|
![]() |
#1082 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Friške glasine: http://nokiapoweruser.com/2013/04/18...aunch-in-2013/ http://www.phonearena.com/news/Nokia...n-July_id42052 http://www.theverge.com/2013/4/18/42...ew-july-rumors Nokia planira 4 flagship mobitela za ovu godinu ![]() -Phablet poput Galaxy Note-a (5.3'' ekran), izlazak 9. ili 10.mj. -Nokia EOS - 41 MP PureView Lumia, izlazak 7mj. ![]() -Nokia Catwalk - neka verzija Lumie 920 s aluminijskim kućištem (nije Lumia 928), izlazak 5mj. http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_...-news-5874.php -I zadnji mobitel je jeftinija verzija Lumie 920/Catwalk, izlazak jesen... Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 18.04.2013. u 10:32. |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
trebo si uzet lime green ![]() zuta boja je dostupna za sve ostale lumie ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Lumia Storage Check odsad s mogućnošću prebacivanja karata na SD karticu. Eto malo rasterećenja interne memorije za Lumie ![]()
#1088 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
htc 8x ili lumia 820? dal se mogu negdje usporediti oba moba jedan kraj drugog a da radi u subotu? mislim na ove velike centre tipa garden mall,avenue mall itd. da ih imaju vani upaljene da se isprobaju? Zanima me da li se vidi ocita razlika u ekranu kod htc-a? |
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Probao sam jedan i drugi, odi na cvjetni trg, tamo ih imaš u tele 2 i t mobile. Osobno, ne koristim wp8, u ovi brzim testovima po trgovinama lumia mi je bolja. Puno je manja, bolje lezi u ruci, a ekran iste veličine. Vise mi se sviđa 8s nego 8x. To he kaj se izgleda tiče. Kod surfanja nisam primijetio razliku, ostalo ti ne mogu reci, za situacije dužeg korištenja trebaš pročitati iskustava ekipe koje imaju wp8
#1090 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Ako se već šećeš po centru, usput ti je. Rekao sam već, sam Nokia community, Nokia aplikacije i support su dovoljni da 820 bude daleko ispred, a tek kad oba primiš u ruku...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ma najvise mi je zbog ekrana.zanima me dal se jako razlikuju zbog vece reze a i citam ljudima pucaju lumije 820 u depovima cak jer nema gorillu tj. obicno staklo dok htc ima gorillu 2.budem isao vidit oba pa bum presudio |
![]() |
![]() |
#1092 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Furam je u TPU maski, uvijek s ekranom prema nozi i nema straha ![]()
![]() |
#1098 |
Registered User
|
Ko ima 512mb uredjaje, da li moze provjeriti ima li na WP store Asphalt 5/7 ili Real Soccer 2013. Cudno je do neki dan sam skinuo i pokazao jaranu kako izgleda, dok danas gledam ne izbacuje mi rezultate u pretrazi. Posjetim sajt marketplace kaze mi "1gb only " O.o (cak i za Asphalt 5). |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
@seno i Ivo_Strojnica Video: Gaming on the Nokia Lumia 520 – Asphalt 7 Head, NFS Hot Pursuit, Assassin’s Creed and more iz komentara: Citiraj:
![]() inace ja od prvog dana na svojoj 820 imam region UK... nema nikakih problema samo su cijene u GBP, ne u HRK. |
|
![]() |
![]() |
#1101 |
The mighty pirate
|
Danas sam iskusio najbrže pražnjenje baterije dosad ![]() Napokon sam išao probati Here Drive na malo dužu rutu. U roku jednog sata je otišlo 70% baterije. Bez auto punjača nikamo na put ako mislite koristiti mobitel kao GPS.
#1102 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Blago tebi. Ja sam jučer koristija mobitel 1 sat i 12 minuta. Sa punjača u 8:00, na punjač u 00:00, mob na 3% baterije: Pozivi, poruke, i par odlazaka na PCE preko moba + kamera 4 slike.
#1105 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Do zadnjeg updejta samog os-a, prije mislim mjesec dana, možda i manje, baterija mi je trajala cca trećinu duže vremena nego sad, točnije po battery meteru, ravno 33% više baterije mi mobitel troši u prosjeku nego prije updejta. Je da je mob brži, famozni '....resuming' je isto kraći nego prije, ali postoji i dalje, a baterija kraće traje. Screen on podatka naravno nemamo zbog idiotskog os-a kao takvog, ali po mojoj procjeni za nekih 3h 100%-tne aktivne upotrebe baterija pada sa 100% na 20ak%. Barem je kod mene takav slučaj. Meni baterija traje od danas ujutro do sutra navečer sa nekim mild korištenjem sada, a ako sam (u nekim mojim shvaćanjima normalnog korištenja mobitela) normalno koristio mob, baterija izdrži od 06 ujutro do ponoći isti dan, sa 100% na 20-25%. Prekratko za 4" mobitel i 1700mAh... (da podsjetim - mobitel ne gasim po noći nikada, ne koristim airplane mode ni nikakve gluparije za štednju baterije koje samo usporavaju mobitel u normalnom radu, 3g always on, wi-fi navečer kod kuće uključen stalno, syncanje 2 mailboxa stalno, skype, viber, whatsapp, line notifikacije uključene, itd.)
![]() |
#1106 |
Registered User
|
Traje mi ugodno 2dana sto bi se reklo ujutro sa punjaca sutra navecer na punjac. Iako mi se desilo nest cudno, napunio 100% dosao na fax, pogledah na telefon 70% O.o. Igrao neki TD (circa 30min) dok mi raja nije dosla i telefon 2%. Ugasim upalim 6% reko WTF. I 6% mi je trajalo cijeli dan sa wifi upaljenim + par videa okinutih ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Banned
|
Ja sam danas na storeu dobio obavijest za 12 update-a? WIFI, settings, karte, file transfer, feedback itd.? Ima li netko istu stvar? lumia 620 |
![]() |
![]() |
#1110 |
Banned
|
dolazi tapatalk na WP |
![]() |
|
|
Oglas
|