|
![]() |
#1142 |
Guest
|
Smiri se mammute, nismo se još izvukli. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1144 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja baš nisam euforičan, sve ja ne talijanima, mi čemo ionako spušit od furije |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
drugacije drugo poluvrijeme skroz ![]() dok su nasi proigrali, onako, posteno ![]() no, dobro je IMHO, remi s talijanima. vise niti spanjolska ne izgleda toliko jaka, pogotovo ako budemo igrali kao drugo poluvrijeme ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Guest
|
Nije nikako dobro... Ako prođemo skupinu to će bit čudo. |
![]() |
![]() |
#1147 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Više srece nego pameti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
bod je tu, sad se nadat da ce irci ukrast bod spaniji, ili barem da ne izgube velikom gol razlikom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1153 |
Guest
|
Ma Španjolska pobjeđuje Irsku 100%. Ostaje samo gledati s koliko razlike će irci izgubit i od talijana, naravno, ako mi izvučemo remi sa Španjolskom... Ma ti si lud. Mandžo i Jelavić su najbolji napadački par na prvenstvu, mi smo slabi u obrani, a tamo nemamo nikakvo rješenje... |
![]() |
![]() |
#1154 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma naravno, sve ovo stoji jer je spanjolska - spanjolska. no, zasada realno nije nista zasrano da nema izlaza, dobili smo irce, s talijanima bod svakome (ovoga me bilo iskreno najnajvise strah), sada jos spanjolci, pa kako zavrsi....... da je skupina lagana, nije nikako. iskreno, da te netko prije 10 dana pitao kako cemo proci, sto bi rekao? ono, da cemo se ovako "lako" (govorim o drugom poluvremenu) nositi s talijanima, i da cemo tuci 3:1 irce? ![]() u svakom slucaju ako i ispadnemo, dobro smo odigrali zasada i ja sam zadovoljan. s obzirom da imamo konkretno jednog pravog gol gejtera (jes! mandzo!), s obzirom da je obrana sklepana i cesto nikakva ^2, ovo je odlicno zasada igranje ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Guest
|
Ja sam se nadao pobjedi nad Irskom, i pobjedi Španjolske nad Italijom. Čim su oni odigrali 1-1 s Italijom moje su lađe potonule... Prokleti Del Bosque i njegova "taktika" bez napadača. Ne bi me čudilo da su namjerno odigrali 1-1. ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Da,odlični su,al treba netko inteligentan,dribler i brz koji može ući u prostor iza leđa...a to njih dvojica nisu.Samo što ni Dudu nije za 90 minuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
Da upravo to, sve su zajebali remijem i vrlo nas vjerojatno izbacili |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kako je ovo bilo loše, je*eni talijani su bili zreli za razbijanje, nisam vidio ništa od neke smislene akcije...osim pizdarija u obrani od strane Schildenfelda...
![]() |
#1159 |
Premium
|
Imali smo sreče i s onim dosuđenim zaleđem kojeg nije bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
muimerP
|
Sad još Irci zgaze Španjolce i to je to ![]()
![]() |
#1161 |
Guest
|
Moramo se nadat. Irci će ipak igrati oba meča pred preko 20.000 svojih navijača, a ne pamtim kad su Irci izgubili prije meča s nama! Sigurno u zadnjih 10 mečeva samo s nama su se okliznuli. Ma šta, bezveze nam rasprava kad ionako moramo pobjedit Španjolce ako mislimo bit prvaci! HRVATSKA! ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Super Moderators
|
Bilićeva "opservacija" tekme je bila neslušljiva i negledljiva...na kraju opet žabari tuku irce i imaju 5 bodova a mi bi se kao trebali vadit protiv španjolaca ![]()
![]() |
#1163 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Loše prvo poluvrijeme, totalno bezidejno a da ne spominjem posvemašnju nepreciznost dodavanja. Drugo, drastična promjena. Talijani me uopće nisu impresionirali igrom, ništa oni nisu bolji od nas osim što su nabili presing na početku. Bedara je jedino što moramo sad polagat nekakve nade na Irsku.
![]() |
#1164 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Lose lose. Rezultat sam po sebi nije los,ali kako sada stvari stoje na papiru ,jest. Rekao zeni da talijani nisu toliko dobri koliko si sami sebi mozemo zakomplicirati. Toliko losih centarsuteva i dodavanja nismo davno imali. Zivce sam izgubio ![]() Po meni,Italija je za sada u najboljoj poziciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Lik je objašnjavao da nam nije loša obrana nego su lopte dolazile po njihovom klasičnom receptu a to je kao teško spriječit ![]() Još mi samo objasni držanje Schildenfelda u repki pa da zaključimo izbornikovu filozofiju ![]()
![]() |
![]() |
#1167 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Uf koja tekma, nemam više glasa. Šta se tiče kalkulacija danas Espana dobiva, ali u zadnjoj tekmi vilenjaci uzimaju bod žabarima. Finale Njemačka-Hrvatska. Mi pobjeđujemo. Auu kako sam pao s kreveta ![]()
![]() |
#1169 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Schildenfelda - Strinića van obavezno ![]()
![]() |
![]() |
#1170 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Iniesta odlucuje tekmu s Ircima. Nadam se da mu nije dan danas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas