|
![]() |
#1111 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Može i više. HW je jako specifična stvar po tom pitanju. K tome, većina prodavatelja ima jako niske marže, bez obzira što se ljudima činilo da su jako visoke. U odnosu na ostalu trgovinu marže su u prosjeku valjda n puta manje, s tim da je n iz skupa prirodnih brojeva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kad bih ja išao u takvo nešto, ne bih toliko gledao rezultat u prvih godinu/dvije koliko ostvarenje tržišnog udjela na kojem bi kasnije mogao ostvariti profit uz lagani rast cijena. Bio bih u startu među najjeftinijima, a gledao bih da support i usluga budu među najboljima (makar rezultat bio gubitak u početku). Nakon ostvarenja tržišnog udjela niskim cijenama i dobrom uslugom, krenuo bih u naplatu te usluge i supporta uz neko razumno povećanje cijena (pozicija MagazinRS-a i Future It na nabavi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
|
![]() |
#1117 |
Registered User
|
Bio bi minus u početku ali ne ogroman. Za tako nešto morao bi ići s negativnom maržom. Marža u početku ne bi pokrila sve troškove, ali za bilo kakav plus potreban je malo veći promet, a njega za nove igrače nema bez niske cijene u startu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Prvi je problem što je danas HW biznis skoro potpuno neprofitabilan za bilo koga osim onih koji rade s velikim volumenima. A kako je tržište već segmentirano, to je ekstremno teško.
![]() |
![]() |
#1120 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
navodno se teško ubaciti pored nekog Matića |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1121 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Možda se i da ubacit, ali ne tamo di je "najboljše" ![]() Možda bolje da se držimo teme jer gazimo ka politici ![]()
![]() |
#1123 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Mislim si uzeti SSD http://prntscr.com/43v6qm Ovo se čini kao dobra akcija, samo da još odaberem koji ssd.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 18.07.2014. u 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Banned
|
U zadnjem je newsletteru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Čak naprotiv, ima "samo" titulu poduzetnika i lobiste. Te kao takav aktivno sudjeluje u formiranju političkih karijera u HR (citiram USKOK-ove opservacije iz medija). Jedan je od tzv. gospodara prstenova ![]() Samo šta ovaj film nije bajka, već Hrvatska slagalica strave. EOD šta se mene tiče, googlaj dalje sam ![]()
![]() |
#1127 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Još jedna pohvala za Edigital. U petak 18.7 sam naručio SSD disk koji je već na akciji uz dodatnih -10% popusta, isti dan poslano. Danas u subotu (19.7) sam ga i dobio. http://prntscr.com/446u8r
![]() |
#1130 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Pa daj onda ti otvori tu svoju trgovinu koju spominješ koja bi bila najjeftinija, imala najbrže rješavanje reklamacija i koja bi poslovala ako treba i dvije godine u minusu zbog koristi mušterija ![]() Ja ću rado kupovati kod tebe. Extreme mogu samo pohvaliti radi ovih akcija koje rade stvarno često, ili je poštarina besplatna ili snize sve artikle i to dobrano, a ne vidim ni jedan drugi IT webshop/dućan da to radi. Drugi i kad imaju neke kvazi "akcije" cijene su im veće nego drugdje, lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Banned
|
Zato jer nagrdjuje temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma naporan si više s tim garancijama, shvatili smo jebemu... nemoraš na svaki jebeni post u ovoj temi prigovoriti nekaj za garancije... uostalom, kak bi rekel kolega s posla - nacrtaj si šumu i zgubi se v njoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Creeper
|
Oprosti, nisam te htio uvrijediti... Zaboravio sam da garancija nije bitna kod kupnje proizvoda. BTW, imaš čudne kolege. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Creeper
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ili će ipak biti da je tvoja reklamacija riješena uredno i po zakonu? Je, bit će da je to. A koliko se sjećam da si ti to kao navodno nešto i prijavljivao, baš me zanima odgovor/rješenje iz inspektorata, ajde stavi ga ovdje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|