|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ha gle, na kraju se ipak gleda samo rezultat kao mjerilo utakmice ![]() Grci se zajebavaju ovo prvenstvo, nemrem vjerovati da su to dve iste ekipa iz kvala i ovdje na prvenstvu...
![]() |
#1082 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel još koga nasekirao ovaj Balog sa svojim debilanama kako je super što je izašao Džogajev jer sad Mandžo može mirno zabijati...haha. Koji idiot. Pa Ševa je dao, tj. zabio golove glavom za primjer svima, ovo Manžino je po meni više bio krumpir... Guls, a što su to specijalno Grkljani odigrali u kvalifikacijama? Uglavnom smo ih mi pušali svojim kiksevima da budu prvi...ovakva jadna skupina u kakvoj smo mi igrali se ponavlja jednom u 100 godina ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1084 |
Guest
|
sutra navijamo za i kladimo se na Hrvatsku! Italija pada 100%. Bilić boysi su jednostavno bolji ove godine. |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kiki the zicer. ![]() ![]() ![]() ![]() Još samo da švabe dobiju tak da nizozemci i portugalci odu doma! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1093 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo ga ![]()
![]() |
#1096 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Super Mario Gomeeeeeez! ![]() Šteta za Dance ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1099 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo 2:1. Imaju šanse. Najdraže reprezentacije su mi Nizozemska i Španjolska, ne mogu zamisliti da ne prođu grupnu fazu. Nesretan poraz od Danaca i odmah su u ogromnoj nevolji. Šteta ako ne prođu dalje. Ajde još jedan gol pa da našamaraju Portugal.
![]() |
#1100 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Kako ne vidiš da nemaju nikakvu igru, nije uopće realno očekivati da će proći niti bi bilo zasluženo. Meni je Nizozemska najdraža reprezentacija već godinama ali treba biti objektivan a i ovaj Van Marwijk mi se ne sviđa, potreban je tu rez i promjena.
![]() |
![]() |
#1101 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisu u formi. Isti ti igrači su imali fenomenalnu igru zadnje 2-3 godine. Tu je trebalo u startu maknuti Van Bommela, pa i Affelaya. Ima i boljih igrača koji su mogli igrati. Elia, Kuyt i Schaars su igrači za prvu postavu. Robben je vjerovatno i najbolje krilo/krilni napadač na svijetu ali zbog njegove škrtosti i tvrdoglavosti trpi igra cijele reprezentacije.
![]() |
#1106 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
@JuXo HRT 2 ima stream, vidio sam da neki gledaju na kompu, a i kolega na iPhoneu je gledao, tako da proguglaj. Pitat ću kolegu gdje je našao za mob. EDIT: Evo preko moba otvori ovo, desno od toga imaš mobile live stream. http://www.hrt.hr/index.php?id=euro2012-uzivo
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 14.06.2012. u 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |