|
![]() |
#1111 |
Guest
|
jel se isplati dati za ovaj mob 550kn i ocu li ga moci prodati za mjesec dana za iste pare |
![]() |
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Isplati definitivno i mislim da ćeš moći dobit te novce bez problema ako je mobitel u normalnom stanju Jel' ok clock od 729mhz na Cyanu? Koristim no-frills cpu control.. Upravo mi se resetirao mob i bacio me u recovery menu, jel to zbog clocka?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Evo Antutu score 1329. Cyan i 710mhz clock (No-Frills) Zadnje izmijenjeno od: recod. 12.01.2012. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
zašto ovo javlja??? -->
Generating md5 sum... Backup complete! 3. rebootam system, normalno mi opet sve radi, pokrene se sustav.... 4. gasim mob, idem u bios, odem na "backup and restore" - "restore" - odaberem zadnji backup koji sam napravio, stisnem yes i pokrenem, on opet vrti, kad završi piše ovako: CWM-based Recovery v5.0.2.6 Checking MD5 sums... Erasing boot before restore... Restoring boot image... Restoring system... Restoring data... Restoring .android_secure... Restoring cache... sd-ext.img not found. Skipping restore of /sd-ext. ----->opet ovaj sd-ext??? Restore complete 5. rebootam opet system, dođe do onog ANDROID loga i tu se vrti i vrti, ostavim ga po 10min i ništa, čak sam jednom i duže ostavio, skoro sat vremena. --Evo sad sam probao poslije instalacije Yaigo roma odmah napraviti backup (znači nisam ama baš ništa dodavao, mijenjao od aplikacija i to), poslije toga napravio restore i učita mi se normalno. Da li je onda do neke aplikacije koju sam instalirao problem ili šta? jer sve mi isto javlja ove poruke kod backup i restore radnje kod jednog i drugog backup-a(znači onog što sam sam modificirao i ovog što nisam ništa dirao) ![]() ![]() možda nisam onda nešta dobro napravio, znači radio sam ovako, pa bih te molio da me ispraviš ako sam negdje pogriješio(da li možda trebam radit particije za taj rom ili nešta, nemam pojma, probao sam par puta i uvijek ista stvar): Instalacija novog roma: 1. skinio one drajvere za win7, instalirao na komp 2. skinio clockwork v.5.0.2.6, pokrenio instalaciju na kompu, pojavio mi se onaj zeleni ekran 3. izvadio bateriju iz moba na 10 sekundi, stavio nazad, držao vol - i power tipku 20sekunda 4. priključio mob na komp, ovaj ga detektiro, stisnio any key u zelenom ekranu, resetiro mob i imam na njemu novi bios, v.5.0.2.6 5. skinio yaigo 2.3.5 rom tu sa foruma, stavio ga na sd karticu u zip formatu (s tim da sam prije toga formatirao sd karticu) 6. izvadio bateriju na 10 sek., vratio nazad, držao vol+ + power na 10 sek, ušao u bios, navigirao do "wipe data/factory reset", stisnio yes -Tu sam sad vidio da kad se ovo završi piše ovo: -- Wiping data... Formatting /data... Formatting /cache... Formatting /sd-ext... E:format_volume: make_extf4fs failed on /dev/block/mmcblk0p2 Formatting /sdcard/.android_secure... Data wipe complete. 7. zatim u wipe cache partition-stisnio yes -kad se završi piše ovo: -- Wiping cache... Formatting /cache... Cache wipe complete. 8. zatim u advanced-wipe dalvik cache, yes -kad se završi piše ovo: Dalvik Cache wiped. 9. resetirao bios(Reboot Recovery), zatim otišao na "install zip from sd card", našao folder na sd kartici gdje su mi romovi, našao Yaigo 2.3.5. i pokrenio instalaciju, piše ovako nakon instalacije: --Installing: /sdcard/Romovi i bitno za njih/Yoigo_2.3.5.zip Finding update package... Opening update package... Installing update... Install from sdcard complete. -zatim sam reboot-a system iz biosa -rom se normalno pokrenio, sve ok radi Pravljenje backupa: -znači napravim si rom kakav hoću, sredim sve, i sad hoću napravit backup: 1. isključim fast boot u settingsima da ne moram vadit bateriju da dođem do biosa, isključim mob, držim vol+ i power tipku 10-tak sekundi dok ne uđe u bios 2. odem u biosu na "backup and restore" - "backup", on vrti par minuta i piše ovako kad završi: CWM-Based Recovery v5.0.2.6 SD Card space free: 5729MB Backing up boot image... Backing up recovery image... Backing up system... Backing up data... Backing up .adnroid_secure... Backing up cache... No sd-ext found. Skipping backup of sd-ext. --------> zašto ovo javlja??? Generating md5 sum... Backup complete! 3. rebootam system, normalno mi opet sve radi, pokrene se sustav.... 4. gasim mob, idem u bios, odem na "backup and restore" - "restore" - odaberem zadnji backup koji sam napravio, stisnem yes i pokrenem, on opet vrti, kad završi piše ovako: CWM-based Recovery v5.0.2.6 Checking MD5 sums... Erasing boot before restore... Restoring boot image... Restoring system... Restoring data... Restoring .android_secure... Restoring cache... sd-ext.img not found. Skipping restore of /sd-ext. ----->opet ovaj sd-ext??? Restore complete 5. rebootam opet system, dođe do onog ANDROID loga i tu se vrti i vrti, ostavim ga po 10min i ništa, čak sam jednom i duže ostavio, skoro sat vremena. --Evo sad sam probao poslije instalacije Yaigo roma odmah napraviti backup (znači nisam ama baš ništa dodavao, mijenjao od aplikacija i to), poslije toga napravio restore i učita mi se normalno. Da li je onda do neke aplikacije koju sam instalirao problem ili šta? jer sve mi isto javlja ove poruke kod backup i restore radnje kod jednog i drugog backup-a(znači onog što sam sam modificirao i ovog što nisam ništa dirao) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |||
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Guest
|
mene najvise zanima kakvo je surfanje na njemu, to mi je zapravo najvaznija stavka na smartphoneu, jel ugodno i brzo kao na ostalim boljim mobitelima iphon galaxy, jel ima double tap zooming, multi touch nema jel |
![]() |
![]() |
#1117 |
Registered User
|
Za mene je surfanje odlično, ugodno te ima sve gore šta si navea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Premium
|
Držim ga sada na 710mhz, nema resetiranja. Iznenadio sam se kako dobro rade igre na njemu, pa čak i one zahtjevnije. Odvrtio sam Antutu benchmark(cpu, 2d, 3d) = 1344
![]() |
#1119 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Banned
|
sad
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1121 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Banned
|
asd
Napravite samo test bez kartice i database I/O. Samo 2d, 3d i CPU, jer kartice svi imamo razlicite, tako mozemo tocno vidjet kakav je koji rom. Meni Cyn nije presao 1150, ovaj moj koji sad radim imam 1220 najvise. Znaci racunam bez kartice i database I/O. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 13.01.2012. u 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
uzeo sam ovo troje sa ebaya, mnogo lepo znaš kak http://www.ebay.com/itm/250945027506...84.m1439.l2649 http://www.ebay.com/itm/280781766340...#ht_2154wt_905 http://www.ebay.com/itm/170709585314...#ht_4375wt_905 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Premium
|
cyan benru ovaj zadnji valjda..netko je ostavio link par stranica prije Sad ću probat stavit Yoigo 2.3.5 baš da vidim razliku.. EDIT: Mogao bi i ja naručit ove maske s ebaya, te idu umjesto ove original plastike, a ne na nju jel tako? Aha idu na nju...al' čine mi se kvalitetne i dobro pašu.. EDIT 2: Yoigo 2.3.5. antutu benchmark = 1069 ![]() Back to Cyan.
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu; sad kad sam ostario znam da jest! - Oscar Wilde Zadnje izmijenjeno od: -_Bad$ector_-. 13.01.2012. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Banned
|
asd
Citiraj:
S njim na 768mhz dobijem 1350. Sa svojim novim clockanim na 768mhz dobijem 1250. opet testiram samo cpu, 2d i 3d. Nego, jel zna netko kako instalirat HuwaeiLauncher2 na cyan? To mi je najbolji launcher ![]() Probao sam ga prekopirat iz stock rom-a ali nece instalirat. Mozda ga ima za skinut negdje crackanog? Ili, jel se moze na LauncherPro slozit da applikacije scrolam lijevo<->desno a ne samo gore dolje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Registered User
|
Citiraj:
Go Lanucher ti ima skrolanje lijevo-desno, ili gore dolje, možeš sam odabrat kako hoćeš! @Juxo: ja sam uzeo ovo s ebaya, stigla mi danas torbica ova, skroz je ok ![]() http://www.ebay.com/itm/170714886820...84.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI...E:L:OU:US:1123 http://www.ebay.com/itm/220920033443...84.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/170742378505...84.m1497.l2649 Zadnje izmijenjeno od: ypahh. 13.01.2012. u 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Premium
|
Vratio sam cyan, još ću sad puknut gore v6 scriptu pa ponovo odvrtit test. Nego kratki(zapravo dugački) osvrt. Prijatelj mi je jučer dao svoj Samsung Galaxy FIT da mu ga probam "natjunirati" jer je mobitel imao dosta lošije performanse u igrama u odnosu na moj Huawei sa cyanom iako je cjenovno skuplji nekih 250-300kn od Huaweia. Npr. trial extreme 2 hd mu je štekao dok se meni vrtio sasvim solidno. I tako ja njemu ubacim android 2.3.6 jer je imao 2.2 froyo i mob se doslovno preporodio. Score u Antutu benchmarku mu je narastao sa 1200 na 1330, a igre se vrte bez problema i nema više nikakvog štekanja u trial extreme, pa usudio bi se reći da mu se sad vrti malo bolje nego na mom Huaweiu. Razlog iz kojeg ovo pišem je sljedeći: Primjetio sam da u Antutu benchmarku ima 2d rezultat oko 400 i nešto, dok Huaweiima samo 288, isto tako ima i bolji 3D rezultat za nekih 30-40 bodova. Zašto je to tako kad huawei ima bolji grafički čip, Adreno 220, a Samsung Adreno 200? Čudno.. Jel ima to veze s rezolucijom ekrana? Jer Huawei ima veću rezoluciju, taj Samsung ima očajan ekran...
![]() |
#1132 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
e dečki kad kupujete sa ebay kolko plačate poštarinu ak ide iz amerike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Registered User
|
Cyan 748mhz. cpu, 2d,3d = 1397 A šta se tiče v6 scripte kad zavšim i nakon reboota opet moram unosit brojeve (1,2,3...) pokušava sam svašta i uvik isto. Šta krivo radim? Zadnje izmijenjeno od: recod. 13.01.2012. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
Pozdrav, imam jedan problem sa superchargerom.Kada dođem do zadnjeg koraka ( Touch the screen and tap the number 6, Balanced 3, the best choice for GT540, and hit ENTER ) mi javlja netočan unos i nikako da probijem što treba upisati.Ako ti nije problem objasniti taj zadnji dio, bio bih zahvalan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Registered User
|
Tu tribaš samo broj 6 upisat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Registered User
|
Može pomoć? Nešto sam očito sj....,ne mogu otvoriti teme,uvjek mi javlja grešku i mogu samo prisilno zatvoriti. Tel. je samo rootan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Registered User
|
Jel zna tko kakva je ovo greška,to dobivam u recoveriju 5,format sd-ext E:format_volume: make_extf4fs failed on /dev/block/mmcblkOp2 kako to popraviti-pomoć. Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 13.01.2012. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Registered User
|
Citiraj:
ista stvar i kod mene!? ali evo napokon sam nekako uspio pokrenut napravljeni backup da digne sustav. Još me jedna stvar zanima, kad god mi se ugasi mob, ili ga resetiram uvijek kad dođe u android sustav onda mi nestane onih widgeta sa home screena, tj. piše "Problem downloading widget", zašto? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Registered User
|
ma kakvi, ne učita se meni niti nakon 10-tak minuta ![]() |
![]() |
![]() |
|