|
![]() |
#1112 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Tko je bio onaj crtač u epizodi kada je Sisko mislio da je pjesnik u XX. stoljeću? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Premium
|
ßellerophon, pogađaš u žicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
samo tako nastavite:clap: ![]()
![]() |
#1117 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Jebeni HRT-ovci
e pa nemrem vjerovati kakvi s u to debili i smetlari na glupom HTV-u. gledam ST i konacno neki nastavak kaj na nesto lici i ono usred nastavka puf i prekinu. vidim debilnog dupelzica Miću koji se tam kurci sa ivaniševicem. pa jebem ja njima i ivaniševica ak pise da prijenos pocine u 16 a da za to vrijeme traje ST onda oni nemaju kaj micat. nemaju oni kaj meni oredivat kaj je prioritet emitoranja.. imali su jebeni 3 program pa su tam mogli pustat ta sranja. sorry ekipa ali stvaro su me izbacili iz takta. pozivam vas sve da odemo na HRt-ov forum i da ih popljujemo jos jednom jer ovo stvaro vise nema granica.
![]() |
#1118 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Jebeni HRT-ovci
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1119 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma budale uvijek prekinu dobre stvari, taman naletim na zanimljivu epizodu DS9 a ono zajeb evo ti tenis. Isto tako daju mi dvije zadnje utrke Formule 1 u snimci pa šta je njima i nekoj usranoj utakmici koja dosadna do boli. A da ne pričam kad su prenosili NBA utakmice, ne nomoguoni to stavit u prijenos kad i počinje tekma nego prvo ide repriza neke jebene sapunice pa tek onda dogođena snimka utakmce umjesto obrnuto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Premium
|
Re: Re: Jebeni HRT-ovci
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1121 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Potvrđujem
![]() |
#1122 |
Treba kaj skurit??
|
![]() Pa poćet ću zoljama gađat HRT. Sva sreća pa su 200m od mene.
Jesu li oni normalni? GAMAD!!!! HRT ---> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Treba kaj skurit??
|
E ovo je LOL^2 : lol2 : : roller : : lol2 : Ice :clap: :clap: : FRUTEK : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ice : roller : : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1127 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ali tehnoloski su toliko bili inferiorini (osim terminologijom) da to jednostavno ni nedavno (reprize) nisam mogao gledati. Star Wars (prva 3) su bezvremenski kad se gleda implementacija te tehnologije i imaginacije (bazirano na Vedama- energija) Ali tolika sminka na Spock-u i trbuscic kapetana u jeftinom flanel polu pamucnom kombinezoncicu je bilo previse. A tek sterilna dinamika kadrova broda ![]() Prenasminkani igrokaz, doduse sva terminologija i povijest, ne moze se to negirati kad se gledaju naknadni Track-ovi. Puno mu duguju. Picardova ekipa je imala svojih trenutaka ali tek je Voyager za mene donjeo konacno pomak u tematici istrazivanja : "gdje nitko nije zakoracio" Sve ove druge serije, koja god da je civilizacija, uvjek su to humanoidi. Drugi nos, druge usi, konture ali uvjek humanoidni oblici. Voyager je konacno uveo visu inteligenciju i razvijao tu tematiku. Konacno je tehnologija dobila bas onu pravu dozu "glatkoce" Borgovi su dovedeni do savrsenstva. Okampe su naj interesantnija civilizacija evolucijski gledano. Neke od najlucidnijih ideja sam upravo u Voyageru gledao. Neki screenplay-i su toliko dobri bili da bi se mogli filmovi snimiti. Ona epizoda sa civilizacijom koja zeli novu povijest vremenskim experimentima je odlicna, pa oni nevidljivi doktori koji su izludili posadu. Pa super lucidni operni doktor hologram, citava ekipa je savrseno dobro uklopljena. Naravno, mnogi misle bas suprotno i mrze Voyager, ali postujuci povijest kompletnog serijala upravo je Voyager za mene broj 1, Uskoro izlazi kompletna DVD edicija i uzimam istu pronto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Premium
|
Citiraj:
I koliko je DVD-a u kompletu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...v=glance&s=dvd ili http://www.absolutedvds.com/startrek_voyager_dvd.htm Ali iza knjige o Voyageru (!) Bit ce uskoro gotov citavi box set, naravno daleko povoljniji od ovakvog solo aranzmana po sezonama. Evo ti lista pa ti odluci jesi li za solo sezone ili full zabavu : http://epguides.com/StarTrekVoyager/ Ovo ti je najbolja adresa ako hoces povoljnije i imas strpljenja : http://www.secondspin.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Magister Mundi sum!
|
MEni je isto voyager najbolji , jer stvarno u tom serijalu se največ novoga našlo , dok su sve ove serije prije u istom kvadrantu i uglavnom su iste rase sjetite se samo 8472 , hirogenaca , i sličnih iz voyagera , a da ne zaboravim Q-a koji se je svako malo tam našel ![]()
![]() |
#1131 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Bilo je toliko dobrih teleplay-a. Naravno, otisli su u focus samo glavne ekipe posade + samo radi velicine broda ostalu posadu, ali zato je skoro svaka prica je super imaginarna i interesantna. Samo epizodno ili kod neke havarije na brodu moglo se vidjeti malo vise nepoznatijih likova iz posade. Takodjer (jeli tko gledao Batman seriju?) problen sa tako tehnoloskom serijom je kako u 40-tak minuta otusirati gledatelje sa brdom (ponekad nebuloznih) kvazi terminoloskih gadgeterija a ne biti naivan. Nije to lak posao. Ali kod Voyagera je to meni barem naj podnosljivije. Mada su svi slinili na onu 7-icu ![]() Meni je ona Okampa Kes bila savrsena. Rasa toliko savrsena, evoluirana, da mora napustiti fizicku domenu. Nazalost scenarist ( Braga) su htjeli dignuti gledanost i kao sto oni kazu > sex up the show < ,nisu vise mogli naci (?) mjesta za nju : Jennifer Lien, pa su je zamjenili 7-icom ![]() Pa meni je i B'Elanna draza od Seven of Nine ![]() Ha, zasigurno je u ovim forumima sve nastrojeno na Seven of Nine, posebno solisti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1133 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Zadnja za masu znana kod nas zadnja ulogu je imala u American History X. (sestra) http://www.jennifer-lien.com/Jennife...cs6/KES01N.jpg http://www.jennifer-lien.com/Jennife...ics6/JEN1N.jpg http://www.jennifer-lien.com/ Evo ti u attach prva ekipa i ljepotica od broda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Sannin
|
!!!!!!!!!!! ludilo jucer epizoda!!!! LUDILO!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
![]() |
#1135 |
Premium
|
aha, sad ce biti full zanimljivo.
![]() |
#1136 |
Sannin
|
tko se slaze sa njegovim izborom?? bi li i vi napravili isto? ja bi...
![]() |
#1137 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Premium
|
Vjerojatno ću nabaviti sve odjednom. Garak je još jednom pokazao his true face, ma luđak. ![]() @Freek Onda si sigurno volio Državnika novog kova te Crnu guju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Taj Deep Space 9 sam pogledao vani par epizoda. Gomila likova, epizodne radnje. Ali moze li mi netko reci koja je njihova prica. Izgubljeni, nadjeni, sto zele kuda idu? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|