|
![]() |
#1111 |
Amiga nostalgicar
Datum registracije: Oct 2008
|
Uljecem ko totalni padobranac sa svojim prvim postom, ali zanima me dal je netko na nekoj HRV radio postaji cuoo novi singl od Gunsa, Chinese Democracy, naravno zanima me i na kojoj postaji, thanks.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Na prvo slušanje mi se svidjela pjesmica...... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1115 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
cradle of filth dimmu borgir gorgoroth
![]() |
#1118 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1119 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Što se GNR-a tiče, u pravu je ![]() Čuo sam te pjesme s Kineske Demokracije, zvuči žestoko, ali osrednje kvalitete... Axl si mora priznati da je njegovo vrijeme prošlo. Ili okupiti staru gardu pa na oproštajnu turneju, mada bi i to vjerojatno bio neuspjeh... Povratnički albumi i turneje uglavnom vrate i zarade novac na račun stare slave, a kvalitetom razočaraju. teško je vratiti staru kemiju ![]()
![]() |
#1120 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Pobrkao si me sa nekim. Praktički mi se ne sviđa samo Metallica, Motorhead mi je odličan, AC DC standardan (znači dobar, onakav kakvog sam očekivao), na Judase sam htio otići ali su otkazali.... Koji mi je to bio još baš loš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1121 |
Super Moderators
|
![]() |
#1123 |
Super Moderators
|
Odi slušat onda GnR Amdijo ![]() Meni su kako sam rekel čist ok. a i susjedima se dopao ![]()
![]() |
#1125 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Meni se čini da ste me napali zbog Metallice ![]() A GnR poslušajte sami, ja sam prije par mjeseci i rekao sam svoje mišljenje. Ovo se kao odnosi na GnR? Nemoj da napravimo raciju kod tebe doma. Mnogi bi se iznenadili dokazima kakav si zapravo fan Gunsa! ![]()
![]() |
![]() |
#1126 | |
Super Moderators
|
Page, Bonham i Jones bez Planta na turneju?
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1128 |
Super Moderators
|
![]() |
#1131 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
cijena aranzmana sa ukljucenom kartom oko 1000 kn. kako stvari stoje ja putujem u milano ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Preporuka dva odlicna technical death metal benda: Spawn Of Possession (naginje prema brutal DM) Sleep Terror (bolesna svirka, zovu ih "experimental" death metalom) The Faceless (takodjer slabo poznat band, mix technical DM-a i deathcore-a) BTW konacno sam dosao do Pitbulls In The Nursery-ja (album je Lunatic). ![]() Zadnje izmijenjeno od: SRV. 17.11.2008. u 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Tek sad vidijo ![]() Uf jebote, ovo sam slusao, fakat nisu normalni. Inace, ak se dobro sjecam imaju ritam mashinu, a to je meni odmah 50% dolje na ocjenu albuma, no sjetimo se da je i Necrophagist furao ritam masinu na pocetku ![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Neka neka, kod takvog benda ni nema druge nego nasnimit sa ritam masinom, pa neka bubnjar kasnije skida (ako moze) ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Novi AC/DC nabavio prije nekih dva tjedna,ali sam papao bananu pa nisam mogao pisati dojmove ![]() Vidio sam jučer,pa i Nazareth ima novi album,morat ću to pogledati. ![]() Trenutno mi je žao ko psu šta sam kupio obični machine head - blackening jer sam jučer vidio limited,sa dva cd-a , znači i ona B strana,bolesnija ![]() Pas mtr. ![]() Sad gledam malo Cradle of Filth i Cannibal Corpse,neću valjda opet u tu fazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#1140 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
A čuj,da bi dobio zlatnog junikorna i vidio valhalu moraš ubit jedno tri kerbera i dva boun dregena..otud potreba za šiljcima..defense rating dižu.. Vidio sam ja i većih pacijenata,bez brige..s nekima se i družio ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|