Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.11.2010., 21:30   #1081
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Imas u driveru setuo digital audio.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2010., 16:29   #1082
SetH
Premium
Moj komp

SetH's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
uzeo sam gigabyte ipak,zbog 2 venta...kartica je 30c idle,što je odlično..jedino BF igram i na 1680 rezi,4AA 2AF od 50-70 fpsa....sve u svemu jako dobro
SetH je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.11.2010., 17:25   #1083
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor SetH Pregled postova
uzeo sam gigabyte ipak,zbog 2 venta...kartica je 30c idle,što je odlično..jedino BF igram i na 1680 rezi,4AA 2AF od 50-70 fpsa....sve u svemu jako dobro
Good choice Kakva je po pitanju ''buke''?

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2010., 18:28   #1084
SetH
Premium
Moj komp

SetH's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
šta je to buka kao i prijašnja gtx260,jako se slabo čuje,na 40% tj. auto.
SetH je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2010., 18:43   #1085
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor SetH Pregled postova
šta je to buka kao i prijašnja gtx260,jako se slabo čuje,na 40% tj. auto.
Nisam ni mislio na idle već nagažena u loadu

Staro 29.11.2010., 18:47   #1086
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

100% venta na toj grafi je jako tiho u usporedbi sa velikom vecinom ostalih.
Staro 29.11.2010., 20:50   #1087
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
100% venta na toj grafi je jako tiho u usporedbi sa velikom vecinom ostalih.
potpis
100% venta na toj grafi je otpriike 35% venta što sam imao na prijašnjoj referentnoj 4870

p.s. rješio svoje problema sa 3d clokovima, napravio reinstall i drivera i afteburnera i sve radi ok...zasad
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2010., 21:02   #1088
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

ili oko 40-50% na 5850 ili 5870.

Ta grafa je po meni zlatna sredina izmedu svega, medu gtx 460 grafama.

Ajd. super da se i to sredilo.
Staro 29.11.2010., 21:50   #1089
Dis Astranagant
Registered User
Moj komp

Dis Astranagant's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Definitivno super grafulja, vrijedi tih para (moja je bila 1225 kn u adm-u prošli tjedan) i moram priznati da je nisam jos uspio natjerati preko 46° a probao sam i novi Fallout i X3 TC i ps2 emulator (koji iskreno rečeno vise koristi CPU nego GPU), te Dragon Age, ....
Gigabayte me stvarno impresionirao izvedbom 460-ice i da jos spomenem da je odličnog izgleda.
Dis Astranagant je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2010., 23:34   #1090
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
pozz

odlučio sam 460 1gb uzeti . E sad, koju ?? Gigabyte , asus , xx ?? koje se najbolje kolkaju, izgleda sve koliko čitam ???
Nemojte mi preporučati neku zbog bundlea niti hladnjaka, ionak ide odmah pod vodu. Vidio sam ima i 2gb gainward verzija, vrijedi li to ?? U svakom slučaju, najvjerovatnije ću odmah 2 , možda onda najjeftinije uzeti ??

tx
vex je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.11.2010., 23:48   #1091
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
MSI 460 GTX 1GB Hawk Thalon Attack,Cyclone,Asus,Gigabyte,Point of view i dr. Koju god uzmeš nećeš pogriješiti sve imaju popriličan kapacitet glede clockanja
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2010., 00:43   #1092
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Nabavio sam sve za i7 komp osim grafe (i SSDa, ali on tek dolazi pocetkom 2011), pa je sad dosao i na graficku red.

Uglavnom, bit cu kratak:
Da li se isplati sad kupiti GTX460/470 ili cekati jos koji mjesec (da li ce doci nesto u istom cjenovnom rangu a da su performanse znatno bolje). Odnosno, opcenito, uzeti sad ili cekati?
Da li je ova kartica u redu: http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.714 Da li je taj DirectCU hladnjak dobar, ili je ovaj na GTX 470mici bolji: http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.681
Uzeo bi GTX 470 bez razmisljanja, no nebi htio zeleni pcb u kompu - pogotovo kad je kuciste, ploca i sve ostalo (ukljucujuci sve kablove koji su u snakeskinu) u crnoj boji osvjetljeno plavom neonkom.
Da li netko zna da li je hladnjak na tim grafama u redu ili bi ga trebao zamjeniti nekim aftermarket? Ima li netko slucajno informaciju o temperaturama doticnih grafa?
Kupujem graficku koja bi mi koristila vise godina, da li je navedni izbor (prvenstveno GTX 460 navedena izad) dobar izbor ili sam pogrijesio?
Pretpostavljam, 1GB bi trebalo biti dovoljno za 1920×1200 rezoluciju, da vecinu igrica pokrece na full high?
Da li se RPM ventilatora moze smanjiti, ili se smanjuje automatski ili kako? Sve ventilatore u kompu (pa i onaj na CPU) kontroliram putem Kaze Mastera naprijed, pogotovo kad koristim komp navecer samo za net. Da li tada graficka moze biti dosta tiha?

I eto, opcenito, uz odgovore na postavljena pitanja ako moze savjet neupucenome u svijet grafickih kartica. Ponavljam, ciljam da mi komp sto dulje, bez nadogradnje radi. Usput, dodatno pitanje: da li cu moci upariti tu 460/470GTX za par godina kad bi kupio novu grafu, pa da mi npr. 460 i 580 rade u SLI (da iskoristim ovu "staru" grafu ).
Kupovina bi trebala biti sutra, pa ako je moguce da mi date savjete do tad.

Hvala unaprijed svim iskusnim forumasima koji su odlucili izdvojiti 5 minuta i pomoci mi da se ne zahebem u odabiru ne tako jeftine komponente.
Konfa je pod moj komp.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2010., 01:03   #1093
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor vex Pregled postova
pozz

odlučio sam 460 1gb uzeti . E sad, koju ?? Gigabyte , asus , xx ?? koje se najbolje kolkaju, izgleda sve koliko čitam ???
Nemojte mi preporučati neku zbog bundlea niti hladnjaka, ionak ide odmah pod vodu. Vidio sam ima i 2gb gainward verzija, vrijedi li to ?? U svakom slučaju, najvjerovatnije ću odmah 2 , možda onda najjeftinije uzeti ??

tx
2gb je skuplja od gtx 470. GTX 470 pod vodom je sasvim druga zvijerka u odnosu na ref grafu i kloka se preko 50% kad je tak ohladena. Uglavnom sam imal obje i gtx 470 je definitvno mocnija grafa koju su uskopili sa ultra niskim klokovima. Da ne ides pod vodu nebi je nikad preporucio ali ovak definitivno rade od 460 2gb.
Staro 30.11.2010., 01:03   #1094
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Nabavio sam sve za i7 komp osim grafe (i SSDa, ali on tek dolazi pocetkom 2011), pa je sad dosao i na graficku red.

Uglavnom, bit cu kratak:
Da li se isplati sad kupiti GTX460/470 ili cekati jos koji mjesec (da li ce doci nesto u istom cjenovnom rangu a da su performanse znatno bolje). Odnosno, opcenito, uzeti sad ili cekati?
Da li je ova kartica u redu: http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.714 Da li je taj DirectCU hladnjak dobar, ili je ovaj na GTX 470mici bolji: http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.681
Uzeo bi GTX 470 bez razmisljanja, no nebi htio zeleni pcb u kompu - pogotovo kad je kuciste, ploca i sve ostalo (ukljucujuci sve kablove koji su u snakeskinu) u crnoj boji osvjetljeno plavom neonkom.
Da li netko zna da li je hladnjak na tim grafama u redu ili bi ga trebao zamjeniti nekim aftermarket? Ima li netko slucajno informaciju o temperaturama doticnih grafa?
Kupujem graficku koja bi mi koristila vise godina, da li je navedni izbor (prvenstveno GTX 460 navedena izad) dobar izbor ili sam pogrijesio?
Pretpostavljam, 1GB bi trebalo biti dovoljno za 1920×1200 rezoluciju, da vecinu igrica pokrece na full high?
Da li se RPM ventilatora moze smanjiti, ili se smanjuje automatski ili kako? Sve ventilatore u kompu (pa i onaj na CPU) kontroliram putem Kaze Mastera naprijed, pogotovo kad koristim komp navecer samo za net. Da li tada graficka moze biti dosta tiha?

I eto, opcenito, uz odgovore na postavljena pitanja ako moze savjet neupucenome u svijet grafickih kartica. Ponavljam, ciljam da mi komp sto dulje, bez nadogradnje radi. Usput, dodatno pitanje: da li cu moci upariti tu 460/470GTX za par godina kad bi kupio novu grafu, pa da mi npr. 460 i 580 rade u SLI (da iskoristim ovu "staru" grafu ).
Kupovina bi trebala biti sutra, pa ako je moguce da mi date savjete do tad.

Hvala unaprijed svim iskusnim forumasima koji su odlucili izdvojiti 5 minuta i pomoci mi da se ne zahebem u odabiru ne tako jeftine komponente.
Konfa je pod moj komp.

Prvo , links je preskup, drugo uzmi ovo ako bas zelis nvidiju, : http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...1KtR8d16ihplON

tiha , hladna , dobro se OC-a i ima crni pcb.I pozuri ako mislis zeti, imas jos samo 2 na skladistu
Staro 30.11.2010., 01:10   #1095
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

http://forum.pcekspert.com/showthrea...=187730&page=5

Ovdje imas par mojih recenica o toj grafi, posto ju imam doma i sa Twinfrozrom je fenomenalna grafa.
Staro 30.11.2010., 01:15   #1096
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

A cuj, preskup, to da sigurno,
Ustedio sam preko 500KN kupovinom u ADMu, ali doticne grafe (ciljam na ASUS i GTX470) nema u ADMu. Tako da onda idem u Links, gdje ima GTX 460 za 2040kn koliko bi mogao iskesirati za grafu.
Pa sad, ako sam ustedio 500kn, mogu onda i 100-200kn vise platiti tu karticu, sta sad, prezivjet cu.
Za ovaj shop nikad nisam cuo, a vidim da je adresa neki IP? Izbjegavao bi webshop i sl ducane.
Zaboravio sam spomenuti, OCat necu, tako da mi to nije nimalo bitno.
I zanima me razlika izmedu ove: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8779 i one iz Linksa. Da li je hladnjak "Direct CU" stvarno bolji ili?

EDIT: moze i neki drugi ducan osim Linksa, ovo gore se odnosilo na ASUSicu GTX460.
A u vezi onog IPa. Skuzio da je to IQ Zagria ducan. Razmislit cu jos, nekako si nisam bas mislio MSI uzeti pa ako ima koji drugi prijedlog da je u tom cijenovnom rangu i da je kartica dobra kao ta?
I glavno pitanje: kupiti sad ili cekati jos koji mjesec? Da li ce dolaziti GTX470 jeftnije, s boljim hladnjacima i sl? Nije mi problem cekati, ali ne do vjecnosti. Ako cijena padne za 200-300kn u mjesec dana, rade onda pricekam tih mjesec dana.

EDIT2: vidim slicnu tu MSI ADMu: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8810
2500kn, 1.2GB RAM, GTX 470, Twin Frozr 2 (sto god to znacilo, ali trebao bi biti dobar, tih i hladan hladnjak).
Trebam li dalje razmisljati ili je to to?
Da li bi se ikad ta grafa mogla upariti s GTX 580 u SLI npr?
I da li bi cijena u ~mjesec-dva mogla znacajno pasti za navedenu grafu? Odnosno, isplati li ju se sad kupiti.
Nikad nisam imao MSI grafu, osim MBO i laptopa koji se nisu bas proslavili, ali ajd, ak preporucate, nemam sta dalje birat!

Zadnje izmijenjeno od: Computer_Modder. 30.11.2010. u 01:33.
Staro 30.11.2010., 01:35   #1097
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

IQ. bas i nije neki ducancic nego je postena trgovina u sklopu Micerolinea, koja ima jako dobru ponudu grafi i solidne cijene.
GTX460 se kupuju za 1500kn a ne za 2000kn. Nema razloga da ta grafa toliko kosta kad ima jednako dobrih pa i boljih za 25% manje. Ak te veseli bacit 500kn navali. Gore ti je link na grafu za 2000 ak bas oces toliko potrosit ili pogledaj neku od 6870 radeonki koje su jednako brze.

Ne moze se uparit gtx 470 sa gtx 580 u SLI. Sto ce bit za mj. ili dva ne zna nitko. Prica se o devalvaciji kune, dolar raste pa pada, AMD i NVidia imaju svoju borbu i ko zna. Recimo da sam ja tu grafu platio ispod 1900 kn prije mj, dana a danas kosta kolko kosta jer je dolar isao gore. TwinFrozrII je hladnjak koji se nalazi na toj grafi je isti kao i na gtx 460 Hawk, 6870 Tf, 5870 Light. itd..Tu grafu trebas uzet u ruke i opipat ju i pazljivo pogledat da shvatis kakva je zvijer od hladenja gore i to za samo 100kn vise od onog dreka na ref grafi. Koju god uzeo ne mozes fulat, osim ako je ne preplatis. Obicnu gtx 470 nikako, gtx 460 i 6850 oko 1500 ili manje, 6870 1900-2000 i trece nema.
I ta u ADM je ista grafa sa bezobrazno vsokom cijenom.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.11.2010. u 02:37.
Staro 30.11.2010., 01:48   #1098
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Citiraj:
moze i neki drugi ducan osim Linksa, ovo gore se odnosilo na ASUSicu GTX460.
A u vezi onog IPa. Skuzio da je to IQ Zagria ducan. Razmislit cu jos, nekako si nisam bas mislio MSI uzeti pa ako ima koji drugi prijedlog da je u tom cijenovnom rangu i da je kartica dobra kao ta?
I glavno pitanje: kupiti sad ili cekati jos koji mjesec? Da li ce dolaziti GTX470 jeftnije, s boljim hladnjacima i sl? Nije mi problem cekati, ali ne do vjecnosti. Ako cijena padne za 200-300kn u mjesec dana, rade onda pricekam tih mjesec dana.

vidim slicnu tu MSI ADMu: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8810
2500kn, 1.2GB RAM, GTX 470, Twin Frozr 2 (sto god to znacilo, ali trebao bi biti dobar, tih i hladan hladnjak).
Trebam li dalje razmisljati ili je to to?
Da li bi se ikad ta grafa mogla upariti s GTX 580 u SLI npr?
I da li bi cijena u ~mjesec-dva mogla znacajno pasti za navedenu grafu? Odnosno, isplati li ju se sad kupiti.
Nikad nisam imao MSI grafu, osim MBO i laptopa koji se nisu bas proslavili, ali ajd, ak preporucate, nemam sta dalje birat!
Pa eto, da pitam - da li se to isplati? Znaci, da li je to ista grafa, samo s 256MB vise RAMa ili postoji i jos neka razlika? ADM mi je blizu, cijeli komp sam tamo kupio, a cak je i jeftnija (osim ako je u IQu za 2060KN).
I ovo se vec dulje vrijeme pitam: razlika DDR5 i GDD5?
I kolika je na kraju cijena one s IQa? Malo pise 1060kn, a malo 1520kn. Tko je tu lud :S

Citiraj:
IQ. bas i nije neki ducancic nego je postena trgovina u sklopu Micerolinea, koja ima jako dobru ponudu grafi i solidne cijene.
GTX460 se kupuju za 1500kn a ne za 2000kn. Nema razloga da ta grafa toliko kosta kad ima jednako dobrih pa i boljih za 25% manje. Ak te veseli bacit 500kn navali. Gore ti je link na grafu za 2000 ak bas oces toliko potrosit ili pogledaj neku od 6870 radeonki koje su jednako brze.
Hvala na savjetu i objasnjenju. Jos me samo zanima ovo iznad citirano.

Citiraj:
Ne moze se uparit gtx 470 sa gtx 580 u SLI. Sto ce bit za mj. ili dva ne zna nitko. Prica se o devalvaciji kune, dolar raste pa pada, AMD i NVidia imaju svoju borbu i ko zna. Recimo da sam ja tu grafu platio ispod 1900 kn prije mj, dana a danas kosta kolko kosta jer je dolar isao gore. TwinFrozrII je hladnjak koji se nalazi na toj grafi je isti kao i na gtx 460 Hawk, 6870 Tf, 5870 Light. itd..Tu grafu trebas uzet u ruke i opipat ju i pazljivo pogledat da shvatis kakva je zvijer od hladenja gore i to za samo 100kn vise od onog dreka na ref grafi. Koju god uzeo ne mozes fulat, osim ako je ne preplatis. Obicnu gtx 470 nikako, gtx 460 i 6850 oko 1500 ili manje, 6870 1900-2000 i trece nema.
I ta u ADM je ista grafa sa bezobrazno vsokom cijenom.

GDDR5 je pravilan naziv za memoriju graficke kartica a DDR5 je neciji nemar, greska itd ako se stavlja u kontekst sa grafom. Cijena je 2060kn i vise mi uopce ne djeluje privlacno. Jucer je bila 100kn jeftinija. Sve su otisle gore. Sad bas i nije najbolje vrijeme za kupovat komponente jer se blizi bozic tak da ce dosta stvari otic gore a pojeftinit ce samo neke.
OK, hvala. Idem sutra u IQ Zagria po graficku. Ako je 2060kn, pa to se stvarno isplati, mogu odma dvije uzet
Hvala sto si odgovorio na vecinu pitanja, eto nadam se samo da sutra necu ostati praznih ruku.

Zadnje izmijenjeno od: Computer_Modder. 30.11.2010. u 02:28.
Staro 30.11.2010., 09:29   #1099
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
2gb je skuplja od gtx 470. GTX 470 pod vodom je sasvim druga zvijerka u odnosu na ref grafu i kloka se preko 50% kad je tak ohladena. Uglavnom sam imal obje i gtx 470 je definitvno mocnija grafa koju su uskopili sa ultra niskim klokovima. Da ne ides pod vodu nebi je nikad preporucio ali ovak definitivno rade od 460 2gb.
OMG koliko je pala cijena za gtx470
Na nabavi ide od 1850 kn pa na dalje
http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi

ALi 460-ka ide od 1159kn po nabavi

Da li itko zna ima li stvarno tih kartica po toj cijeni ili su to gluposti ???
vex je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2010., 09:48   #1100
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:

Citiraj:
Molimo da nas kontaktirate za informaciju o raspolozivosti.
Nazoveš MagazinRS i pitaš

Ova po 1199kn u ADM-u je raspoloživa izgleda, navedena je im je na webu.

Staro 30.11.2010., 09:55   #1101
Ivan123
Banned

Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=187730&page=5

Ovdje imas par mojih recenica o toj grafi, posto ju imam doma i sa Twinfrozrom je fenomenalna grafa.
Grafa je odlicna, ali temperature koje si ti rekao su nerealne. 61°C pod opterecenjem i jos dobro oc-ana, da...
Ivan123 je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2010., 13:12   #1102
dax-lax
Premium
Moj komp

dax-lax's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Ivan123 Pregled postova
Grafa je odlicna, ali temperature koje si ti rekao su nerealne. 61°C pod opterecenjem i jos dobro oc-ana, da...
da, temeratura je realna sa twinfrozrII hladilom

ova grafa pod moj komp je isto naklokana na 904mgz gpu, dupli su shaderi i memorija je na 2080, dosta i napona, a ide još ziher. temp mi jako, jako rijetko prelazi 60°C.

znam da se 470 po defaultu malo jače grije, ali nije naklokana ko ova, pa bi to tu negdje trebalo biti sa istim hladnjacima. ispravite me ako griješim

i da, može jedan off topic?: dali je moguče da mi izbacuje iz gta 4 na određenoj misiji zbog 3gb rama. odnosno, dal mi je 3gb dosta na računalu?

Zadnje izmijenjeno od: dax-lax. 30.11.2010. u 13:20.
dax-lax je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2010., 13:44   #1103
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
OMG koliko je pala cijena za gtx470
Na nabavi ide od 1850 kn pa na dalje

Ima. Jedino kaj je sad dosta njih otislo oko 5% gore zbog dolara i potraznje. Nedavno sam je kupil po toj cijeni iako nije bilo lako doc do nje.
3gb je dosta za igre jednio kaj je bi u nekima moglo doc da framedropova, vecih nego sa 6gb. Mislim da je tesko da je to razlog izbacivanja iz igre.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.11.2010. u 13:50.
Staro 30.11.2010., 14:11   #1104
dax-lax
Premium
Moj komp

dax-lax's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
nekad se dogodi da izbaci iz igre, a nekad mi bsod pokaže na tak kratko da ne mogu ništa isčitat s ekrana
dax-lax je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2010., 14:42   #1105
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor dax-lax Pregled postova
nekad se dogodi da izbaci iz igre, a nekad mi bsod pokaže na tak kratko da ne mogu ništa isčitat s ekrana
Što kaže Event Viewer?
Je li ti možda clockan proc? Ako je vrati postavke u biosu na default pa vidi ako će se BSOD opet pojaviti.

Staro 30.11.2010., 14:48   #1106
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Ako nisi nista clocko onda u windowsima namjesti da ti se komp ne restarta nakon bsoda pa ces vidjet sta kaze
Astral je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2010., 19:15   #1107
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Da se vratimo na temu, MSI 460 Hawk recenzija na tomshardware...

Još sam uvijek mišljenja da je ova MSI 460 Hawk isplativa kupnja bez obzira na pojavu novih ATI kartica...
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2010., 16:13   #1108
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Čisto da se ubrojim među one koji posjeduju (doduše ja ću posjedovat kroz 2,3 dana) MSI 460GTX Hawk Talon Attack. Rezervirana u Instar-u.
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2010., 18:39   #1109
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
Čisto da se ubrojim među one koji posjeduju (doduše ja ću posjedovat kroz 2,3 dana) MSI 460GTX Hawk Talon Attack. Rezervirana u Instar-u.
Lijepo, gamad je napisala da je "samo" 30 komada u RH.

A djeluje da ih je 300

http://www.instar-informatika.hr/gra...bna-ponuda/72/
Staro 02.12.2010., 00:54   #1110
oXide
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Da sad ne tražim, ako vam nije teško, može mi netko odgovoriti dali se može raditi oc na gigabaytici gtx460 sa msi afterburnerom ? Ty
oXide je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno