|
![]() |
#1111 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ferrari je pobjedil jer su vozili kao tim ... a alonso i hamilton su vozili i jedan protiv drugoga pa je ishod logičan.... čestitke ferrariju ![]() jedino su to mogli popraviti da je pred kraj alonso sebe i još nekoga maknul sa staze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1116 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1117 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
otišo si sarmu probo nisi...
![]() |
#1118 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Tako i treba. Sad natrag u Renault i po pobjede. Probao je,sad vise nece morat. Adios amigos ![]()
![]() |
#1119 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ići će Alonso u Toyotu. Možda nešto i bude od njih, a moralo bi ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
IMHO Red Bull. Bez obzira sto su BMW-ovi vozaci pod ugovorom, i to se moze raskinut tako da dobijemo Kubicu ![]() Ma svejedno tko bude vozio sa Hamiltonom iduce godine, sve dok to nije razmazeni Alonso. Svi spanjolski sponzori i dalje ostaju uz McLaren, iako Alonso ide. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1122 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
a malo ondje i gluposti pise "the Times claims that Alonso never saw it coming." pa lik je vise od pola sezone radio na tome da ga momcad izbaci (tako da se izvuce od ugovora),, sa sad ovi tu bezvezarije skrabaju,,,, heh....... e sad jos da ga nitko ne uzme i to je to jedan kreten u F1 manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Premium
|
Bit ce jos svaceg: http://www.pitpass.com/fes_php/pitpa...s_art_id=33374 Zato se Alonsu ne ide u Renault :lol: :lol: :lol: Samo sto je Briatore dobar sa Mosley-em, tako da nece bit nista od kazne. Mogu i dokazat da je koristeno, no dzaba, nije ovo McLaren ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Je suis Schumi
|
Dečki sa F1 foruma su stavili ovaj link, pa ako ima zainteresiranih neka ostave svoj glas ![]() http://crof1.bravehost.com/ Bez nepotrebnih komentara. Hvala.
![]() |
#1128 |
Premium
|
evo nesto zanimljivog piše moj frend i kolega s fax-a. zagrizeni ferrerijevac ![]() "bok svima!!evo,ja sam novi član ovog foruma..već mi je dugo želja učlaniti se na neki forum jer f1 pratim punih 13 godina-i ne da pratim na način da gledam samo utrku-pratim svaki trening u petak,pa kvali,i onda utrka i tako već punih 13 godina..imam hrpu svih auto revija,i ne pratim f1 samo s vozačke strane već i s tehničke strane,i pratim taj sport vrlo emotivno i o svakom vozaču bi znao reći puno toga,i o detaljim utrka od pred 7 godina,itd..žalosno je to koliko kod nas ima ljudi koji uopće ne prate f1 sa srcem,na polovici utrke odu spavati,i onda na forumima i raznim blogovima govore-ovaj vozač je bolji,ovaj je kreten,ovaj je krivo vozio,a zapravo nemaju pojma o tom vozaču,stanju ekipe,tehničkoj strukturi te ekipe..i nažalost takvih je 94% koji se dođu prepucavat na forume a nemaju pojma o detaljima ovog sporta..svatko od nas ima svog vozača i ekipu koju favorizira ali nemožete biti tako primitivni pa govoriti o vozaču koji vam se ne sviđa da je on budala,i da nezna voziti..pa ljudi,vi koji to govorite ste budale-pa razumije li koji od vas 94% da su to profesionalci,koji su prošli vozačke škole u engleskoj,francuskoj,koji su vozili kartig,pa formulu opel,renault,nippon,pa f3,f3000,pa gp2...to je njihov posao,i svaki vozač ima drukčiji stil vožnje koji može,a i ne mora odgovarati bolidu kojeg vozi,tu je 200 ljudi u ekipi i još mali milijun razloga o kojem ovisi rezultat nekog vozača f1..i onda vi neznalice se prepucavate tko je bolji-kimi,hamilton,alonso..neznalice-vi razumijete da su i tu ostali vozači koji imaju profinjen stil vožnje-npr,jedan kubica čiji vozački stil odgovara hakkinenu,ili briljntni vettel,za kojeg sam ja čuo još 2005,kad je testirao sa 17 za bmw,pa heidfeld,koji je zapravo mercedesovo dijete kao što je bio i michael-osvojio je f3000 1998 sa mercedesovim bolidom,i izniman je talent i ima potencijal prvaka..mogao bi nabrajati do sutra..znate li zašto je kimi odustao u imoli 2005-jer nije slušao inženjere koji su mu u krugu za zagrijavanje javili da smije 8 puta najviše kočiti,pa jako ubrzati kako bi zagrijao gume-on je to napravio 14 puta-rezultat-kvar na motoru,0 bodova tog hladnog dana u imoli,a alonso 10..hoću reći ne pobjeđuje uvijek najbrži,jer kimi je tog dana to bio i imao je pravi auto,ali u javnost je ekipa izbacila vijest da je bila greška na bolidu da bi na kraju godine došla prava istina u javnost..i iako sam michaelov fan,a njegovim odlaskom su mi kimi,heidfeld i kubica nekako favoriti,za kimija ću reći da je jako neposlušan od dolaska u f1,a alonso je čista suprotnost-totalno privržen inženjerima,i radu s njima-i to mu je donijelo u velikoj većini 2 naslova,a jasno tu je bila moram priznati iznimna vožnja uz malo sreće u sezoni 2006,i velike sreće zbog lošeg funkcioniranja bridgestoneki na ferrarijevom autu 2005(to se dogodilo zbog neprilagđenog kočionog sistema za bridgestone gume i pri konstrukciji težišta bolidaa pa su se jako trošile zadnje gume) i nemogućnosti michaela da obrani naslov(na moju žalost)..i na kraju zaključak je da šteta što su na takav način postupili u mclarenu s alonsom,što me čudi jer ipak je to top ekipa,jer dugoročno gledano,mislim da je alonso svojim tehničkim iskustvom ipak mogao više pridonijeti razvoju bolida od brzog,MLADOG hamiltona,jer ipak čovjek je od 2001 u f1..Zamjena-mislim da će biti to prije fisico od heikkija" a ostalo procitajte ovdje: http://www.velika-nagrada.hr/forum/i...hp?topic=245.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Super Moderators
|
Nakon žalbe McLarena danas je i službeno potvrđeno da Kimi ostaje prvak ![]() http://uk.eurosport.yahoo.com/161120...-champion.html
![]() |
#1130 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Weeeeeeeeeeeeeeeee!!! ![]() Da su mu oduzeli titulu, jao...ne bi F1 nikad više pogledao...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Premium
|
cijelu sezonu svi su isli na ruku Hamiltonu i jos bi trebalo da bude svjetski prvak, pa kud to sve ide. OT: jel neko zna mozda kakvu stranicu gdje se nalaze specifikacije motora F1 npr. snaga/okretni moment ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Super Moderators
|
![]() |
#1133 |
Adrenaline junkie
|
Je li istina da MS sad ponovo vozi zaferrari (testni fozač)?
![]() |
#1134 |
Je suis Schumi
|
Vozio je dva dana taj Ferrari i bio najbrži ![]() Ali je rekao da se neće vraćati utrkivanju, a neće biti ni test vozač. Ovo je bio test za osobni užitak i mala pomoć pri testiranju bez elektroničkih pomagala. Ali nije isključeno da ga nećemo vidjeti već sljedeći mjesec u bolidu ![]()
![]() |
#1135 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
i bio je samo sekundu iza naboljeg vremena masse u q2 kvalifikacijama u barceloni i 0,180 iz pola tj vremena u q3. Naravno MS je vozio bez TC-a
![]() |
#1136 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#1137 |
Premium
|
bio je najbrži kad nije bilo Alonsa i Raikkonena ![]() |
![]() |