|
![]() |
#1081 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
pametni ljudi pokusali ovdje prodat acc. : suicide a na forumu su Mort (GO-a za uni 2), dva najveca postenjaka na Ogame.ba, jedan bivsi clan Teama i od sada Extremist a ovi sta se zale; uvijek ce biti nezadovoljnika, ma koliko god bilo savrseno EDIT: prodajem acc. od 300k bodova ![]() zainteresirani neka se jave na PP i nabavljam bilo koji acc. u UNI 5 ![]() ako hocete mogu vam nabaviti acc. i od prvog cijena po dogovoru
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. Zadnje izmijenjeno od: B3mt1. 21.05.2006. u 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Betmen je zavrsio. Pravda je zadovoljena. Betman sjeda u betmobil i ide doma mazati se s Robinom etericnim uljima :clap: Kad se vec ti igras filmskog tajnog agenta, da se ja poigram i filmskog odvjetnika. Znas li sinko da dokazi pribavljeni na ovakav nacin ne mogu biti koristeni za bilo kakve odluke? Teoretski ovdje se pod njihovim sigovima mogao prijaviti bilo tko i dati oglas da prodaje acc samo da ih zariba. Onaj tko te postavio da radis to sto radis nije ti rekao da to radis NA OVOM FORUMU. Ljudi iz UNI 1 idu zbog ovakvih stvari, zbog privilegija (Bicharu skidas ban nakon sto prisiljavas i mitis igraca prema kojem je napravio bug using na primjer) Pravila preko noci nestaju sa foruma (ono o 6 sekundi, znas ti dobro :clap ![]() A sad naravno odlazis jer se ne mozes nositi s tim da ti netko skrese u lice sto te ide. Nemas argumenata za pobiti sve ovo sto ti je na kicmi, no buduci imas link na ovo u svom sigu ja cu se pobrinuti da svi koji kliknu na taj sig vide kakav si ti pajac u stvari :clap:. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Muhahahaha, ispao sam iz stolice, ahahaha... Super-Ex, svaka cast!, iskrojit cemo ti plast ![]() Prodavaci ugledajte se na one koji su usjpesno kupili/prodali acc, preko M$Na se to radi ![]() PS. Bemti, onaj MP3 player koji si mi dao radi ok. PPS. Bemti, kad se prvi put ulogiras stacioniraj flotu na mjesec! : roller :
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 21.05.2006. u 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | ||
Chipokemon
|
Citiraj:
ne pratim bas u zadnje vrijeme Citiraj:
![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Bolesni Ogamer
|
Citiraj:
sinko ti si idiot evo ti par cinjenica: 1. nudis ljudima diskman-e za accove i GO si da bi ih mogao banat (aj ubij se) 2. glumis 007 pedera 3. toliko si jadan da ja ovakav jadnik ne mogu bit jadniji od tebe jadnog 4. bilo ko se moga regat s tim imenima i stavit da prodaje acc,znaci po tvome ja mogu s***************at pol unia samo ti treba max adsl 5.ja ne vidim tu nikakvu zamjenu ,nikakve racune,nikakav prodani disckman sto znaci da si ti pretpostavia da je on htia prodat acc ali nije tako da si banao neduzna covika bez ikakvih dokaza samo zbog 2-3 posta na forumu koji je bogu iza nogu i nema veze s ogame-om 6. bas me zanima sta ce njemci kazat za ovaj tvoj potez ali imam nekakav osjecaj da ces bit jos malo go ili koji kar vec jesi.... toliko od mene stari ,btw takva glupa inteligencija ka u tebe postoji samo u americkim filmovima!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
i jel bila falanga ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
|
@ZvoneM Ne bi ulazio u detalje, ovisi o kakvom je skeniranju rijec, da li je falangiranje, da li stacionaza, mnogo je faktora i to ne znamo, ali opcenito sto se tice ban4life pa unban radi dogovora - takve fore sa odstetom postoje samo na balkanu, da karikiram - odem nekog propucam, on prezivi i ja ga "odstetim" sa 100€ i nejdem u zatvor. Na .orgu nema ni pomisli na neko mirenje i dogovor, ovdje su 3 ban4life radi bug usinga skinuta, upravo radi dogovora i odstete ( bichar, dario, malisvemirac). Prekrsena su pravila igre! Ne pravila ostecenog igraca... Ako se skida ban, onda se skida zato jer je GO pogrijesio u procjeni (mislim da ban za bugusing daje samo SGO), skine se ban i tocka, nikakve odstete i otplate.
![]() |
#1092 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Registered User
|
Citiraj:
No imao sam i screenshot a mislim da je ta odredba i univerzalna pa su morali traziti drugi nacin da spase guzicu svome pajdasu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Chipokemon
|
nasi GO-ovi pokazuju previse ljudskosti, to im je mana ![]() ovo s Cheopsom je nesto najguplje sto sam vidio, nije Dario kriv sto je Cheops n00b i nije poslao vise kolonijalnih, sto nije isao u svoj sistem i sto je zasapao alo bolan ZvoneM, ja sam te nesto pitao, jel bila falanga? ako nije, onda po zdravoj logici to nije bugusing
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Registered User
|
mislim da treba organizirat peticiju neku na netu i traziti potpise igraca da se maknu GO koji su trenutacno u UNI1...i to poslati u Njemacku.... pa nek si igraju kupujem prodajem negdje drugdje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
Bolesni Ogamer
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
|
Odluke o BugUsingu ne donose GOi, oni samo mogu izvrsiti odluku (dati/skinuti BAN) , ne znam tko je skinuo ban bicharu (vjerovatno Solid) , -Dariu- je ban skinuo Rondalf, tako da UNI1 game operatori nemaju nista s time, osobno nemam nikakvih primjedbi na njihov rad, odlicno rade posao, tu i tamo pogrijese, ali i oni su ljudi... PS. Ogameri dobrodosli na PCE forum ![]()
![]() |
#1099 |
Registered User
|
b3mti..sa duznim postovanjem ..tebe smatram jednim od boljih tamo ...stvar je u tome da je prekrseno pravilo...PRAVILO OGAMEA..i po kojemu se GO mora ravnati ...a ne to pravilo tumaciti kako mu odgovara...ili kako mu za koga odgovara...ako popusti jednome onda mora svima...bez iznimke... i tu su napravili ovi u UNI1 najvecu glupost i po tome se vidi da nisu dorasli svome poslu koji obavljaju...i po tome je bichar na ogameu u uni1 sa svojim acc trebao biti proslost...ali nije ...zasto..ZATO JER NIJE POSTOVANO PRAVILO OGAMEA....od koga ..OD STRANE GO-a....nego su oni to ko u birtiji ..ajmo se dogovorit...ljudi smo ..kao sto jedan sugovornik ovdje kaze ....ovoga ima samo kod nas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sto se Daria i malog svemirca tice, tu mi je veoma cudan interpretacija buguinga ali taj slucaj sam ionako pratio samo povrsno. U svakom slucaju GO UNI1 nema sto ovdje inkognito ![]() PS: CatKiller hvala na dobrodoslici i potrudit cu se malo vise zadrzati na forumu, nisam ga prije pratio ali vidim da je kvalitetan. Imate li dio o kladjenju? : roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Registered User
|
E Extr. moguli te pitati zasto su ti na msnu svi blocked umjesto leviathan-a ? Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovako pošto novi članovi nisu čitali pravila što je očito neka počnu čitat jer ovdje se ne dozvoljava vrijeđanje drugih tako da se zna.. A ako netko počne psovvat sva sreća da je ovo bolji forum o ogamea pa se ne dijele banovi zato jer se nekima tako sviđa nego jer su takva pravila! Evo moj primjer. Nikad opomenu na forumu nisam dobio, član sam dugo i nisam imao puno postova, nisam spamao ni vrijeđao i onda jedan dan dođem doma sa kave i ono 5 ljudi me pitaju zašto sam dobio ban, ja ono koji ban??? I vidim razlog.. Jer sam na SVOM HOFu zamolio da se ne spama tj. napisao sam dosta spamanja i dobijem ban na 5 dana (a NIKAD nikakve opomene nisam imao), mislim ako im je gušt djelit banove zbog takvih gluposti onda pola ljudi treba dobit ban, mene uopće više ne zanima taj forum jer je postao (nažalost) sprdačina, svi se žale a veliki dio ili vara ili zaobilazi pravila i onda žele pravdu, super..ccccc Dakle ja se na svoj ban nisam uopće žalio jer me dragi SuperMod nije htio dodat da vidim kad je on da ga pitam i da mu objasnim situaciju (2 puta poslao zahtijev) i reko vidim da se neki žele pravit face jer imaju moć da banaju pa neka banaju, meni je dosta toga tako da se moj post rijetko gdje nađe.. Ako mi netko ne vjeruje ima na ogame forumu razlog za moj ban a mogu ljudi i potražit da vide dal imam igdje opomenu.... Dakle da se vratim, vrijeđanja drugih članova ovdje NEMA!
![]() |
#1103 |
Registered User
|
: Drone : : CoolRamb : Drone : Sve vas volim !!! Pozdravi od pishonje ![]() Btw gle mi sig : lol2 :
![]() |
#1104 |
Registered User
|
Molim da me se prestane blatiti. Bichar i bugusing? Ne petljajte GO u poslove koje GO ne radi. Ja u svom radu kao GO, NEMAM MRLJU. Za onih nekoliko grešaka šta sam napravio, uredno sam se svakom čovjeku ispričao i preko maila i JAVNO. I nije mi trebalo čekat da se netko žali na moju odluku ni SGO-u ni GA-u ni ne znam kome. I vi to jako dobro znate. Ne želite igrati ogejm po pravilima? Odšetajte sa ogejma tamo di pravila - nema. A kako znate, za vrijeđanje člana ogejm tima ide šta ono? Pa nemojte to raditi, lijepo vas molim. Ako imate primjedbu, kulturnom privatnom porukom na službenom ogame forumu ili mailom me uvijek možete kontaktirati. Tebi Buljo na žalost ne mogu pomoć. Ja nisam supermod ni board admin i ne mogu dati/skinuti form ban. A da ovi ovdje znaju to, uvjeren sam sto posto, jer ja bez obzira šta sam GO imam ban postanja na HoF - 30 dana. A zašto? Samo zato jer radim svoj posao. Da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Čeka malo ak ja na PCE popljujem GOa dobim ingame ban... LOL Mislim da nebi islo.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() sorry kaj ti moram reci, ali ti si fakat nerazuman, necse posluasti objasnjenje ni da ti netko plati ![]()
![]() |
![]() |
#1110 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovo sve mogu potkrijepiti i mejlovima koje sam dobio od GO-a pa mi vi ljudi recite, jel' bi se vi uvrijedili da vas netko nazove prljavom svinjom? Ili bilo kojom zivotinjom + pridjev ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|