Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.06.2014., 00:46   #1111
mister92
Premium

mister92's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
pozz, vidim tu neku novu opciju da se prenese broj u tele 2 i raskine ugovor sa trenutnim operaterom. Ja sam 6 mjeseci na ugovornoj obvezi od vipa koja je na 2.g potpisana, e sad, da li ja mogu bez iakkavog placanja jednosatavno ukinut tu pretplatu i prec u tele 2. I da li bas moram uzet revoluciju za 100kn ili mogu i na bonove ili nesto drugo, ako nemogu, da li onda nakon sto uzmem revoluciju jednostavno nakon mjesec dana ukinem tu tarifu kod njih i pređem na bonove

Vidim da na tele 2 stranici pise da mogu zatraziti trenutnog operatera besplatno otkljucavanje mobitela na sve mreže, pa neznam jel to stvarno moguce posto sam pod ugovorom
mister92 je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 02:18   #1112
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Black Warrior Pregled postova
pozz, vidim tu neku novu opciju da se prenese broj u tele 2 i raskine ugovor sa trenutnim operaterom. Ja sam 6 mjeseci na ugovornoj obvezi od vipa koja je na 2.g potpisana, e sad, da li ja mogu bez iakkavog placanja jednosatavno ukinut tu pretplatu i prec u tele 2. I da li bas moram uzet revoluciju za 100kn ili mogu i na bonove ili nesto drugo, ako nemogu, da li onda nakon sto uzmem revoluciju jednostavno nakon mjesec dana ukinem tu tarifu kod njih i pređem na bonove

Vidim da na tele 2 stranici pise da mogu zatraziti trenutnog operatera besplatno otkljucavanje mobitela na sve mreže, pa neznam jel to stvarno moguce posto sam pod ugovorom
http://forum.pcekspert.com/showthrea...201522&page=39
Malo si pročitaj ovu temu, zadnjih 10ak stranica.

Inače, sve ovo što pitaš, već postoji i na forumu i na google-u, te u tvom vlastitom mobitelu, budući da si dobio poruku od vipa da imaš pravo od 11.6. raskinuti ugovornu obvezu bez plaćanja penala.
Kad raskineš ugovornu obvezu možeš što hoćeš - vipme, ili kod bilo kojeg drugog operatera na bonove ili pretplatu koju želiš.
Ne, ne možeš uzet revoluciju 100 sada i raskinuti nakon mjesec dana, tj možeš, ali ćeš platiti penale za 23 mjeseca, normalno i logično.
Besplatno otključavanje mobitela možeš zatražiti nakon što raskineš ugovornu obvezu s njim.
Oglas

Oglas
Staro 15.06.2014., 08:27   #1113
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
delete
Staro 15.06.2014., 08:28   #1114
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ako misliš koristiti mobilni internet, onda zaboravi na teletinu jer im je signal užasno loš i nestabilan. Radije odi na bonbon ili onu t-mobile tarifu koja se često spominje na nekoliko zadnjih stranica teme o operaterima.
Staro 15.06.2014., 08:38   #1115
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Sve ovisi o lokaciji,tako je kod svih operatera.
RAUL je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 12:07   #1116
mister92
Premium

mister92's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
http://forum.pcekspert.com/showthrea...201522&page=39
Malo si pročitaj ovu temu, zadnjih 10ak stranica.

Inače, sve ovo što pitaš, već postoji i na forumu i na google-u, te u tvom vlastitom mobitelu, budući da si dobio poruku od vipa da imaš pravo od 11.6. raskinuti ugovornu obvezu bez plaćanja penala.
Kad raskineš ugovornu obvezu možeš što hoćeš - vipme, ili kod bilo kojeg drugog operatera na bonove ili pretplatu koju želiš.
Ne, ne možeš uzet revoluciju 100 sada i raskinuti nakon mjesec dana, tj možeš, ali ćeš platiti penale za 23 mjeseca, normalno i logično.
Besplatno otključavanje mobitela možeš zatražiti nakon što raskineš ugovornu obvezu s njim.
ja nisam dobio tu poruku osim da povecavaju za 8 kuna koristenje mreze, uglavnom pitam to za revoluciju jer pise da je bez ugovorne obveze, pa logicno bi bilo da mozes kad god oces ukinut, al ok, proucit cu malo to u vezi raskidanja ugovora
mister92 je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2014., 10:29   #1117
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
@Black Warrior

jopis te očito nije dobro shvatio.. Možda je mislio da bi ti s njima potpisivao ugovornu obvezu na 24 mjeseca, jer da bi koristio Revoluciju za 100kn ne moraš imati ugovornu obvezu.. Tako da je možeš koristiti 3 dana a možeš i 10 mjeseci. I nisi vezan ostati na pretplati, tako da nikakve penale ne plaćaš ni za šta
NeooS je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2014., 10:34   #1118
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Kakvi su ovo smradovi, pa to nisu istine.
Radio sam raskid ugovorne obveze i migraciju na bonove, zahtjev predao prošli petak, i na istom je pisalo uredno 20.6.2014. migracija na bonove, u vremenu od 08-11h.
U međuvremenu, tj u utorak, sam podneo zahtjev za prijelaz na vip, koji je zakazan za 24.6.2014.
Da bi ja jučer u 07 ujutro fino ostao bez upotrebljivog mobitela, sve do jutros u 08:30 -.-, jer su gospoda ovce ugasili pretplatu jučer u 07 i deaktivirali mi sim, a prepaid sim koji sam dobio za svoj isti broj je postao aktivan tek jutros, kako i stoji u zahtjevu. U nekoliko razgovora, sa vidi čuda, vrlo ljubaznom damom u szk, rečeno mi je prvi put da je sve u redu u sustavu, pa drugi put/poziv da se je dogodila greška da je migracija napravljena ranije, ali se prepaid sim ne može aktivirati ranije od zakazanog, pa treći put da će biti riješeno u toku jučerašnjeg dana, itd., ugl. svaki poziv je bio druga priča i drugo objašnjenje zašto je meni 24h ranije sim maknut iz sustava.
Strahote. Neorganiziranost, neusklađenost, cirkus od firme i od poslovanja.
Staro 20.06.2014., 10:59   #1119
QS
Premium
Moj komp

QS's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Za svaki sat kašnjenja imaš pravo na naknadu... ili se barem tako govorkalo prije otprilike godinu dana (bilo je i nekakvih napisa po novinama). Proguglaj po hakomu ili generalno po netu kašnjenje s prebacivanjem broja i slično... Oni tebe deru, zašto ne bi i ti njih (ako možeš)
Staro 20.06.2014., 11:07   #1120
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pa di mu je kasnio prijenos broja? Nigdje.
Prijenos treba biti odrađen 24.6. kak je napisao.
Juice je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.06.2014., 11:17   #1121
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Da, nije kasnio prijenos broja, nego su mi telci2 'ubili' broj na 24h.
Staro 20.06.2014., 11:19   #1122
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Za to im mozes poslat prigovor pa ishodit nesto, ali posto selis na drugu mrezu neces ishodit popust bas Ali ako je na pretplati ishodi da ti smanje ili maknu racun za sesti mjesec.
Ak ces slat, subject maila stavis Prigovor i u tekstu govori da se radi o prigovoru.
Staro 20.06.2014., 12:01   #1123
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Za to im mozes poslat prigovor pa ishodit nesto, ali posto selis na drugu mrezu neces ishodit popust bas Ali ako je na pretplati ishodi da ti smanje ili maknu racun za sesti mjesec.
Ak ces slat, subject maila stavis Prigovor i u tekstu govori da se radi o prigovoru.
Tnx na savjetu, to je već sve u pripremi, ja sam ti stara tužibaba, nisam jednom iskamčio starcima,ženi, puncu, mjesec-dva bez plaćanja pretplate zbog sličnih zaheba
Staro 21.06.2014., 23:21   #1124
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Citiraj:
Kakvi su ovo smradovi, pa to nisu istine.
Radio sam raskid ugovorne obveze i migraciju na bonove, zahtjev predao prošli petak, i na istom je pisalo uredno 20.6.2014. migracija na bonove, u vremenu od 08-11h.
U međuvremenu, tj u utorak, sam podneo zahtjev za prijelaz na vip, koji je zakazan za 24.6.2014.
Da bi ja jučer u 07 ujutro fino ostao bez upotrebljivog mobitela, sve do jutros u 08:30 -.-, jer su gospoda ovce ugasili pretplatu jučer u 07 i deaktivirali mi sim, a prepaid sim koji sam dobio za svoj isti broj je postao aktivan tek jutros, kako i stoji u zahtjevu. U nekoliko razgovora, sa vidi čuda, vrlo ljubaznom damom u szk, rečeno mi je prvi put da je sve u redu u sustavu, pa drugi put/poziv da se je dogodila greška da je migracija napravljena ranije, ali se prepaid sim ne može aktivirati ranije od zakazanog, pa treći put da će biti riješeno u toku jučerašnjeg dana, itd., ugl. svaki poziv je bio druga priča i drugo objašnjenje zašto je meni 24h ranije sim maknut iz sustava.
Strahote. Neorganiziranost, neusklađenost, cirkus od firme i od poslovanja.
Jesi imao opciju uređaj na pretplatničkom broju? I tražio za preostalu cijenu plaćanje na rate i dalje, te opcije uređaj,a ne jednokratno?
Staro 22.06.2014., 00:55   #1125
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor NeooS Pregled postova
Jesi imao opciju uređaj na pretplatničkom broju? I tražio za preostalu cijenu plaćanje na rate i dalje, te opcije uređaj,a ne jednokratno?
Yes. Upravo tako je odrađeno.
Zašto? Misliš da zbog toga mogu mrdat datum prijenosa kako ih volja?
Staro 24.06.2014., 11:00   #1126
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Mogu li prijeći sa smiley tarife na smart prije nego istekne tih 30 dana?

Treba mi zato što mi usfalilo internet prometa na smileyu, i mogu ga produžiti tek idući mjesec. A u međuvremenu jedino što se nudi je dodatni promet po prenapuhanoj cijeni, npr. 10 kn za 100 mb itd...

Pa me zanima mogu li sad za 35 kn promijenit tarifu na smart da dobijem opet gigabajt prometa etc??
Valley7 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2014., 14:54   #1127
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Citiraj:
Yes. Upravo tako je odrađeno.
Zašto? Misliš da zbog toga mogu mrdat datum prijenosa kako ih volja?
Ne mislim da mogu zbog toga kako hoće, ali postoji mogućnost da je to u pitanju.. Nisam radio tako nešto pa ti ne mogu sa sigurnošću reći, samo nagađanje..

Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Mogu li prijeći sa smiley tarife na smart prije nego istekne tih 30 dana?

Treba mi zato što mi usfalilo internet prometa na smileyu, i mogu ga produžiti tek idući mjesec. A u međuvremenu jedino što se nudi je dodatni promet po prenapuhanoj cijeni, npr. 10 kn za 100 mb itd...

Pa me zanima mogu li sad za 35 kn promijenit tarifu na smart da dobijem opet gigabajt prometa etc??
Možeš tako mijenjati kad god te volja i prelaziti sa jedne na drugu.. isplativije je. A i ostati će ti minute iz Smarta do isteka tog 30.tog dana.
Pa kad potrošiš MB-e opet Smart aktiviraš i ostaju ti SMSovi do isteka 30.tog dana

Staro 24.06.2014., 16:33   #1128
Valley7
Banned

Probala sam aktivirati smart i došla mi je poruka da se poništavaju postojeći bonus paketi prelaskom na tu tarifu i da opet pošaljem poruku ako mislim ozbiljno.

Khm. To znači da ću izgubiti sav neiskorišteni promet/smsove sa smileya??
Staro 24.06.2014., 17:22   #1129
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Logicno da da.
Staro 25.06.2014., 02:17   #1130
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Citiraj:
Autor Juice
Logicno da da.
Djelomično točno..

Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Probala sam aktivirati smart i došla mi je poruka da se poništavaju postojeći bonus paketi prelaskom na tu tarifu i da opet pošaljem poruku ako mislim ozbiljno.

Khm. To znači da ću izgubiti sav neiskorišteni promet/smsove sa smileya??
Poništava ti se paket megabajta (ako imaš 3, 4, 5 MB), kao i ako imaš 0 MB, mijenjaš ga onim iz Smarta od 1GB. Paket SMSova (recimo da ti je ostalo npr. 300 poruka) ti ostaje do datuma kada ti je tarifa Smiley trebala isteći. MBti i minute u Smartu ti traju od trenutka kada si aktivirala Smart, slijedećih 30 dana.
Staro 25.06.2014., 12:30   #1131
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Mene još nisu prebacili na bonove, znači od 2.6....
Bija sam par puta tamo, zva sam.. navodno su napravili grešku prvi put.
Koji kreteni...
Staro 26.06.2014., 13:53   #1132
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor NeooS Pregled postova
Poništava ti se paket megabajta (ako imaš 3, 4, 5 MB), kao i ako imaš 0 MB, mijenjaš ga onim iz Smarta od 1GB. Paket SMSova (recimo da ti je ostalo npr. 300 poruka) ti ostaje do datuma kada ti je tarifa Smiley trebala isteći. MBti i minute u Smartu ti traju od trenutka kada si aktivirala Smart, slijedećih 30 dana.
Hvala na infu!

Upravo je bilo kako si rekao. Smsovi su ostali, a samo se promet resetirao.
Staro 03.07.2014., 13:17   #1133
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Iskljucili su me nakon tjedan dana, ali su uzasno i odvratno spori sa slanjem uputa i koda za otkljucavanje mobitela na sve mreze.
Vec sam tri puta zvao SZK i nacekao da da dobijem agenta, da bi me uputili da saljem skenove racuna i dokumentacije na mail, da bi mi uzvratili mail nakon tjedan dana da su proslijedili zahtjev nadleznom odjelu, da bi mi nakon tjedan dana opet poslali prakticki identican mail.Sad vec par dana opet nista.

I dalje cekam, a vec imam spremnu karticu i vec sam lud.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2014., 12:24   #1134
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
raskinio ugovor sa tele 2 gdje sam imao pretplatu na trajni nalog.jel to treba sad posebno zatvarati ili kako?
microsoft66 je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2014., 19:13   #1135
yaya
Guest

Raskinula ugovor s tele 2 oni mi salju racun za raskid ugovora 160 kn s pdvom 190 kn, koja je to stoka otisla sam na info pult ljuta ko k i pazi na koji oni prljavi nacin varaju ljude, neki ce to i platit , ma sram ih bilo a svaki dan ona ovca na tvu reklamira besplatno raskidanje ugovora, fuj smeće od tele2!
  Reply With Quote
Staro 09.07.2014., 12:11   #1136
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Meni prijenos 2 broja s Vipa prošao sasvim bezbolno, unutar roka od 3 radna dana. Uzeo Revoluciju 150 za 100 kuna. I nekidan dobio poruku da se promocija s 50 kuna popusta uz potpisivanje ugovorne obveze može produžit na 24 mjeseca.

Za sad sa signalom nemam nikakvih problema na potezu Podsused-centar, vidićemo kad se maknem iz grada
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2014., 17:22   #1137
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor yaya Pregled postova
Raskinula ugovor s tele 2 oni mi salju racun za raskid ugovora 160 kn s pdvom 190 kn, koja je to stoka otisla sam na info pult ljuta ko k i pazi na koji oni prljavi nacin varaju ljude, neki ce to i platit , ma sram ih bilo a svaki dan ona ovca na tvu reklamira besplatno raskidanje ugovora, fuj smeće od tele2!
Svi teleoperateri su uglavnom takva mafija koja u svojim reklamama igra na ljudsku glupost i povodljivost...

Nego, mene zanima kako da spriječim automatsko produženje smart/smiley tarife? Zna netko možda?
Staro 09.07.2014., 20:46   #1138
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Da nazoveš szk možda?
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2014., 11:49   #1139
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da nazoveš szk možda?
Huuuuue hue.Ja vec skoro cetiri tjedna cekam kod i upute za otkljucavanje moba na sve mreze...probao sam vec barem pet puta zvati SZK.
Znas li koliko se mora cekati da se dode na red? Mogu ostaviti fon sa strane i u miru pogledati borbu za trece mjesto na SP-u dok se papci u SZK odluce javiti.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2014., 12:22   #1140
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da nazoveš szk možda?
Ma želim ih zaobići koliko je god moguće.

Palo mi na pamet da dan prije isteka smarta/smileya jednostavno aktiviram osnovnu tarifu. Da li bi to možda upalilo?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno