|
![]() |
#1081 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Današnja epizoda je bila dobra , morem reci cak i vrlo dobra. Kad je quark u glavnoj ulogi nema loših epizoda ![]() najbolji dio Spoiler kad su mu svi provalili u sobu , i svaki je rekel da treba novu bravu ustvari je cela epizoda imala svako malo nekakav dobar trik ili slično ![]()
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() evo ljudi da se i ja malo ubacim.... zakaj nisu jos i nemesis stavili sa svim ostalim filmovima:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zato kaj ga mulci nisu otkupili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Idioti.Komentar da jučerašnju epizodu:dobra epizoda,jel netko zna kaj bu danas?
![]() |
#1085 |
Magister Mundi sum!
|
današnja epizoda - "Far Beyond the Stars"
Čini mi se da bu dosadna. ![]() SPOILER sisko si bu zamišljal da je nekakav pisac u new yorku , i to u nekakvoj davnoj godini , i pisal bu naučno fantastične priče , i bla bla bla bal...
![]() |
#1086 |
Premium
|
A u pm pa opet tesko sranje. ajd ak nis drugo bar bum za to vrijeme mogel si malo odspavati.
![]() |
#1087 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Šteta,nego jel znaš možda neku stranicu sa popisom non-stop servera za BC? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Premium
|
nemam pojma jer stvarno nisam trazio. a kaj nitko nije igrao starfleet commander?
![]() |
#1089 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Epizoda s Quarkom je bila dobra, imaš pravo Ice, s njim su sve gledljive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Magister Mundi sum!
|
Današnja epizoda B.O.R.I.N.G. P.I.S. O.F. Š.I.T. da mi je znati koja je bila svrha današnje epizode. obično su sve nekak povezane , tak je recimo ona dosadna sa bjegom dukata ipak poslužil tome kaj ga buju mogli i dalje koristiti u narednim epizodama , ali ovo danas. Čini mi se da su jednostavno samo hteli potrošiti komad filma do kraja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() sva sreca nisam gledao isao sam raditi nesto korisnije... spavat. ![]()
![]() |
![]() |
#1092 |
Registered User
|
Za pogledat današnju epizodu mi je trebalo 25min, premotavanje je divna stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
CyberSky
|
Današnja epizoda j bila pravi boring,kaj bude sutra?
![]() |
#1094 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo je bila katastrofa od epizode. Skoro sam zakrmil. :zjev: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ti vraga morat ćemo pored A.S.S.T.K. osnovati: interventni odred oboružan sa shrederima da uništimo ovakve scenarije. Zdržao sam 7. min u komadu nakon toga na preskokce pre dosadno i bezvezno. Il da osnujemo T.S.T.N.A.L. Throw Scriptwriter Through Nearest Air Lock? i da to riješimo tako... : sniper :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
CyberSky
|
Jedino kaj je bilo dobro toj epizodi je kaj smo vidjeli glumce bez maske(Worf,Quark,Kiru i možda još nekog).
![]() |
#1097 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Magister Mundi sum!
|
Današnja epizoda : " One Little Ship"
Današnja epizoda bu zanimljiva. Gledati ! spoiler runabout U.S.S. Rubicon bu smanjen zbog nekakvog subspace fenomena na 4 inča , i onda buju to naši išli istraživati , ali se buju umešali i Đemovi , tak da bu sve u svemu zanimljivo za pogledati , morti bu čak i akcije
![]() |
#1099 |
Sannin
|
hehe ja sam znao da mi quark izgleda poznato... on je bio ravnatelj skole u koju je isla buffy .... ![]() a odo je starac... tko bi pomislio...
![]() |
#1100 |
Magister Mundi sum!
|
Današnja epizoda je bila baš OK , akcija i humor u jednom pakovanju. Najbolji dio mi je bil kad je onak mali brodek pucal po Đemovima , i kraj kad je Odo zafrknul majlsa i bašira ![]()
![]() |
#1101 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Puno manje zajebancije,a veći užitak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Registered User
|
Ja sam neko kratko vrijeme igrao BC na netu. Malo su mi brodovi pretromi, jedino je deltaflyer kojeg sam negdje skinuo brz i pokretljiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Magister Mundi sum!
|
evo vam TU patcheve sa BC , ovaj zadnji dodaje Dominikenjce i njehove brodeke , a mislim da ti patchevi dosta realiziraju brodove , tj. više nemrete uništiti space station sa jednim hicem fazora iz šatla ![]()
![]() |
#1104 | ||||
Magister Mundi sum!
|
![]() STAR TREK VOAJER Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1105 |
Magister Mundi sum!
|
![]() Kapetanica Jennaway i njena posada imali su prilično buran dan.Naime,o odlasku na away mission na planet Orgasmos zapali su u ionsku oluju koja ih je odbacila na sve do svemirske postaje Deep Hole 9. Stoga su odlučili posjetiti DH9 ikako bi izvršili određene seksualne i ine popravke i "nadogradnje".Međutim,brodski kuhar Feelix je na planetu Orgasmosu sakupio mnoge biljke za koje nije znao da imaju čudnovate afrodizijske učinke To je imalo za posljedicu pretjerano uzbuđivanje posade koja je po pristajanu na DH9 postala već opasno napaljena. Dočekuje ih mlada trilica Lt. Cmdr. Sax, a Jennaway u onakvom stanju se obruši na nju počevši joj ozbiljno stiskati cice. Nešto kasnije,kapetan Seksko susreće kapetanicu Jennaway u turboliftu. Međutim, turbolifti zaglavi. Ali, kako je kapetanica Jennaway već ozbiljno napaljena počne napastvovati kapetana Sekska koji ubrzo podlegne njenim čarima. U međuvremenu poručnik Penis iskušava impulsne motore na Delta Penetratoru, dok poručnik Testok (Tuvok ) počinje osijećati znakove bolesti koja ga pogađa svakih sedam godina. Za to vrijeme bojnica Kita dobiva zadatak da zajedno s pozornikom Ohhhooom istraži čudan slučaj trovanja na novopridošlom brodu USS Voajeru. Međutim, po dolasku na "mjesto zločina" tj. u brodsku kuhinju bivaju opasno omamljeni parama koje su dopirale iz lonaca kuhara Felixa što ubrzo rezultira divljim žvaljenjem dvoje časnika praćenih divljim trganjem bojničine odjeće od strane pozornika Ohhhooa. Dakle, nakon što su se pozornik Ohhhoo i bojnica Kita strastveno pograbili na kuhinjskom stolu Voajerova kuhara Felixa i počeli mješati tjelesne tekućine, upadajući u nezamislivo stanje naslade začuli su kako se netko približava . Međutim, opijeni strašću nisu se obazirali na moguće voajere. ali su se zato voajeri obažzirali na njih. Bio je to nitko doli holodoktor sexsi starshipa Voyajer imenom Dick. Istovremeno je na promenadu ušetala jedna od najpoznatijih članica posade Voyajera, bivša borgovska rdilica imenom Milxy Tits, praćena čeznutljivim pogledima muškarčina cijele postaje a posebice mladog doktora Mustafe Bashira. Mustafa ju je proždirao očima dok su se njenje ogromne cice promaljale kraj njegovih čeznutljivih očnih kapaka. I dok je on tako sanjario, prekinuga poznati glas: Joj koje dude, da mi ju je isprobati na mom sado-amzo stroju! Bio je to gals operativnog ščasnika Mile O'Shaveda, poznatog izumeitelja strojeva za užitak. Međutim, Milina maštarija o stavljanju Milky Tits na stroj morala je malko pričekati jer su stroj upravo koristili poručnica Sax i Commander Woof. I dok su oni maštali o jednoj vrsti zabave, postajini homoseksualci Karasijanac imenom Gayek i Ferengac imenom Queer maštali su o mladom Voajerovu zastavniku Harryju Klinču. I dok su oni maštali, kapetanica Jennaway i kapeatn Seksko, kao i bojnica Kita i pozornik Ohhhoo provodili su stvari u djelo. Uskoro im se u provođenju "praktičnih zadataka" pridružio i Queerov brat Romeo i njegova žena Sistata Lejka. Čini se kako su svi bili koliko-toliko zadovoljni osim generala Mrge koji je željno iščekivao slijedeći ljubavni sudar sa svojom ženom Sirnom Marom. dok se Harry Klinč pokušavao othrvati sksualnim napadajima homoseksualcaa Queera i Gayeka koji su ga željeli unovačiti za svog ljubavnog roba, dotle su bojnica Kita i pozornik Ohhhooo proživljavali 20 orgazam po redu praćeni perverznim pogledom holodoktora Dicka. Međutim, uskoro se pokazaloda Dick nije bio sam, već mu je voajersko društvo pravio i kuhar Felix. I dok su se svi oni tako zabavljali, poručnik Top Paris i commander Cockotay krenuli su na zadatak izviđanja Carstva Seksualne Dominijacije kojim su upravljali zli i perverzni Guz Dukat i njegov suradnik Jeboyun. Međuim, Guz Dukat i Jeboyun nisu bili stvarni vladari carstva, već je to bila sunarodnjakinja pozornika Ohhhooa kojoj je on jednom davno ukazao na svu radost tjelesnih užitaka. Njeno ime je bilo Fakerica, a neki su je zvali i Otimačica. Svoju reputaciju je stekla kroz raspojasane sado-mazo orgije s kurtonskim (čitaj: klingonskim ) zarobljenicima u kojima ih je prislijavala na taktilno zadovoljavanje bat'lethom. Penis i Cockotay su bili toga svjesni, ali su se svejedno izložili takvoj neposrednoj preverznoj opasnosti. Istovremeno, na svemirskoj postaji Deep Hole 9 događaji su se odvijali munjevitom brzinom. Naime, nakon što je Freengac Romeo obavio seksualni čin sa svojmo družicom Sisatom Lejkom nije mogao prestati misliti na nju te je jedino zadovoljstvo pronašao upotrijebivši tzv. priručni masirajući stroj izumljen od strane operativnog časnika O'Shaveda. Uvečer po završetku smjene, mladi napaljeni liječnik Mustafa susreo je svoju tihu patnju, bivšu borgovsku radilicu Milky Tits. Budući da su prolazili neposredno uz spojno mjesto svemirskog broda Voajer oboje ih je obasuo snažan osjećaj jebežljivosti nastao kao posljedica Felixovih afrodizijaka s planeta Orgasmosa. Nemogavši se suzdržati, Mustafa je uhvatio Milky Tits za rame rekavši: "otpor je uzaludan"". Milky je na to uzdahnula i odgovorila: "Pokoriti ću se:" Onda ju je Mustafa lagano počeo asimilirati u mračnom kutku hodnika. Međutim i ovaj se put u blizini našao perverzni voajer: holodoktor Dick. Čeznutljivo je promatrao Mustafu i Milky Tits dok joj je Mustafa skidao prpijeni kombinezon. Onda su se Mustafa i bivša radilica Milky Tits snažno dohvatili kako bi pomiješali tjelesne tekućine i pokoju nanosondu. Mustafa je snažno stiskao Milkyine balune želeći iscjediti koju litru mlijeka kako bi se osjvežio po završetku akcije. Istovremeno je akcija pod zapovjedništvom cmdr. Cockotaya krenula naopako jer ih je zarobila brigada sadomazo Vorta -mučiteljica.
![]() |
#1107 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Ma mogli su ih izvaditi iz Rubikona i staviti u malu staklenu kutijicu i eto ti Star Trek Sims. Jedino bi Worf malo patio zbog zene koja je komad za razliku od one gabore Kire ![]()
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
CyberSky
|
LOL: lol2 : :clap:Gdi si samo to iskopao. Šteta kaj nema filmova za odrasle na temu star treka
![]() |
#1109 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Re: sa jenog star trek foruma
Citiraj:
To je trebao biti šaljivi pokušaj neke pričice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |