|
![]() |
#1081 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Brazilac Sammir nakon raskida ugovora sa Zagrebačkim Dinamom razmatra potpisivanje za drugi klub. Kako se doznaje iz izvora bliskih igraču, Sammir bi uskoro mogao potpisati za Badel 1862. Jedina stavka za koju se još nisu mogli dogovoriti je Sammirova plaća... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1082 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Poslao mi Nadan Vidošević zahtjev za prijateljstvo na Facebooku. Prihvatio sam, ali za nekoliko minuta sam skužio da mi neke slike fale... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1085 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1088 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Mujo se svaki petak kasno vraća, pijan k'o zemlja. Fata pizdi, ali mu ne smije ništa reći da ne dobije po nosu. Sve dok se jednog petka Mujo ne stropošta u krevet mrtav pijan, a Fata uzme kondom, razmota ga fino i nagura mu ga u dupe... Sljedeće jutro i cijeli tjedan, Mujo po cijeli dan sjedi na kauču, nit' romori, nit' govori samo suza u krajičku oka treperi. Pred večer sljedečeg petka ga Žena pita: - Nego Mujo, 'oš ti i večeras na piće s jaranima? - Ja više jarana NEMAM!
![]() |
#1090 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Slučajno zakačim tipa u birtiji ramenom, a on će meni: štaeee, imaš problema? Ja mu sve ispričam i evo sad plačemo obadvojica...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Antimićanin
|
Hvali se Mujo Hasi kako je dobio 2 poklona za rođendan od Fate. Pita Haso: "Bolan, što si dobio?" Mujo: "Dala mi pidžamu i pi*ke." Haso: "l, dal ti se svidilo?" Mujo: "Jok bolan, oboje mi preveliko." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Premium
|
Vozi lik BMW-a i zabije se u kontejner, iznerviran izlazi iz auta da vidi štetu, a u istom trenutku izlazi i cigo iz kontejnera i kaže: - Kume, hoćeš da se dogovorimo ili da zovem policiju?
![]() |
#1093 |
Premium
|
Mujo i Fata provode prvu bračnu noć u apartmanu za mladence u finom hotelu. Skinuo Mujo Fatu, bacio se na posao, a Fata samo leži i ne mrda. Mujo se nakon nekog vremena naljuti: - De, bona, pomakni se malo! Fata ga zbunjeno upita: - A što, bolan, jel' ti smetam nešto?
![]() |
#1094 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Dođe Mujo bauštelac kod doktora i cvili: "Pomagajte doktore, već 7 dan nemogu kenjat, eksplodirat ću..." Doktor ga gleda i veli: "Skini gaće i nagni se preko ležaja!" Gleda doktor Mujinu bulju i ne vjeruje, šta sad?! Uze letvu od metra, zamahne i svom snagom raspali Muju po prdari. Mujo, naravno, skoči sa ležaja i vrisne, a doktor će: "Aj' sad na zahod!" Mujo se vraća sa zahoda sav sretan i zahvaljuje doktoru, a ovaj mrtav hladan: Ok, ok, Mujo, samo ubuduće nemoj brisat guzicu vrećama od cementa!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1095 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Dođe Bosanac u Srbiju i šeta se i vidi u izlogu harmoniku. I hteo on da je kupi i pita prodavca: - Da li mogu da kupim ovu harmoniku? Prodavac: - Ne ne prodajemo Bosancima. Dođe drugi dan ali se preruši u Kineza. - Da li mogu da kupim ovu harmoniku? Prodavac: - Ne ne prodajemo Bosancima. Dođe treći dan ali se prerušio u Crnca. - Da li mogu da kupim ovu harmoniku? Prodavac: - Ne ne prodajemo Bosancima. Bosanac: - Kako znate da sam ja Bosanac? Prodavac: - Zato što to nije harmonika već radijator.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Premium
|
Cijeli svijet se pita zašto arapski teroristi rade samoubilačke napade. Seks prije braka - zabranjen. Nema prostitucije. Alkohol zabranjen, barovi zabranjeni. Televizija zabranjena, internet zabranjen, Sport zabranjen. Svinjetina zabranjena. Svuda pijesak. Moraš jesti lijevom rukom jer si guzicu obrisao desnom. Nema brijanja, nema tuša. Tuđa glazba zabranjena. Radio je zabranjen. Dozvoljeno je magareće meso pečeno na žaru od devinog izmeta. Žene nose odjeću koja liči na vreću. Drugi vam određuju tko će vam biti supruga. Na kraju vam kažu da ćete nakon smrti dobiti sve što niste imali na Zemlji. Jel sad jasnije?
![]() |
#1098 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koja je razlika između gay i hetero svadbe? Na gay svadbi pjesma "Ženi majka sina svoga" svira dvaput ![]() Dođe muž kući pijan. Žena mu opali šamar i kaže: - Hoćeš li još da piješ? Muž šuti. Žena mu ponovo opali šamar: - Hoćeš li još da piješ? Muž i dalje šuti. Žena mu treći put opali šamar i opet pita: - Hoćeš. Li. Još. Da. Piješ? - Dobro, sipaj još jednu kad si zapela toliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Antimićanin
|
Mujo stoji pred automatom za koka-kolu. Ubaci kovanicu i izađe jedna limenka kole. Ubaci Mujo još jednu i opet izađe limenka. I tako Mujo nastavi dok se jedan iz kolone koja se stvorila iza njega ne pojavi i reče: - Oprostite gospodine, jeste li gotovi više? I mi smo žedni. A Mujo će na to: - Dok Mujo dobija, Mujo igra! ** Uhvati Mujo malog Mujicu kako puši i prigovara mu: - Mujice, sine, pa tek si četvrti razred osnovne, a već pušiš. - Pa tata, i ti si pušio u četvrtom osnovne... - Jesam sine, al' ja sam tad imao 18 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Antimićanin
|
Mujo i Fata spavaju odvojeno jer je Fata u osmom mjesecu trudnoće. Fata se sažali na njega pa mu kaže: - Čuj, bolan, razumijem kako ti je, zato evo ti 100 KM, idi kod susjede nek te zadovolji. Ali da ti ovo bude prvi i posljednji put! Mujo, ne vjerujući svojim ušima, uzima pare, odlazi kod susjede, ali vraća se odmah i kaže: - Neće, traži 200 KM. Fata će na to: - Vidi ti kučke! Kad je ona bila trudna ja sam uzimala po 100 KM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Premium
|
Izgorila Cigi kuća i Cigo prijavljuje što je sve izgorilo: - Piši... Samsung LCD televizor! Policajac napiše. - Bosh mašina za rublje! Policajac napiše. - Bosh pegla! Policajac ga pogleda pa napiše. - Bosh mašina za posuđe! Policajac popizdi pa mu kaže: - 'Ajde Cigo, ne laži toliko, pa ti nisi ni struju imao ovdje dovedenu! Cigo: - Agregat Honda na dizel...
![]() |
#1102 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo jedan iz filma "Next", Nicolas Cage glumi. Sjetio sam ga se prilikom povratka sa posla pa se ko lud sam sebi nasmijao. ![]() Nije za svakoga, i dosta ga vjerovatno neće skužiti, pa prenosim na izvornom engleskom da nebi nešto slučajno pogrešno preveo. How does Zen master orders a hot dog? Make me one with everything. Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 27.11.2014. u 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Baka na samrti govori unuku: - Želim da ti ostavim svoju farmu, što uključuje njive, kuću, traktor, drugu opremu i 2.398.750$ Unuk, sav ozaren što je odjednom postao bogataš kaže: - O, bako, koliko si ti dobra prema meni, a ja nisam ni znao da ti imaš farmu… Gde se nalazi? Uz posljednji uzdah baka prošapta - Na Fejsbuku… |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Pita sudac pljačkaša: - Zašto ste opljačkali banku? Pljačkaš: - Ona je prva počela! *** Razgovaraju dvije prijateljice: -Ne mogu vjerovati da si se udala za tog starca ! -E draga moja,kad uzmeš lovu ne gledaš koje je godine štampana !!! *** Razbolio se veterinar i otišao liječniku. Pita ga ovaj: - Na što se žalite? Veterinar ga začuđeno pogleda i kaže: - Pa lako tako! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Malo težak vic za prebacit u tekst zbog lizanja sladoleda,tj opisa kako ga ližu... ![]() Pita učiteljica malog Ivicu "Ivice,na grani je 5 ptica...lovac upuca 2,koliko je ostalo ptica na grani?" Ivica - 0! Nijedna! Učiteljica - Pa kako nijedna Ivice... Ivica - Upucao je dvije,ostale pobjegle! Učiteljica - Hmm...Ivice,nije baš odgovor koji sam tražila ali sviđa mi se kako razmišljaš... ... I sad mali Ivice ide pitat učiteljicu... Učiteljice,3 žene ližu sladoled...jedna liže na lijevo,jedna na desno...a treća "uvlači i izvlači" (kao da ga puši..haha...),koja je udana? Učiteljica - hmm...Ivice,nije baš pristojno ali kad već moram odgovorit - udana je ova koja ga uvlači i izvlači... Ivica - ne! Udana je ona koja ima prsten,ali sviđa mi se kako razmišljate! ________________________________________________________________ Ode Žak kod automehaničara promjenit gume...i pita ga ovaj "Oćete zimske"? Kaže žak - može,30dkg ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|