|
![]() |
#1111 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Koji Media Player kupiti?
Ma možda i daljinac od TV-a na kraju bude radio, ajde vidjet cemo. Ali taj MK808b plus ima na sebi micro usb, a ja imam adapter sa micro usb na usb ulaz, bude to šljakalo? |
![]() |
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Trebalo bi
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Super, napravio sam factory reset i obrisao je vidon xbmc. :facepalm: sad trebam nekako nac verziju tocno za telosa. Edit: nakon sto sam instalirao obicni kodi, koji se isto nije htio spojiti, restartao i kodi se sam prebacio u vidon xbmc... Zaista gubim strpljenje Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 20.01.2016. u 05:50. |
![]() |
![]() |
#1114 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa nema verzija za Telosa već sa Vidon stranice... Daj za vikend ja ti se spojim na oboje pa riješimo... |
![]() |
![]() |
#1115 |
Premium
|
m8s na 50% popusta sljedece 24 min pozurite. 29$ http://www.aliexpress.com/item/Forwa...451318411_6451
#1117 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Eh kad sam bio lijen raditi account tamo, odnosno prilagoditi se načinu plaćanja, paypala nema koliko znam. Šteta ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Premium
|
Yes yes, samo nema moje kartice.. Drugi put j.g ![]() Sorry svima na off-u i krivoj temi btw |
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
|
Pa otvoris devizni tekuci racun i s njim dobijes "deviznu visu" i nju punis koliko trebas za kupovinu. Najjednostavnije i najsigirnije
|
Oglas
|
|
![]() |
#1121 |
Premium
|
Zato i kažem , za ovaj deal sam zakasnio ![]() A i realno fantaziram bzvz, barem dok ne rikne wdtv u drugoj sobi, u dnevnoj mi RPi2 dere sve ko blesav na OSMC, još tu i tamo bacim Wipeout 3 i Tekken na njemu. Da ne budem skroz u off, je netko probao možda ovaj daljinac u kombinaciji s RPi2 : http://www.aliexpress.com/item/High-...523966996.html |
![]() |
![]() |
#1122 |
Premium
|
ahaaa to ti je IR, RF, air mouse, full keybord, sa IR learning funkcijom combo Best buy Nesto skuplji ikvalitetniji pandan je mele f10 delux (ne pro !!) http://androidpcreview.com/remote-ro...-android/2920/
#1123 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
radi na shieldu, radi i na mobitelu , radi i na tabletu, a sve androidi. windows smb share, diskovi su u PCu kao i kod tebe, a rade i sa mediaplayera koji ima dignut smb, radi i sa HDD docking stationa. ma sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
http://www.onetechgenius.net/2015/05...r-tv-show.html gabre instaliraj apple itunes i sve radi na istoj mreži bez IP adresa. IP adrese se više ne koriste u ovakvim slučajevima |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Za početak, ti nemaš mrežni disk, odnosno imaš, ali to nije WD ladica, nego PC s kojeg ga share-aš... Dakle, treba ti IP adresa PC-a. Nakon toga trebaš dodati novog Usera, s kojim će se Telos logirati na komp - Dodavanje USera su na Windowsima 10 dosta zakomplicirali, u odnosu na W7 Ako sve postaviš kako spada, i vidiš mrežu, odnosno PC sa Telosa, i u istom ste IP range-u... To mora raditi... Ako hoćeš disk spojiti direktno na Router, vjerojatno se moraš logirati na Router i sve to podesiti (taj USB najčešće može biti i disk server i print server, a ponekad ne može biti ništa). Dalje... ako ti je komp cijelo vrijeme upaljen (share-a disk...) zašto ne skidaš torrente na njemu. Iskreno, mislim da ti je najbolje zamoliti nekoga tko se više kuži u to da ti sve setupira, jer je to sve zajedno 15min posla... |
|
![]() |
![]() |
#1127 |
Premium
|
android app ili .apk isti racku vrsljam po gplay vec danima i ne pronalazim ono sto ja hocu. ... a htio bi nekakvu smb aplikaciju koja ce mi dati nesto kao deamon background proces. Ima li tako sta? Rooted poglavito jer ne zelim polurjesenja sa portforwardanjem 445 porta i sl. gluposti.
#1128 |
Guest
|
Mali off, ali koji media player koristite a da vam ne baca onu poruku o "invalidnosti" ![]() Ne kužim... Koji player vama radi na PC-u provjereno da ne nabadam bezveze redom instalacije? |
![]() |
#1129 |
Premium
|
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 20.01.2016. u 10:53. |
![]() |
![]() |
#1130 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
sad je kod njega 5 ujutro ili kolko već, ali dajte pustite da proba preko itunes-a kako sam mu predložio. to je manje od 5 minuta posla bez razmišljanja. meni radi sve besprijekorno koji nemam pojma o kodiu niti ga uopće koristim - stavio sam ga na komp iz fore da vidim što sve radi. znači dva puta sam ga upalio da pokažem burazu i to je to. sada kad upalim svoj tv on mi već nudi kompjuter među ostalim usb, hdmi priključcima koji je upaljen u drugoj sobi a da mi niti ne treba. probajte i vi koji imate kodi pa da barem potvrdite šljaka li i vama. više se ništa ne radi preko IP adresa - prekomplicirano je i nema smisla kad se radi o home networku. jedan password za zaštitu cijele mreže i pustiš WIFI ili žicu za sve uređaje i to je to. |
![]() |
![]() |
#1132 |
Guest
|
@ziiky: Neee, Neee.... Svi uređaji vide disk, vidim foldere i sadržaj unutar istih uredno sa svih uređaja, no jedino kodi ih otvara kada ih odaberem, problem je u mx playeru, vlc media playeru, smplayeru, windows media playeru... Kliknem da otvore zapis i onda ide poruka o invalidnosti ili infinite loop i film se ne pokreće... Vjerojatno se nisam dobro izrazio (opet, sada me već počinje zabrinjavati ta sitnica ![]() Cilj mi je saznati što sigurno funkcionira na PC platformi, koji player, pa ću se onda baviti windows postavkama jer očito tu nešto zayebava... Da ne lutam previše sa random instalacijama. @tizhu: Upravo tako, nikakve ip adrese ni meni kodi ne traži, disk se uredno izlista samome kodiju, dalje samo odaberem što želim pokrenuti... Do kodija (barem zadnje službene verzije) ne može biti uzrok problema kod Gabre-a, barem ja tako mislim... Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 20.01.2016. u 11:14. |
![]() |
#1134 |
Guest
|
Hm. Meni neće. Samo kodi radi. Imao sam 100puta share-ani disk na PC-u i ne mogu se sjetiti bitnijega problema kod reprodukcije multimedije, ali ovako uštekan u router ne radi. Dakle isti pc otvara sadržaj putem kodija a recimo putem vlc media playera neće već izbaci onaj invalid error ili kako već (nisam doma pa se ne sjećam točnoga naziva greške). Dobro, do playera ne smije biti ako tebi tako radi, moram danas prekopati postavke i probati locirati problem. Hvala ![]() |
![]() |
#1136 |
Guest
|
Nema. Nema niti home group-a, firewall maknut... Napravio sam brzinski sve što mi je palo na pamet od tih trikova, ali nije do toga. Postavke na osovini w10-router ne štima nešto... |
![]() |
#1137 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Trebao bi preporuku sticka slicnih potreba kao i Omerta,vidim preporucili ste mu mk 808b ili plus,ima li sto god drugo,a da po mogucnosti EU skladiste radi brzeg dolaska jer ovi zapnu na carini pa dok posalju itd. Ima li sto god u HR ducanima da je malo skuplje,a opet priblizno dobro ? Grundig 32" TV,HD rezolucija,streaming filmova/serija sa laptopa,MaxTV to Go i mozda gledanje online filmova putem neokino ili popcorn kao i YouTube. |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo meni sinoć bratić iz Frankfurta uzeo ovaj sa linka. Danas mu stiže ![]() http://www.amazon.de/Andoer%C2%AE-Pl...ds=mk808b+plus |
![]() |
![]() |
#1140 |
Guest
|
OK, stavim SS kada dođem doma, np ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |