|
![]() |
#1082 |
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Čitajući poruke određenih kolega na ovom izvrsnom forumu dobio sam dojam da se čovjek bolje uklopi ovdje u masu ako se svrsta na stranu neke megakorporacije i brani ju do zadnje kapi e-krvi te opravdava ono što se ne može opravdati pa čak i ako sam ima štetu od toga tojest manjkav proizvod kojrg je svjesno kupio. Malo toga pa malo whatabout-izma tipa kao da su drugi bolji, svi su isti i tako to pa je i moja poruka bila takva u nadi da će me primiti u svoje društvo koje isto misli i bori se za svaki dinar nVidia-e dok gosn Jensen niti zna tko su dotični kolege, niti će ikad znati niti će ga ikada biti briga da postoji tamo neka grupa ljudi na forumima u Republici Hrvatskoj kojoj ne smeta ništa i poručuje gosn Jesnen samo nas penetriraj ne boli nas jako, volimo te i tvoje poluproizvode i e-otpad od AI-a koji nam plasiraš kao super proizvode za igranje videoigara u fantastičnim proizvodima koji si nazvao GeForce RTX 5000 serija. Ima još mjesta u dubinu samo trpaj. I ne samo gladan nego nema za novu jaknu jer je već 2 puta viđen u istoj kožnoj jakni od nekoliko tisuća dolara a to je znak da se ima sve manje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Privid koji ostaje iza ljudi koji tako razmišljaju je da oni to rade da zaštite brand, dok je istina, po meni, ta da oni zapravo štite/opravdavaju svoj izbor. S time da to sve opet ide povrh prava na osobni izbor i stoga je čitava tema u najmanju ruku mučna. Da bi mogli postojati oni koji razmišljaju kritički moraju postojati i oni koji ne razmišljaju na taj način, i tako bi od pamtivijeka.
![]() |
#1084 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
To je samo komponenta. Kupiš onu koja ti je trenutno najisplativija u odnosu na zahtjeve, i mir. Ostalo su Ratovi autista™. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|