|
![]() |
#11281 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je super Toujane only, odigram 2-3 runde i onda mi se ne da, super način kontrole visenja na kompu ![]() TDM mi nije loš no više volim sd ili hq. Rifle only mi je pod mus, mrzim dok sam u gužvi pa jednostavno ne stignem ownati sve oko sebe ![]() EDIT: Igrat ću kojih pola sata pa nek neko uleti ![]() EDIT2: server isti ko 95% ostalih. Jbg :\
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 26.02.2012. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11282 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Hvala na savjetu. Koje mape preporucas u rotaciju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11284 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#11287 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Call of Duty 2 CFG HELP!!!
Hoj svima. Ja igram cod-a dvojku i vidim danas likove kako mu se zalijepi metak bez problema.Isao sam ja trazit te cfg na ![]() Ako netko ima neki dobar cfg gdje se ljepe metci nek mi uploada ili posalje link da mogu normalno igrati. Znam da ljepljenje ne ovisi samo o cfg nego i o pingu i takvim stvarima. P.S. Ako ne cfg,mogu komande ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11288 |
Dino Saur
|
uzmes cfg od onog kod kojeg si vidio da mu se ljepi i to je to ![]() il od nekoh profiča i to je to.. al najvise ti ovisi o pingu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11289 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11290 |
Dino Saur
|
http://m.bug.hr/forum/topic.aspx?to=70958 procitaj ovo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11291 |
Registered User
|
Trazim i za to cfg,ali nema :/ Moze link za download? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11292 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj s ovim : http://www.filefactory.com/file/5htu.../config_mp_cfg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11293 |
Omicron Alpha resident
|
Osobno koristim Danzigov CFG, malo je manji FPS no meci se lijepe yebački ![]()
![]() |
#11294 |
Registered User
|
Koliki ti je ping? I moze link za download? :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#11295 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11296 |
Registered User
|
Ne pomaze nista od toga jer sam shvatio da mi komp ne radi kako treba i da sve vraca na default settings.Hvala vam kaj ste mi poslali to morti pomogne dok slozim. Molim da se tema zakljuca.Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11297 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11298 |
Omicron Alpha resident
|
Kad sam stavio jaču grafičku ponadao sam se da će mi i CoD2 poletit i da ću imati stabilan 333 lock. Na Toujane sam mogao 90% vremena imati 333 fps-a sa starom grafom (HD4670) dok sa ovom "novom" imam osjećaj da je još lošije. Ništa nisam dirao po cfg-u, sve ostalo je isto. Izbrisao sa stare drivere i očistio komp sa Driver Sweeperom i registry cleanerom te stavio nove drivere. Driveri 12.4. Nuclear Dawn radi bolje, Black Ops II se vrti dosta pristojno (oko 50-60fps-a) i jednostavno nemam problema sa drugim igrama. Igra koristi obje jezgre.
![]() |
#11301 |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav imam jedan problem. Zelimo igrati COD u mrezi, nalazim se u studentskom domu i svi smo spojeni na istu mrezu ali ja mogu igrati samo ako ja napravim server, a ako netko drugi napravi server ja ga ne vidim, iskljucen windows firewall. Ima tko kakvu ideju, komunikacija u jednom smjeru ide u drugom ne?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11303 |
Yeeepiyaye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11304 |
Omicron Alpha resident
|
Onda se ispričavam na preranom zaključku, imao sam slični problem pa je nekakav filter bio uzrok... Uglavnom, da li si probao pingati kompove međusobno?
![]() |
#11306 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo je totalno napamet nagadjanje, ali jedno logicno objasnjenje bi bilo da su ti drugi serveri u drugom subnetu iako su u istom domu. A server browser pretrazuje samo isti subnet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11307 | |
Yeeepiyaye
|
Citiraj:
Ne vidim ni kad moj cimer napravi server a trebali bi biti u istom subnetu, imam jos 2 kompa u sobi od cimera i oni vide kad ja napravim server ali ja ne vidim kad oni naprave kao niti kad itko u domu napravi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11308 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Prvo, najbolje je napraviti dedicated server na najboljem od kompova, uzima skoro ništa resursa, zatim pogledat koji je ip i port dodjeljen serveru, te se ostali preko konzole ( ukljucujuci i onoga ko je digao server ) spajaju na server. Mozes i rucno podesiti ip adresu kroz server.cfg config file koji isto moras sam napraviti. Najbolje ti je proguglati kako se rade serveri u CoD2, pa ce ti puno toga biti jasnije, jer ovo sto vi radite sad je u najmanju ruku krivo i "slampavo" izvedeno unutar same igre.
![]() |
#11309 |
Omicron Alpha resident
|
Dok loada CoD2 multiplayer treba mu skoro 3-4 minute da mi pokaže onaj početni screen. Singleplayer se pojavi normalno brzo. Probao sam reinstalirati igru, guglati ali bez pretjeranog uspjeha. Prije je radilo sve ok dok evo, sad za*ebava ![]() Igra je originalna, kupljena preko Steama. Imao sam problema i prije sa igrom instaliranom preko CD image-a. Probao sam Run as Admin i Compatibility Mode ali dok su te opcije uključene igra ne može naći Steam (?!). Dok to početno učitavanje završi sve radi dalje normalno (navigacija menijem, gameplay, fps). Hvala na pomoći!
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 26.12.2012. u 02:12. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#11310 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
probaj updateat PB. često zna do toga se to pojavljivat. ako to ne pomogne promijeni cfg. valjda će pomoć. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|