|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja ti prelimove gledam na Fejsu http://www.facebook.com/UFC?sk=app_247211121995467 najbolja kvaliteta slike i nema reklama! Ali evo gore su ti sajtovi i za jedno i za drugo!
![]() |
#1142 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
I ja prelimse gledam na FB no sad uopce ne mogu otvoriti link, samo crno bez ucitavanja videa.. EDIT: Opera ne radi, u chrome.u radi.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1145 | |
Premium
|
Citiraj:
Neznam baš, sada sam vidio Sefa u kutu svog borca i definitivno ne izgleda kao netko tko krka hamburgere, još definitivnije neizgleda kao onda kad je bio u K1 sa brdo sala na sebi! Moglo bi se svašta iz ove borbe izroditi! Moram priznati da me sada malo više zanima taj fajt (do sada me uopće nije) ![]()
![]() |
![]() |
#1148 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
mirko je vec vise puta rekao da mu je iduca borba zadnja, no unatoc tome vracao se 2 puta u UFC i sad opet nesto sere sumnjam da ce ici u K-1 posto je K-1 pred bankrotom i uopce ne placa svoje borce, tj rapidno propada cijela organizacija (overeem jos nije placen sto je osvojio GP turnir) btw ocekivano dosadan UFC event danas ne znam sto su mislili iz UFCa kad su stavljali takve matchupove na drugi uopce event na FOXu (bolje da su isli sa condit-diaz fajtom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
čudo jedno kako se to sve u Japanu raspalo...doslo je do toga da iduci mjesec UFC ima 2. event nakon 12 godina Japanu! nacija koja živi za borilačkim sportovima spala na to da ameri njima prave show...to nikada neću skužiti,kažu da je to sve držala japanska mafija.. mišljenja sam da UFC tamo nema šta tražit: -glupa pravila(nema stompa(kad je silva bacao stomp oni su u extazu padali),nema udaraca nogom dok si na podu,ima glupavih laktova koji samo u 90% slučajeva naprave gadnu porezotinu i onda se meč prekine,preveliki kavez i sam kavez(uvijek se sjetim prve mirkove borbe protiv sancheza kad je on doslovno bježao po kavezu) nemam ja ništa protiv UFC-a,dapače,al to nije to..nikad oni neće biti kao PRIDE,to je tamo bila klasa više.sam taj narod,setting,pravila.. nadam se da će pokrenuti neku zdravu organizaciju opet da bude konkurent UFC-u jer ovi trenutno imaju monopol i diktiraju svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |||
Banned
|
Citiraj:
naravno sumo hrvanje je i dalje najpopularnija vjestina i uziva iznimnu gledanost zatim slijede keceri (da, keceri) i mnogi japanski MMA borci odlaze u kecere (stoga je i dream organizirao sad za novu godinu pola namjestenih borbi - npr tim sylvia vs le banner u najgorem fajtu koji sam ikad gledao) - cak je i mirko sudjelovao u kecerskom fajtu, nuff said. 2. japanska mafija drzi ugl sve borilacke sportove u japanu i ako zelis sta organizirati tamo moras to raditi u suradnji sa jakuzama (stoga je i pride propao, stoga sad propadaju mnoge mma organizacije tamo i stoga je trebalo UFCu toliko dugo da opet dodje u japan) Citiraj:
jedino nemaju dozvoljene laktove i to je to, sve ostalo je vise manje isto kao i u UFCu mirkova borba protiv sancheza nije mjerilo nicega posto mirko tada uopce nije trenirao ozbiljno za UFC fajtove (podcjenjivao svoje protivnike i borio se samo radi love bez ikakve druge motivacije), tj nije uopce imao kavez u kojem bi trenirao niti je trenirao u ozbiljnom gymu Citiraj:
u boksu 100 organizacija pa cekas godine na neki matchup (mayweather vs pacquiao , braca klitschko vs haye, itd) ovo sa UFCom je puno bolje. |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1153 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vecerasnji main card je predobar. Ne znam bas dal bum cekal ili pogledal uz kavu u miru.. Meni su oba Diaza super jer ne glume i ne presravaju se okolo. Decki treniraju vise nego bilo tko drugii i jedino im je to bitno a ne slikanje i preseravnje. Nema rukovanja i laznog prijateljstva sa nekim kome ce drugi dan htjet otkinut glavu i to cak cijenim vise nego ovu drugu varijatu. Condit je isto bad ass ali brijem da bu zgubil na bodove. Diaz je jako tezak za nokautirat i znao se vracat i opakih situacija. Boks mu je prejeben, nitko mu nije po tome ni blizu a u svemu ostalome je na visokom nivou. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.02.2012. u 02:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
može neki link za borbe od nocas..? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Banned
|
mmatko.com s tim da diaz vs condit fajt ne klikas odmah prvi link na stranici nego skrulaj malo dolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
hvala dečki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Čitam po netu da je Carlos Condit izgubio dio svojih navijača i nikako se ne bih mogao složiti s tom tvrdnjom. Što se mene tiče; u plusu je ![]() Odradio je savršen meč, pametno je izbjegavao Diazove napade, savršeno se kretao i koristio se oružjem koje njemu najbolje paše. Budimo realni; koji to meč Diaza ne izgleda kao da Diaz naganja protivnika po ringu? To što je uspješno izbjegavao Diazove napade ne znači da je bježao od borbe. Čak naprotiv; napao je više puta i zadao više udaraca od Diaza. Po toj logici karataš se treba proglasiti kukavicom jer u borbi s hrvačem ne pristaje da se borba odvija na podu.. Po mom mišljenju odličan meč, savršeno je "odradio" Diaza! Ako je ovom borbom izgubio ponekog navijača isti mu neće nedostajati jer nemaju pojma os sportu. Gledajući njegove borbe, zaključujem da je vrlo inteligentan borac, kad treba agresivan je no zna se i povući kad smatra da mu to odgovara.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Premium
|
Da. Imao je bolji game plan i drzao ga se savrseno. Ne slazem se sa bodovanjem sudaca ali sa pobjednkom da. Da je bilo obrnuto nebi bas bilo cisto iako ima sudaca koji vise vole da borac stalno pritisce. Diaz je vec na vaganju izgledal netipicno zabrinuti ili sl.. Big Contry, najjaca brada svih vremena. Ono jucer je bilo nesto nenormalno. btw. tek sad sam pogledo onaj gore video sa Fedorom. Pa mali japanizer se sasvim dobro drzal s obzirom da je Fedor duplo veci sve. Cak je i u parteru skoro uspio dobit polugard i nije su uopce kreto lose dolje. Ova zakucavanja su nista ak je naviknut, judo ili sl. Ovo kaj mu Ferdor radi na kraju je bijelo-zuti pojas u Judu. Najosnovniji zahvat za kontrolu i jedna od prvih poluga kaj se uopce nauci. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.02.2012. u 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Premium
|
Ja pogledao sinoć borbe i nije mi žao što nisam čekao, a opet drago mi je radi glavne borbe iako bih ja radije da vidim kako netko nabija Diaza a ne da ga dobije na bodove! U svakom slučaju, Carlos je imao plan i držao ga se i na kraju mu se i isplatio!
![]() |
#1165 |
Premium
|
http://www.pohrani.com/f/U/TQ/4peWjM...elsonlarge.jpg Svaki komentar je suvisan.. Cekam Stipe Miocic vs Phil De Fries. Stipe je frajer i pol. Bazicno hrvac ali borbe zavrsava nokautom i ima jako dobar standup. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.02.2012. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |