|
![]() |
#11401 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
2 bor1s nisam očekivao akciju,niti mislim da film ne može biti napet ako nema 351 ubijen,30 slupanih auta i 56 explozija,ali dotični film mi uopće nije stvorio napetost,samo neko tupo ponavljanje i bezkarakterni glumci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11402 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj još jednom film pa ako ti se ne svidi onda još jednom bez predrasuda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11403 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ajde dobro, možda se nismo shvatili.. Meni je drek sinonim za nekaj kaj ima potencijala i onda me nekak ne "zadovolji".. Nije onaj tipični pis of šit, ak to mislite.. Možda sam ga krenuo gledati u krivo vrijeme, ili preumoran malo.. Budem mu dao drugu priliku, ali kak mi se čini bolje ne danas jer se sutra ništa neću sjećati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11404 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Sve 5, samo nije fer tako popljuvati film koji praktički nisi ni pogledao. Preskako si prvih 45min, a potom ugasio, mislim ono ![]() Pogledaj ponovno, zna i mene tako uhvatiti.. django cu danas ici gledati po treći puta, a vjerujem da je dobar film makar se meni jučer činilo prvih pol sata dosta prosječnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11406 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11407 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11408 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Life of Pi...gledao s boljom polovicom na Valentinovo u nadi da će joj se svidjet (popljuvala je mene i moj izbor)...no čak i meni nije sjeo film. Ne...nije me ostavio pod dojmom...gemišt ! Ali pohvala za scenski prikaz ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11409 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Django dobiva "nastavak" ![]()
![]() |
#11410 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
@Campeonato Dobaaar!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11412 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Life of Pi meni super filmek, pogledao jučer Tintina.. E to je već crtić.. U nekim trenucima zaboraviš da gledaš animirani film... 9/10 moja ocjena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11413 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Pogledao jučer Sin City na HRT2, moram reći jako čudan i bolestan film, ali vrlo dobar i to samo zbog Mickey Rourka i njegovih scena, a i zbog dobrih teta. Vidi se i Tarantinov touch, taj čovjek ima neki opaki fetiš na žene koje barataju hladnim oružjem (Miho), ali i to je odlično ispalo. 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11414 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11415 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
the master - gluma vrhunska i napokon da pogledam phoenixa nakon dužeg izbivanja, seymora da ne spominjem, priča je oke i uvlači dosta u tu svoju turobnost, možda i previše što je i dobra, a i loša stvar jerbo se nisam osjećao veseo nakon filma ![]() flight - maestralan denzel, odlična dinamika radnje, totalno nisam očekivao takvu priču i stvarno je vrhunski prenesena, kraj kobajagi neočekivan, ali vješto izveden win win - e ovog morate pogledati, odlična priča, prava ljucka i topla... komičnih scena brdo (ne slapstick nego propisno inteligentno smiješnih), počevši od samog početka moonrise kingdom - totalno uvrnut film u uvrnutom svijetu, meni vrhunska zabava to rome with love - kajaznam... nit smrdi nit miriše, simpatično ostvarenje uglavnom, ako već volite ludi allena možda bolje pogledati midnight in paris liberal arts - prije svega vrhunska drama, pa tek onda romantika koja je izvedena na odličan način... stvarno sam uživao u filmu, jedan od onih nakon kojeg zapamtiš dijaloge i mišljenja. oplemenjuje. mala koja glumi ne znam joj ni ime je to odradila maestralno, nećemo je zadnji put gledati zasigurno. take this waltz - čak na traileru mi je bilo boring, ali ajde seth rogen mi je zakon pa reko da pogledam, tak je i bilo cijeli film ono ništa extra se ne dešava i onda zadnjih 15 minuta - BUM! sve se raspada, suosjećanja sa likovima pršte na sve strane - znači dobro ![]() end of watch - ovo je jedan vrhunski akcić/triler sa dobrom pričom, odličnim scenama i još boljim glumcima... obavezno gledati. to je to ukratko kaj sam sad na bolovanju odgledao... tko ne voli drame neka slobodno zaobiđe većinu ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11418 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#11419 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11420 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11422 |
Premium
|
jučer pogledao amejzičnog spajdermena,totalno se razočarao,glupavi glumac,nema neke mistike,akcije,pokvarenih bed gajza..loše prijašnji mi puno bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11423 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() loš film, loša gluma....toby je bolji ![]() Hotel Transilvanija - nekako isprazan crtić, nema ono nešto a nekoliko smiješnih scena ga nebre spasiti, makar dobro su sprdali tvajlajt ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11424 |
Guest
|
RED DAWN -2012 što reći! 10/10 , ouu je bičz ril muvi for ril men iz in d haus ,gledat ću ga još barem 2 puta Originala se svi sjećamo zar ne ![]() |
![]() |
![]() |
#11429 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mislim, film ko film, gledao sam i gore, al nemogu progutat neke stvari koje su totalni BS. Ako gledam iz neke teen perspektive, film je ok, ako gledam iz svoje perspektive, zaboravit ću ga da sam ga gledao. I da, komentar nije na priču u globalu, već na ponašanje likova u nekim situacijama, ajmee.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 19.02.2013. u 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11430 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ček, tebi je Drive bio dobar? ![]() ![]() Gore si rezimirao sve chick-flickove koji postoje, a koji nisu chick flickovi, onda su Denzelovi filmovi za koje se ljudi u ovoj temi ne trude napisati SPOILER tagove, pa znam kak je završilo. Pogledat ću ovaj akcić sa Jake Gilenhallom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|