|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobro ![]() Nemoj onda molim te više pisati u ovom topicu i amen... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1144 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
|
Citiraj:
Koji ti je nick ingame? Moj je: _Narsil_ Imaš XF da se malo gledamo preko nišana? ![]() Danas ne mogu (radim nočnu) ali možemo sutra nabaciti ![]() Još da hoće ova njubara ( ![]() ![]() Naravno, HC samo i igram, nisam softcore igrao 2 godine ni na COD4 ni na COD5 ![]() A sto se tiće ovoga fast rank, ni ne može biti više takav, obično samo ostane ime od prijašnjih verzija igre na tom serveru jer je sa 1.3 patchom onemogučen fast rank ![]() Evo ja sam sada 65. level drugog levela Prestigea (dakle 130 levela sveukupno) a mislim da cu ovih dana otključati i treči Prestige pa sve ispočetka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
vidio sma ja tebe par puta u igri ako se ne varam dodaj me na xfire pa da se pucamo malo ![]() ![]() ![]() ja sam sada lvl 60 prestige 1 tako da ![]() ahhh tko nevoli M1A1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() da, ali se nemas di suljat sa 46ljudi na mapi... osim na seelow, ali to mi je najgluplja mapa... iako sam znao nekad kampat sa snajperom kod one kuce sa stengama gore... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
|
Kak da te dodam kad nisi ostavio nick ![]() Ili je isti kao i na forumu? Nije važno koliko puta umreš, vašno je koliko puta ubiješ ![]() True, true ![]() Još onaj zvuk puške u igri... prejako. Drugo je gevera a drugo je M1A1 ![]() Popularni "pepeš" ![]() Dobra puškica ali prdi ko nenormalna to nakon 2 minute više ne mogu slušati ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 14.07.2009. u 08:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
|
nemas original, to se događa kod piratskih, kod ove igre nije dovoljan samo original key mislim, ja sam igrao uz pomoc nekog loadera, nemam blage cega,d a sam se mogao spojit na servere |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
|
![]() Izgleda da da ![]() >>Call of Duty: World at War PC Patch 1.5 Arriving Tomorrow (17.6.), Map Pack #2 Included Free<< Ufff, jedva čekam. Biti će novo oružje za Zombie, DG-2, nešto slično Tesla Gunu Citiraj:
Jao kak će ovo bit dobro ![]() Videoi su predobri
![]() |
![]() |
#1166 |
Premium
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...107242&page=39 KONACNO!!! dolje je link za down... meni ocitava stranicu par minuta koliko je zauzeto |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() bas sam ti mislio na PM linkat ![]() inace ono toliko je zauzeto, ali ajde skida 200kb/s ... usput dao sam krivi link looooool evo pravi http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=324419 dolje je link za down ![]() edit: skinuo sad vec prije skoro sat vremena i kad pokreces instalaciju baca mi error... nisam jedini, i frendu tako, jedino njemu na drugom mjestu.. ja nemogu ni pokrenut... od filea koji ime 974 MB moj ima 954... ![]() al sutra cu skinut sa nekog provjerenog tj. sigurnog linka... pa neka neko javi gdje je skinuo i dali radi.. hvala Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 18.07.2009. u 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
|
![]() |
#1170 |
Premium
|
ma meni uopce nije brzina 4mb/s kak je bila, nego je od prije koji tjedan pala na 2mb/s ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|