|
![]() |
#1081 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Za Colea je pisalo da je veliki Roman naredio da ga se rijese. Volio bi zaista da Torres ostane u Liverpoolu,ali uvjeren sam da se to nece dogoditi,prodat ce ga da bar malo zakrpaju financije. |
![]() |
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
barca kupuje fabregasa zato sto je jedini dostojan zamjeniti xavija, jer xavi ulazi u 31. godinu i nece jos dugo. samo da ibrahimovic ode, xavi pretrci na jednoj utakmici koliko bosanac u dvije ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kaj da? Preloše. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1084 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() A Pep sigurno udara glavom u zid kad se sjeti da je dao Eto'o i masne pare za tog panja ![]() Pa kupit će Ibru i Aguera za te novce ![]() Ali ja sam uvjeren da Torres ostaje u klubu, i on to želi, navijači ga obožavaju, to bi bili masovni protesti da ga se proda.
![]() |
#1086 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma nakon utakmice-dvije sa sa protiv kakvih iz donjeg doma tablice di bi ga branići tukli kao vola u kupusu pri svakom primanju lopte (a često i bez nje) brzo bi se navikao pa bi bjež'o koliko ga noge nose ![]() Na kraju bi trčao 11 km po utakmici i davao 20+ golova po sezoni ![]()
#1088 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
I dvostruka kruna(+ community shield) na Stamfordu. Prvo poluvrijeme pogodili 5 puta stativu i prečku. Drogba zabio lijep gol iz slobodnjaka. Nadam se da će sljedeće sezone obranit Premiership i da se u Europi probude i osvoje ju više. |
![]() |
![]() |
#1090 |
Premium
|
I to je to. Ne znam sta Realu još ostalo od mogućnosti nego da dovedu "d spešl vana". |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1093 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Heh, zar nemaš neki tv na poslu? Mi se još dvoumimo - Guetta ili LP. Tj, ako nabavimo jeftino karte (za Guettu, naravno ![]()
#1095 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1096 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() igrali su oni mrak veliki dio sezone (doduše, bilo je par blijedih epizoda; Alcorcon, Lyon) srušili neke rekorde, ali Barca je bila na kraju bolja... u prvoj međusobnoj utakmici su ih mogli srušiti sjajnom igrom, ali nije bilo konkretnosti....dok su u drugoj odigrali nepostojeće (ne znam jel tu tekmu slabije odigrao Real ili Barca)... samo da ostane Pellegrini još ovu sezonu, da daju priliku za promjenu treneru (Valdano, Perez) i mislim da će sljedeće sezone drobiti... žao mi je samo što je CR bio dva mjeseca ozlijeđen, a Kaka 3-4 mjeseca vuče jedno te istu ozljedu, ali opet, tu se ostatak ekipe pokazao |
|
![]() |
![]() |
#1097 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako Villa i Fabregas pređu u Barcu, mislim da se Real može pozdraviti sa slijedećom titulom prvaka Španjolske na duže vrijeme. Što se tiče Henrya, on je dao svoje i više nije u formi. Nažalost, ni Ibro me baš nije impresionirao ove godine i nešto se spominjalo da će ga se riješiti što možda i nije tako loša ideja. btw, te prokletinje i njihov neriješeno s Malagom su me dosta koštale ovog vikenda
#1099 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kakav Eto? Ne vraća se on iz Intera već ostaje tamo. Nije toliko efikasan kao u Barci, ali svejedno dobro igra.
#1101 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Dinamo ima šanu do LP ali drugi če bit sretni ako prođu prvu prepreku http://www.net.hr/sport/page/2010/05/18/0866006.html
#1102 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Real je po meni najgluplji klub danasnjice. Pljunuti onakvu lovu za igrace i ne dovesti nekog vrhunskog trenera je glupost desetljeca. Manuel Pellegrini je vodio hrpu klubova koji nisu ni blizu klubu kao sto je Real, a na kraju je dosao iz Villareala koji je bio solidan u spanjolskom prvenstvu ali nije osvojio nista. |
|
![]() |
![]() |
#1103 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bayern ili Inter, pitanje je sad ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
|
David Villa http://www.fcbarcelona.cat/web/engli...519111099.html Nadam se da bude trčo barem približno kao i Eto'o. |
![]() |
![]() |
#1106 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
#1107 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|