarao. Riješio sam se samsunga i teško da ću se opet odličiti na njega. Kojom izjavom rekla kazala, pa to je bio moj mobitel i nisam jedini sa identičnim problemom. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 17.03.2013. u 17:31. |
![]() |
![]() |
#1159 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1160 |
Premium
|
Po nepotvrđenim informacijama S2 i Note dobivaju Android 4.2.2, a S3 i Note2 Android 5.0 http://www.sammobile.com/2013/03/18/...alaxy-note-ii/ S4 se pojavio na njemačkom Amazonu na predbilježbi za 650 EUR, Ali se pretpostavlja da će cijena pasti na 600 EUR.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 18.03.2013. u 13:11. |
![]() |
![]() |
#1161 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ko bi ocekivao da ce Samsung updati Note i S2 na 4.2.2, stvarno ugodno iznenadenje, stvarno sam mislio da je 4.1.2 finalna verzija.
#1162 |
Premium
|
Kao što je i bilo za očekivati, US/Kanada će dobiti S4 sa Snapdragon 600 čipsetom. Dotični će se pojaviti još u (pazi sad!) Švedskoj gdje ga je najavio Tele2 u svojoj ponudi. I u toj verziji, S4 rastura po benchmarcima.
#1163 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Pa to je verzija iz htc one. Brutalne performanse. Kako mi se čini ovaj rub je puno kvalitetniji nego na s3. Čak bi rekao da je od nekog metala. Ili mi se čini? Za sada nemam primjedbe na izradu samsunga. Čekam da dođe kod nas da ga uhvatim u ruke. Isto tako ovaj antutu Bench je slab. Bit će puno veći score kada se ispolira android. Pa moj stock one x ima preko 18k. Da hoće i kod nas na njusci bit 600eura. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 18.03.2013. u 13:50. |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Mislim da i dalje ostajem na S2, zaobilazim S3 i S4... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1168 |