|
![]() |
#1111 |
Guest
|
Da. |
![]() |
![]() |
#1112 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1113 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
mislim da nazivi gamad i slični nisu primjereni samo zato što nismo još prodali svih 30 komada. Prva pošiljka je došla svega 15 komada, druga 10 i sljedeća 5 = 30 ... ako nas matematika jos dobro služi...ako budemo sretni ( samim time i Vi kupci ) dobit ćemo još u zadnjoj isporuci 10 umjesto ovih 5 ![]() Morate shvatit da ne vole svi MSI ( kupci kupuju ASUS, Gigabyte itd.. ) i da nemaju svi 1600 kn samo za grafičku karticu.... to nije roba koja se prodaje kao u Konzumu po 20 kn kila piletine na akciji i udri ![]() Druga pošiljka kada je došla dolar je skočio i probali smo održati cijenu grafičke što je realnije moguće i digli smo je svega za 50 kn iako je nama ulaz skočio za mnogo više. Iz zadnje pošiljke ( 10 kom ) ostalo je svega 5 kartica na stanju, a sljedeća zadnja pošiljka se oćekuje sredinom ili krajem 12 mjeseca. Mi se iskreno nadamo da radi kvalitete i dobre cijene neće brojka stati na samo ovih 30 komada nego da će kartica i dalje dolaziti na stanje. A svi koji su kupili ili misle kupiti tu karticu su sigurni da imaju posebnu karticu po istoj cijeni kao bilo koja druga iz 460 serije. Instar informatika d.o.o. Zadnje izmijenjeno od: Instar. 02.12.2010. u 09:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
I po cem vi mislite da je 900 Mhz brutala ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1121 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1122 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 03.12.2010. u 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo taman se vratio , zvali me, podigao grafu . Fakat su rekorderi, jučer ujutro sam je naručio ![]() ![]() Odmah upitnik iznad glave; Naime, izgleda da je otvarana i "vožena" ![]() Folija se počela odlijepljivati ![]() ![]() Plus što ova glupa warranty void naljepnica izgleda kao da će je vjetar otpuhati svaki čas ![]() ![]() Mislim,baš me briga, ali ne bih volio sutra probleme jer je petljano po naljepnici ili šta ja znam, a takva je došla. I ne znam čemu ona uopće na tom mjestu, hladnjak se i dalje može skinuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
aka Striko
|
Moja nije imala seal na kutiji, s nijedne strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1130 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
E htio sam pitati vlasnike Hawk Talon kartica... Da li vam se poveća voltaža (GPU-Z) kada povećate core voltage preko MSI Afterburnera? Meni osobno ne radi, nego samo preko NVidia Inspectora, čitam da ljudi također imaju ovakav problem (ne piše stvarna voltaža, već 0, +10, +20....) @Doink:A iskreno, ne bi me čudilo da su ljudi uzimali Hawk kartice, flashali BIOS od Hawk talona, vraćali u kutiju i prodavali kao talon attack. No opet, nije da je talon skuplji od obične...
![]() |
#1133 | |
|
Citiraj:
![]() Nemoj ništa isprobavati, zahtijevaj drugu karticu da ti daju.
![]() |
![]() |
#1134 |
aka Striko
|
eh, decki neide to tak. Svi bi da postoji zakon o povratu robe u roku od 7 dana. A nitko nebi htio dobiti tu karticu.. Netko ju mora dobiti, kad tad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pogledaj pci-e pinove, je'l ima tragova da je ustekana, ako je vec ti nisi ustekao. Ako nema, onda nema straha da je nesto prckano po njoj, folija se mogla ostetiti na puno nacina (pogotovo na traci po kojoj gotovi cooleri izlaze) a da grafi nije nista i da je to ostecenje nastalo prije nego je taj cooler namontiran na grafu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Hm e sad druga stvar kako dokazat da je bila prije otvarana nego što si ju ti dobio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
ni moja u adm-u nije bila sealana, ali nije folija koja prekriva cooler bila oštećena. e da. na pcb-u je naljepnica na kojoj piše ''adm, 4.11.2010. izgleda da oni ne prodaju talonku, nego običnu, pa samo podignu taktove i vraćaju je u omot, pa je prodaju pod talonku, jer na official stranici talonke imaju nijansu drugačije kutije. al opet ne mogu niš reć, kad na kutiji je s/n i barcode i piše talon attack, a i dobiš garanciju za nju pa te zaboli. recimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Ko podiže taktove ? LOL Treba drugi BIOS a ne podignuti samo taktove. ( To ti je valjda jasno ) Tko to po tvom radi ADM ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
sry ali nisam znao da je i u biosu caka. u adm-u ju očito otvaraju, osim ako je tebi prihvatljivo da ni onaj omot od grafe nije zaljepljen kak se spada, nego se vidi da je otvarano. kroz kolko otvaranja grafa mora proći od tvornice do krajnjeg korisnika. mene su ućili da nijednom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|