|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A da, ljudi uzimaju sa te stranice.. Izbjegnu carinu i ostala davanja.. Se to meni čini ili su oni samo prešaltali dolare u eure? http://www.banggood.com/CUBOT-GT99-4...e-p-77689.html Nadam se da sam zadnje dane živio u špilji i da buncam.. Mislim, i bez obzira na to, ovo je jeftino za ovakav mob.. |
![]() |
![]() |
#1082 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne, Cubot je uvijek bio 150$ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
|
I tako ja danas sanjao da sam sa banggood narucio mobitel u petak, i vec je dosao u ponedjeljak, bez carine i nekih davanja, zapakiran u malenu kutijicu.. ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Registered User
|
Jiayu g3s support thread
Napravit ću Jiayu g3s support thread na www.kina-gadgets.com pa tamo možete pratit sve, primjerice od stavljanja reoverya, custom romova, gps fixeva, apn postavki, itd... |
![]() |
![]() |
#1088 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#1090 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jučer mi je Zopo upao u zdjelicu s vodom za pesa. Bio je unutra jedno 10ak sekundi, i dalje radi normalno. Prilično zanimljivo ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Svs Flash Recovery - Flashing recovery [2.7] Fly IQ 440, THL W100, ZOPO C2, ZOPO ZP980, Fly IQ444 Quattro, Fly IQ444, Fly IQ443, Fly IQ446, Fly IQ 441, Fly IQ 442, Fly IQ 445, Fly IQ 450, Fly IQ451 and Fly IQ450 Quattro download https://disk.yandex.com/public/?hash...k%3D&locale=ru info http://translate.googleusercontent.c...C5YA#entry1859 ![]() ![]()
MIUI HR Translator Zadnje izmijenjeno od: MASVA. 12.08.2013. u 14:05. |
![]() |
![]() |
#1092 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima li tko iskustva sa Amoi N850? Vrijedi li to sto? Salje li jos tko svedskom postom osim banggoda? Kako do kupona? Kolega s posla me zamolio da mu narucim nesto za sina po mom izboru do oko 150 usd. Nema tu vjerovatno nista sto valja osim Haiera, Cubota i W100. Lenovo A820 otpada zbog bljeskalice i prednje kamere... |
![]() |
![]() |
#1093 |
Registered User
|
Ja sam malo trazio o tom Amoiu, ali bas nikakve recenzije. I odustao sam zbog toga od njega, ipak se radi o mobitelu koji po defaultu ni nema android ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
|
Amoi mi nekako lijepse zvuci nego Cubot ![]() Da po defaultu ide yunos... Da uzimam za sebe opet bi bio Haier. Ovako ne bi volio da bude sutra zasto si odabrao ovoga i tako to. Mob ce biti prvenstveno za gaming i mislim da ce igrice bolje gutat adreno 225 nego 544MP, medutim kako ce se tu radit o prekomjernom igranju (pretpostavljam po par sati) nebi volio da mob zgori prvi dan... Ja sam ga gazio najvise sat vremena u komadu i postane pakleno vruc. Kako se uopce ponasa mt6589 po tom pitanju? Ima li tko da je malo duze gameao? |
![]() |
![]() |
#1095 |
Registered User
|
fixevi za bolji gps, pa možda nekome pomogne: http://youtu.be/2q_AmYlrwNc http://youtu.be/ynqKhRSqVpM |
![]() |
![]() |
#1096 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1097 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Usput, koji od kineza ima najbolju podrsku (u smislu da ce ponekad i izdati kakav patch/nadogradnju i slicno) ? |
|
![]() |
![]() |
#1098 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1099 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ja bi za te novce i dimenzije telefona radije uzeo FAEA F1. |
|
![]() |
![]() |
#1100 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#1101 | |
|
Citiraj:
@Matta Ja bi pogledao i ZTE Grand X V970, po reviewima jako dobar i kvalitetan uredaj. Edit: Mislim na dual sim verziju sa gigom rama, ne tegru2. Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 12.08.2013. u 17:52. |
|
![]() |
![]() |
#1102 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1104 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
HAHAHAHAHAHAHAHA ma prilično je velik i teško je upostaviti potrebnu silu trenja između ruke i glatke površine pa mi je umjesto u gay torbicu pal na pod, samo se u toj situaciji pod pretvorio u pseću zdjelicu za vodu, a ko za vraga pes nije bil žedan to popodne pa se mobač malo okupal. No iskreno, radi ko vurica. Zasad. No fascinantno je da nije otporan na vodu, nikakve vrste, znači nema nijedan IP certifikat. Vjerojatno je bila samo puka sreća, ili kaj već. Zvučnik radi, kamere rade, mikrofon radi... Btw, ako se netko sjeća mog reviewa i kako sam popljuvao kameru, mislim da bi sad povukao te riječi ili ih izrekao u slabijem tonu. Naime, treba malo kameru i podesiti za dobre fotke, a ne ko kreten upaliti i okidati na sve strane...
#1105 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Zna li tko da, ako s mobileuncleom stavim recovery update, tj. napravim ovo http://blog.geekbuying.com/index.php...or-cubot-gt99/ da stavim cwm na mob, hoću li izgubiti sve aplikacije te će mi se staviti rom koji ima cwm ili to instalira samo cwm? Btw unatoč gps fixu mtk me nije uspio locirati na istarskom ispilonu gdje su veće brzine od 90km/h te je lock bio tek kada sam se zaustavio na naplatnim kućicama.
#1107 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Moze neka preporuka za single sim kineza? Zahtjevi: quad core, barem 1gb rama te da ima gorilla glass ili barem da touch bude stakleni a ne plasticni. Ne vece od 4.5". Treba mi za moju gospođu, a ona tvrdi da joj je i 4.5" preveliko ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1108 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Haier W910 bi joj bio dovoljan? - 121$ s kuponom i ima sve navedeno osim procesora koji nije quad već duo ali ima gorillu... Ili Cubot GT99-140$, s time da je on dual sim (ja ga koristim s jednim simom te uvijek radi i s jednim), nema gorillu ali ti stave foliju koja se ni ne vidi, ima quad procesor i bolje rezultate... No možeš ići i na neke skuplje koje nude isto ili uz specifikacije gt99 imaju gorillu Baš mora biti single sim? ne vidim smisao kada svi rade i s jednim....
#1109 |
|
Također preporuka za Haiera, odličan mob! Jedino u Antutu je malo slabiji od Cubota u svim ostalim postojećim je jači (vellamo, quadrant, 3Dmark...) ![]() Dobiješ kvalitetan mob sa gorillom druge generacije, fluidnijim 1080p videom, gps-om koji radi, 8gb roma. Ne znam za što će ga koristiti ali ako je za surf i sl. HTML5 rastura, ne samo 6589 već i tegru3... @Ag008 Kako se Cubot ponaša u igricama nakon dužeg igranja ako si probao? Barem sat vremena. Koliko se grije? |
![]() |
![]() |
#1110 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nema potrebe za drugim simom, i necu da me svakih par dana pita zasto joj stoji taj znak gore u vrhu ![]() Mislim da ce ipak biti ovaj Haier jer mi izgleda fenomenalno. Minus mu je sto je na ICS a ne JB, ali sta sad. Inace, ona sad ima HTC Sensation, i maloprije sam uzeo da joj nesto podesim i jako se iznenadio kako je to sporo i jadno nakon mog THL-a. To ce biti glavni razlog zasto HTC ide iz kuce, a kinez dolazi ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|