Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.01.2008., 09:32   #1111
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Koliko sam pročitao na stranim forumima, patch je prilično problematičan za instaliranje. Druga stvar, pola ljudi nema problema sa starim saveovima dok druga polovica ima, ne mogu ih naloadat, a nekima ne radi sejvanje dobro čak ni nakon patchanja, kada krenu new game....
Jedini benefit čini se su pobrali vlasnici SLI kartica koji tvrde da sada mogu igrat sa svim detaljima na Very High na nekih 30-40 FPSa, dok oni sa samo jednom grafuljom ne primjećuju baš neku razliku.
Dakle, čini se da su zapravo sam "popravili" kompatibilnost sa SLI konfama, ništa više.
Ja osobno još nisam probao zakrpu tako da...
Staro 09.01.2008., 12:04   #1112
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ja sam ju stavio i ajmo reći da radi nešt bolje,mada je to sve neveselo
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.01.2008., 12:50   #1113
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Dinamo 87 Pregled postova
imam pitanje: oću moč igrat crysis sa svim max. detaljima na rezoluciji 1024*768? imam 17" monitor pa na toj rezoluc. igram

grafičku bi uzeo: Asus Extreme N8800GT 512MB; 600mhz, clock:1800mhz i procesor E6750!
moci ces, samo je pitanje kako
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2008., 13:54   #1114
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Patch 1.1 konfa u sigu.

Avarage iznad 41 u dva zadnja testa, prvi 38FPS. Rezolucija 1680*1050, no AA i AF, sve high osim shadera na medium. 169.21 driveri, Windows XP Professional SP 2 32-bit.

Prijašnji rezultati (ima ih negdje na ovom threadu) su bili oko 34-36 avarage.

Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 09.01.2008. u 14:04.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2008., 17:49   #1115
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Koliko sam pročitao na stranim forumima, patch je prilično problematičan za instaliranje. Druga stvar, pola ljudi nema problema sa starim saveovima dok druga polovica ima, ne mogu ih naloadat, a nekima ne radi sejvanje dobro čak ni nakon patchanja, kada krenu new game....
Jedini benefit čini se su pobrali vlasnici SLI kartica koji tvrde da sada mogu igrat sa svim detaljima na Very High na nekih 30-40 FPSa, dok oni sa samo jednom grafuljom ne primjećuju baš neku razliku.
Dakle, čini se da su zapravo sam "popravili" kompatibilnost sa SLI konfama, ništa više.
Ja osobno još nisam probao zakrpu tako da...
Glupost. Instalirat patch je komplicirano do te mjere da treba kliknit na next pa finish.
Meni svi savegameovi rade.
A šta se tiče dobivanja fps-ova...
Možda sam dobio 1-2fps...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2008., 18:35   #1116
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Patch 1.1 konfa u sigu.

Avarage iznad 41 u dva zadnja testa, prvi 38FPS. Rezolucija 1680*1050, no AA i AF, sve high osim shadera na medium. 169.21 driveri, Windows XP Professional SP 2 32-bit.

Prijašnji rezultati (ima ih negdje na ovom threadu) su bili oko 34-36 avarage.
Ovo je čini mi se odličan rezultat, imamo istu konfu, ja sam testirao bez patcha, 1280*1024 SVE high, average je bio 25fps.
Staro 09.01.2008., 18:45   #1117
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Shaderi na medium dosta "zglancaju" igru da bolje radi.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2008., 21:20   #1118
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
e ljudi uspio sam pokrenuti igru doslovnim uninstallom drivera i ponovnim instaliranjem istih, radi, ali....
došao sam do vanzemaljskog broda i slažem se da je taj dio apsolutno uništio igru, a napokon sam i doslovno shvatio najlošiju stranu i najveću boljku crysisa, dakle igrao sam na 1024x768, sve na high, bez uključenog AA i igra je radila prekrasno, no kada su počele malo masovnije bitke (dakle i grafičkoj zahtijevnije - više ekipe, eksplozija, metaka...) igra je počel maaaalo trzati, pa sam stoga smanjio detalje na medium i to je bit svega, igra na medium izleda preeejadno i nije npr. COD- u 4 do koljena, dakle dolazim do zaključka da je zapravo crysis uz jš koji mjesec razvoja i rada samo na poliranju i optimiziranju mogao biti prebrutalan

ovo je odmah i odogovor Dinamu 87, pogledaj moju konfu, dakle nečeš moći igrat crysis na detaljima koje si naveo i gotovo, biti će to puuuno ispod toga!!!

mislim da je najbolja potvrda mojih riječi to što se na temi o crysis- u najviše razgovara o zahtjevnosti igre, te kako istu natjerati da radi, a da izgleda onak kak bi trebala izgledat, o igriviosti se praktički govori isključivo kada netko dođe do vanzemaljskog broda, te tada ogorčen ostavi post tvdeći kako je to uništili cijelu koncepciju, te da je jednostavno glupo točka
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2008., 21:44   #1119
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
patch 1.1,1680x1050,medium sve,no af-aa..45-50fps....neloše
na high nem stavljal,jel znam da bu to ruknulo dole za 10 fps-a...a bogme medium nije tak loš
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2008., 22:57   #1120
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Jel igra itko od vas Crysis u Visti?Ja danas stavio patch u nadi da ce mi igra ici malo bolje u Visti,ali ipak ne.Kad je sve na high ide OK kad solo trckam naokolo,ali kad zagusti onda je trzavo do te mjere da je neigrivo.Nema mi druge nego ju igrati u Xp-u
Hrubi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.01.2008., 11:55   #1121
jimb0
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
U visti odi u games explorer i tam desni klik na crysis pa "Play in DX9". Po meni dobit ces istu stvar ko i u XP-u.

pozz
jimb0 je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2008., 15:21   #1122
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor jimb0 Pregled postova
U visti odi u games explorer i tam desni klik na crysis pa "Play in DX9". Po meni dobit ces istu stvar ko i u XP-u.

pozz
ma isti k... kao i da igram u DX10,trzavo do bola.
Hrubi je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2008., 16:24   #1123
uploader
Premium
Moj komp

uploader's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Pozdrav, evo upravo igram Crysis i htio bih da mi netko kaze kako se moze haltat/zadrzati nisan ka npr. u Call of duty kad se cilja npr. sa snajperom....razumijete me....da ne leta onako!?
uploader je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2008., 16:25   #1124
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor uploader Pregled postova
Pozdrav, evo upravo igram Crysis i htio bih da mi netko kaze kako se moze haltat/zadrzati nisan ka npr. u Call of duty kad se cilja npr. sa snajperom....razumijete me....da ne leta onako!?
Nikako. Probaj leć, trebalo bi se njihanje smanjit...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2008., 19:28   #1125
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ljudi kak patch maknut?nakon patcha,stare sejvove nemrem više pokrenut,ak niš drugo idem izbrisat igru i instal.al bez patcha
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 00:34   #1126
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
ljudi kak patch maknut?nakon patcha,stare sejvove nemrem više pokrenut,ak niš drugo idem izbrisat igru i instal.al bez patcha

Pogledaj u Add/Remove, meni je ponuđeno micanje samo patcha...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 12:58   #1127
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Ukljuci max strenght dok snajpas malo ti se onda smiri..

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 17:10   #1128
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Patch je smeče, nisu mi radili sejvovi, no najgore kada sam negdje sejvao te nakon toga loudao, pokretal je igru ispočetka te sam vidjel samo crni ekran. A kada je uspio pokrenuti save, onda ili ljudi nisu imali oružja ili AL nije radio. Stvarno sramota
matija84 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2008., 18:45   #1129
uploader
Premium
Moj komp

uploader's Avatar

@ Sheby

Hvala bas cu probati!!!
Staro 11.01.2008., 19:34   #1130
VoodooRain
Premium
Moj komp

VoodooRain's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor matija84 Pregled postova
Patch je smeče, nisu mi radili sejvovi, no najgore kada sam negdje sejvao te nakon toga loudao, pokretal je igru ispočetka te sam vidjel samo crni ekran. A kada je uspio pokrenuti save, onda ili ljudi nisu imali oružja ili AL nije radio. Stvarno sramota
evo imam isti problem cak sam jednom uspio pokrenuti igru i to prvi puta cim sam instalirao patch i mogu reci da mi je bilo znacajno poboljsanje slicica ali onda je pocelo sve ostalo sranje sada nemogu ni zapoceti novu igru samo mi je crn ekran stalno mislim stvarno su se potrudili da naprave vrhunsku igru koja radi na svim strojevima a Patch im je remek djelo nema sta kao da sam ga ja pravio koji pojma nemam
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2008., 03:48   #1131
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2008., 14:18   #1132
svebee
/

instalirao patch besprijekorno i sve radi savršeno (mod mape, modovi itd.) - i osjeća se lagani porast performansi svakako 8800GTX - stock. - 169.21
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2008., 15:41   #1133
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor VoodooRain Pregled postova
evo imam isti problem cak sam jednom uspio pokrenuti igru i to prvi puta cim sam instalirao patch i mogu reci da mi je bilo znacajno poboljsanje slicica ali onda je pocelo sve ostalo sranje sada nemogu ni zapoceti novu igru samo mi je crn ekran stalno mislim stvarno su se potrudili da naprave vrhunsku igru koja radi na svim strojevima a Patch im je remek djelo nema sta kao da sam ga ja pravio koji pojma nemam
Ja sam osjetio isto znatno poboljšanje u performansama, no bugovi su ogromni. Smješno je kako prije patcha, dakle orginal verzja nije imala nikakve bug-ove
matija84 je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2008., 15:54   #1134
VoodooRain
Premium
Moj komp

VoodooRain's Avatar

Citiraj:
Autor matija84 Pregled postova
Ja sam osjetio isto znatno poboljšanje u performansama, no bugovi su ogromni. Smješno je kako prije patcha, dakle orginal verzja nije imala nikakve bug-ove
da bas tako jedino sto sada nemogu vise nikako igrati igru zbog tih bugova koji god load uzmem on mi krece on prvoga nivoa one dvije animacije napocetku i poslje toga sve crno mislim stvarno uzas
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2008., 12:07   #1135
dragutin985
Premium
Moj komp

dragutin985's Avatar

igranje na xp na very high detaljima

procesljao sam malo ovaj post ali ne snalazim se bas najbolje...spominju se neki tweakovi, dx10 patchevi koji mi bas nisu jasni...nisam neki expert u svemu tome, ali bas nabavio crysis koji bio htio igrati na very high detaljima pa bih molio ako bi mi netko od vas mogao najjednostavnije objasniti sto tocno trebam napraviti da bi igrao igru na very high detaljima na xp-u. trebam li mozda skinuti neki patch, ako da slobodno stavite link ili nesto...objasnite mi as simple as possible, step by step što sve trebam napravit....

Puno vam hvala u naprijed i oprostite ako ponavljam vec postavljeno pitanje, jer jednostavno iz prijašnjih postova nisam uspio shvatit sto moram napraviti, u koji file kaj staviti itd...

Još jednom se ispricavam i zahvaljujem
dragutin985 je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2008., 14:36   #1136
uploader
Premium
Moj komp

uploader's Avatar

Koliko ja znam nemoze se igrati na very high detaljima u WIN XPu jer isti ne podrzava DirectX 10, sto znaci da mora gore ici Vista!!!

Neka me netko ispravi, ako sam u krivu!
Staro 15.01.2008., 14:56   #1137
Buger
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor dragutin985 Pregled postova
procesljao sam malo ovaj post ali ne snalazim se bas najbolje...spominju se neki tweakovi, dx10 patchevi koji mi bas nisu jasni...nisam neki expert u svemu tome, ali bas nabavio crysis koji bio htio igrati na very high detaljima pa bih molio ako bi mi netko od vas mogao najjednostavnije objasniti sto tocno trebam napraviti da bi igrao igru na very high detaljima na xp-u. trebam li mozda skinuti neki patch, ako da slobodno stavite link ili nesto...objasnite mi as simple as possible, step by step što sve trebam napravit....

Puno vam hvala u naprijed i oprostite ako ponavljam vec postavljeno pitanje, jer jednostavno iz prijašnjih postova nisam uspio shvatit sto moram napraviti, u koji file kaj staviti itd...

Još jednom se ispricavam i zahvaljujem
nećeš na toj grafi igrat crysis na very high...
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2008., 14:56   #1138
Fug33
Banned
Moj komp

Citiraj:
Koliko ja znam nemoze se igrati na very high detaljima u WIN XPu jer isti ne podrzava DirectX 10, sto znaci da mora gore ici Vista!!!

Neka me netko ispravi, ako sam u krivu!

http://blogs.pcworld.com/gameon/archives/005814.html

directx10 je farsa.
Fug33 je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2008., 14:38   #1139
Bully 2
Premium

igra je fakat dobra
Staro 16.01.2008., 17:01   #1140
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Igra mi je totalno razočaranje: em sam mišljenja da je to moglo biti daleko bolje optimizirano, a druga stvar je da je patch s***an. Sa patchom u igri na početku zastajkuje zvuk, boosta u performansama nisam niti tražil jer je grafa malo prejadna za crysis. Uz sve ostale probleme koje ljudi navode (bez obzira na one kojima patch radi OK) mogu bez razmišljanja reći: potpuno razoćaranje. Trebali su polirat igru još mjesec-dva, ionak su svi čekali Crysis i strpjeli bi se još koji dan pa da većina toga radi kak spada.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno