|
![]() |
#1142 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
http://www.own3d.tv/nuke7 Follow pro players ![]() Danas cijeli dan streamamo, do tekme sa dinamom ![]() Komentari i primjedbe dobrodosle ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1145 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja kad god pogledam, offline ste :/ Doduše, pokušavao sam jedno dvaput. @rawen lol PS Znaš da možeš dobit karton zbog prodaje van tržnice?
![]() |
![]() |
#1146 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma sad sam ugasio, tesko mi je sa g530 captureat, ubije mi fpse u igri ![]() Moram nabaviti novi proc, prvi put mi je veza odlicna ali me proc kolje ![]() Treba mi neki i5 da bi mogao u HDu streamat! ![]()
![]() |
![]() |
#1149 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Jel ti nije lakše neku grafu ugurat unutra? Puno više fps-a, za manje para. Inače, na kojoj rezi igraš i koje postavke? Slažem si neki komp za kod kuće, pa da znam šta mogu očekivat od njega.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 21.11.2012. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() nist, onda samo da ostane ono bitno ![]() 2 pozivnice su kod mene spremne da nađu nove vlasnike, javiti na PM ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1152 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam opet invite viska, prodajem za 0 kuna, onom ko prvi da mail na pm, najte se srdit ak vam ne odgovorim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovdje mozete dobit kljuc za igru: http://www.alienwarearena.com/giveaw...-key-giveaway/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
3 invajta viška ![]()
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
ajmo ljudi ko se oce trejdat, treba mi sparrowhawk itemi za wr, nesto imam nesto fali ![]() imam mythical corpsemaker za axea i jos gro stvari!! http://steamcommunity.com/profiles/7...762/inventory/
![]() |
#1158 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Meni nekidan iskočilo opet al nisam mogao reedemat. Kao da nemogu redemat u ovoj državi, iako je Croatia uredno na whitelisti. Poslije sam gledao da mi nije neka druga država u opcijama al sve je ok. Neam pojma u čemu je problem Citiraj:
Rješio sam, nije bed. Za slat invite, odes na popis frendova, i ona strelica mala, i u dropdown izborniku "Invite to trade". I onda samo odaberes Steam inventori. EDIT:28.11 Ako tko treba invite, nek se javi
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 28.11.2012. u 09:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ova igra se urotila protiv mene... mislim kako je moguce da izgubim 13 gameova za redom. Ne moguce, nisam toliko ebete. Skoro svaki game 1 ili 2 kretena. Sa 35 pobjeda u plusu na 20, pljuv. Eto toliko, da podjelim s vama radost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
pfff pa ti si za mene idol, ja sa pozitivnog na -50, pa onda dobijem 30 gameova (skoro sve za redom!), onda opet spusim 20 (za redom) pa izbrisem dotu na par dana, vratim se, uspijem nekako izbalansirat win-loss omjer i evo sad uspjesno 20 u minusu XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma najbolje se ne zamarat s tim W/L omjerom i sprdat se, očito ne donosi nikakve benefite u matchmakingu a pogotovo ne u samoj igri. Jerbo kad dobiješ one šta fejlaju i po voice-u se deru "BLJAT" "SUKA" "KURWA" itd... znaš da game neće završit dobro. Čudi me kako ban još nisam dobija koliko znam rejđat u chatu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
nek se oni prvo pobrinu o igrici, stabilnost, serveri, gameplay pa ce se lako rjesit reporting i slicne stvari a ja se uopce ne zamaram sa tim ratingom i redovno se rugam u gameovima(tenk lich, support jugger, keri ezalor) evo jucer smo pickali tiny*, veng, rubick, magina i seer samo bacali ljude po liticama ![]() ![]() btw support jugger=a-a pogotovo kad su prvi itemi magare, wardovi, dust, sentry i stabla a prvi skill ward ![]() Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 04.12.2012. u 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
ja i prijatelj - wisp+pudge, tp na fontanu, tempiras njima na respawn i nosi na svoju fontanu XD toliko smo ih ispizdili da su si wardali bazu XD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|