|
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Desni klik na Start > Computer Management > System Tools > Local Users and Group > Users > desni klik na svog usera > Set Password
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni je stvarno super koliko su truda spremni uložiti da zakompliciraju stvari koje su dobro radile dugo vremena. Kao npr. reset lozinke. Nekada si tamo nešto komplicirao, pa išao u control panel, em moraš kliknut users, pa klikni account pa change password. Kriptično i komplicirano ![]()
![]() |
#1117 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1119 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ako je netko negdje čitao o Windows 11 Government edition, kakti verzija bez telemetrije i inbox aplikacija - brišite je sa svojih testnih mašina i/ili virtualki: https://www.windowscentral.com/softw...-actually-fake
![]() |
#1120 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Cita taman prije par dana ja govorin uu stace se neko upecati Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1121 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Šta mislite o ovakvoj verziji windowsa? Zvuči predobro i prečisto, a sad, dal će bit kakvih problema ili ne upitno. Mene vuče da isprobam. https://youtu.be/JUTdRZNqODY?si=t4cHYfkSbLpLdktO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Premium
|
Citiraj:
Ak ne dolazi direkt od MS > ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Premium
|
Nisam gledao video, ali čini se kako su to samo skipte. Citiraj:
![]() |
![]() |
#1124 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
unattend.ini (moguće da je sad na W10/11 u xml formatu) postoji kao opcija valjda od Win95. Setup ga po defaultu čita ako ga nađe i koristi za xy opcija / odgovora, zbilja ima dosta mogućnosti, čak i schema particija (čitaj veličina, raspored). Ako se pokriju sva ključna pianja onda nema čekanja na odgovor nego te dočeka odrađena instalacija. Za one kojima se ne traži opcije / parametre može se poslužiti alatima kao nLite / NTlite koji imaju opciju generiranja tog unattend.xxx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Ja sam dignuo ovo za probu, fakat, debloatana verzija na maks, ima u videu primjer kak se može editirat skriptu i ostavit ili uklonit po želji što tko treba ili ne treba. ISO file je naravno sa službene microsoft stranice. Digitalna licenca aktivirala uredno, tak da... Ja ne volim gasit update, koji je ugašen, odgođen kao za godinu dana, upalio sam servise updatea i uredno se sve instalira. Mislio sam da će update vratit kojekakve pizdarije koje su onemogućene skriptom,ali, ne vidim da se bilo što vratilo, tak da budem testirao neko vrijeme, ak bude ok ostavljam ovak. Bome, dobra stvar. Zadnje izmijenjeno od: Revolver3844. 11.07.2024. u 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | ||
Premium
|
Za one koji zbilja pucaju na "Lite" verziju Win11:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...vijesti_prva_d globalni problemi, sumnja se na neku windows aplikaciju, ili sigurnosni softver.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Trebali su Kaspersky koristit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Premium
Datum registracije: Jan 2020
|
![]() |
#1135 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Kod žene u firmi veliki dio kompova je down, nemožeš niti u safe mod bez ključa., a neka mala količina računala šljaka. Normalno IT broj je zauzet još uvijek, i nacionalni i internacionalni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pitanjac za Win11 instalaciju HRV tipkovnice. Imam instaliran language HR, i imam na njemu STANDARD tipkovnicu. Eh sad, jedna bitna tipka mi ne daje nikakav input, znači tipka desno od "0" na HR layoutu standardnom bi trebala davati znak single quote ', a za shiftom "?". Nikako dobiti single quote od te tipke, ali sa shiftom normalno ispisuje "?". Kako sad dobiti taj nesretni single quote natrag? Ovaj setup na W10 najnormalnije ispisuje sve znakove koje bih očekivao, al ovaj na W11 stalno guta single quote. Može li se ovo riješiti kroz language/keyboard opcije negdje ili moram neki hakeraj s remapiravanjem radit.
![]() |
#1140 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|