Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.12.2010., 18:52   #1141
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor dax-lax Pregled postova
sry ali nisam znao da je i u biosu caka. u adm-u ju očito otvaraju, osim ako je tebi prihvatljivo da ni onaj omot od grafe nije zaljepljen kak se spada, nego se vidi da je otvarano. kroz kolko otvaranja grafa mora proći od tvornice do krajnjeg korisnika. mene su ućili da nijednom
Da, bi promjenio taktove za stalno bez dizanja preko OC programa ( MSI Afterburnier, EVGA precision i slicnih ) , editiraju se vrijednosti BIOSA , ili se stave BIOSI od Talon attack ( To je kad bi na "obicnu" Hawk isao stavljat drugi bios )

Ni jednom nemora proci nikakva otvaranja.

Možda si dobio neku vracenu grafu.
Staro 03.12.2010., 19:27   #1142
dax-lax
Premium
Moj komp

dax-lax's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Da, bi promjenio taktove za stalno bez dizanja preko OC programa ( MSI Afterburnier, EVGA precision i slicnih ) , editiraju se vrijednosti BIOSA , ili se stave BIOSI od Talon attack ( To je kad bi na "obicnu" Hawk isao stavljat drugi bios )

Ni jednom nemora proci nikakva otvaranja.

Možda si dobio neku vracenu grafu.
iskreno, više me brine zakaj se to radi(prepakiravanje/otvaranje) od onoga tko takve stvari radi.
dax-lax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.12.2010., 19:27   #1143
Instar
Registered User
Moj komp

Instar's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Poštovani,

kartica niti jedna sa naše strane nije otvarana niti korištena. Ako ste slučajno primijetili da nešto nije uredu sa karticom ili da je bila otvarana ( korištena ), dođite slobodno u trgovinu u Heinzelovu 15 i mjenjamo je odmah za novu bez pogovora. ( Mi kartice dobivamo od uvoznika i prosljeđujemo dalje kupcima )

Platili ste novu karticu i ne smije se dešavati da netko dobije nešto šta nije platio ... to vrijedi za sve artikle

Instar informatika d.o.o.

Instar je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2010., 19:31   #1144
NJUNJO_HR
Premium
Moj komp

NJUNJO_HR's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Evo taman se vratio , zvali me, podigao grafu . Fakat su rekorderi, jučer ujutro sam je naručio

Odmah upitnik iznad glave;

Naime, izgleda da je otvarana i "vožena" ( znam da nije ovdje u trgovini, kad sam došao još su zaprimali robu )

Folija se počela odlijepljivati

Plus što ova glupa warranty void naljepnica izgleda kao da će je vjetar otpuhati svaki čas

Mislim,baš me briga, ali ne bih volio sutra probleme jer je petljano po naljepnici ili šta ja znam, a takva je došla. I ne znam čemu ona uopće na tom mjestu, hladnjak se i dalje može skinuti
Moja je iz Instarinformatike i nema tu naljepnicu.

Folija na hladnjaku se isto mjestimično odljepila. Nije bila potrgana ko kod
tebe ali nije baš ni da se nekaj najbolje držala.

Ak grafa dela nemaš se kaj brinuti, a vjerojatno je sve OK.

Jedino kak je neko rekel, možda je bila isprobava i neko je videl da nejde na
1Ghz pa je išel drugu uzeti. Ta potrgana foljia ti je dokaz da grafa radi!

LCD 19'' Philips 190P6 | Coolermaster Stacker ATX/BTX (STC-T01) Black | Corsair HX520

ASRock P55 Extreme | Intel i5 760 | G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO 2x2GB | XFX 7950 GT 512MB DDR3

Benq DW1670 & Plextor PX-755A | WD Black 1TB (WD1002FAEX), WD Green 2TB (WD20EARS)

Creative SB Audigy Player SB0090 | TP-Link TL-WN651G

Microsoft Wireless Optical Desktop for Bluetooth (Miš i Tipkovnica) | Razer Copperhead (Green) | Genious KB-16e Black

___ <<< Enchantress >>> ___

Parts of watercooling:
Laing DDC-1 water pump
3x Magicool Extreme radiators
EK-Supreme-Acetal for CPU
EK-NF4 rev1.1 for chipset
EK-FC79 for GPU
EK-Multioption reservoir 400 + EK-Multioption RES Bottom Rev.2
& green tubes.

Loop:
rezervoar / pumpa / GPU / rad1 / NB / rad2 / CPU / rad3 / rezervoar

Par slikica iz galerije

H2O galerija

___ <<< ex Morgoth >>> ___

Parts of ex aircooling:
Celeron 420 | ASRock 4CoreDual-SATA2 | XFX 7900 GS 600M
Thermalright Ultra-120 Extreme for CPU lapped
Thermalright HR-05 IFX for chipset lapped
Thermalright HR-03 PLUS for GPU

Par slikica iz galerije

Lapping galerija
NJUNJO_HR je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2010., 20:04   #1145
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Kolka vam je temp na Hawkicama u idleu, jel moguce da je 27 koliko mi pokazuju i Afterburner i GPU-Z? Malo mi je to stvarno malo
Staro 03.12.2010., 20:38   #1146
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Kolka vam je temp na Hawkicama u idleu, jel moguce da je 27 koliko mi pokazuju i Afterburner i GPU-Z? Malo mi je to stvarno malo
Hehe, nemoj se cuditi, ovisi od 23 do 28 Idle ( naravno, o sobnoj temp i o brzini ventova )

Najniža koju sam kod sebe vidio je bilo 21C ( otvoren prozor )

Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 03.12.2010. u 20:44.
Ati freak je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2010., 21:32   #1147
NJUNJO_HR
Premium
Moj komp

NJUNJO_HR's Avatar

Moram isto potvrditi, ko da prati sobnu temperaturu. 22C.
22,6C mi pokazuje neki sat koji i mjeri temperaturu.

LCD 19'' Philips 190P6 | Coolermaster Stacker ATX/BTX (STC-T01) Black | Corsair HX520

ASRock P55 Extreme | Intel i5 760 | G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO 2x2GB | XFX 7950 GT 512MB DDR3

Benq DW1670 & Plextor PX-755A | WD Black 1TB (WD1002FAEX), WD Green 2TB (WD20EARS)

Creative SB Audigy Player SB0090 | TP-Link TL-WN651G

Microsoft Wireless Optical Desktop for Bluetooth (Miš i Tipkovnica) | Razer Copperhead (Green) | Genious KB-16e Black

___ <<< Enchantress >>> ___

Parts of watercooling:
Laing DDC-1 water pump
3x Magicool Extreme radiators
EK-Supreme-Acetal for CPU
EK-NF4 rev1.1 for chipset
EK-FC79 for GPU
EK-Multioption reservoir 400 + EK-Multioption RES Bottom Rev.2
& green tubes.

Loop:
rezervoar / pumpa / GPU / rad1 / NB / rad2 / CPU / rad3 / rezervoar

Par slikica iz galerije

H2O galerija

___ <<< ex Morgoth >>> ___

Parts of ex aircooling:
Celeron 420 | ASRock 4CoreDual-SATA2 | XFX 7900 GS 600M
Thermalright Ultra-120 Extreme for CPU lapped
Thermalright HR-05 IFX for chipset lapped
Thermalright HR-03 PLUS for GPU

Par slikica iz galerije

Lapping galerija
NJUNJO_HR je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2010., 23:00   #1148
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Na bočnoj stranici MSI Hawk Talon Attack kutije imate bijelu naljepnicu na kojoj piše specifikacija proizvoda.
Meni piše:
912-V238-021
N460GTX HAWK Talon Attack
Inače, da ne bi bilo zabune, i obična MSI Hawk i Hawk Talon Attack bile su pakirane u iste kutije i izvana izgledaju identično. Razlika je bila samo u toj naljepnici i to je izazivalo dosta zabune, niste jedini koji su zazujali da li su dobili običnu Hawk karticu pa je MSI konačno odlučio napraviti novu kutiju na kojoj se dosta dobro vidi razlika između te dvije verzije.
"Stara" verzija kutije koja je još uvijek aktualna vidi se ovdje a "nova" koja bi se trebala pojaviti vidi se ovdje na lijevoj strani. Neka vas ne zbuni što se na staroj verziji kutije razlikuje naljepnica od domaće verzije, izgleda da svaka regija ima drugačije naljepnice sa specifikacijama.
Nadam se da sam barem malo razriješio vaše dileme...
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2010., 23:19   #1149
Verbum
Premium
Moj komp

Zanimljiv info:

I want to tell me experience and a bug (I think) I found on new v2.1.0b1.

I have a HAWK too, and to my surprise AB 2.0.0 did not let me OC gpu core nor read gpu voltage neither, hitting "apply" did not do the trick (checked vccd with gpu-z and nvidiainspector, it always remain v0.962, and overclocking was imposible without raising gpu voltage).

That's supposed to be that way, you WILL NOT be able to monitor voltage changes with any software tool reading voltages via NVIDIA driver. Hawk uses additional voltage controller chip which is adding programmable voltage offset to output voltage of reference NVIDIA voltage control circuit. None of tools you've mentioned support that additional chip and just show you expected target voltage (which doesn't match real value in case of adding an offset via that additional chip). Furthermore, that additional chip itself also doesn't support voltage readings, it doesn't even know which voltage is on its' input, it is rather simple IC which just trying to modify the input value by specified offset. That is why there is no (and there will not be in future, I've seen rumors that I'm working on getting voltage monitoring working on Hawks and I say that's not true) voltage monitoring for Hawks when alternate voltage controller circuit is in use. The best thing that can be done to see some form of expected voltage is approximating the output by displaying summ of NVIDIA reference voltage with additional offset, but that's by far not the best solution because both components (reference circuit and additional offset circuit) add its own inaccuracy.

Izvor: http://tinyurl.com/393hb44

Post #78

Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 03.12.2010. u 23:25.
Verbum je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2010., 11:32   #1150
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Instar Pregled postova
Poštovani,

kartica niti jedna sa naše strane nije otvarana niti korištena. Ako ste slučajno primijetili da nešto nije uredu sa karticom ili da je bila otvarana ( korištena ), dođite slobodno u trgovinu u Heinzelovu 15 i mjenjamo je odmah za novu bez pogovora. ( Mi kartice dobivamo od uvoznika i prosljeđujemo dalje kupcima )

Platili ste novu karticu i ne smije se dešavati da netko dobije nešto šta nije platio ... to vrijedi za sve artikle

Instar informatika d.o.o.
Pohvale na korektnom stavu i odnosu prema kupcu.

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.12.2010., 14:13   #1151
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
Zanimljiv info:

I want to tell me experience and a bug (I think) I found on new v2.1.0b1.

I have a HAWK too, and to my surprise AB 2.0.0 did not let me OC gpu core nor read gpu voltage neither, hitting "apply" did not do the trick (checked vccd with gpu-z and nvidiainspector, it always remain v0.962, and overclocking was imposible without raising gpu voltage).

That's supposed to be that way, you WILL NOT be able to monitor voltage changes with any software tool reading voltages via NVIDIA driver. Hawk uses additional voltage controller chip which is adding programmable voltage offset to output voltage of reference NVIDIA voltage control circuit. None of tools you've mentioned support that additional chip and just show you expected target voltage (which doesn't match real value in case of adding an offset via that additional chip). Furthermore, that additional chip itself also doesn't support voltage readings, it doesn't even know which voltage is on its' input, it is rather simple IC which just trying to modify the input value by specified offset. That is why there is no (and there will not be in future, I've seen rumors that I'm working on getting voltage monitoring working on Hawks and I say that's not true) voltage monitoring for Hawks when alternate voltage controller circuit is in use. The best thing that can be done to see some form of expected voltage is approximating the output by displaying summ of NVIDIA reference voltage with additional offset, but that's by far not the best solution because both components (reference circuit and additional offset circuit) add its own inaccuracy.

Izvor: http://tinyurl.com/393hb44

Post #78
Po meni je to hrpa gluposti, jer koristeći upravo Nvidia Inspector sam više moga clockati grafu nego koristeći afterburner. Nvidia Inspector pokazuje kad se podigne voltaža, a koristeći MSI AB ne pokazuje?
Ne vidim apsolutno smisao ove izjave.
Staro 05.12.2010., 12:31   #1152
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
meni ne smeta

I ja sam u petak ubo jednu, također mi nije bilo drago što je naljepnica na cooleru zadignuta ali nepotrgana, kao da ju je neko rukom namjerno pokušavao odljepiti, ali dok ima računa i garancije nema straha....
Ali naljepnica od zaštitne alu-kuverte u kojoj je kartica bila činila se netaknuta.
Mene ništ ne brine dok radi na nazivnim brzinama i temperaturama...
Ako je i netko radio quad-sli za probu, pa neka je....))
Inače, oduševljen sam sa svim mogućim mjerama zaštite kartice - plastika svuda, PCI-E pinovi, DVI izlazi, čudi da i konektore za napajanje nisu zaštitili...
Mene zanima da li najnoviji driveri rade bolje?
Koristim zadnje koje sam skinuo s MSI web-a ver. 259.22 jer sam se pouzdao da su njihovi sigurno stabilni.
Inače sam bio AMDaš dugo godina pa ne znam kakava je situacija s nevidijom jer je nisam vidio dugo ))
Temp je 30 idle 56 load....kućište na stolu, sobica na ugodnih 25-26° čelzija
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2010., 12:47   #1153
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Citiraj:
Autor mhadina Pregled postova
Mene zanima da li najnoviji driveri rade bolje?
Koristim zadnje koje sam skinuo s MSI web-a ver. 259.22 jer sam se pouzdao da su njihovi sigurno stabilni.
Inače sam bio AMDaš dugo godina pa ne znam kakava je situacija s nevidijom jer je nisam vidio dugo ))
Temp je 30 idle 56 load....kućište na stolu, sobica na ugodnih 25-26° čelzija
nVidia ima odlične drajvere, ja pričekam par dana kada se pojave novi drajveri, ako ima problema onda ih u tom periodu povuku ili izdaju novu verziju. Možeš slobodno staviti ove 260.99. Osobno nisam ni probao staviti MSI drajvere, znam da inače tvornički kasne par verzija za nVida službenim drajverima.
Staro 05.12.2010., 13:20   #1154
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp

Core2Duo22's Avatar

Datum registracije: May 2008
Kakvi MSI driveri, ljudi o čemu vi?
Nvidia radi drivere, samo ih MSI copy-paste na svoju stranicu tek tako radi reda, tako da je to ista stvar kao s nvidia.com nema tu nikakve razlike

Core2Duo22 je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2010., 18:25   #1155
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Citiraj:
Autor Core2Duo22 Pregled postova
Kakvi MSI driveri, ljudi o čemu vi?
Nvidia radi drivere, samo ih MSI copy-paste na svoju stranicu tek tako radi reda, tako da je to ista stvar kao s nvidia.com nema tu nikakve razlike
Pa to je dosta diskutabilna tema. Neki proizvođači u svoje drajvere stave samo svoj logo, neki prerade generičke drajvere koji su inače predviđeni za nekih 30 tipova grafičkih kartica da budu manjeg obima i da pašu samo na jednu seriju pa drajver umjesto 100 Mb ima 50 Mb, neki imaju svoje dodatke unutar Control Panela a neki stvarno nemaju baš ništa nego je čisti copy/paste sa službenih stranica nVidie...
Staro 05.12.2010., 20:43   #1156
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
A ovi su čista kopija sa nvidia stranice, napravio hash pa usporedio

Trenutno imam 261.00 beta drivere...so far, so good, tako da preporučujem.
Staro 07.12.2010., 20:40   #1157
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
čito sam negdje mislim na xtremesytems forumu da će gtx 580 bit klasa za sebe,gtx 570 brža od gtx 480,po tome bi gtx 560 trebo bit brži ili jednak gtx 470??
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2010., 21:02   #1158
fran123456
Premija

fran123456's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
GTX580 je trenutačno klasa za sebe što se tiće nVidie. GTX480 i GTX570 cu jednaki perfomansama. Po nekoj logici GTX560 bi trebao biti perfomansama jednak GTX470.
Staro 07.12.2010., 23:42   #1159
KorisNick
Banned
Moj komp

Jedno pitanje, monitor mi je dijagonale 24 1920x1200, dal bi mi ova grafička pasala za njega, mislim za kvalitetu slike?
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2010., 00:09   #1160
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
Jedno pitanje, monitor mi je dijagonale 24 1920x1200, dal bi mi ova grafička pasala za njega, mislim za kvalitetu slike?
Za kvalitetu slike pasala bi ti i 7600gt, ali ako si mislio na nekakvu rezoluciju odnosno kvalitetu prikaza u 3D aplikacijama onda bi ti pasala,naravno,makar knap, ali ona verzija kartice od 1GB a ne od 768MB.. vise manje ti to ovisi u kojoj rezi šibaš, jer ova navedena je dosta velika..
Staro 08.12.2010., 01:45   #1161
deyooo13
Registered User

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Na bočnoj stranici MSI Hawk Talon Attack kutije imate bijelu naljepnicu na kojoj piše specifikacija proizvoda.
Meni piše:
912-V238-021
N460GTX HAWK Talon Attack
Inače, da ne bi bilo zabune, i obična MSI Hawk i Hawk Talon Attack bile su pakirane u iste kutije i izvana izgledaju identično. Razlika je bila samo u toj naljepnici i to je izazivalo dosta zabune, niste jedini koji su zazujali da li su dobili običnu Hawk karticu pa je MSI konačno odlučio napraviti novu kutiju na kojoj se dosta dobro vidi razlika između te dvije verzije.
"Stara" verzija kutije koja je još uvijek aktualna vidi se ovdje a "nova" koja bi se trebala pojaviti vidi se ovdje na lijevoj strani. Neka vas ne zbuni što se na staroj verziji kutije razlikuje naljepnica od domaće verzije, izgleda da svaka regija ima drugačije naljepnice sa specifikacijama.
Nadam se da sam barem malo razriješio vaše dileme...
to su iste kutije koje si pokazao...ovo dolje ispod "Triple overvoltage" je prozirna naljepnica na kojoj pise da je Talon...i jos uvijek se mogu kupiti i u jednoj i u drugoj kutiji kod nas (znam jer imam i jednu i drugu kutiju tj. SLI Talonki ). Bitno je samo ono sto ti pise na naljepnici sa strane, di je original naljepnica proizvodjaca...i moja kartica je uredno zapakirana, ima seal na foliji u kojoj je kartica, to je jedino bitno. Kutija ko kutija je otvarana naravno jer su u nju isle upute na hrvatskom od uvoznika (mislim da su iz 1999., pise kako pokrenuti drivere za WIN98)...

I stvrano nemam prituzbi na Instar, sve korektno, imaju jos par komada u ducanu cini mi se pa pozurite ko hoce...
deyooo13 je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2010., 16:41   #1162
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Za kvalitetu slike pasala bi ti i 7600gt, ali ako si mislio na nekakvu rezoluciju odnosno kvalitetu prikaza u 3D aplikacijama onda bi ti pasala,naravno,makar knap, ali ona verzija kartice od 1GB a ne od 768MB.. vise manje ti to ovisi u kojoj rezi šibaš, jer ova navedena je dosta velika..
Da da, na to sam mislio, ma ja kupujem rezervni komp do 3500 kuna. Pa bi mu stavio malo bolju grafičku, taj će mi služit za internet i općenite radnje te starije igre koje imam, a ovaj što imam skuplji će mi bit samo za novije igre. Imam HD 5850, i dobro me služi, al ova je dosta jeftina a dobra grafička, gledam u adm-u za samo 1600 kuna to se treba iskoristit sad jer tko zna šta će bit sutra. Uglavnom hvala na odgovoru, nisam ni mislio kupovat ovu od 768 MB.

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 08.12.2010. u 16:50.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2010., 17:57   #1163
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Citiraj:
Autor deyooo13 Pregled postova
to su iste kutije koje si pokazao...ovo dolje ispod "Triple overvoltage" je prozirna naljepnica na kojoj pise da je Talon...i jos uvijek se mogu kupiti i u jednoj i u drugoj kutiji kod nas (znam jer imam i jednu i drugu kutiju tj. SLI Talonki ). Bitno je samo ono sto ti pise na naljepnici sa strane, di je original naljepnica proizvodjaca...i moja kartica je uredno zapakirana, ima seal na foliji u kojoj je kartica, to je jedino bitno. Kutija ko kutija je otvarana naravno jer su u nju isle upute na hrvatskom od uvoznika (mislim da su iz 1999., pise kako pokrenuti drivere za WIN98)...

I stvrano nemam prituzbi na Instar, sve korektno, imaju jos par komada u ducanu cini mi se pa pozurite ko hoce...
E, hvala na informaciji. Na slici se ne vidi da je ovo "Triple overvoltage" na naljepnici. U svakom slučaju pohvala MSI-u da je barem u nečem razlika Hawk Talon Attacka od "normalnog" Hawka...
Kak ti radi SLI ? Nije da ti ne zavidim ...
Staro 09.12.2010., 13:06   #1164
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
evo napokon je u kompu (hawk talonka ). tiha i hladna. do koliko ste je vi "ćerali" što se tiče OCanja? da nebi ja prećero

Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 09.12.2010. u 13:23.
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2010., 13:57   #1165
Verbum
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
evo napokon je u kompu (hawk talonka ). tiha i hladna. do koliko ste je vi "ćerali" što se tiče OCanja? da nebi ja prećero
Cestitke na prinovi vjerujem da ces biti jako zadovoljan.

Svoju "ćeram" na 870/1740/1050 (bez diranja napona), sa dizanjem napona preko MSI afterburner-a ide do 930/1860/1050 (taj clock koristim samo za benchanje).
Cak i sa dizanjem napona grafa je toliko ladna (ne prelazi 70C) da ne povjerujes.
Staro 09.12.2010., 14:25   #1166
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Kolko joj daš napona za te frekve prek 900?
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2010., 14:37   #1167
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Staro 09.12.2010., 14:44   #1168
Verbum
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Kolko joj daš napona za te frekve prek 900?
Max koliko MSI Afterburner omogucava tj. +100 (mV) core voltage, memory i aux voltage ne diram jer kod mene minimalno utjecu na povecanje oc-a.
Staro 09.12.2010., 20:42   #1169
deyooo13
Registered User

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Kak ti radi SLI ? Nije da ti ne zavidim ...
Kako da ti opišem svoju muku...nisam još probao . Skroz novi build, čekam procesor da stigne da završim, sutra bi trebao doci...već danima s tugom gledam u njih (nije lako, vjeruj mi) tako da za vikend palim stroj pa cu bacit neke brojke tu...
deyooo13 je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2010., 10:41   #1170
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

brrrrr
Oglasni prostor
Oglas

Oglas