|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
haha, cak su ga i u spanjolskoj odkantali ![]() steta,a stvarno je bio zvjer od igraca ![]() njemu treba neko ala luka modric, iako sad kad je i mata dosao mogao bi se preporoditi, jer toliko zustrine i zelje vec dugo nisam vidio u chelseau.
#1142 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Tek sam sad ovo vidio. ![]() ![]() Vidim da chelsea ima zanimljivu postavu danas. ![]() http://www.rezultati.com/detail/ShK8nGXf/#lineups Stoke puni liverpool, a arsenal nemre dati swanseu gol. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Premium
|
Pa u tom je i problem, sto su stvarno vezni igraci losi/nemotivirani/pojelo ih vrijeme Lampard je katastrofalan lately, bar ono sto ja gledam ![]() sto se arsenala tice, sad su zabili valjda najgluplji gol u povijesti nogometa, golman je pogodio arshavina u petu pri izbacivanju rukom i ovaj mu je dao gol ![]()
#1144 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Bayern se stvarno ufurao u davanje golova - 6:0 Gomez 4 komada i Ribery 2 ![]()
![]() |
#1147 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
City dere Wigan 3:0
![]() |
#1148 |
Premium
|
kun aguero ![]() ![]() ![]() edit : gleda tko barcelonu? ovaj fabregas igra preporodeno u odnosu na arsenal, vec je 2-0, asistencija i gol
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 10.09.2011. u 18:11. |
![]() |
![]() |
#1149 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Opa, Hernandez ManU već vodi ![]()
![]() |
#1150 |
Pod naletima kopita zla
|
Op op kaj baš i ne ide barci danas? ![]() United ubija. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Premium
|
mah,tipicna njihova igra ![]() ali dobro, nisu igrali ni iniesta ni messi,cuva se za milan valjda ![]()
#1152 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ajmo Lyon i Twente ![]()
![]() |
#1153 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Liverpool ![]()
#1154 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
i opet cityjeva pobjeda u sjeni UNITEDOVE ![]()
#1156 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
blah, jucer i danas mi kiksali svi moji omiljeni klubovi ...milan,liverpool,borussia,barca, i jos cekam novi kiks PSG-a ![]() ajde bar se ljudi u manchersteru vesele golovima, svako kolo ih ima na bacanje ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 11.09.2011. u 11:02. |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ovakvo glumatanje nije novina, cak dapace, to se i sakriveno forsira. ali ne kuzim u cemu je tocno sada problem, messi je odgumio, nije proslo, dobio je zuti, i? ajd, bilo bi vece sranje da je suden penal, tu se slazem. da je pederski potez - jest. da je to sastavi dio nogometa - jest. da je nogomet odavno prestavio biti plemenita igra i da je sve novac - jest.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
#1161 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim da će mančesterski klubovi ove godine odlučivati o prvaku. Jest da je sezona tek počela, ali čini mi se da Čelzi ne bu puno profitirao ove sezone. m;ata ne bu dovoljanda pokrpa vezni red, napad je bez Drogbe nedostatan (Fernanda en zabija idalje, jel ![]() City je dobro posložen, a čini se da je Mancini napokon uveo reda. Ako Ferguson s ovom mladim pojačanjima bude prvak, naklon do poda.
![]() |
#1163 |
Premium
|
neznam, koliko god bi htio da chelsea dobije radi mate ( obozavam takav profil igraca ), toliko mislim da ce manchesterova pomladena momcad zeljna dokazivanja pregaziti i chelsea, mozda ne rezultatski, ali igrom definitivno... Stvarno su mocan stroj, i cestitke fergusonu koji uvijek zna kako se pomladuje ekipa!
#1164 |
Pod naletima kopita zla
|
POOOČČČIINNJJEEEE ![]() ![]() Prognoze. ![]() Chelsea - B.Leverkusen 1 KRC Genk - CF Valencia 2 Olymp.Pireus - Marseille X B.Dortmund - Arsenal X FC Porto - Shakhtar 1 Apoel - Zenit x FC Barcelona - AC Milan 1 Plze - Bate 1 |
![]() |
![]() |
#1165 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Plzen ![]() Danas Barca razbija ![]() Edit: 2:2 ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 14.09.2011. u 15:51. |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Premium
|
Citiraj:
Sutra kreće Dinamo. šteta što Joe ne igra, da složi CRa koji puta na pod. Valjda bu ga Vida bar probal isprovocirati ![]()
![]() |
#1170 |
Pod naletima kopita zla
|
Ja doma gldeam chelsea, a ostatak kak stignem. Ne zanima me barcino dodavanje 90min i totalno zujanje milana. ![]() Porto - Šaktar Chelsea - Leverkusen Dortmund - Arsenal To će biti super tekme. ![]() edit: ništ od drogbe neko vrijeme http://www.givemefootball.com/premie...xtended-layoff Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 13.09.2011. u 15:54. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|