|
![]() |
#1081 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Iz Tottenhama su otišli: Peter Crouch, Wilson Palacios, Jonathan Woodgate, Jermaine Jenas, Alan Hutton, David Bentley Došli su: Scott Parker, Emmanuel Adebayor ?
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1086 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Ko god je napisao ima smisla za humor. I to je simpatično. Većini ljudi je jasno da tu Hajduk i nije imao neke šanse uzet Joea. Joe je godinama bio u vrhu najboljih braniča Bundes lige a nikad nije igrao LP. Lova mu sasvim sigurno nije prioritet, ali dobro dođe. Mislim da mu izbor nitko ne može zamjerit. A to što su iz oba kluba govorili Joe je naš, to su samo njihove igrice.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 01.09.2011. u 12:01. |
|
![]() |
![]() |
#1087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1088 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne kuzim zasto toliko s oprostenjem kenjate po Modricu? Tottenham ga zeli i ima,Chelsea je ponudio 45mil € , ManUTD ga je htio i mozda bi dao 25,a mi smo svi pametni s dugim trenerskim stazem i dizemo neke tamo igrace koji vrijede po 10mil eura u nebo a spustamo Modrica kao da je igrac od 5mil €. ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Sorry Bruno_Rv, al 45mil € ne vrijedi. |
![]() |
![]() |
#1090 |
Guest
|
Zašto ne? |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1092 |
Into my head it goes
|
Ne vrijede oni svi te novce za koje ih kupuju,to su nebuloze...reko je Pele jednom-toliko nisam zaradio u cijeloj karijeri ko danasnje zvijezde u 1g ![]()
#1093 |
Guest
|
Pele ![]() Zato bi bilo lijepo (ali se neće dogoditi) da se uvede salary cap kao u NBA! |
![]() |
#1094 |
Into my head it goes
|
#1095 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1096 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se teme tice, Ove godine bi moglo biti zanimljivo, nekako je turbo pocelo, ubijanje protivnika u prvom kolu, mozemo li ocekivati pretvaranje liga petice u HNL ? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1097 |
Guest
|
Slažem se sa tobom Bruno_Rv, u suštini, ali znaš i sam kako to ide: roba vrijedi točno onoliko koliko je kupac spreman za nju izdvojiti. Ni lipe više, ni lipe manje ![]() Tako i naš Luka... |
![]() |
#1098 |
Into my head it goes
|
Slazem se u potpunosti da sve funkcionira po sistemu ponude i potraznje,ali i dalje mi je to tragikomicno i neshvatljivo...koje su to cifre...virtualka totalna ![]()
#1099 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Prije 10 godina za tu lovu brijem da si mogo uzet Vierija, Recobu i još dvojcu kamerunca da trče ![]()
#1100 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Lijepih je transfera bilo. ![]() Sunderland se fino nakrcao moram priznati. ![]() http://www.soccernews.com/soccer-tra...gue-transfers/ Pa i nije tottenham tako loše prošao. ![]() Op op Hamit Altintop otišao iz bayerna u real. ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Arsenal i Tottenham neće ove sezone ni Europa ligu uhvatit. Wenger je debil i nema žive veze o nogometu, kao ni prljavi heri i njegov dragi luka koji je slijedeće ljeto biti prodan za oko 8,5 milijuna. Levy će se do kraja života grist što ga nije sad prodao.
#1104 |
Into my head it goes
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 02.09.2011. u 09:14. |
![]() |
![]() |
#1106 |
Into my head it goes
|
#1107 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nešto ti je vijest stara i napisana od ne baš službene institucije. A ovo je službena informacija. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1110 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Kakve vi gluposti pisete o tom Modricu, on je obican prosjek od igraca kojeg su u nebesa digli hrvatski mediji i glupi portali ko Index, Chelsea nikad na sluzbenim stranicama nije objavio ponude od 45 milijuna i nekim divljim iznosima. Mata 27 M, Nasri 26 M, ti ljudi su blago receni doktori nogometa za Modrica i on vrijedi 20 M vise od njih. LOL |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|