Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.01.2012., 23:27   #1141
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja ti prelimove gledam na Fejsu http://www.facebook.com/UFC?sk=app_247211121995467

najbolja kvaliteta slike i nema reklama!

Ali evo gore su ti sajtovi i za jedno i za drugo!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2012., 23:39   #1142
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
I ja prelimse gledam na FB no sad uopce ne mogu otvoriti link, samo crno bez ucitavanja videa..

EDIT: Opera ne radi, u chrome.u radi..
rak21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.01.2012., 00:10   #1143
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Lol, ovo kaj je Olivera sada izvukao još u životu nisam vidio, predobro

RedGreenBlue
Staro 29.01.2012., 00:10   #1144
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

uyebote, eto sabmishina veceri, oliveira izvukao takav leg lock, nisam vidio slicno do sad..

EDIT: istovremeno smo krenuli pisat post
Staro 29.01.2012., 01:50   #1145
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Autor SeaMan Pregled postova
Ova mirkova oproštajna... Isto bi ga rađe vidia protiv Remy-a Bonjaskog ili Petera Aertsa neko kontra Sefa koji jede hamburgere i jedino šta je od njega ostalo je tvrda glava i teška ruka

Neznam baš, sada sam vidio Sefa u kutu svog borca i definitivno ne izgleda kao netko tko krka hamburgere, još definitivnije neizgleda kao onda kad je bio u K1 sa brdo sala na sebi!
Moglo bi se svašta iz ove borbe izroditi!
Moram priznati da me sada malo više zanima taj fajt (do sada me uopće nije)

RedGreenBlue
Staro 29.01.2012., 11:37   #1146
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
mirko je rekao da mu to uopce nije zadnja borba vec da ce najvjerovatnije ici na K1 u pan kojeg prošle godine nije bilo
microsoft66 je online   Reply With Quote
Staro 29.01.2012., 12:18   #1147
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Mirku je tamo oduvijek i bilo mjesto!
Mislim na K1, nije treba ići iz njega, i definitivno treba ići na ispod 100kg, jer je ovako prespor!

RedGreenBlue
Staro 29.01.2012., 12:24   #1148
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
mirko je vec vise puta rekao da mu je iduca borba zadnja, no unatoc tome vracao se 2 puta u UFC
i sad opet nesto sere

sumnjam da ce ici u K-1 posto je K-1 pred bankrotom i uopce ne placa svoje borce, tj rapidno propada cijela organizacija (overeem jos nije placen sto je osvojio GP turnir)

btw ocekivano dosadan UFC event danas
ne znam sto su mislili iz UFCa kad su stavljali takve matchupove na drugi uopce event na FOXu (bolje da su isli sa condit-diaz fajtom)
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2012., 12:35   #1149
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
čudo jedno kako se to sve u Japanu raspalo...doslo je do toga da iduci mjesec UFC ima 2. event nakon 12 godina Japanu!

nacija koja živi za borilačkim sportovima spala na to da ameri njima prave show...to nikada neću skužiti,kažu da je to sve držala japanska mafija..

mišljenja sam da UFC tamo nema šta tražit:

-glupa pravila(nema stompa(kad je silva bacao stomp oni su u extazu padali),nema udaraca nogom dok si na podu,ima glupavih laktova koji samo u 90% slučajeva naprave gadnu porezotinu i onda se meč prekine,preveliki kavez i sam kavez(uvijek se sjetim prve mirkove borbe protiv sancheza kad je on doslovno bježao po kavezu)

nemam ja ništa protiv UFC-a,dapače,al to nije to..nikad oni neće biti kao PRIDE,to je tamo bila klasa više.sam taj narod,setting,pravila..

nadam se da će pokrenuti neku zdravu organizaciju opet da bude konkurent UFC-u jer ovi trenutno imaju monopol i diktiraju svima
microsoft66 je online   Reply With Quote
Staro 29.01.2012., 13:02   #1150
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
nacija koja živi za borilačkim sportovima spala na to da ameri njima prave show...to nikada neću skužiti,kažu da je to sve držala japanska mafija..
1. mjenja se fokus u japanu sto se tice borilackih vjestina
naravno sumo hrvanje je i dalje najpopularnija vjestina i uziva iznimnu gledanost
zatim slijede keceri (da, keceri) i mnogi japanski MMA borci odlaze u kecere (stoga je i dream organizirao sad za novu godinu pola namjestenih borbi - npr tim sylvia vs le banner u najgorem fajtu koji sam ikad gledao) - cak je i mirko sudjelovao u kecerskom fajtu, nuff said.

2. japanska mafija drzi ugl sve borilacke sportove u japanu i ako zelis sta organizirati tamo moras to raditi u suradnji sa jakuzama (stoga je i pride propao, stoga sad propadaju mnoge mma organizacije tamo i stoga je trebalo UFCu toliko dugo da opet dodje u japan)

Citiraj:
mišljenja sam da UFC tamo nema šta tražit:

-glupa pravila(nema stompa(kad je silva bacao stomp oni su u extazu padali),nema udaraca nogom dok si na podu,ima glupavih laktova koji samo u 90% slučajeva naprave gadnu porezotinu i onda se meč prekine,preveliki kavez i sam kavez(uvijek se sjetim prve mirkove borbe protiv sancheza kad je on doslovno bježao po kavezu)

nemam ja ništa protiv UFC-a,dapače,al to nije to..nikad oni neće biti kao PRIDE,to je tamo bila klasa više.sam taj narod,setting,pravila..
japanci vise nemaju stompove, organizirali su evente u kavezima (sakuraba vs zelg galesic) - niti je kavez neki minus kad uzmes u obzir koliko problema ima sa borbama u ringu i borcima koji pokusavaju doci izvan uzadi
jedino nemaju dozvoljene laktove i to je to, sve ostalo je vise manje isto kao i u UFCu

mirkova borba protiv sancheza nije mjerilo nicega posto mirko tada uopce nije trenirao ozbiljno za UFC fajtove (podcjenjivao svoje protivnike i borio se samo radi love bez ikakve druge motivacije), tj nije uopce imao kavez u kojem bi trenirao niti je trenirao u ozbiljnom gymu

Citiraj:
nadam se da će pokrenuti neku zdravu organizaciju opet da bude konkurent UFC-u jer ovi trenutno imaju monopol i diktiraju svima
po meni i bolje da imaju monopol i da su svi borci na jednom mjestu nego da ima opet 100 organizacija i svi onda talamude kako bi PRIDE prvak dobio UFC prvaka ili Strikeforce/bellator prvak dobio UFC prvaka

u boksu 100 organizacija pa cekas godine na neki matchup (mayweather vs pacquiao , braca klitschko vs haye, itd)
ovo sa UFCom je puno bolje.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.01.2012., 17:54   #1151
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007

Sonnenov govor nakon borbe je bio epic
Kondicijski je bio koma, no opet morao je dosta kila skinuti, jedva cekam da jos Silvu nakanta

-->

Sonnenov govor nakon borbe je bio epic
Kondicijski je bio koma, no opet morao je dosta kila skinuti, jedva cekam da jos Silvu nakanta

i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2012., 13:27   #1152
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Što mu je ovo trebalo

plačem od smjeha
Staro 31.01.2012., 13:59   #1153
Ordem
Banned

Staro 04.02.2012., 15:05   #1154
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
UFC 143 - Weigh Ins

Staro 04.02.2012., 18:46   #1155
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Jaoooooooo, pa to je večeras!
Tako se nisam pripremio za ovo, ali izdurat ću sigurno. Jedva čekam da vidim Diaza poraženog.

RedGreenBlue
Staro 04.02.2012., 21:04   #1156
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Vecerasnji main card je predobar. Ne znam bas dal bum cekal ili pogledal uz kavu u miru..

Meni su oba Diaza super jer ne glume i ne presravaju se okolo. Decki treniraju vise nego bilo tko drugii i jedino im je to bitno a ne slikanje i preseravnje. Nema rukovanja i laznog prijateljstva sa nekim kome ce drugi dan htjet otkinut glavu i to cak cijenim vise nego ovu drugu varijatu. Condit je isto bad ass ali brijem da bu zgubil na bodove. Diaz je jako tezak za nokautirat i znao se vracat i opakih situacija. Boks mu je prejeben, nitko mu nije po tome ni blizu a u svemu ostalome je na visokom nivou.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.02.2012. u 02:35.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 21:28   #1157
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Ja svaki put kažem da neću dočekati dan pa se zeznem. Plan je pogledati prelimse do glavnih borbi i otići spat. Nadam se da ću ovaj put uspjeti u naumu
Staro 05.02.2012., 10:31   #1158
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
može neki link za borbe od nocas..?
MuroF je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 10:45   #1159
Ordem
Banned

mmatko.com
s tim da diaz vs condit fajt ne klikas odmah prvi link na stranici nego skrulaj malo dolje
Staro 05.02.2012., 11:05   #1160
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 11:31   #1161
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
hvala dečki
MuroF je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 16:29   #1162
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Čitam po netu da je Carlos Condit izgubio dio svojih navijača i nikako se ne bih mogao složiti s tom tvrdnjom. Što se mene tiče; u plusu je

Odradio je savršen meč, pametno je izbjegavao Diazove napade, savršeno se kretao i koristio se oružjem koje njemu najbolje paše. Budimo realni; koji to meč Diaza ne izgleda kao da Diaz naganja protivnika po ringu?

To što je uspješno izbjegavao Diazove napade ne znači da je bježao od borbe. Čak naprotiv; napao je više puta i zadao više udaraca od Diaza. Po toj logici karataš se treba proglasiti kukavicom jer u borbi s hrvačem ne pristaje da se borba odvija na podu..

Po mom mišljenju odličan meč, savršeno je "odradio" Diaza! Ako je ovom borbom izgubio ponekog navijača isti mu neće nedostajati jer nemaju pojma os sportu. Gledajući njegove borbe, zaključujem da je vrlo inteligentan borac, kad treba agresivan je no zna se i povući kad smatra da mu to odgovara..
Staro 05.02.2012., 16:35   #1163
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Da. Imao je bolji game plan i drzao ga se savrseno.
Ne slazem se sa bodovanjem sudaca ali sa pobjednkom da. Da je bilo obrnuto nebi bas bilo cisto iako ima sudaca koji vise vole da borac stalno pritisce. Diaz je vec na vaganju izgledal netipicno zabrinuti ili sl..

Big Contry, najjaca brada svih vremena. Ono jucer je bilo nesto nenormalno.

btw. tek sad sam pogledo onaj gore video sa Fedorom. Pa mali japanizer se sasvim dobro drzal s obzirom da je Fedor duplo veci sve. Cak je i u parteru skoro uspio dobit polugard i nije su uopce kreto lose dolje. Ova zakucavanja su nista ak je naviknut, judo ili sl. Ovo kaj mu Ferdor radi na kraju je bijelo-zuti pojas u Judu. Najosnovniji zahvat za kontrolu i jedna od prvih poluga kaj se uopce nauci.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.02.2012. u 16:48.
Staro 06.02.2012., 13:37   #1164
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Ja pogledao sinoć borbe i nije mi žao što nisam čekao, a opet drago mi je radi glavne borbe iako bih ja radije da vidim kako netko nabija Diaza a ne da ga dobije na bodove!

U svakom slučaju, Carlos je imao plan i držao ga se i na kraju mu se i isplatio!

RedGreenBlue
Staro 06.02.2012., 17:51   #1165
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

http://www.pohrani.com/f/U/TQ/4peWjM...elsonlarge.jpg

Svaki komentar je suvisan..

Cekam Stipe Miocic vs Phil De Fries. Stipe je frajer i pol. Bazicno hrvac ali borbe zavrsava nokautom i ima jako dobar standup.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.02.2012. u 17:57.
Staro 07.02.2012., 19:38   #1166
Marjag
Premium
Moj komp

Marjag's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Što mu je ovo trebalo

plačem od smjeha

haha...
Marjag je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2012., 19:40   #1167
Marjag
Premium
Moj komp

Marjag's Avatar

Citiraj:
Autor greenfly Pregled postova
Trebalo bi mirku dat Badr Harija.... za kraj.....
hmmm...to bi bila tocka na "i" ovih njegovih zadnjih borbi..
Staro 07.02.2012., 19:48   #1168
Marjag
Premium
Moj komp

Marjag's Avatar

Tek danas pogledao borbu hendo-rua...ne mogu vjerovat...ovo je najbolje sto sam ikad gledao..
Staro 08.02.2012., 12:28   #1169
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Marjag Pregled postova
Tek danas pogledao borbu hendo-rua...ne mogu vjerovat...ovo je najbolje sto sam ikad gledao..
Mnogi tako misle, jer zbilja borba je vrhunska, ali meni osobno i dalje najbolje kaj sam gledao je Griffin - Bonnar, prvo finale Ultimate Fightera.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2012., 12:49   #1170
Marjag
Premium
Moj komp

Marjag's Avatar

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Mnogi tako misle, jer zbilja borba je vrhunska, ali meni osobno i dalje najbolje kaj sam gledao je Griffin - Bonnar, prvo finale Ultimate Fightera.
Ni to jos nisam pogledao...idem bas potrazit link...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno