|
![]() |
#1111 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Koliko sam pročitao na stranim forumima, patch je prilično problematičan za instaliranje. Druga stvar, pola ljudi nema problema sa starim saveovima dok druga polovica ima, ne mogu ih naloadat, a nekima ne radi sejvanje dobro čak ni nakon patchanja, kada krenu new game.... Jedini benefit čini se su pobrali vlasnici SLI kartica koji tvrde da sada mogu igrat sa svim detaljima na Very High na nekih 30-40 FPSa, dok oni sa samo jednom grafuljom ne primjećuju baš neku razliku. Dakle, čini se da su zapravo sam "popravili" kompatibilnost sa SLI konfama, ništa više. Ja osobno još nisam probao zakrpu tako da...
![]() |
#1112 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam ju stavio i ajmo reći da radi nešt bolje,mada je to sve neveselo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Patch 1.1 konfa u sigu. Avarage iznad 41 u dva zadnja testa, prvi 38FPS. Rezolucija 1680*1050, no AA i AF, sve high osim shadera na medium. 169.21 driveri, Windows XP Professional SP 2 32-bit. Prijašnji rezultati (ima ih negdje na ovom threadu) su bili oko 34-36 avarage. Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 09.01.2008. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Meni svi savegameovi rade. A šta se tiče dobivanja fps-ova... ![]() Možda sam dobio 1-2fps... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovo je čini mi se odličan rezultat, imamo istu konfu, ja sam testirao bez patcha, 1280*1024 SVE high, average je bio 25fps.
![]() |
#1118 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
e ljudi uspio sam pokrenuti igru doslovnim uninstallom drivera i ponovnim instaliranjem istih, radi, ali.... došao sam do vanzemaljskog broda i slažem se da je taj dio apsolutno uništio igru, a napokon sam i doslovno shvatio najlošiju stranu i najveću boljku crysisa, dakle igrao sam na 1024x768, sve na high, bez uključenog AA i igra je radila prekrasno, no kada su počele malo masovnije bitke (dakle i grafičkoj zahtijevnije - više ekipe, eksplozija, metaka...) igra je počel maaaalo trzati, pa sam stoga smanjio detalje na medium i to je bit svega, igra na medium izleda preeejadno i nije npr. COD- u 4 do koljena, dakle dolazim do zaključka da je zapravo crysis uz jš koji mjesec razvoja i rada samo na poliranju i optimiziranju mogao biti prebrutalan ovo je odmah i odogovor Dinamu 87, pogledaj moju konfu, dakle nečeš moći igrat crysis na detaljima koje si naveo i gotovo, biti će to puuuno ispod toga!!! mislim da je najbolja potvrda mojih riječi to što se na temi o crysis- u najviše razgovara o zahtjevnosti igre, te kako istu natjerati da radi, a da izgleda onak kak bi trebala izgledat, o igriviosti se praktički govori isključivo kada netko dođe do vanzemaljskog broda, te tada ogorčen ostavi post tvdeći kako je to uništili cijelu koncepciju, te da je jednostavno glupo točka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel igra itko od vas Crysis u Visti?Ja danas stavio patch u nadi da ce mi igra ici malo bolje u Visti,ali ipak ne.Kad je sve na high ide OK kad solo trckam naokolo,ali kad zagusti onda je trzavo do te mjere da je neigrivo.Nema mi druge nego ju igrati u Xp-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1121 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
U visti odi u games explorer i tam desni klik na crysis pa "Play in DX9". Po meni dobit ces istu stvar ko i u XP-u. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1127 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Patch je smeče, nisu mi radili sejvovi, no najgore kada sam negdje sejvao te nakon toga loudao, pokretal je igru ispočetka te sam vidjel samo crni ekran. A kada je uspio pokrenuti save, onda ili ljudi nisu imali oružja ili AL nije radio. Stvarno sramota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Par mogućih rješenja: http://www.crymod.com/thread.php?pos...924#post115924.
![]() |
#1132 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
instalirao patch besprijekorno i sve radi savršeno (mod mape, modovi itd.) - i osjeća se lagani porast performansi svakako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Premium
|
da bas tako jedino sto sada nemogu vise nikako igrati igru zbog tih bugova koji god load uzmem on mi krece on prvoga nivoa one dvije animacije napocetku i poslje toga sve crno mislim stvarno uzas |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Premium
|
igranje na xp na very high detaljima
procesljao sam malo ovaj post ali ne snalazim se bas najbolje...spominju se neki tweakovi, dx10 patchevi koji mi bas nisu jasni...nisam neki expert u svemu tome, ali bas nabavio crysis koji bio htio igrati na very high detaljima pa bih molio ako bi mi netko od vas mogao najjednostavnije objasniti sto tocno trebam napraviti da bi igrao igru na very high detaljima na xp-u. trebam li mozda skinuti neki patch, ako da slobodno stavite link ili nesto...objasnite mi as simple as possible, step by step što sve trebam napravit.... Puno vam hvala u naprijed i oprostite ako ponavljam vec postavljeno pitanje, jer jednostavno iz prijašnjih postova nisam uspio shvatit sto moram napraviti, u koji file kaj staviti itd... Još jednom se ispricavam i zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Banned
|
Citiraj:
http://blogs.pcworld.com/gameon/archives/005814.html directx10 je farsa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Premium
|
igra je fakat dobra
![]() |
#1140 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Igra mi je totalno razočaranje: em sam mišljenja da je to moglo biti daleko bolje optimizirano, a druga stvar je da je patch s***an. Sa patchom u igri na početku zastajkuje zvuk, boosta u performansama nisam niti tražil jer je grafa malo prejadna za crysis. Uz sve ostale probleme koje ljudi navode (bez obzira na one kojima patch radi OK) mogu bez razmišljanja reći: potpuno razoćaranje. Trebali su polirat igru još mjesec-dva, ionak su svi čekali Crysis i strpjeli bi se još koji dan pa da većina toga radi kak spada.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|