Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.05.2006., 16:33   #1081
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
pametni ljudi pokusali ovdje prodat acc. : suicide
a na forumu su Mort (GO-a za uni 2), dva najveca postenjaka na Ogame.ba, jedan bivsi clan Teama i od sada Extremist

a ovi sta se zale; uvijek ce biti nezadovoljnika, ma koliko god bilo savrseno

EDIT: prodajem acc. od 300k bodova
zainteresirani neka se jave na PP

i nabavljam bilo koji acc. u UNI 5
ako hocete mogu vam nabaviti acc. i od prvog
cijena po dogovoru
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.

Zadnje izmijenjeno od: B3mt1. 21.05.2006. u 16:52.
B3mt1 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 16:44   #1082
ZvoneM
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Svrljo-iev
Bolesnik je stavio link zato da ljudi vide šta ih čeka u slučaju nepoštivanja pravila igre. Extremistu pažnje ne fali. Niti mu je ikad falilo.

Ovome gore koji piše da pravila ne vrijede za svakoga, vjeruj mi ljubavi moja, vrijede. Barem kad sam ja u pitanju. Pravila imate svi, ako jasna nekome nisu, tu je GO da ga pitate. Niti jedno kršenje pravila ne mazim niti ću maziti. To što ste vi navikli na situaciju di nema GO-a, pa je svak radio šta god hoće, pa je ZATO POLA UNIJA otišlo jer se nisu mogli nositi sa cheaterima - a ljudi moji, varanju je odzvonilo. Patite. Sad ćete vi lagano otić.

I da, što se mene tiče, moj posao na ovom forumu je završen. Do sljedećeg pokušaja prodaje acc.
:clap::clap::clap: O majke ti :clap::clap::clap:
Betmen je zavrsio. Pravda je zadovoljena. Betman sjeda u betmobil i ide doma mazati se s Robinom etericnim uljima :clap:
Kad se vec ti igras filmskog tajnog agenta, da se ja poigram i filmskog odvjetnika. Znas li sinko da dokazi pribavljeni na ovakav nacin ne mogu biti koristeni za bilo kakve odluke? Teoretski ovdje se pod njihovim sigovima mogao prijaviti bilo tko i dati oglas da prodaje acc samo da ih zariba. Onaj tko te postavio da radis to sto radis nije ti rekao da to radis NA OVOM FORUMU. Ljudi iz UNI 1 idu zbog ovakvih stvari, zbog privilegija (Bicharu skidas ban nakon sto prisiljavas i mitis igraca prema kojem je napravio bug using na primjer) Pravila preko noci nestaju sa foruma (ono o 6 sekundi, znas ti dobro :clap da bi tvoji prijatelji mogli biti amnestirani i sl. "Postenjacino" ti si ruglo pravdi i ako cheatera ima na ogameu ti bi bio njihov kralj, samo da svakim svojim postupkom ne pokazujes da si dvorska luda :clap:
A sad naravno odlazis jer se ne mozes nositi s tim da ti netko skrese u lice sto te ide. Nemas argumenata za pobiti sve ovo sto ti je na kicmi, no buduci imas link na ovo u svom sigu ja cu se pobrinuti da svi koji kliknu na taj sig vide kakav si ti pajac u stvari :clap:.
ZvoneM je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.05.2006., 16:48   #1083
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

Muhahahaha, ispao sam iz stolice, ahahaha...

Super-Ex, svaka cast!, iskrojit cemo ti plast

Prodavaci ugledajte se na one koji su usjpesno kupili/prodali acc, preko M$Na se to radi

PS. Bemti, onaj MP3 player koji si mi dao radi ok.
PPS. Bemti, kad se prvi put ulogiras stacioniraj flotu na mjesec!

: roller :

Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 21.05.2006. u 17:14.
CatKiller je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 16:53   #1084
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Citiraj:
Autor ZvoneM
(Bicharu skidas ban nakon sto prisiljavas i mitis igraca prema kojem je napravio bug using na primjer) Pravila preko noci nestaju sa foruma (ono o 6 sekundi, znas ti dobro :clap da bi tvoji prijatelji mogli biti amnestirani i sl.
ca je to "tocno" bilo ? to neka nova afera ??
ne pratim bas u zadnje vrijeme

Citiraj:
Autor CatKiller
PS. Bemti, onaj MP3 player koji si mi dao radi ok.
PPS. Bemti, kad se prvi put ulogiras stacioniraj flotu na mjesec!
sta ti uopce radi flota na planeti ? ccc, svasta
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
Staro 21.05.2006., 16:57   #1085
malivelikicovik
Bolesni Ogamer

malivelikicovik's Avatar

Citiraj:
Autor Svrljo-iev
Bolesnik je stavio link zato da ljudi vide šta ih čeka u slučaju nepoštivanja pravila igre. Extremistu pažnje ne fali. Niti mu je ikad falilo.

Ovome gore koji piše da pravila ne vrijede za svakoga, vjeruj mi ljubavi moja, vrijede. Barem kad sam ja u pitanju. Pravila imate svi, ako jasna nekome nisu, tu je GO da ga pitate. Niti jedno kršenje pravila ne mazim niti ću maziti. To što ste vi navikli na situaciju di nema GO-a, pa je svak radio šta god hoće, pa je ZATO POLA UNIJA otišlo jer se nisu mogli nositi sa cheaterima - a ljudi moji, varanju je odzvonilo. Patite. Sad ćete vi lagano otić.

I da, što se mene tiče, moj posao na ovom forumu je završen. Do sljedećeg pokušaja prodaje acc.

sinko ti si idiot evo ti par cinjenica:

1. nudis ljudima diskman-e za accove i GO si da bi ih mogao banat (aj ubij se)
2. glumis 007 pedera
3. toliko si jadan da ja ovakav jadnik ne mogu bit jadniji od tebe jadnog
4. bilo ko se moga regat s tim imenima i stavit da prodaje acc,znaci po tvome ja mogu s***************at pol unia samo ti treba max adsl
5.ja ne vidim tu nikakvu zamjenu ,nikakve racune,nikakav prodani disckman sto znaci da si ti pretpostavia da je on htia prodat acc ali nije tako da si banao neduzna covika bez ikakvih dokaza samo zbog 2-3 posta na forumu koji je bogu iza nogu i nema veze s ogame-om
6. bas me zanima sta ce njemci kazat za ovaj tvoj potez ali imam nekakav osjecaj da ces bit jos malo go ili koji kar vec jesi....

toliko od mene stari ,btw takva glupa inteligencija ka u tebe postoji samo u americkim filmovima!!
malivelikicovik je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 17:00   #1086
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Auh, doslo je tu dosta novih clanova
maX je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 17:01   #1087
ojdi na
Registered User

Citiraj:
Autor Svrljo-iev

siroti ili sirota ....malo pogledaj u zadnje vrijeme sta se desava u uni1..tj.sta vi dozvoljavate i kako unistavate draz igre..a ljudi vam samo odlaze...primite se necega sto znate raditi...jer ovo zasigurno nije posao za vas...i izmedju ostaloga vi ste tu zbog nas a ne mi zbog vas..a nijemcima su vec upucene zalbe na Vas rad...i biti ce i dalje upucivane dok se ne maknete i dodje netko tko ce znati svoj posao i raditi po pravilima a ne da se pravila kroje kako kome treba....
ojdi na je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 17:02   #1088
ZvoneM
Registered User

Citiraj:
Autor B3mt1
ca je to "tocno" bilo ? to neka nova afera ??
ne pratim bas u zadnje vrijeme
Bichar je napravio bug using prilikom jednog napada (poslao je sonde na 4-5 sekundi prije napada da sprijeci fs). Prijavljen je od strane tog igraca i prvo preko noci nestaje zakonska odredba s sluzbenog Ogame foruma o 6 sekundi i ostaje ona od 3. No buduci da nas ima koji posjedujemo screnove da je BILO 6 sekundi do necije misteriozne intervenicije, ipak pod pritiskom banaju Bichara 4life. Ali onda pocinju "postenjacine" Extremisti i sl. preko MSN-a ostecenog kinjiti da oprosti bicharu, nuditi mu accounte, ressove, saveze, polozaje..tko zna sto. Na kraju su se nagodili i drugi dan skinuli Bicharu ban pod izgovorom da se dogovorio sa ostecenom stranom. Bug using je prekrsaj koji se kaznjava banom 4life. Nema tu "ostecene strane". Odnosno ostecena su pravila i igra, kako je to Bichar nadoknadio? To je prekrsaj kao oni koji se u RL gone i kaznjavaju po sluzbenoj duznosti. Ipak IMA privilegiranih u UNI1 :clap:, toliko o "postenjacinama" GO-ovima :clap:
Staro 21.05.2006., 17:04   #1089
ojdi na
Registered User

Citiraj:
Autor ojdi na
siroti ili sirota ....malo pogledaj u zadnje vrijeme sta se desava u uni1..tj.sta vi dozvoljavate i kako unistavate draz igre..a ljudi vam samo odlaze...primite se necega sto znate raditi...jer ovo zasigurno nije posao za vas...i izmedju ostaloga vi ste tu zbog nas a ne mi zbog vas..a nijemcima su vec upucene zalbe na Vas rad...i biti ce i dalje upucivane dok se ne maknete i dodje netko tko ce znati svoj posao i raditi po pravilima a ne da se pravila kroje kako kome treba....
ovo gore se odnosi na UNI1...za druge unije neznam ....
Staro 21.05.2006., 17:06   #1090
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Citiraj:
Autor ZvoneM
Bichar je napravio bug using prilikom jednog napada (poslao je sonde na 4-5 sekundi prije napada da sprijeci fs). Prijavljen je od strane tog igraca i prvo preko noci nestaje zakonska odredba s sluzbenog Ogame foruma o 6 sekundi i ostaje ona od 3. No buduci da nas ima koji posjedujemo screnove da je BILO 6 sekundi do necije misteriozne intervenicije, ipak pod pritiskom banaju Bichara 4life. Ali onda pocinju "postenjacine" Extremisti i sl. preko MSN-a ostecenog kinjiti da oprosti bicharu, nuditi mu accounte, ressove, saveze, polozaje..tko zna sto. Na kraju su se nagodili i drugi dan skinuli Bicharu ban pod izgovorom da se dogovorio sa ostecenom stranom. Bug using je prekrsaj koji se kaznjava banom 4life. Nema tu "ostecene strane". Odnosno ostecena su pravila i igra, kako je to Bichar nadoknadio? To je prekrsaj kao oni koji se u RL gone i kaznjavaju po sluzbenoj duznosti. Ipak IMA privilegiranih u UNI1 :clap:, toliko o "postenjacinama" GO-ovima :clap:
moze link ako postoji
i jel bila falanga ?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.05.2006., 17:06   #1091
CatKiller
Moj komp

CatKiller's Avatar

@ZvoneM

Ne bi ulazio u detalje, ovisi o kakvom je skeniranju rijec, da li je falangiranje, da li stacionaza, mnogo je faktora i to ne znamo, ali opcenito sto se tice ban4life pa unban radi dogovora - takve fore sa odstetom postoje samo na balkanu, da karikiram - odem nekog propucam, on prezivi i ja ga "odstetim" sa 100€ i nejdem u zatvor.

Na .orgu nema ni pomisli na neko mirenje i dogovor, ovdje su 3 ban4life radi bug usinga skinuta, upravo radi dogovora i odstete ( bichar, dario, malisvemirac). Prekrsena su pravila igre! Ne pravila ostecenog igraca...

Ako se skida ban, onda se skida zato jer je GO pogrijesio u procjeni (mislim da ban za bugusing daje samo SGO), skine se ban i tocka, nikakve odstete i otplate.
Staro 21.05.2006., 17:07   #1092
ZvoneM
Registered User

Citiraj:
Autor m4Dm4X
Auh, doslo je tu dosta novih clanova
Pa velim ti da je bolesnik ponosno stavio link u svoj sig. Nek svi vide kakav je mangup. :clap: Ja sam bar tako dosao (pretpostavljam i drugi). A na ogame forumu ne mozes reci ni napisati nista, zasto mu ovdije ne bih rekao kako stvari stoje? Nije li prebolesno regat se okolo po forumima i nudit mp3 plejer za acc? :clap:
Staro 21.05.2006., 17:10   #1093
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Citiraj:
Autor ZvoneM
Pa velim ti da je bolesnik ponosno stavio link u svoj sig. Nek svi vide kakav je mangup. :clap: Ja sam bar tako dosao (pretpostavljam i drugi). A na ogame forumu ne mozes reci ni napisati nista, zasto mu ovdije ne bih rekao kako stvari stoje? Nije li prebolesno regat se okolo po forumima i nudit mp3 plejer za acc? :clap:
Slazem se! Jos malo pa se budu i policijski inspektori poceli regati na forum i poceli djelovati tu na trznici
maX je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 17:13   #1094
ZvoneM
Registered User

Citiraj:
Autor B3mt1
moze link ako postoji
i jel bila falanga ?
Pa na stupu srama za Uni 1 imas prije desetak dana Bichar jedan dan ba 4life i poslije skidanje bana a rasprave nema, daj sta ti je :clap: Dis ti raspravljati o bezgresnima? :clap: Ja sam zbog poznanstava sa nekima koje necu navoditi (nije tajna ali ni ja ne volim da me se negdje spominje bez da me se pita) jako dobro upucen u sve. Trazio sam i nasao u tzv. "krivicnom zakonu" Ogamea odredbu od 6 sekundi i copy/pastao je covjeku. Drugi dan on me pita otkud sam to prepisao, ja trazim a odredba preko noci - nestala :clap:
No imao sam i screenshot a mislim da je ta odredba i univerzalna pa su morali traziti drugi nacin da spase guzicu svome pajdasu.
Staro 21.05.2006., 17:14   #1095
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

nasi GO-ovi pokazuju previse ljudskosti, to im je mana

ovo s Cheopsom je nesto najguplje sto sam vidio, nije Dario kriv sto je Cheops n00b i nije poslao vise kolonijalnih, sto nije isao u svoj sistem i sto je zasapao

alo bolan ZvoneM, ja sam te nesto pitao, jel bila falanga?
ako nije, onda po zdravoj logici to nije bugusing
Staro 21.05.2006., 17:18   #1096
ojdi na
Registered User

mislim da treba organizirat peticiju neku na netu i traziti potpise igraca da se maknu GO koji su trenutacno u UNI1...i to poslati u Njemacku....
pa nek si igraju kupujem prodajem negdje drugdje....
Staro 21.05.2006., 17:19   #1097
malivelikicovik
Bolesni Ogamer

malivelikicovik's Avatar

Citiraj:
Autor ojdi na
mislim da treba organizirat peticiju neku na netu i traziti potpise igraca da se maknu GO koji su trenutacno u UNI1...i to poslati u Njemacku....
pa nek si igraju kupujem prodajem negdje drugdje....
potpis
malivelikicovik je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 17:22   #1098
CatKiller
Moj komp

CatKiller's Avatar

Odluke o BugUsingu ne donose GOi, oni samo mogu izvrsiti odluku (dati/skinuti BAN) , ne znam tko je skinuo ban bicharu (vjerovatno Solid) , -Dariu- je ban skinuo Rondalf, tako da UNI1 game operatori nemaju nista s time, osobno nemam nikakvih primjedbi na njihov rad, odlicno rade posao, tu i tamo pogrijese, ali i oni su ljudi...

PS.

Ogameri dobrodosli na PCE forum
Staro 21.05.2006., 17:23   #1099
ojdi na
Registered User

b3mti..sa duznim postovanjem ..tebe smatram jednim od boljih tamo ...stvar je u tome da je prekrseno pravilo...PRAVILO OGAMEA..i po kojemu se GO mora ravnati ...a ne to pravilo tumaciti kako mu odgovara...ili kako mu za koga odgovara...ako popusti jednome onda mora svima...bez iznimke... i tu su napravili ovi u UNI1 najvecu glupost i po tome se vidi da nisu dorasli svome poslu koji obavljaju...i po tome je bichar na ogameu u uni1 sa svojim acc trebao biti proslost...ali nije ...zasto..ZATO JER NIJE POSTOVANO PRAVILO OGAMEA....od koga ..OD STRANE GO-a....nego su oni to ko u birtiji ..ajmo se dogovorit...ljudi smo ..kao sto jedan sugovornik ovdje kaze ....ovoga ima samo kod nas...
Staro 21.05.2006., 17:34   #1100
ZvoneM
Registered User

Citiraj:
Autor B3mt1
nasi GO-ovi pokazuju previse ljudskosti, to im je mana

ovo s Cheopsom je nesto najguplje sto sam vidio, nije Dario kriv sto je Cheops n00b i nije poslao vise kolonijalnih, sto nije isao u svoj sistem i sto je zasapao

Naravno da nije. Covjek je slucajno pogodio u sekundu kad mu se vraca flota na planet sa fS-a : quake2 : Cuj, ne mogu ti sad davati detalje jer ne bih htio biti neozbiljan. Neke stvari pricam sto su mi drugi rekli (a ne zelim stajati iza tudjih rijeci koliko god tim ljudima vjerovao) no evidentno je ban 4life Bitcharu dan. Isto tako kad je ban skinut nije pisalo da je skinut zbog greske nego je bugusing potvrdjen a kazna je skinuta zbog dogovora s ostecenim?!
Sto se Daria i malog svemirca tice, tu mi je veoma cudan interpretacija buguinga ali taj slucaj sam ionako pratio samo povrsno. U svakom slucaju GO UNI1 nema sto ovdje inkognito kupovat accounte, ima dovoljno smeca u svom dvoristu. To je moja poanta.

PS: CatKiller hvala na dobrodoslici i potrudit cu se malo vise zadrzati na forumu, nisam ga prije pratio ali vidim da je kvalitetan. Imate li dio o kladjenju? : roller :
Staro 21.05.2006., 19:10   #1101
SUB-ZERO
Registered User

SUB-ZERO's Avatar

E Extr. moguli te pitati zasto su ti na msnu svi blocked umjesto leviathan-a ?

Citiraj:
PS: CatKiller hvala na dobrodoslici i potrudit cu se malo vise zadrzati na forumu, nisam ga prije pratio ali vidim da je kvalitetan. Imate li dio o kladjenju?
imali o prodavanju acc jer sam zainteresovan i jos nesto extr hoces me banovati ingame ako ti ovdje sta ruzno kazem (opsujem) ?
SUB-ZERO je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 19:32   #1102
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Ovako pošto novi članovi nisu čitali pravila što je očito neka počnu čitat jer ovdje se ne dozvoljava vrijeđanje drugih tako da se zna..

A ako netko počne psovvat sva sreća da je ovo bolji forum o ogamea pa se ne dijele banovi zato jer se nekima tako sviđa nego jer su takva pravila!

Evo moj primjer.
Nikad opomenu na forumu nisam dobio, član sam dugo i nisam imao puno postova, nisam spamao ni vrijeđao i onda jedan dan dođem doma sa kave i ono 5 ljudi me pitaju zašto sam dobio ban, ja ono koji ban??? I vidim razlog..

Jer sam na SVOM HOFu zamolio da se ne spama tj. napisao sam dosta spamanja i dobijem ban na 5 dana (a NIKAD nikakve opomene nisam imao), mislim ako im je gušt djelit banove zbog takvih gluposti onda pola ljudi treba dobit ban, mene uopće više ne zanima taj forum jer je postao (nažalost) sprdačina, svi se žale a veliki dio ili vara ili zaobilazi pravila i onda žele pravdu, super..ccccc

Dakle ja se na svoj ban nisam uopće žalio jer me dragi SuperMod nije htio dodat da vidim kad je on da ga pitam i da mu objasnim situaciju (2 puta poslao zahtijev) i reko vidim da se neki žele pravit face jer imaju moć da banaju pa neka banaju, meni je dosta toga tako da se moj post rijetko gdje nađe..

Ako mi netko ne vjeruje ima na ogame forumu razlog za moj ban a mogu ljudi i potražit da vide dal imam igdje opomenu....

Dakle da se vratim, vrijeđanja drugih članova ovdje NEMA!

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 20:50   #1103
ThePimpach
Registered User

ThePimpach's Avatar

: Drone : : CoolRamb : Drone :
Sve vas volim !!!

Pozdravi od pishonje
Btw gle mi sig : lol2 :

Athlon 64 2800+ , Gecube Radeon 9600 Pro 256 MB , 256 bit , 2X512 MB DDR Samsung 400 MHz , 160 GB Hitachi 7200 rpm , Samsung 19" , KUPITE MI DVD PRZILICU ZA RODJENDAN
ThePimpach je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 20:53   #1104
Svrljo-iev
Registered User

Molim da me se prestane blatiti.

Bichar i bugusing? Ne petljajte GO u poslove koje GO ne radi.

Ja u svom radu kao GO, NEMAM MRLJU. Za onih nekoliko grešaka šta sam napravio, uredno sam se svakom čovjeku ispričao i preko maila i JAVNO. I nije mi trebalo čekat da se netko žali na moju odluku ni SGO-u ni GA-u ni ne znam kome. I vi to jako dobro znate.

Ne želite igrati ogejm po pravilima? Odšetajte sa ogejma tamo di pravila - nema.

A kako znate, za vrijeđanje člana ogejm tima ide šta ono? Pa nemojte to raditi, lijepo vas molim. Ako imate primjedbu, kulturnom privatnom porukom na službenom ogame forumu ili mailom me uvijek možete kontaktirati.

Tebi Buljo na žalost ne mogu pomoć. Ja nisam supermod ni board admin i ne mogu dati/skinuti form ban. A da ovi ovdje znaju to, uvjeren sam sto posto, jer ja bez obzira šta sam GO imam ban postanja na HoF - 30 dana. A zašto? Samo zato jer radim svoj posao. Da.
Svrljo-iev je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 21:02   #1105
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Baš vas je zanimljivo pratit.

A koliko vidim da na Ogame forumu baš i nema demokracije, kad su morali doći na PCE da se izjadaju.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 21:11   #1106
CatKiller
Moj komp

CatKiller's Avatar

Citiraj:
Autor ThePimpach
Btw gle mi sig : lol2 :
Bichar pwned : evil :
Staro 21.05.2006., 21:16   #1107
ZvoneM
Registered User

Citiraj:
Autor B3mt1

Nije bila falanga, flota je lezala cijelo vrijeme na planeti. Bio je bugusing.
Staro 21.05.2006., 21:22   #1108
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Čeka malo ak ja na PCE popljujem GOa dobim ingame ban... LOL

Mislim da nebi islo....
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 21:39   #1109
jack_r
Registered User

jack_r's Avatar

Citiraj:
Autor Svrljo-iev

mislis do slejdeceg unistavanja necijeg igranja?
sorry kaj ti moram reci, ali ti si fakat nerazuman, necse posluasti objasnjenje ni da ti netko plati

Buljo respekt

jack_r je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2006., 21:40   #1110
ZvoneM
Registered User

Citiraj:
A kako znate, za vrijeđanje člana ogejm tima ide šta ono? Pa nemojte to raditi, lijepo vas molim. Ako imate primjedbu, kulturnom privatnom porukom na službenom ogame forumu ili mailom me uvijek možete kontaktirati.
Kako ovo lijepo zvuci ali.. kao prvo, kako te kontaktirat kad ti prerusen u inspektora Kluzoa nudis mp3 plejere za accounte po drugim forumima? A drugo.. jedan veliki LOL za ovo - vrijedjanje je kaznjivo : goood : Jer kao i kaznjavanje i vrijedjanje je u interpretaciji nasih GO-ova vrlo rastezljiv pojam. Dok je kako vidimo Buljo dobio ban a da i nema pojma zasto, ja sam na nekoliko prijavljivanja igraca koji me je vrijedjao (nazivao me crknutom ovcom, konjem, bikom..) dobio odgovor od GO-a da ga nece banati jer nazivanje zivotinjskim imenom + pridjev NIJE vrijedjanje. Pitao sam onda - "Znaci li to da ako ga ja nazovem "prljavom svinjom" necu dobit ban jer to nije uvreda", dobio sam odgovor - to nije uvreda. Naravno da nisam provjeravao jer eto, ne znam zasto ali nekako im ne vjerujem
Ovo sve mogu potkrijepiti i mejlovima koje sam dobio od GO-a pa mi vi ljudi recite, jel' bi se vi uvrijedili da vas netko nazove prljavom svinjom? Ili bilo kojom zivotinjom + pridjev
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno