|
![]() |
#1111 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Ali ja imam grafu pci-e 3.0, neznam jeli podrzava maticna grafu s pci-e 3.0, ako je na maticnoj pci-e 2.0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Bude radilo. ![]() Nažalost, ovaj komp koji imaš je žešći fail. ![]() ![]() Drugi put bi bilo bolje informirati se prije kupnje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1114 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Niti onda. Koliko je godina prošlo od prvih PCIe grafičkih kartica pa dan danas najnovije nemaju baš nikakav problem kad rade u PCIe utoru prve generacije.
![]() |
![]() |
#1115 |
Registered User
|
ok onda jeli mi mozete naci maticnu pci-e 2.0, micro atx, port za ssd(6gb/s) Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
FX-8150 preporuka mATX mobo
Dobar dan. Dakle, imam dosta jednostavno pitanje, trebao bih mobo koja bi bila dovoljno dobra za gaming, cijena zapravo cak i nije toliko bitna, ali da oko 750 kn. Gledao sam nesto po netu ASUS M4A88 i ASUS M5A88 ali ne znam, nisam siguran u odabir. Takodjer me zanima i ova Asrock 960GM koja je nesto jeftinija, ali chipset mi i nije nesto. Eto, hvala na paznji i odgovorima. KJ mali edit: grafa je HD 7770 1gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
uzmi si msi koju sam ti napisao, nejaftiniju, spoji to sve na nju i radi, sve ce ti raditi tako da nemas brige, razliku da spajas na sata3 i pci3 neces vidjeti...tako da ne trebas kemijati ni traziti nesto sto nema....uzmi msi-760gm-p21 i amen Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 06.10.2012. u 11:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Moderator
|
Takve ploče postoje, i ima ih podosta, samo što igrom slučaja kod nas je ponuda AM3+ ploča jadna pa ih nema u ponudi. Svaka ploča s SB850 pa na dalje nativno podržava SATA3. One starije ponekad nose dodatne kontrolere. Kao recimo ASRock 960GM/U3S3 FX ASRock 890GM Pro3 Asus M5A88-M Citiraj:
Što fali tvojoj ploči i procesoru?
![]() |
![]() |
#1119 |
MiningMod
|
a i mislio sam po ne postoji da nema kod nas... jer sto vrijedi da "postoje" ako covjek si nemre to kupiti kod nas @Krešimir-ZG - da zasto ne valja tvoja ploča, zašto ne ostaviš nju, tj zašto trebaš baš matx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Premium
|
Citiraj:
edit: case je in win dragon slayer, znaci predobar case, prema netu i prema svima. Zadnje izmijenjeno od: Krešimir-ZG. 06.10.2012. u 14:41. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1121 |
Moderator
|
Iskreno prodaj taj FX i uzmi Intela jer ćeš prije naći postenu mATX ploču za LGA1155 nego AM3+. Mada iskreno u smislu performansi u igrama nećeš dobit ništa u odnosu na sadašnji komp.
![]() |
#1122 |
Premium
|
nije za mene. da je do mene uzeo bih 2500k ali sta ces. Zato i jest pitanje ... mozda bude m5a88-m, kosta cca 920kn, mada mozda i uzmem nekaj jeftinije. Zato pitam za savjet. E da, a konfa je vise za obrade podataka nego za gaming, zato i je 8 core. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
|
krivo sam gledao, ima samo atx - evo. A nista onda, ide m4a88-m, nije puno losija a vrijedi cca 600 kn. edit: kada sam vec tu, kakva iskustva imate sa m-computers, cijene su im astronomski niske u usporedbi s ostalima za tu mobo :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
MiningMod
|
da to ![]() kako god,nece biti dobro, jer treba bolju ploču tj atx ploču opet jos jedan biserski pokušaj slaganja konfe u uber super kučišta u koja ne idu atx ploče... Edit: sada vidim kako je to "in win dragon slayer" kučište prekrasno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
|
![]() Niti InWin, niti ja nismo krivi sto nasi debilni trgovci na lageru nemaju kvalitetne mATX ploce srednjeg cjenovnog razreda. Nisam im jedanput slao mailove za to nego xy puta, ali eto. A InWin Dragon Rider je jedna od najboljih kutija s kojima sam radio, gledao i drzao u rukama, a vi kukajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
MiningMod
|
ajde ok dragon rider al ono čudo gore navedeno je za plakanje, mozda kvaliteta je ok ali izgleda da poludis krivi ste vi jer ne gledate što kupujete, prvo ste trebali kupiti intela drugo ako mora biti amd trazite kutiju sa atx podrskom jer za buldoga treba dobra ploča... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Premium
|
![]() ja nisam rekao da je proc kupljen. Da li bi bolja opcija bila phenom II 960T pa da otkljuca na x5-x6 ? Samo ne znam jel ima UCC mATX. Nemojte se vi ljutit nitko, i meni stvara probleme, zato sam i dosao tu. Moze onda savjet za intel mATX koji bi recimo isao sa 2500k ? cisto da znam opcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ne znam je li bilo.. MSI je posebno "uspješan". About VRMs & MOSFETs / Motherboard Safety with high-TDP processors AMD motherboard VRM information list |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
MiningMod
|
ček proc nije kupljen i ti i dalje razmisljas o amdu?? zaboravi na to, kupi intela, pa čak i i3 a ako imas love za x8 idi na najeftinijeg i5...čemu kemijanje?? znaci najeftiniji i5 + b75 ili 2500k + msi-z68ma-ed55-b3 ili asus P8H67-M LX ako je ima jos negdje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
MiningMod
|
stock i nema nes posebno razlike...a računaj ako ce se ocati tu moras jos uzeti dobar hladnjak znaci +300kn...po meni neporebno i puno vise love se izdvaja... nemre on iskoristiti i5 3330 sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Registered User
|
Jel podržava ova ploča procesore do 125w tj.(fx x8 8120,8150) MSI 760GM-P21FX |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Podržava. Međutim ima vrlo slabu naponsku regulaciju. Ja na nju ne bi stavio niti četiri jezgreni procesor, a kamoli jače od njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Registered User
|
OK hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |