|
![]() |
#1141 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ni jednom nemora proci nikakva otvaranja. ![]() Možda si dobio neku vracenu grafu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Poštovani, kartica niti jedna sa naše strane nije otvarana niti korištena. Ako ste slučajno primijetili da nešto nije uredu sa karticom ili da je bila otvarana ( korištena ), dođite slobodno u trgovinu u Heinzelovu 15 i mjenjamo je odmah za novu bez pogovora. ( Mi kartice dobivamo od uvoznika i prosljeđujemo dalje kupcima ) Platili ste novu karticu i ne smije se dešavati da netko dobije nešto šta nije platio ![]() Instar informatika d.o.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Folija na hladnjaku se isto mjestimično odljepila. Nije bila potrgana ko kod tebe ali nije baš ni da se nekaj najbolje držala. Ak grafa dela nemaš se kaj brinuti, a vjerojatno je sve OK. Jedino kak je neko rekel, možda je bila isprobava i neko je videl da nejde na 1Ghz pa je išel drugu uzeti. Ta potrgana foljia ti je dokaz da grafa radi! ![]()
![]() |
#1145 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Kolka vam je temp na Hawkicama u idleu, jel moguce da je 27 koliko mi pokazuju i Afterburner i GPU-Z? Malo mi je to stvarno malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Najniža koju sam kod sebe vidio je bilo 21C ![]()
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 03.12.2010. u 20:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Na bočnoj stranici MSI Hawk Talon Attack kutije imate bijelu naljepnicu na kojoj piše specifikacija proizvoda. Meni piše: 912-V238-021 N460GTX HAWK Talon Attack Inače, da ne bi bilo zabune, i obična MSI Hawk i Hawk Talon Attack bile su pakirane u iste kutije i izvana izgledaju identično. Razlika je bila samo u toj naljepnici i to je izazivalo dosta zabune, niste jedini koji su zazujali da li su dobili običnu Hawk karticu pa je MSI konačno odlučio napraviti novu kutiju na kojoj se dosta dobro vidi razlika između te dvije verzije. "Stara" verzija kutije koja je još uvijek aktualna vidi se ovdje a "nova" koja bi se trebala pojaviti vidi se ovdje na lijevoj strani. Neka vas ne zbuni što se na staroj verziji kutije razlikuje naljepnica od domaće verzije, izgleda da svaka regija ima drugačije naljepnice sa specifikacijama. Nadam se da sam barem malo razriješio vaše dileme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Premium
|
Zanimljiv info: I want to tell me experience and a bug (I think) I found on new v2.1.0b1. I have a HAWK too, and to my surprise AB 2.0.0 did not let me OC gpu core nor read gpu voltage neither, hitting "apply" did not do the trick (checked vccd with gpu-z and nvidiainspector, it always remain v0.962, and overclocking was imposible without raising gpu voltage). That's supposed to be that way, you WILL NOT be able to monitor voltage changes with any software tool reading voltages via NVIDIA driver. Hawk uses additional voltage controller chip which is adding programmable voltage offset to output voltage of reference NVIDIA voltage control circuit. None of tools you've mentioned support that additional chip and just show you expected target voltage (which doesn't match real value in case of adding an offset via that additional chip). Furthermore, that additional chip itself also doesn't support voltage readings, it doesn't even know which voltage is on its' input, it is rather simple IC which just trying to modify the input value by specified offset. That is why there is no (and there will not be in future, I've seen rumors that I'm working on getting voltage monitoring working on Hawks and I say that's not true) voltage monitoring for Hawks when alternate voltage controller circuit is in use. The best thing that can be done to see some form of expected voltage is approximating the output by displaying summ of NVIDIA reference voltage with additional offset, but that's by far not the best solution because both components (reference circuit and additional offset circuit) add its own inaccuracy. Izvor: http://tinyurl.com/393hb44 Post #78 Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 03.12.2010. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ne vidim apsolutno smisao ove izjave. ![]()
![]() |
![]() |
#1152 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
meni ne smeta
I ja sam u petak ubo jednu, također mi nije bilo drago što je naljepnica na cooleru zadignuta ali nepotrgana, kao da ju je neko rukom namjerno pokušavao odljepiti, ali dok ima računa i garancije nema straha.... Ali naljepnica od zaštitne alu-kuverte u kojoj je kartica bila činila se netaknuta. Mene ništ ne brine dok radi na nazivnim brzinama i temperaturama... Ako je i netko radio quad-sli za probu, pa neka je.... ![]() Inače, oduševljen sam sa svim mogućim mjerama zaštite kartice - plastika svuda, PCI-E pinovi, DVI izlazi, čudi da i konektore za napajanje nisu zaštitili... Mene zanima da li najnoviji driveri rade bolje? Koristim zadnje koje sam skinuo s MSI web-a ver. 259.22 jer sam se pouzdao da su njihovi sigurno stabilni. Inače sam bio AMDaš dugo godina pa ne znam kakava je situacija s nevidijom jer je nisam vidio dugo ![]() Temp je 30 idle 56 load....kućište na stolu, sobica na ugodnih 25-26° čelzija
![]() |
#1153 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Kakvi MSI driveri, ljudi o čemu vi? ![]() Nvidia radi drivere, samo ih MSI copy-paste na svoju stranicu tek tako radi reda, tako da je to ista stvar kao s nvidia.com nema tu nikakve razlike
![]() |
#1155 |
...samo te gledam...
|
Pa to je dosta diskutabilna tema. Neki proizvođači u svoje drajvere stave samo svoj logo, neki prerade generičke drajvere koji su inače predviđeni za nekih 30 tipova grafičkih kartica da budu manjeg obima i da pašu samo na jednu seriju pa drajver umjesto 100 Mb ima 50 Mb, neki imaju svoje dodatke unutar Control Panela a neki stvarno nemaju baš ništa nego je čisti copy/paste sa službenih stranica nVidie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
A ovi su čista kopija sa nvidia stranice, napravio hash pa usporedio ![]() Trenutno imam 261.00 beta drivere...so far, so good, tako da preporučujem.
![]() |
#1158 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
GTX580 je trenutačno klasa za sebe što se tiće nVidie. GTX480 i GTX570 cu jednaki perfomansama. Po nekoj logici GTX560 bi trebao biti perfomansama jednak GTX470.
![]() |
#1160 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Za kvalitetu slike pasala bi ti i 7600gt, ali ako si mislio na nekakvu rezoluciju odnosno kvalitetu prikaza u 3D aplikacijama onda bi ti pasala,naravno,makar knap, ali ona verzija kartice od 1GB a ne od 768MB.. vise manje ti to ovisi u kojoj rezi šibaš, jer ova navedena je dosta velika.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() I stvrano nemam prituzbi na Instar, sve korektno, imaju jos par komada u ducanu cini mi se pa pozurite ko hoce... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 08.12.2010. u 16:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
Kak ti radi SLI ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Svoju "ćeram" na 870/1740/1050 (bez diranja napona), sa dizanjem napona preko MSI afterburner-a ide do 930/1860/1050 (taj clock koristim samo za benchanje). Cak i sa dizanjem napona grafa je toliko ladna (ne prelazi 70C) da ne povjerujes. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |