|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1144 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam što ti misliš u životu raditi bez znanja makar jednog jezika ali dobro. Evo ti: http://translate.google.com/translat...ws&sl=en&tl=hr http://translate.google.com/translat...ml&sl=en&tl=hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
probaj se u compactibility mode-u igrat s opcijama...imas dole disable desktop composition, probaj pokrenuti u nizoj rezoluciji (malo se igraj s tim opcijama)...ako ti ni jedna opcija odatle nepomogne onda sigurno nije "ona prava" igra
![]() |
#1147 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ovak imam problemčić, kada idlam, svakih kolko tolko čujem krčkanje hard diska, kao da nešto radi pa me zanima što i kako to isključiti zasad sam isključio samo ovo services.msc -> windows search DISABLE što još ? ![]()
![]() |
#1148 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ja sam na HP mini 2133 sa linuxa prešao na w7 ultimate i onda bi čekao pola dana da bilo što otvorim . Sada imam starter i vrti se ko blesav ( istina je da je presiromašan ) i sve radi ko po loju . Jedino bi volio imati programčić ( HP web instant ) kao hp 210 koji ima mogučnost raditi sa skaypom , mailom i nekim internet pretraživačem a bez da pokrene windows -e. Tako štedi energiju i lijepo izgleda . Usput ako neko zna postoji li način da se isti ugradi u moj Hp 2133 bio bih zahvalan . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
zanima me kako rijesavate probleme s winsxs folderom? jel postoji kakav alat koji ce to pocistiti jer mi pocinje stvarati probleme velicina foldera (zauzima skoro 50% particije)
![]() |
#1156 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Recimo Ashanpoo Uninstaller mi svako malo javlja da nema ovlasti obrisati povelik broj raznih fajlova baš iz tog foldera. To znači da bi ih trebalo ručno tražiti i micati, što baš i nije praktično. Imaš ovdje malo više o famoznom folderu.
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
otprilike 32 bitni sustav uzme uz neke osnovne program 8-12gb, dok 64 bitni os uzme oko 20gb pa cak i vise (sto vise program instaliras to ti winsxs raste)...zato treba imati odvojenu particiju za podatke i za system...to se u pravilu nesmije brisati jel ce doci smetnji na kompu mozes probat s ovim obrisati http://aspoc.net/archives/2007/12/05...tory-in-vista/
![]() |
#1158 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam Radeonku HD4850 HDMI kabelom spojenu na plazmu. Na XPu bi u BSPlayeru pod audio output prebacio na ATI HD Audio i imao bi odvojen zvuk od BSPlayera i od ostalih sranja na kompu. Pa ono upalim film na TVu u pozadini i igram igru (expanded desk.) E sada mi na 7ici to vise ne radi! ![]() HELP PLZ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
|
pogledaj u opcijama da nisi mute-ao HD izlaz, jer mora sljakati ako mu tamo kliknes, jesi probo preko nekog drugog programa?
![]() |
#1160 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
imam problema sa instalacijom win 7 pro na sljedeci sustav: sempron 3200+ asrock k8nf4g-sata2 s754 sa integriranom nvidia 6100 sa 128mb memorije 2x1gb ddr1 400 80gb hdd uglavnom sve radi super, ali slika je uzasna, nekakva tamno crvena, 95% ekrana se ne vidi na pocetku instalacije je skroz normalna slika i onda kad bude pri kraju, reboota par puta i sve, zavrsava instalaciju valjda instalira drivere za graficku i onda se sve sj*** ekran se zacrni na kratko kao pri normalnom instaliranju grafickih drivera i nakon toga je slika takva kakvu sam opiso na takvom uzasnom ekranu sam uspio nac drivere za 6100 ali nisu pomogli, takodjer sam naso video drivere za nf410 chipset, kao 2 u 1 valjda, sve vezano uz taj chipset i takodjer nije nista pomoglo ono sta me cudi recimo kada otvorim web site od guru3d i idem nes downloadat onda je onako skroz bijeli ekran i kad povecam na full screen explorer onda ta "bjelina" "probije" kroz to tamno crveno i ekran i dole toolbar izgleda sasvim normalno, cim ugasim tu stranicu sve se vrati na tamno crveno, sad drugim stranicama mi nije radilo, nista se nije moglo procitat, bas na guru 3d ![]() eto, dajte plz pomagajte, ne znam kaj bi vise osim da se kupi druga graficka? pcie utor ima ploca, ali i to mi je problem otkad je trznica zatvorena, a na njuskalu nema nista osim nekih malo jacih, a bojim se da napajanje nebi to izdrzalo jer je neko shrotex help |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Od neki dan sam na sedmici, i evo zasad uočenih problema koji se ponavljaju: 1. prilikom svakom podizanja sistema refresh rate sa podešenih 85 padne na 60 (monitor je CRT Samsung 957MB) 2. kad slušam muziku i odem nešto raditi u drugu sobu, a album u međuvremenu dođe do kraja, kasnije jednostavno više ne mogu pokrenut nešto drugo dok ne resetiram zvučnu karticu (radi se o vanjskoj E-MU 0202) 3. treči problem je možda do mog nepoznavanja postavki Firefox-a, radi se o tome da mi se non stop dupliciraju prethodno zatvoreni prozori, i to u novim tabovima, a nakon što sam ručno pozatvarao sve tabove.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 13.05.2010. u 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Okee opet problem...ja i google smo zakleti neprijatelji i ja tam nemrem nis nac. Uglavnom, smrdao sam tipkovnicu i ne radi mi ni jedna tipka Win. Jel postoji neki nacin da nekoj drugoj tipki dam funkciju win tipke il neka kombinacija koji mogu slozit kao macro na logitech g15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam isto imao problema s refresh rateom, probaj ovo napraviti: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1064
![]() |
#1165 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
K8nf4g-sata2
@Astral na žalost ploča ti nije kompaktibilna sa W ![]() ![]() http://www.asrock.com/mb/overview.as...l=K8NF4G-SATA2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 17.05.2010. u 07:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Foxy lady
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja imam ovakav problem (i to se javilo nedavno). Kada skidam npr bilo koji program i želim pokrenuti instalaciju (folder je smješten u d:\Downloads (i za firefox između ostalog)) javlja mi se "Error writing temporary file. Make sure your temp folder is valid". C:\Windows\Temp i svi ostali znani temp folderi su na broju. A kad taj isti instalacijski program stavim na desktop - radi. ![]() (Legitimni win 7 je u pitanju). Thnx na odgovorima!
![]() |
#1168 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Pukni jedan disk cleanup i sve bi trebalo biti ok.
![]() |
![]() |
#1169 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Video player za 7cu ?
Bok ! Ima li netko preporuku za dobar Vidoe player za win7 (64bit)? Njegov defaultni Video player (mediaplayer 12) mi se ne svidja jer mi nerade isti shortcuti kao u medial player classicu (start/pauza nije vise space nego ctrl+p). Znaci trebam preporuku za player koji se brzo starta kao windows mplayer/classic(1-2sec) a pusta Sve formate - divx, avi, xvid, wmv, mov, mpeg, mkv..... Postoji li tako nesto ? Trenutno mi classic player trza na nekim fileovima (neki codec ga zeza ocito) dok mediaplayer 12 ima te glupave shortcute u 7ci a Quicktime vrti samo svojih par formata ![]() Htio bi to sve zamjeniti sa jednim univerzalnim playerom koji ima start/stop/pause/forward/full screen a da vrti SVE ![]() ![]() Hvala na prijedlozima.
![]() |
#1170 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kmplayer, zaboravi codec pack-ove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|